| +30 27210 23124

Μέγεθος κειμένου

A A A A A

Αντίθεση

Προεπιλογή
Άσπρο - Μαύρο
Μαύρο - Άσπρο
Μπλε - Κίτρινο

Κείμενο σε ομιλία

Νέα Προϊόντα

H αντιστάθμιση Multi-mix 3000 είναι μια τεχνολογικά προηγμένη αντιστάθμιση που καθοδηγείται από τις καιρικές συνθήκες, επιτρέποντας τον έλεγχο και την επίβλεψη του χρήστη σε ολόκληρη την εγκατάσταση θέρμανσης καθώς και κύριες ή πρόσθετες πηγές θερμότητας (όπως φυσικό αέριο, πετρέλαιο, λέβητες pellet, αντλίες θερμότητας , κλπ). Με την προσθήκη του προαιρετικού web module παρέχεται η δυνατότητα προβολής και επεξεργασίας παραμέτρων του ελεγκτή MULTI MIX μέσω διαδικτύου.

Ο νέος πλαστικός συλλέκτης SALUS με θερμοστατικές βαλβίδες, παροχόμετρα και θερμοηλεκτρικές κεφαλές διατίθεται σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή.

Νέα προιόντα για διατάξεις ασφαλείας σε εγκαταστάσεις υγραερίου, φυσικού αερίου. Πίνακες, Ανιχνευτές & Καταλυτικά Αισθητήρια σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Flexible inox MBM Ιταλίας 1/2'’ για σύνδεση μαγειρικών συσκευών στην Ευρωπαϊκή ένωση κατά UNI EN 15266:2007-UNI TS 11340.

Κατόπιν ζήτησης των πελατών μας και αναγνωρίζοντας την σημαντική έλλειψη της Ελληνικής αγοράς σε οικονομικούς ρυθμιστές πίεσης υψηλών προδιαγραφών, η ANDRIANOS προσφέρει την νέα σειρά ρυθμιστών πίεσης σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.

 Η νέα γκάμα της ARISTON περιλαμβάνει ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες με σύγχρονα χαρακτηριστικά & μεγέθη για την πλήρη κάλυψη των αναγκών:

Οι Επίτοιχοι Ηλεκτρικοί Θερμοσίφωνες Ariston LYDOS R, PRO1, PRO1 ECO & WIFI διαθέτουν Σύγχρονη Τεχνολογία για Μέγιστη Οικονομία.

Οι Επίτοιχοι Ηλεκτρικοί Θερμοσίφωνες Ariston LYDOS HYDRID είναι οι πρώτοι Υβριδικοί Ηλεκτρικοί Θερμοσίφωνες Ενεργειακής Κλάσης Α,

Μια ευχάριστη είδηση για τους υφιστάμενους και μελλοντικούς χρήστες του συστήματος Έξυπνου Σπιτιού Salus IT600, ανακοίνωσε σήμερα η Salus Controls.

Η εφαρμογή για την διαχείριση του Smart Home, μέσω κινητού Android ή iPhone, tablet και ηλεκτρονικό υπολογιστή έχει πλέον διαθέσιμη και την Ελληνική Γλώσσα.

H ARCO δημιούργησε το πλέον σύγχρονο και αποδοτικό σύστημα προστασίας από τα άλατα.

Ονομάζεται VITAQ SYSTEM και προστατεύει τις βαλβίδες από την επικάθηση των αλάτων.

Το Σύστημα VITAQ έχει μεγάλα πλεονεκτήματα έναντι των κανονικών εξαρτημάτων για κάθε εγκατάσταση, προστατεύοντας τις βαλβίδες από τα άλατα και επεκτείνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής τους.

Διαδικτυακός θερμοστάτης RT310iSPE για τον έλεγχο της θέρμανσης από οπουδήποτε μέσω της εφαρμογής RT310i (διαθέσιμο σε iOS και Android)

-Ιδανικό για ενεργοποίηση ηλεκτρικών θερμαντικών συστημάτων π.χ. Ηλεκτρική Ενδοδαπέδια, Ηλεκτρικά Κάτοπτρα , Θερμοπομποί, κλπ.

H αντιστάθμιση Multi-mix 3000 είναι μια τεχνολογικά προηγμένη αντιστάθμιση που καθοδηγείται από τις καιρικές συνθήκες, επιτρέποντας τον έλεγχο και την επίβλεψη του χρήστη σε ολόκληρη την εγκατάσταση θέρμανσης καθώς και κύριες ή πρόσθετες πηγές θερμότητας (όπως φυσικό αέριο, πετρέλαιο, λέβητες pellet, αντλίες θερμότητας , κλπ).
Με την προσθήκη του προαιρετικού web module παρέχεται η δυνατότητα προβολής και επεξεργασίας παραμέτρων του ελεγκτή MULTI MIX μέσω διαδικτύου.

Οι νέοι Θερμοστάτες χώρου ραδιοσυχνοτήτων RT310SPE & RT510SPE είναι ιδανικοί για ενεργοποίηση ηλεκτρικών θερμαντικών συστημάτων χωρίς να απαιτείται καλωδίωση, χάρη στην ασύρματη λειτουργία τους.

 H Salus συνεχίζει να αναβαθμίζει το Έξυπνο Σπίτι IT600, με καινοτόμα και χρήσiμα προιόντα.  Η νέα σειρά θερμοστατών προσφέρει επιπλέον λειτουργίες στo πιο πλήρες, προσιτό, εύκολο & επεκτάσιμο σύστημα διαχείρισης κτιρίων στην παγκόσμια αγορά.

Ο νέος Ηλιακός Θερμοσίφωνας AND-solar χαμηλού προφίλ είναι ιδανική λύση για χρήση σε περιπτώσεις που υπάρχουν αισθητικοί περιορισμοί, όπως σε καλοκαιρινά τουριστικά θέρετρα (ξενοδοχεία, ξενώνες, κλπ) και παραδοσιακούς οικισμούς (νησιώτικα σπίτια).

Το θερμοσιφωνικό αυτό σύστημα παραμένει αδιόρατο στις οροφές των παραπάνω οικημάτων, ενώ ταυτόχρονα ειδικά το καλοκαίρι και για περιοχές που βρίσκονται στη Μεσόγειο, έχει εντυπωσιακή απόδοση. 

Η απόλυτη συνδεδεμένη λύση για Θέρμανση, Ζεστό Νερό Χρήσης & Κλιματισμό. 

Η γκάμα των Αντλιών Θερμότητας Ariston Nimbus S Net περιλαμβάνει τις σειρές:

NIMBUS COMPACT 4 - 7k W για θέρμανση, κλιματισμό & παραγωγή ΖΝΧ με ενσωματωμένο δοχείο 180lt.

NIMBUS FLEX NET 4 - 11 kW για θέρμανση, κλιματισμό &παραγωγή ΖΝΧ με ξεχωριστό δοχείο 180lt ή 300lt

NIMBUS PLUS NET 4 - 11 kW για θέρμανση & κλιματισμό.

Ο αέρας που είναι πολύ ξηρός ή υγρός ειναι επιβλαβής για τον ανθρώπινο οργανισμό, για αντίθετους λόγους, και πρέπει να αποφεύγεται. Οι νέοι αφυγραντήρες DEOS της Ariston συμβάλλουν στη μείωση της υγρασίας στο χώρο, καθιστώντας τον πιο υγιεινό και άνετο.

Μαζί με τις φυσικές και ατμοσφαιρικές αιτίες, ο υγρός αέρας σε κλειστούς χώρους μπορεί να αυξηθεί και για άλλους λόγους, για παράδειγμα λόγω του αριθμού των διαμενόντων και των δραστηριοτήτων τους (μαγείρεμα, σιδέρωμα κ.λπ.): Οι αφυγραντήρες σας επιτρέπουν να διατηρείτε το επίπεδο υγρασίας σταθερό.

Το νέο SALUS SR600 Smart Relay (Έξυπνο Ρελέ) είναι η τελευταία προσθήκη στη σειρά προϊόντων SALUS Smart Home ΙΤ600. Το SR600 επιτρέπει στο χρήστη να ελέγξει τον οικιακό φωτισμό ή οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρική συσκευή, από οπουδήποτε μέσω μιας απλής εφαρμογής για Smartphone, Tablet ή PC.

Σωλήνα σπιράλ διπλή ανοξείδωτη AEROLINE ECO SOLAR Γερμανίας, για ηλιακά συστήματα.

Διαθέσιμη σε διαστάσεις DN16, DB 20 & DN25 με μόνωση 13mm.

Διατίθενται σε συσκευασία ρολού ή σε μικρότερα μήκη, ανάλογα με τις ανάγκες σας

Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017 16:11

Νέοι Λέβητες Ariston -Σειρά ONE - Hi-Tech, Hi-Comfort

Η Ariston νοιάζεται για την ποιότητα ζωής των πελατών της και εργάζεται για να τη βελτιώνει ολοένα και περισσότερο. Η τεχνολογία συμπύκνωσης* σας επιτρέπει τη διατήρηση του τρόπου ζωής και των συνηθειών σας, χωρίς να σας στερεί τη θερμική άνεση και την ευημερία σας. Όλα αυτά με ιδιαίτερη προσοχή στο περιβάλλον χάρη στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών καυσαερίων. Η Ariston κοιτάζει μπροστά με οικολογική συμπεριφορά και παρουσιάζει την νέα σειρά λεβήτων συμπύκνωσης ONE.

Η νέα σειρά αφυγραντήρων Powerful της Carrier, εξασφαλίζει για εσάς και την οικογένειά σας υψηλή ποιότητα αέρα και άνεση, ανεξάρτητα από τις συνθήκες του περιβάλλοντος!

 Το SEAL TOP είναι ένα προστατευτικό, αδιάβροχο στεγανωτικό με χιλιάδες χρήσεις. Το SEAL TOP είναι κατάλληλο για το σφράγισμα ρωγμών σε στέγες, υδρορροές, βεράντες, φεγγίτες, σωλήνες αποστράγγισης. Εφαρμόζεται σε PVC ή μεταλλικούς σωλήνες, πλαίσια, ρωγμές στους τοίχους. Κατάλληλο για μέταλλο, ξύλο, τσιμέντο και πλαστικό. Πολύ χρήσιμο κατά την εγκατάσταση καπνοδόχων, ηλιακών συλλεκτών, παραβολών και κεραιών.

Σελίδα 1 από 4

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Ακολούθησε στο Facebook

Visa Mastercard Maestro verified by visa mastercard securecode piraeus bank gr

NewsletterΕπιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο συγχρόνες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Εγγραφή τώρα:

Κάντε like για να ενημερώνεστε για όλες τις εξελίξεις!