Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018 16:29

Επιτυχής Συμμέτοχη της ANDRIANOS στην Διεθνή Έκθεση Climatherm Energy 2018

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη έκθεση στους τομείς της Θέρμανσης, της Ψύξης και της Ηλιακής Ενέργειας, που διοργανώνεται από το 1992 στη χώρα μας. Η Διεθνής Έκθεση CLIMATHERM ENERGY 2018 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του εκθεσιακού κέντρου METROPOLITAN EXPO στον αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος» από 22 έως 25 Φεβρουαρίου 2018.

Η προσέλευση των επισκεπτών στη φετινή έκθεση CLIMATHERM ENERGY ήταν άνω των προσδοκιών, αφού αποτέλεσε πόλο έλξης για περισσότερους από 35.000 επαγγελματίες του κλάδου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν τις εξελίξεις και τις καινοτομίες και να ενημερωθούν για προϊόντα και υπηρεσίες που τους αφορούν. Η ANDRIANOS έδωσε το δυναμικό «παρών» συμμετέχοντας με επιτυχία και φέτος, παρουσιάζοντας τις βέλτιστες & πιο σύγχρονες Ενεργειακές Λύσεις για τη θέρμανση, τον κλιματισμό & την παραγωγή ζεστών νερών χρήσης.

z001 DSC 0052 z002 DSC 0072

Η ANDRIANOS ιδρύθηκε το 1994 και από τότε ασχολείται με τη θέρμανση, την ψύξη, τα αέρια καύσιμα, τα ηλιακά συστήματα, το αερισμό, κ.α. Για το λόγο αυτό, εισάγει και αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο, 23 εταιρείες, με τους πλέον στρατηγικούς συνεργάτες της να είναι η AHI-CARRIER με τις Αντλίες Θερμότητας CARRIER & TOSHIBA για οικιακή και επαγγελματική χρήση, ο κορυφαίος οίκος SALUS σε συστήματα ελέγχου & θερμορύθμισης Η/Μ εγκαταστάσεων, o Ιταλικός Οίκος PLINOXOTAR με Δεξαμενές Υγραερίου και ο Γερμανικός οίκος GOK με Εξαρτήματα για Δίκτυα Υγραερίου και Φυσικού Αερίου καθώς και η Ιταλική TECNOGAS με τα πλέον αποδοτικά συστήματα Αερισμού με Ανάκτηση Θερμότητας ASSOLO. Επιπλέον, η ANDRIANOS κατασκευάζει και διαθέτει στην ελληνική & διεθνή αγορά τα καινοτόμα συστήματα Ηλιακή Θέρμανσης AND-solar αξιοποιώντας την 24-χρονη εμπειρία της στα Ηλιοθερμικά Συστήματα.

z008 DSC 0056s DSC 0011

Οι επαγγελματίες των κλάδων της Θέρμανσης, Ψύξης, Μόνωσης και Ηλιακής Ενέργειας έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα καινοτόμα ηλιακά συστήματα AND-solar για παραγωγή όχι μόνο ζεστών νερών χρήσης αλλά και για τη θέρμανση χώρων και κολυμβητικών δεξαμενών.

Αντίστοιχο ενδιαφέρον υπήρχε τόσο για τις αντλίες θερμότητας CARRIER & TOSHIBA, όπου αποτελούν την αρτιότερη τεχνολογικά λύση για μια εναλλακτική πηγής θέρμανσης και παραγωγής ζεστών νερών χρήσης με χαμηλό κόστος όσο και για τα καινοτόμα συστήματα ελέγχου Έξυπνου Σπιτιού - Smart Home του οίκου SALUS, καθώς και τις σύγχρονες σειρές θερμοστατών του οίκου.

z009 DSC 0029s z004 IMG 2374

Αμείωτο ήταν το ενδιαφέρον για άλλη μια φορά για τα εξαρτήματα για δίκτυα αερίων και υγρών καυσίμων του οίκου GOK που με την ποιότητα του έχει κατακτήσει την παγκόσμια και την Ελληνική αγορά, στην οποία κατέχει ηγετική θέση. Προϊόντα της κορυφαίας Γερμανικής εταιρείας εκτέθηκαν στο φετινό περίπτερο προσελκύοντας για μια φορά ακόμα, το θερμό ενδιαφέρον μεγάλης πλειοψηφίας των επισκεπτών.

z006 DSC 0012 z008 DSC 0069

Τέλος, σημαντική ήταν και η ανταπόκριση των επισκεπτών του περιπτέρου της ANDRIANOS για το Σύστημα Αερισμού με Ανάκτησης Θερμότητας ASSOLO για καθαρή ατμόσφαιρα χωρίς ενεργειακές απώλειες, καθώς και για τα Συστήματα Υδρονέφωσης & Αυτόματης Ύγρανσης, με τις πολλές εφαρμογές τους και τη σημαντική εξοικονόμηση που προσφέρουν.

Ύστερα και από τη μεγάλη αποδοχή και το ενδιαφέρον τόσο των παλαιών όσο και νέων συνεργατών στην Έκθεση CLIMATHERM ENERGY 2018, η ANDRIANOS αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στις εξελίξεις στον τομέα των Σύγχρονων Συστημάτων Θέρμανσης & Κλιματισμού τα επόμενα χρόνια.

• 001-DSC_0107.JPG
  • 002-DSC_0016.JPG