Αναζήτηση

Σε πολλούς χώρους εργασίας η υψηλή θερμοκρασία είναι η αιτία πτώσης της απόδοσης του εργατικού δυναμικού αλλά και των μηχανημάτων.

Επιπλέον, τα αερομεταφερόμενα μικροσωματίδια σκόνης και οσμών που παράγονται από την επεξεργασία ή την κυκλοφορία υλικών, είναι ένα σοβαρό πρόβλημα για την υγεία του προσωπικού αλλά και τη λειτουργία των μηχανημάτων.

Τα εξειδικευμένα συστήματα υδρονέφωσης μπορούν να δώσουν οριστική λύση στα σημαντικά αυτά προβλήματα στο βιομηχανικό τομέα, χρησιμοποιώντας ειδικές αντλίες υψηλής πίεσης που μετατρέπουν το νερό σε νέφος, καταπολεμώντας με αυτόν τον τρόπο τη σκόνη αλλα και την ζέστη κατά τους δύσκολους θερινούς μήνες.

Επιπλέον, μέσω ειδικών δοσομετρικών αντλιών, υπάρχει η δυνατότητα ψεκασμού υγρού αρώματος ή και χημικών για την καταστολή των μικροβίων και την απομάκρυνση των δυσάρεστων και βλαβερών οσμών.

Με τα εξειδικευμένα συστήματα βιομηχανικής υδρονέφωσης έχουμε τα εξής σημαντικά πλεονεκτήματα:

 • Καταπολέμηση αιωρούμενων μικροβίων
 • Απομάκρυνση δυσάρεστων οσμών
 • Επίτευξη επιθυμητών επιπέδων υγρασίας
 • Πτώση θερμοκρασίας ιδιαίτερα κατά τους δύσκολους θερινούς μήνες
 • Καταστολή της σκόνης
 • Αποφυγή βλαβών σε μηχανήματα
 • Αυξημένη αποδοτικότητα εργατικού δυναμικού
 • Αύξηση της παραγωγής
 • Μειωμένο ενεργειακό κόστος
 • Χαμηλό κόστος λειτουργίας και συντήρησης
 • Επεκτάσιμα και ευέλικτα συστήματα σωληνώσεων με ακροφύσια ψεκασμού σε οποιοδήποτε χώρο του εργοστασίου
 • Δυνατότητα συνδυασμού με ανεμιστήρες βιομηχανικής χρήσης

ΠΕΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΔΡΟΝΕΦΩΣΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ:

Βιοτεχνίες, εργοστάσια, βιομηχανίες, χώροι απορριμάτων, εργοστάσια ανακυκλώσεων, μονάδες βιολογικού καθαρισμού, πηρυνελαιουργεία, βενζινάδικα, μονάδες παραγωγής ζωοτροφών, καπνοβιομηχανίες / αρχαιολογικά μουσεία / αποθηκευτικοί χώροι φρούτων / αποθηκευτικοί χώροι πατάτας / αποθήκες ξύλου / μονάδες επεξεργασίας χαρτιού- ξύλου / βαφεία βερνικιών ξύλου / βαφεία αυτοκινήτων / αποθήκες φαρμάκων / δημόσια κτίρια / αεροδρόμια /κ.α

Για άμεση επικοινωνία σχετικά με τα συστήματα Υδρονέφωσης & Ελέγχου Υγρασίας καλέστε στο 6973 757 733 ή στείλτε email στο

 

 

Εφαρμογές υδρονέφωσης και καταστολής σκόνης σε βιομηχανικές μονάδες από την ANDRIANOS

03 sistima idronefosis biomixaniko ktirio

Μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση βιομηχανικού συστήματος εκνέφωσης υδρονέφωσης υψηλής πίεσης, για την καταστολή της ζέστης και της σκόνης, σε μονάδα ανακύκλωσης μπαταριών της SUNLIGHT στην Κομοτηνή

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του βιομηχανικού συστήματος εκνέφωσης υδρονέφωσης υψηλής πίεσης της ANDRIANOS, στην SUNLIGHT Recycling, την πιο σύγχρονη μονάδα ανακύκλωσης μπαταριών μόλυβδου στην Ευρώπη.

H ANDRIANOS ανέλαβε τη μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση δύο βιομηχανικών συστημάτων εκνέφωσης υδρονέφωσης υψηλής πίεσης νέας γενιάς για τις εγκαταστάσεις της SUNLIGHT Recycling, στην Κομοτηνή. Ο τελικός στόχος του συγκεκριμένου έργου ήταν η βελτίωση των συνθηκών εργασίας, μέσω μείωσης της αιωρούμενης σκόνης και μείωσης της θερμοκρασίας σε ορισμένα σημεία του εργοστασίου.

Δείτε ολόκληρο το έργο


 

Προμήθεια & Εγκατάσταση Καινοτόμου Συστήματος Καταστολής σκόνης & αιωρούμενων σωματιδίων σε Λατομείο στην Κομοτηνή από την ANDRIANOS

Το Λατομείο Αδρανών Υλικών, ιδιοκτησία της τεχνικής εταιρείας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Α.Τ.Ε.Β.Ε στην Κομοτηνή, αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την σκόνη που δημιουργούνταν λόγω της επεξεργασίας των υλικών. Οι πιστοποιημένοι ειδικοί της ANDRIANOS επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του λατομείου, μελέτησαν την υφιστάμενη κατάσταση και πρότειναν την εγκατάσταση εξειδικευμένου συστήματος εκνέφωσης-υδρονέφωσης, για την αποτελεσματική καταστολή της σκόνης.

Δείτε ολόκληρο το έργο


 

 idronefwsi kday agriniou 6 small

Προμήθεια και Εγκατάσταση συστήματος Υδρονέφωσης για την καταπολέμηση σκόνης, μικροβίων και δυσάρεστων οσμών στο Κέντρο Διαχείρισης Ανακυκλώσιμων Υλικών Αιτωλοακαρνανίας

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η προμήθεια και η εγκατάσταση του βιομηχανικού συστήματος υδρονέφωσης της ANDRIANOS στο Κέντρο Διαχείρισης Ανακυκλώσιμων Υλικών Αιτωλοακαρνανίας δημιουργώντας άριστες συνθήκες εργασίας, με την αποτελεσματική καταστολή μικροβίων, σκόνης και οσμών.

Δείτε ολόκληρο το έργο

 

Δείτε όλα τα έργα Υδρονέφωσης στον βιομηχανικό τομέα

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη