Η ANDRIANOS συμμετέχει στη έκθεση του τουριστικού κλάδου, XENIA 2019 που θα πραγματοποιηθεί από 23 έως και 25 Νοεμβρίου 2019 στο METROPOLITAN EXPO CENTER στο Αεροδρόμιο της Αθήνας.

Πρόκειται για το ετήσιο ραντεβού των επαγγελματιών του Ξενοδοχειακού κλάδου αλλά και των επιχειρήσεων Μαζικής εστίασης, το οποίο έχει εξελιχθεί στο απόλυτο εκθεσιακό γεγονός, καθώς και σε κομβικό φόρουμ των επενδυτικών επιλογών της Τουριστικής Βιομηχανίας της χώρας μας. Η XENIA 2019 με περισσότερους από 550 εκθέτες, με εμπλουτισμένους όλους τους θεματικούς τομείς της και ένα άρτια σχεδιασμένο πρόγραμμα εξειδικευμένων επιμορφωτικών εκδηλώσεων, αναμένει  την παρουσία χιλιάδων ποιοτικών επισκεπτών από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Η ANDRIANOS, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά την πολύχρονη εμπειρία της στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, θα παρουσιάσει καινοτόμες λύσεις για τη Θέρμανση, τον Κλιματισμό, την Παραγωγή Ζεστών Νερών Χρήσης, τα συστήματα ελέγχου Έξυπνου Κτιρίου και την Εξοικονόμηση Ενέργειας στα κτίρια,  στους επαγγελματίες του κλάδου της Φιλοξενίας.

xenia 2019 symmetexoume andrianos ksenodoxeia

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση: www.xenia.gr

Σας περιμένουμε στο περίπτερο μας στην Αίθουσα 2, Περίπτερο Α30, για να δούμε μαζί τις βέλτιστες λύσεις σε Ηλιακή Ενέργεια με τους αποδοτικότερους συλλέκτες και τα καινοτόμα προϊόντα ηλιοθερμίας της ANDRIANOS, τις Αντλίες Θερμότητας, τα Fan Coils και τα Κλιματιστικά CARRIER & TOSHIBA για οικιακή και επαγγελματική χρήση, τις Αντλίες Θερμότητας και τους Επίτοιχους Λέβητες αερίου της ARISTON και όλα τα απαραίτητα προϊόντα και εξαρτήματα για Δίκτυα Υγραερίου και Φυσικού Αερίου του Γερμανικού οίκου GOK.

Ειδικά για τον ξενοδοχειακό κλάδο, θα παρουσιαστεί το σύστημα Έξυπνου κτιρίου της Salus iT600 με συσκευές και λειτουργίες που προσφέρουν σημαντική εξοικονόμηση στις δαπάνες θέρμανσης & κλιματισμού, που αποτελούν το 70% των ενεργειακών αναγκών ενός κτιρίου. Ταυτόχρονα δίνει Κεντρικό ή Απομακρυσμένο Έλεγχο όλων των συστημάτων που λειτουργούν με Ηλεκτρικό Ρεύμα, καθώς και  δυνατότητα μέτρησης των Ενεργειακών Δεδομένων.

Μία ακόμη καινοτομία, για τον αερισμό και εξαερισμό κλειστών χώρων μικρής αλλά και μεγάλης χωρητικότητας, είναι το σύστημα αερισμού με ανάκτηση θερμότητας ASSOLO, το οποίο θα παρουσιαστεί στο περίπτερο της ANDRIANOS.  Προσφέρει υψηλό βαθμό Ανάκτησης της Θερμότητας - 93%, με απόλυτα αθόρυβη λειτουργία και γρήγορη απόρριψη των δυσάρεστων οσμών.

Τέλος, θα υπάρχουν εγκατεστημένα παραδείγματα εφαρμογής της Υδρονέφωσης Υψηλής Πίεσης της ANDRIANOS, ειδικά για εξωτερικούς χώρους μαζικής εστίασης, ώστε να εξαλειφθεί τo πρόβλημα της ζέστης τους καλοκαιρινούς μήνες. Τα συστήματα Υδρονέφωσης για κλιματισμό εξωτερικών χώρων επιτυγχάνουν άμεση πτώση της θερμοκρασίας, απομάκρυνση των εντόμων και προσφέρουν συναρπαστικά ειδικά εφέ στο χώρο, χωρίς καμία ενόχληση των επισκεπτών και του προσωπικού. 

ANDRIANOS ENERGY SAVING25 xronia GREEN small

Η ANDRIANOS εδώ και 25 χρόνια, προσφέρει καινοτόμες και εξατομικευμένες λύσεις τόσο στο στάδιο της μελέτης, όσο και κατά την εγκατάσταση Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων κάθε είδους, με γνώμονα τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, την προστασία του περιβάλλοντος και την πραγματική θερμική άνεση στα κτίρια.

Με χιλιάδες εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει την ενασχόληση με ουσιώδεις & καινοτόμες τεχνολογίες Συμβατικών και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ), με εξειδίκευση στον ξενοδοχειακό τομέα και τις πραγματικές ανάγκες των επαγγελματιών του κλάδου.

XENIA 2019 ekthesiakos xoros andrianos energy saving

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 27210 23124 ή στο e-mail:   εάν επιθυμείτε να σας στείλουμε πρόσκληση για ελεύθερη είσοδο στην XENIA 2019.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Ακολούθησε στο Facebook

Visa Mastercard Maestro verified by visa mastercard securecode piraeus bank gr

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ