| +30 27210 23124

Μέγεθος κειμένου

A A A A A

Αντίθεση

Προεπιλογή
Άσπρο - Μαύρο
Μαύρο - Άσπρο
Μπλε - Κίτρινο

Κείμενο σε ομιλία

Άρθρα

To "μερίδιο των αγγέλων", δηλαδή η ποσότητα οίνου που χάνεται κάθε έτος μέσα στο βαρέλι αποτελεί ένα μόνιμο και ιδιαίτερα σημαντικό πρόβλημα στα οινοποιεία παγκοσμίως, αφού η στάθμη του κρασιού μειώνεται δραματικά κατά τη διάρκεια παλαίωσης & οι οικονομικές ζημιές είναι μεγάλες.

Η ANDRIANOS έχει λύση στο πρόβλημα της απώλειας οίνου, με την εγκατάσταση ενός σύγχρονου συστήματος ύγρανσης των κελαριών.

Ο ηλιακός θερμοσίφωνας είναι ένα ενεργητικό ηλιοθερμικό σύστημα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης. Χρησιμοποιείται ευρύτατα στις χώρες με μεγάλη ηλιοφάνεια, όπως για παράδειγμα στις χώρες της Μεσογείου και φυσικά την Ελλάδα, η οποία και πρωτοπορεί στους ηλιακούς θερμοσίφωνες από τη δεκαετία του '70.

Είναι ευρέως γνωστό πως στους χώρους αποθήκευσης και παλαίωσης κρασιού η ποσότητα υγρασίας είναι ανεπαρκής, με αποτέλεσμα την αφυδάτωση των δρύινων ξύλινων βαρελιών. Είναι το γνωστό "μερίδιο των αγγέλων", η ποσότητα οίνου που χάνεται κάθε έτος μέσα στο βαρέλι.

 Οι αντλίες θερμότητας αναστρέψιμου κύκλου AquaSnap Plus της Carrier σχεδιάστηκαν και δοκιμάστηκαν με γνώμονα την κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών των κατοικιών και κτιρίων εμπορικής χρήσης και μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με την πλούσια γκάμα τερματικών μονάδων νερού της Carrier.

Όλοι γνωρίζουν ότι η Ελλάδα προσφέρει ιδανικές συνθήκες για την αξιοποίηση της ηλιακής θερμότητας. Είναι γεγονός ότι η ετήσια ηλιακή ακτινοβολία στην Ελλάδα είναι 1300 έως 1700 κιλοβατώρες ανά τετραγωνικό μέτρο. Καθαρή ενέργεια σε άφθονες ποσότητες!

Με μια ηλιοθερμική εγκατάσταση είναι δυνατή η θέρμανση του νερού χρήσης σε όλη τη διάρκεια του χρόνου πάνω από τους 60 °C – σχεδόν δωρεάν. Έτσι, οι ηλιακές εγκαταστάσεις καλύπτουν περίπου το 70 % των συνολικών απαιτήσεων σε θερμότητα. Κατά συνέπεια, η συμβατική θέρμανση απαιτείται μόνο στο υπόλοιπο 30 % αντί για το 100 %. Έτσι, εξοικονομείται CO2, ενέργεια και μειώνονται τα έξοδα!

Η ANDRIANOS σε συνεργασία με τη Fernox, σας παρουσιάζει μία σειρά ενημερωτικών άρθρων, σχετικά με την πρόληψη και την επίλυση ζητημάτων που μπορεί να συναντήσει συχνά ο συντηρητής, ο εγκαταστάτης ή και ο χρήστης ενός συστήματος θέρμανσης.

Τα προγούμενα άρθρα αφορούσαν τον τρόπο υπολογισμού του όγκου ενός συστήματος θέρμανσης, την εισαγωγή Fernox Express στο σύστημα Θέρμανσης, έναν οδηγό για το δυναμικό καθαρισμό ενός συστήματος θέρμανσης, ενώ το παρόν άρθρο αφορά τη μέθοδο καθαρισμού και επεξεργασίας νέων οικιακών συστημάτων θέρμανσης.

Η ANDRIANOS σε συνεργασία με τη Fernox, σας παρουσιάζει μία σειρά ενημερωτικών άρθρων, σχετικά με την πρόληψη και την επίλυση ζητημάτων που μπορεί να συναντήσει συχνά ο συντηρητής, ο εγκαταστάτης ή και ο χρήστης ενός συστήματος θέρμανσης.

Το πρώτο άρθρο αφορούσε στον τρόπο υπολογισμού του όγκου ενός συστήματος θέρμανσης. Το δεύτερο άρθρο ασχολείται με την εισαγωγή Fernox Express στο σύστημα Θέρμανσης. Το παρόν άρθρο αποτελεί έναν οδηγό για το δυναμικό καθαρισμό ενός συστήματος θέρμανσης

Σελίδα 1 από 10

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Ακολούθησε στο Facebook

Visa Mastercard Maestro verified by visa mastercard securecode piraeus bank gr

NewsletterΕπιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο συγχρόνες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Εγγραφή τώρα:

Κάντε like για να ενημερώνεστε για όλες τις εξελίξεις!