Μέγεθος κειμένου

A A A A A

Αντίθεση

Προεπιλογή
Άσπρο - Μαύρο
Μαύρο - Άσπρο
Μπλε - Κίτρινο

Κείμενο σε ομιλία

Δυναμικό παρόν θα δώσει για ακόμη φόρα η ANDRIANOS στην μεγαλύτερη έκθεση  στους τομείς της Θέρμανσης, της Ψύξης και της Ηλιακής Ενέργειας, τη Διεθνή Έκθεση CLIMATHERM ENERGY 2020, η οποία θα διεξαχθεί στο υψηλών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο “Athens Metropolitan Expo” από τις 21 έως τις 23 Φεβρουαρίου 2020.

Η τεχνολογία που βελτιώνει την εμπειρία διαμονής και λύνει τα χέρια του οικοδεσπότη

Στις μέρες μας, η παγκόσμια τάση στις ξενοδοχειακές μονάδες, αλλά και τις μικρότερες τουριστικές κατοικίες ή βίλες,  οδηγεί στη δημιουργία όλο και περισσότερων ενεργειακά αποδοτικών, πράσινων & έξυπνων κτιρίων. Έχετε αναρωτηθεί τι χαρακτηριστικά έχουν αυτά τα «έξυπνα» καταλύματα που τα ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό;

Το Λατομείο Αδρανών Υλικών, ιδιοκτησία της τεχνικής εταιρείας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Α.Τ.Ε.Β.Ε στην Κομοτηνή, αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την σκόνη που δημιουργούνταν λόγω της επεξεργασίας των υλικών. Οι πιστοποιημένοι ειδικοί της ANDRIANOS επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του λατομείου, μελέτησαν την υφιστάμενη κατάσταση και πρότειναν την εγκατάσταση εξειδικευμένου συστήματος εκνέφωσης-υδρονέφωσης, για την αποτελεσματική καταστολή της σκόνης.

H φετινή XENIA χαρακτηρίστηκε από την εντυπωσιακή προσέλευση των επαγγελματιών του κλάδου της Φιλοξενίας, με τα πρώτα στοιχεία να δείχνουν πώς η τελική καταγραφή θα δείξει νέο ρεκόρ επισκεπτών που θα ξεπεράσει τους 40.000. Εκεί, η ANDRIANOS, ως πρωτοπόρος στις σύγχρονες τεχνολογίες παραγωγής Θερμικής Ενέργειας και με πολύχρονη εμπειρία στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων, παρουσίασε 6 διαφορετικούς τρόπους  Εξοικονόμησης Ενέργειας αποκλειστικά για τουριστικές επιχειρήσεις, χωρίς εκπτώσεις στην Θερμική Άνεση των επισκεπτών.

Η ANDRIANOS, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά την πολύχρονη εμπειρία της στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, συμμετέχει και φέτος στην μεγαλύτερη έκθεση του τουριστικού κλάδου, XENIA 2019, που θα πραγματοποιηθεί στο METROPOLITAN EXPO από 23 έως 25 Νοεμβρίου 2019.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Ακολούθησε στο Facebook

Visa Mastercard Maestro verified by visa mastercard securecode piraeus bank gr

Βασικές Πληροφορίες

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη