| +30 27210 23124

Μέγεθος κειμένου

A A A A A

Αντίθεση

Προεπιλογή
Άσπρο - Μαύρο
Μαύρο - Άσπρο
Μπλε - Κίτρινο

Κείμενο σε ομιλία

Δελτία Τύπου

Η τελευταία μελέτη του Εργαστηρίου Ατμοκινητήρων & Λεβήτων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ε.Μ.Π.) συγκρίνει τα αποτελέσματα των ενεργειακών παρεμβάσεων σε κτήρια του ελληνικού δυναμικού σε τεχνο οικονομικούς όρους.

 Θετικές εκτιμήσεις για το μέλλον του κλάδου και της ελληνικής οικονομίας διατυπώνει ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας "ANDRIANOS" Γεώργιος Χαρ. Ανδριανός, εκτιμώντας ότι η πολύχρονη αρνητική οικονομική κατάσταση της αγοράς αρχίζει να ανατρέπεται και να σημειώνεται βελτίωση.

Σύμφωνα με το νέο ΦΕΚ 4495/2017 δόθηκε η δυνατότητα σε κατοίκους πολυκατοικίών να έχουν αυτόνομη θέρμανση δίχως τη απόφαση της Συνέλευσης. Έτσι πλέον μπορούν οι ιδιοκτήτες, που το επιθυμούν, να λύσουν το χρόνιο πρόβλημα της θέρμανσης των διαμερισμάτων τους στις πολυκατοικίες, το οποίο διογκώθηκε κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης. 

Πρίν ένα μήνα ανατέθηκε στην ANDRIANOS και στην ΕΟΤ ΕΞΕ η Μελέτη –Προμήθεια και Εγκατάσταση ενός σύγχρονου συστήματος που να επιτυγχάνει ταυτόχρονα την Αυτονομία και την Εξοικονόμηση Ενέργειας σε διαμέρισμα πολυκατοικίας.

Η Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων, Santo, ιδρύθηκε το 1947 και αποτελεί έναν από τους δυναμικότερους Συνεταιρισμούς της Ελλάδας με 1200 μέλη. Η παραγωγή οίνων αποτελεί μία από τις κύριες δραστηριότητες της Ένωσης και τα κελάρια της φιλοξενούν μονοποικιλιακούς οίνους υψηλής ποιότητας. Το φαινόμενο μείωσης της στάθμης του κρασιού, κατά την παλαίωση μέσα στα ξύλινα βαρέλια, αποτελούσε μόνιμο πρόβλημα για την Santo Wines και η ANDRIANOS έδωσε λύση στο πρόβλημα της απώλειας οίνου, με την εγκατάσταση ενός σύγχρονου συστήματος ύγρανσης των κελαριών.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη έκθεση στους τομείς της Θέρμανσης, της Ψύξης και της Ηλιακής Ενέργειας, που διοργανώνεται από το 1992 στη χώρα μας. Η Διεθνής Έκθεση CLIMATHERM ENERGY 2018 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του εκθεσιακού κέντρου METROPOLITAN EXPO στον αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος» από 22 έως 25 Φεβρουαρίου 2018.

Τις τελευταίες μέρες του 2017 η ANDRIANOS, κατόπιν συμμετοχής της σε πρόχειρο διαγωνισμό, προμήθευσε δύο Υβριδικά Ηλιοθερμικά Συστήματα, στην 120ΠΕΑ της Πολεμικής Αεροπορίας, συνδυάζοντας τον υφιστάμενο εξοπλισμό με νέα καινοτόμα προϊόντα. Η εξειδικευμένη ομάδα Μηχανικών & Τεχνικών της ΕΟΤ-ΕΞΕ - Ειδική Ομάδα Τεχνικών Εξοικονόμησης Ενέργειας- πραγματοποίησε τη μελέτη, την εγκατάσταση και την παραμετροποίηση των νέων συστημάτων στις εγκαταστάσεις τις 120 ΠΕΑ.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη της ομάδας της ANDRIANOS στις εγκαταστάσεις της SALUS στην Πολωνία, με σκοπό την ενημέρωση & την εκπαίδευση σχετικά με τα προϊόντα του Οίκου. Οι μηχανικοί της ANDRΙΑNOS που συμμετείχαν, ενημερώθηκαν για όλα τα νέα προϊόντα του οίκου Salus και αντάλλαξαν τεχνογνωσία με τους Πολωνούς συνεργάτες τους.

Σελίδα 1 από 15

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Ακολούθησε στο Facebook

Visa Mastercard Maestro verified by visa mastercard securecode piraeus bank gr

NewsletterΕπιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο συγχρόνες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Εγγραφή τώρα:

Κάντε like για να ενημερώνεστε για όλες τις εξελίξεις!