Το νέο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης και αυτονόμησης κατοικιών «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ-ΑΥΤΟΝΟΜΩ», που αποτελεί τη συνέχεια των των προγραμμάτων «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον» και «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ» αφορά μια διευρυμένη γκάμα επιλέξιμων παρεμβάσεων στα κτίρια, με γνώμονα την μεγιστοποίηση της ενεργειακή εξοικονόμηση. 

Σημαντικές προσθήκες στο νέο πρόγραμμα αποτελούν οι παρεμβάσεις Έξυπνου Κτιρίου, Smart Home, οι οποίες προσδίδουν αυξημένη εξοικονόμηση ενέργειας στα κτίρια, ιδιαίτερα όταν αυτές αφορούν τον Έξυπνο Έλεγχο και Αυτοματισμό του συστήματος Θέρμανσης-Κλιματισμού και Παραγωγής Ζεστού Νερού Χρήσης. 

Η ANDRIANOS διαθέτει το μοναδικό σύστημα Έξυπνου Κτιρίου στην Ελληνική αγορά, το Smart Home της SALUS, το οποίο επιτυγχάνει πραγματική Εξοικονόμηση Ενέργειας στις καταναλώσεις του κτιρίου και είναι πλήρως επιδοτούμενο από το νέο πρόγραμμα "Εξοικονομώ-Αυτονομώ"

Δημοσιεύτηκε στις 23 Απριλίου η Εγκύκλιος του Υπουργείου Υγείας σχετικά με τα μέτρα διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας από ιογενείς και άλλες λοιμώξεις κατά τη χρήση κλιματιστικών μονάδων και μονάδων αερισμού.

Η εγκύκλος, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει τα προτεινόμενα μέτρα που αποσκοπούνστον περιορισμό της μηχανικής διάδοσης του ιού μέσω των ρευμάτων αέρα που αναπτύσσονται κατά τη λειτουργία των κλιματιστικών μονάδων.

Η ANDRIANOS, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια χρονιά την τεράστια εμπειρία και την υψηλή τεχνογνωσία της στους κλάδους της Θέρμανσης, της Ψύξης, του Αερισμού-Εξαερισμού και της Παραγωγή Ζεστού Νερού Χρήσης, συμμετείχε στην μεγαλύτερη διεθνή ενεργειακή έκθεση στην χώρα μας, την CLIMATHERM 2020, από τις 21 έως τις 23 Φεβρουαρίου 2020, στο εκθεσιακό κέντρο “Athens Metropolitan Expo”. Εκεί, παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία 5 ποιοτικές λύσεις για Εξοικονόμησης Ενέργειας & Θερμική Άνεση στα κτίρια.

Δυναμικό παρόν θα δώσει για ακόμη φόρα η ANDRIANOS στην μεγαλύτερη έκθεση  στους τομείς της Θέρμανσης, της Ψύξης και της Ηλιακής Ενέργειας, τη Διεθνή Έκθεση CLIMATHERM ENERGY 2020, η οποία θα διεξαχθεί στο υψηλών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο “Athens Metropolitan Expo” από τις 21 έως τις 23 Φεβρουαρίου 2020.

Η τεχνολογία που βελτιώνει την εμπειρία διαμονής και λύνει τα χέρια του οικοδεσπότη

Στις μέρες μας, η παγκόσμια τάση στις ξενοδοχειακές μονάδες, αλλά και τις μικρότερες τουριστικές κατοικίες ή βίλες,  οδηγεί στη δημιουργία όλο και περισσότερων ενεργειακά αποδοτικών, πράσινων & έξυπνων κτιρίων. Έχετε αναρωτηθεί τι χαρακτηριστικά έχουν αυτά τα «έξυπνα» καταλύματα που τα ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό;

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Ακολούθησε στο Facebook

Visa Mastercard Maestro verified by visa mastercard securecode piraeus bank gr

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ