Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2017 16:06

11o Πανελλήνιο Συμπόσιο Υγραερίου: Οι εξελίξεις στις Τεχνολογίες Υγραερίου με την υπογραφή της ANDRIANOS

Η ANDRIANOS, από τους πρωταγωνιστές πανελλαδικά στην αγορά των υλικών κι εξαρτημάτων για δεξαμενές και δίκτυα υγραερίου, συνεχίζοντας το χτίσιμο της εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες της, διοργάνωσε για μία ακόμα χρονιά το ετήσιο Συμπόσιο Υγραερίου, αυτή τη φορά στην Ιταλία.

001 lpg symposium 2017

Έτσι, από τις 28 Ιουνίου έως τη 1 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του Συμποσίου πλήθος δράσεων, σεμιναρίων, τεχνικών ενημερώσεων και επισκέψεων σε σύγχρονες μονάδες παραγωγής προϊόντων υγραερίου.
Οι επαγγελματίες του χώρου του υγραερίου από την Ελλάδα και την Κύπρο είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους σύγχρονους τρόπους ανάπτυξης & παραγωγής των κορυφαίων προϊόντων υγραερίου, συμμετείχαν σε επιμορφωτικά σεμινάρια και ενημερώθηκαν για τις τελευταίες παγκόσμιες εξελίξεις στις τεχνολογίες αερίων καυσίμων.

002 lpg symposium 2017 003 lpg symposium 2017 004 lpg symposium 2017

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε για τους συμμετέχοντες στο συμπόσιο υγραερίου, η ενημέρωση από τον κο Daniel Bonano, export manager της εταιρείας Witzenmann σχετικά με τα νέα συστήματα σωληνώσεων για αέρια καύσιμα του κορυφαίου Γερμανικού Οίκου.

Το 11ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Υγραερίου τίμησε με την παρουσία του ο βασικός συγγραφέας της Ελληνικής Νομοθεσίας για το Αέρια Καύσιμα & Επιστημονικός Συνεργάτης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κος Κωνσταντίνος Πασπαλάς, ο οποίος συνέβαλε στην άρτια τεχνική ενημέρωση των συμμετεχόντων και συζήτησε ενδελεχώς για τα ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες του χώρου του υγραερίου από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Οι συμμετέχοντες μετά το πέρας του 11ου Συμποσίου Υγραερίου, περιηγήθηκαν στα σημαντικότερα ιστορικά αξιοθέατα της Ρώμης, συνδυάζοντας την τεχνογνωσία με την κουλτούρα και τον πολιτισμό.

005 lpg symposium 2017 006 lpg symposium 2017 007 lpg symposium 2017

Η ANDRIANOS, από το 1994, βασιζόμενη στη σύγχρονη αντίληψη, στη γνώση, στις υποδομές, έχει σηματοδοτήσει στην εξάπλωση του υγραερίου και του φυσικού αερίου στην Ελλάδα. Διοργανώνει για 11η φορά το Πανελλήνιο Συνέδριο Υγραερίου και δηλώνει ανελλιπώς παρόν σε όλες τις σημαντικές Ευρωπαϊκές και Παγκόσμιες εκδηλώσεις του κλάδου του υγραερίου. Η επόμενη μεγάλη εκδήλωση για την εκ νέου επικοινωνία του αναπτυξιακού δυναμικού του Υγραερίου πανελληνίως και τη σφυρηλάτηση νέων επιχειρηματικών σχέσεων θα λάβει χώρα στην Αρχαία Ολυμπία τον Μάιο του 2018.