Η μεγίστη αναγνώριση για μια εταιρεία είναι η επιστροφή των ικανοποιημένων πελατών της. Τέτοια είναι η συγκεκριμένη περίπτωση, που παλιοί πελάτες της ANDRIANOS, έχοντας μείνει απολύτως ικανοποιημένοι από την εγκατάσταση συστήματος θέρμανσης που πραγματοποιήθηκε το έτος 1999, αποφάσισαν να εμπιστευθούν ξανά την ANDRIANOS για τη βελτίωση του υφιστάμενου συστήματος με στόχο την αύξηση της εξοικονόμηση ενέργειας και την βελτίωση της θερμικής τους άνεσης.

verga antlia thermothtas

Η παλαιά εγκατάσταση, αποτελούμενη από Ενδοδαπέδια Θέρμανση με λέβητα πετρελαίου , στη μονοκατοικία στη Βέργα Μεσσηνίας (φώτο επάνω), κατανάλωνε περίπου 2000lt πετρελαίου ετησίως. Ήταν ξεκάθαρο, πως μια αναβάθμιση σε ένα σύγχρονο σύστημα παραγωγής θερμικής ενέργειας, θα μείωνε ιδιαίτερα την κατανάλωση και θα εξοικονομούσε πολλά χρήματα στους ιδιοκτήτες.

antlia thermothtas Carrier AquaSnap plus 30AWΜε τα παραπάνω δεδομένα επέλεξαν την ANDRIANOS για τη Μελέτη & την Προμήθεια της Αντλίας Θερμότητας της εταιρείας CARRIER 8KW. Η συγκεκριμένη Αντλία Θερμότητας είναι σχεδιασμένη με τις αυστηρότερες απαιτήσεις θερμοκρασιακής λειτουργίας ώστε να προσφέρει ιδανικές τιμές ενεργειακής απόδοσης με εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία.

Το σημαντικό έργο της Εγκατάστασης της νέας Αντλίας Θερμότητας, καθώς και της ρύθμισης και βελτιστοποίησης της λειτουργίας του νέου συστήματος, ανέλαβε η πλέον αρμόδια Ειδική Ομάδα Τεχνικών Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΕΟΤ-ΕΞΕ).

Με τις παραπάνω ενέργειες από την ΕΟΤ-ΕΞΕ και την ANDRΙANOS, η εξοικονόμηση με τη συγκεκριμένη εγκατάσταση φτάνει το 65% σε σύγκριση με το παλαιό σύστημα, δεδομένης της τρέχουσας τιμής του πετρελαίου, σε συνδυασμό με τον πολύ καλό βαθμό απόδοσης της Αντλίας Θερμότητας λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που λειτουργεί η Ενδοδαπέδια Θέρμανση.

Το τελικό αποτέλεσμα: Το αναβαθμισμένο Σύστημα Θερμικής Άνεσης, συνδυάζει την ιδανική θερμική άνεση με όφελος την μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας. Ενώ η αντλία θερμότητας που εγκαταστάθηκε θα έχει αποσβέσει σε σύντομη χρονική περίοδο, εξαλείφοντας πλήρως το αρχικό κόστος εγκατάστασης.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Ακολούθησε στο Facebook

Visa Mastercard Maestro verified by visa mastercard securecode piraeus bank gr

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ