Ολοκληρώθηκε πριν μερικές εβδομάδες, με απόλυτη επιτυχία, το σημαντικότερο και μεγαλύτερο συγκρότημα κατοικιών στη Μεσσηνία για το 2018, το FARAI SMART SUITES, από τις Οικοδομικές Επιχειρήσεις Δημήτρη Κούμανη.

Το συγκρότημα FARAI SMART SUITES που συνδυάζει υψηλή τεχνογνωσία και καινοτομία, αποτελείται από 17 ιδιαίτερες κατοικίες στην πόλη της Καλαμάτας. Σε πολύ μικρή απόσταση από την παραλία και από το κέντρο της πόλης, οι νέες κατοικίες υψηλής αισθητικής και design, διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις, με προδιαγραφές αρκετά αυστηρότερες από αυτές που επιβάλει ο ΚΕΝΑΚ.

Το FARAI SMART SUITES χρησιμοποιεί 100% Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, για την παραγωγή των ζεστών χρήσης, για την ψύξη & τη θέρμανση και επιπλέον έχει τη δυνατότητα πλήρους ελέγχου της θερμοκρασίας, όλων των ηλεκτρικών συσκευών και του φωτισμού, σε όλα τα δωμάτια, μέσω internet.

Επιτυγχάνουν έτσι αυξημένη εξοικονόμηση ενέργειας και συμβάλλουν σημαντικά στην προστασία του περιβάλλοντος. Όλα τα παραπάνω προσφέρονται στις κατοικίες του συγκροτήματος, που έχουν ήδη γίνει sold out σε απίστευτες τιμές (!), δημιουργώντας ένα σημαντικό value for money! Θέτοντας με αυτό τον τρόπο τις βάσεις για συνέχεια, αφού η αγορά, παρόλο τη διάρκεια της ύφεσης, αναζητά τέτοιου είδους ποιοτικά & καινοτόμα κτήρια.

farai smart suites 002 farai smart suites 004

Οι Οικοδομικές Επιχειρήσεις Δ.Κούμανη, κατόπιν εκτεταμένης έρευνας αγοράς, επέλεξαν τις βέλτιστες λύσεις της ANDRIANOS, για την προμήθεια των συστημάτων Ψύξης Θέρμανσης, Ζεστών νερών χρήσης και Έξυπνου σπιτιού. Η ANDRIANOS, εκτός από τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, συνδυάζει την υψηλή ποιότητα των συστημάτων της αλλά και τη μοναδική τεχνογνωσία της ΕΟΤ-ΕΞΕ, (Ειδική Ομάδα Τεχνικών Εξοικονομήσης Ενέργεας) της εταιρείας παροχής υπηρεσιών HVAC & θυγατρικής της ANDRIANOS) η οποία θα αναλάβει την τακτική συντήρηση, την άμεση ανταπόκριση όποτε αυτό χρειάζεται, και την κάλυψη των πολυετών εγγυήσεων των συστημάτων HVAC.

Η ANDRIANOS δεν προμήθευσε στο συγκρότημα FARAI SMART SUITES απλά "κουτιά" και προϊόντα, αλλά σε στενή συνεργασία με την όλη την ομάδα της Δ. Κούμανης, έδωσε για άλλη μια φορά, λύσεις ολιστικής μηχανικής στα συστήματα HVAC, όπως περιγράφονται παρακάτω:

Για την αυτόνομη θέρμανση & ψύξη: Σύστημα Αντλιών θερμότητας και Fan Coils Carrier Ενεργειακής Κλάσης Α+++, (με αυτονομία όχι μόνο ανά κατοικία αλλά ανά δωμάτιο), καθώς και θερμοστατικές κεφαλές σε όλα τα σώματα λουτρού.
Για την παραγωγή ζεστών νερών χρήσης: Ηλιακοί Θερμοσίφωνες AND SOLAR, χαμηλού ύψους, που διαθέτουν την υψηλότερη απόδοση Ελληνικού συλλέκτη, σύμφωνα με το Solar Key Mark.
Για τον ποιοτικό & σύγχρονο έλεγχο: Συστήματα Έξυπνου σπιτιού από την Salus, με τα οποία δίνεται προαιρετικά η δυνατότητα στους κατοίκους, να ελέγχουν, με πολύ απλό τρόπο, τη θερμοκρασία και όλες τις ηλεκτρικές συσκευές τους από το κινητό τους & μέσω διαδικτύου.

farai smart suites 007 farai smart suites 006

Η ANDRIANOS ευχαριστεί για την άριστη συνεργασία όλη την ομάδα του έργου FARAI SMART SUITES, αναλυτικά:

• Δημήτρης K. Κούμανης, Διπλ.Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, General Manager
• Αλέξανδρος Β. Κρανιώτης, Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός
• Αιμίλιος Κούμανης, Πτυχ.Μηχανικός Δομικών έργων, Project Manager
• Γιώργος Σπανογιάννης, Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

H ANDRIANOS & η ΕΟΤ-ΕΞΕ προσφέρουν εξειδικευμένες λύσεις στα συστήματα HVAC από το 1994, με χιλιάδες επιτυχημένες εγκαταστάσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο. Διαθέτουν τεράστια εμπειρία στις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις, παρέχοντας υψηλές επιδόσεις και αποδοτικά συστήματα. Η επιβράβευση της επιτυχημένης πορείας της, είναι η εμπιστοσύνη πελατών και συνεργατών στην υψηλή τεχνογνωσία του προσωπικού της & τις επαγγελματικές υπηρεσίες που προσφέρει.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Ακολούθησε στο Facebook

Visa Mastercard Maestro verified by visa mastercard securecode piraeus bank gr

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ