Μέγεθος κειμένου

A A A A A

Αντίθεση

Προεπιλογή
Άσπρο - Μαύρο
Μαύρο - Άσπρο
Μπλε - Κίτρινο

Κείμενο σε ομιλία

Δραστική μείωση του κόστους ενέργειας από τα € 15.840 στα € 2.145, ήτοι συνολική εξοικονόμηση ενέργειας 86,4 %, με Αντλίες Θερμότητας στο "ANDROMEDA VILLAS" στην Σαντορίνη

Η Σαντορίνη συγκαταλέγεται στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο, χάρη στην απαράμιλλη ομορφιά της, τον αμιγώς παραδοσιακό χαρακτήρα της και την μοναδική θέα στο ηφαίστειο. Το Andromeda Villas αναμειγνύει την κυκλαδίτικη παράδοση με τις σύγχρονες τάσεις στο design και την άνεση, συνδυάζοντας καθαρές γραμμές και αυθεντικό ύφος, αποτελώντας ταυτόχρονα ένα από καλύτερα μπαλκόνια με θέα στον κόσμο.

Η εταιρεία ANDRIANOS ανέλαβε την μελέτη και προμήθεια ενός σύγχρονου συστήματος εξοικονόμησης ενέργειας για την ξενοδοχειακή μονάδα. Με γνώμονα τον σεβασμό για το περιβάλλον, την παράδοση και τη φύση, προτάθηκαν για την θέρμανση των ζεστών νερών χρήσης και των κολυμβητικών δεξαμενών του συγκροτήματος, Αντλίες Θερμότητας, που αξιοποιούν κατά 75% ανανεώσιμη ενέργεια, που πηγάζει από την θερμότητα του περιβάλλοντος, σε συνδυασμό με τελευταίας τεχνολογίας δοχεία θερμοκρασιακής διαστρωμάτωσης και σύγχρονα συστήματα ελέγχου. Η εγκατάσταση έγινε από τον εξειδικευμένο και πολύπειρο συνεργάτη της ANDRIANOS στην Σαντορίνη, κο Γιάννη Κορβέση.

 Η προϋφιστάμενη εγκατάσταση θέρμανσης των Andromeda Villas αποτελούταν από λεβητοστάσιο πετρελαίου , με τον οποίο οι καταναλώσεις καυσίμου ξεπερνούσαν τα 12.000 λίτρα ετησίως, ήτοι 15.840 ευρώ. Πλέον, με την εγκατάσταση των νέων Αντλιών Θερμότητας τύπου Aquasnap του Οίκου Carrier, των κορυφαίων δοχείων θερμοκρασιακής διαστρωμάτωσης Pro-Clean του Οίκου TiSUN Αυστρίας και υπερσύγχρονων συστημάτων ενεργειακού ελέγχου, η ετήσια κατανάλωση ενέργειας έπεσε στις 14.300 kWh ετησίως, ήτοι 2.145 ευρώ, ενώ η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών του ξενοδοχείου απογειώθηκε. Η οικονομική εξοικονόμηση μετρήθηκε στα 13.695 ευρώ ετησίως και η απόσβεση της επένδυσης επετεύχθη μέσα στο πρώτο έτος λειτουργίας του συστήματος.

Οι ιδιοκτήτες της ξενοδοχειακής μονάδας Andromeda Villas είναι κατενθουσιασμένοι με την επένδυση που έκαναν καθότι πέτυχαν τον διπλό στόχο τους για Εξοικονόμηση Ενέργειας που έφτασε το 86,4 % και την ταυτόχρονη συνεισφορά στην προστασία του υπέροχου περιβάλλοντος της Σαντορίνης.

Η ANDRIANOS ανέλυσε, όπως πάντα, τις ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου έργου και προσέφερε καινοτόμες λύσεις, αποκλειστικά σχεδιασμένες σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του ξενοδοχείου, τόσο στο στάδιο της μελέτης, όσο και κατά την εγκατάσταση, ώστε να επιτευχθεί άψογη λειτουργία με υψηλή απόδοση και οικονομία.

Δύο Αντλίες Θερμότητας Carrier για παραγωγή Ζεστών Νερών Χρήσης και θέρμανση των Κολυμβητικών Δεξαμενών του Andromeda Villas

 

Αναβάθμιση λεβητοστασίου με τελευταίας τεχνολογίας δοχεία θερμοκρασιακής διαστρωμάτωσης Pro-Clean του Αυστριακού Οίκου TiSUN και σύγχρονα συστήματα ελέγχου.

Η μαγευτική θέα στο Andromeda Villas στην Σαντορίνη

Το γραφικό Ημεροβίγλι στην πανέμορφη Σαντορίνη

 

 

 Το Andromeda Villas είναι ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα ξεχωριστής αισθητικής αποτελούμενο από συνολικά 50 πολυτελείς σουίτες και βίλες, που αποτελεί ιδανική επιλογή για άνετη διαμονή με μοναδική θέα, στο Ημεροβίγλι της μαγευτικής Σαντορίνης.

 

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Ακολούθησε στο Facebook

Βασικές Πληροφορίες

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη