| +30 27210 23124

Μέγεθος κειμένου

A A A A A

Αντίθεση

Προεπιλογή
Άσπρο - Μαύρο
Μαύρο - Άσπρο
Μπλε - Κίτρινο

Κείμενο σε ομιλία

Δελτία Τύπου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη έκθεση στους τομείς της Θέρμανσης, της Ψύξης και της Ηλιακής Ενέργειας, που διοργανώνεται από το 1992 στη χώρα μας. Η Διεθνής Έκθεση CLIMATHERM ENERGY 2018 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του εκθεσιακού κέντρου METROPOLITAN EXPO στον αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος» από 22 έως 25 Φεβρουαρίου 2018.

Τις τελευταίες μέρες του 2017 η ANDRIANOS, κατόπιν συμμετοχής της σε πρόχειρο διαγωνισμό, προμήθευσε δύο Υβριδικά Ηλιοθερμικά Συστήματα, στην 120ΠΕΑ της Πολεμικής Αεροπορίας, συνδυάζοντας τον υφιστάμενο εξοπλισμό με νέα καινοτόμα προϊόντα. Η εξειδικευμένη ομάδα Μηχανικών & Τεχνικών της ΕΟΤ-ΕΞΕ - Ειδική Ομάδα Τεχνικών Εξοικονόμησης Ενέργειας- πραγματοποίησε τη μελέτη, την εγκατάσταση και την παραμετροποίηση των νέων συστημάτων στις εγκαταστάσεις τις 120 ΠΕΑ.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη της ομάδας της ANDRIANOS στις εγκαταστάσεις της SALUS στην Πολωνία, με σκοπό την ενημέρωση & την εκπαίδευση σχετικά με τα προϊόντα του Οίκου. Οι μηχανικοί της ANDRΙΑNOS που συμμετείχαν, ενημερώθηκαν για όλα τα νέα προϊόντα του οίκου Salus και αντάλλαξαν τεχνογνωσία με τους Πολωνούς συνεργάτες τους.

Η ANDRIANOS συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση CLIMATHERM ENERGY 2018 που θα πραγματοποιηθεί από τις 22 έως και τις 25 Φεβρουαρίου 2018 στο  ATHENS METROPOLITAN EXPO CENTER στο Αεροδρόμιο της Αθήνας.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη έκθεση στους τομείς της Θέρμανσης, της Ψύξης, της Μόνωσης και της Ηλιακής Ενέργειας, που διοργανώνεται από το 1992 στην χώρα μας.

Οι Ελβετοί ιδιοκτήτες της όμορφης εξοχικής κατοικίας στη Φοινικούντα Μεσσηνίας αποφάσισαν να αναβαθμίσουν το σπίτι τους ώστε να μπορούν να το επισκέπτονται και το Χειμώνα. Η αναζήτηση τους για αξιόπιστη και οικονομική θέρμανση τους οδήγησε στην ANDRIANOS, η οποία ανέλαβε την μελέτη, την προμήθεια & την εγκατάσταση Αντλίας Θερμότητας για θέρμανση χώρων, παραγωγή ζεστού νερού χρήσης & θέρμανση της εξωτερικής πισίνας.

Η συγκεκριμένη πρότυπη βιομηχανική μονάδα Τυποποίησης Ελαιολάδου στη Μεσσηνία, είχε ιδιαίτερες ανάγκες και για αυτό η ANDRIANOS προσέφερε εξειδικευμένες λύσεις με υψηλή τεχνογνωσία και τα πιο σύγχρονα συστήματα. Επιπλέον του Υβριδικού Συστήματος Θέρμανσης-Ψύξης Χώρων και Παραγωγής Ζεστού Νερού Χρήσης, στη συγκεκριμένη μονάδα τυποποίησης ελαιολάδου εγκαταστάθηκε πλήθος Αυτοματισμών & Ελεγκτών, καθώς και σύγχρονο σύστημα Smart House, ώστε να καλυφθούν πλήρως οι ιδιαίτερες απαιτήσεις τόσο για τη θέρμανση (και ψύξη κατά τους καλοκαιρινούς μήνες) των γραφείων και της γραμμής παραγωγής, όσο και για τη θέρμανση των δεξαμενών ελαιολάδου για την ποιοτική διατήρηση του.

Τα σύγχρονα καταστήματα πώλησης τροφίμων δίνουν ολοένα και περισσότερη βαρύτητα στην ποιότητα των φρέσκων προϊόντων τους. Το ιδιαίτερο πρόβλημα με τα ιχθυοπωλεία, είναι η προσέλκυση εντόμων, μύγες κλπ. στους πάγκους με τα ψάρια, καθώς και η αφυδάτωση αυτών. Λύση στο παραπάνω πρόβλημα έδωσε άλλη μια φορά η ANDRIANOS με την εγκατάσταση σύγχρονου συστήματος υδρονέφωσης στο Ιχθυοπωλείο Ρεσβάνης στην Καλαμάτα.

Σελίδα 1 από 14

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Ακολούθησε στο Facebook

Visa Mastercard Maestro verified by visa mastercard securecode piraeus bank gr

NewsletterΕπιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο συγχρόνες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Εγγραφή τώρα:

Κάντε like για να ενημερώνεστε για όλες τις εξελίξεις!