Η ANDRIANOS, πρωταγωνιστώντας στην αγορά των αερίων καυσίμων 25 χρόνια τώρα και συνεχίζοντας την προσπάθειά της να συμβάλλει στη διαρκή ενημέρωση των συνεργατών της στις σύγχρονες τεχνικές εγκατάστασης και παραγωγής προϊόντων υγραερίου, διοργάνωσε για ακόμα μία φορά το ετήσιο Συμπόσιο Υγραερίου που φέτος πραγματοποιήθηκε από τις 16 έως τις 19 Ιανουαρίου στην Γερμανία.

Στο συμπόσιο συμμετείχαν ειδικοί, που ασχολούνται επαγγελματικά με τις εγκαταστάσεις υγραερίου, από τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας και της Κύπρου.

Με επίκεντρο την ενημέρωση στις παγκόσμιες εξελίξεις στις τεχνολογίες του κλάδου των αερίων καυσίμων, πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις σε δύο πολύ σημαντικά εργοστάσια παραγωγής προϊόντων και εξαρτημάτων αερίου, των οίκων GOK και WITZENMANN. Εκεί έλαβαν χώρα σεμινάρια , παρουσιάσεις , ανάλυση των νέων ευρωπαϊκών κανονισμών και πλήθος συζητήσεων σχετικά με τις εξελίξεις και τις τάσεις του κλάδου. 

12o panellinio sumposio ugraerioy 001  12o panellinio sumposio ugraerioy 002

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η παρουσίαση από τους μηχανικούς της Witzenmann Andreas Gloss, team industry και Edgar Eilber, CEO σχετικά με τα νέα συστήματα σωληνώσεων Hydra GS για αέρια καύσιμα κατάλληλα για πίεση λειτουργίας έως 2bar. Είχαν την δυνατότητα να περιηγηθούν στην γραμμή παραγωγής του κορυφαίου εργοστασίου ανάπτυξης εύκαμπτων αγωγών στα τμήματα Metal Hoses, Metal Bellows και Expansion Joints.

Ο δεύτερος κύκλος του σεμιναρίου διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της GOK στο Markbreit και συνέβαλε στην άρτια τεχνική ενημέρωση των συμμετεχόντων για τις βασικές αρχές παραγωγής & ρύθμισης των προϊόντων υγραερίου. Αρχικά έγινε παρουσίαση ενδεικτικών παραδειγμάτων και ορθών πρακτικών εγκαταστάσεις & ρύθμισης των προϊόντων υγραερίου από τους κους Dragan Negic, sales & marketing manager και Andreas Brohm, technical factory manager της GOK, ενώ ακολούθησαν άρτια ενδελεχείς συζητήσεις για τα ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες του χώρου του υγραερίου από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Οι συμμετέχοντες με την ολοκλήρωση του 12ου Συμποσίου Υγραερίου, είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο ιστορικό και εμπορικό κέντρο του Βύρτσμπουργκ και της Φρανκφούρτης κλείνοντας το ταξίδι τους με τις καλύτερες εντυπώσεις.

 12o panellinio sumposio ugraerioy 003  12o panellinio sumposio ugraerioy 004

Η ANDRIANOS επενδύοντας στην καινοτομία, στην τεχνογνωσία, στις σύγχρονες υποδομές και τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού και των συνεργατών της έχει συμβάλει καθοριστικά στην ποιοτική και ασφαλή χρήση του υγραερίου και του φυσικού αερίου στην Ελλάδα. Διοργάνωσε επιτυχώς για 12η φορά το Πανελλήνιο Συνέδριο Υγραερίου και δεσμεύτηκε για το επόμενο συμπόσιο πανελληνίως που θα διεξαχθεί τον Φεβρουάριο του 2020 στην Βόρεια Ιταλία.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Ακολούθησε στο Facebook

Visa Mastercard Maestro verified by visa mastercard securecode piraeus bank gr

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ