| +30 27210 23124

Μέγεθος κειμένου

A A A A A

Αντίθεση

Προεπιλογή
Άσπρο - Μαύρο
Μαύρο - Άσπρο
Μπλε - Κίτρινο

Κείμενο σε ομιλία

Η «ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ» έχει πιστοποιηθεί με το ISO 9001:2008 από το 2003, και με το ISO 14001:2004, σε όλα τα πεδία των δραστηριοτήτων της.

Όλα τα τμήματα λειτουργούν με διαδικασίες και περιγραφές θέσεων εργασίας.

ISO 14001 CERT  ISO9001 2008

 

CE solar key mark

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (ΕΕΥ - ESCO)

Η εταιρεία ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ, με εμπειρία 21 ετών και έχοντας υλοποιήσει πλήθος εφαρμογών εξοικονόμησης ενέργειας με χρήση ΑΠΕ, πιστοποίησε την ικανότητα παροχής υπηρεσιών με συμβάσεις ενεργειακής απόδοσης, με την εγγραφή της στο Μητρώο Επιχειρήσεων Ενεργειακών Υπηρεσιών του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας.

Οι Εταιρείες Ενεργειακών Υπηρεσιών (ΕΕΥ) ή ESCOs (Energy Service Companies) είναι εξειδικευμένες εταιρείες σε ενεργειακά θέματα που χρησιμοποιούν μια μέθοδο χρηματοδότησης επενδύσεων εξοικονόμησης ενέργειας στα κτίρια και η αμοιβή τους συνδέεται με το ποσοστό επιτυχίας της εγγυώμενης εξοικονόμησης ενέργειας.

 

ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Δίνουμε μεγάλη βάση στην ποιότητα και αυτό επιβεβαιώνεται από τις διακρίσεις και τα πιστοποιητικά που κατέχουμε. Το 1999 η ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ βραβεύτηκε με τον Έπαινο Επιχειρηματική Αριστείας του ΕΟΜΜΕΧ. Η δυναμική πρωτοποριακή κουλτούρα, η συμμόρφωση με αυστηρότατα κριτήρια ποιότητας σε όλες τις ομάδες προϊόντων, καθώς και η παραδειγματική φιλικότητα προς το περιβάλλον, η συμπεριφορά προς τους πελάτες και το σέρβις ήταν αποφασιστικής σημασίας για την επιτροπή.

Εκτός από τις εθνικές εγκρίσεις και πιστοποιήσεις, όλα τα προϊόντα που εισάγουμε και εμπορευόμαστε είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα αντίστοιχα ευρωπαϊκά πρότυπα (ΕΝ's) και φέρουν σήμανση CE, όπου αυτό απαιτείται. Εξαιτίας των υψηλότερων δυνατών προτύπων ποιότητας σε όλα τα επίπεδα, η ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ έλαβε το 2002 την εταιρική πιστοποίηση συμφώνα με το ISO 9001:2008. Χαιρόμαστε επίσης ιδιαίτερα για τη νεότερη διάκριση μας το 2011: την πιστοποίηση περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO 14001:2004.

Παρόλα αυτά δεν επαναπαυόμαστε. Το εσωτερικό τμήμα έρευνας & ανάπτυξης της εταιρείας μας αναζητεί συνεχώς καινούργιες πρωτοποριακές λύσεις για τη βελτίωση των τεχνολογιών ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ - για την τελευταία λέξη της τεχνολογίας από την παγκόσμια αγορά.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Ακολούθησε στο Facebook

Visa Mastercard Maestro verified by visa mastercard securecode piraeus bank gr

NewsletterΕπιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο συγχρόνες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Εγγραφή τώρα:

Κάντε like για να ενημερώνεστε για όλες τις εξελίξεις!