Σε πολλά βιομηχανικά και βιοτεχνικά κτίρια, καθώς και σε άλλους επαγγελματικούς χώρους θεωρείται απαραίτητη η επίτευξη σταθερής Υγρασίας αναλόγως των προϊόντων και της εκάστοτε εφαρμογής.  

Με τα συστήματα ρύθμισης & ελέγχου της υγρασίας, (Συστήματα Σταθερής Ύγρανσης) πραγματοποιείται συστηματική παρακολούθηση των επιπέδων της υγρασίας στον χώρο. Το εύρος ρύθμισης της υγρασίας, κυμαίνεται από 1% έως και 99%, αναλόγως τις απαιτήσεις της εφαρμογής. Η εγκατάσταση των Συστημάτων Σταθερής Ύγρανσης θεωρείται απαραίτητη σε πολλές διαφορετικές εφαρμογές του εμπορικού και του βιομηχανικού τομέα όπου και εφαρμόζεται έντονα τα τελευταία χρόνια.

Τομείς & Εφαρμογές που απαιτείται Σταθερή Υγρασία


Τομέας τροφίμων

Ζωοτροφικές μονάδες

Κελάρια οινοποιείων

Θερμοκήπια

Καπνοβιομηχανίες

Αρχαιολογικά μουσεία

Αεροδρόμια

Αποθήκες ξύλου

Αποθήκες φαρμάκων

 

Τα συστήματα ελέγχου της υγρασίας βρίσκουν άψογη εφαρμογή στον τομέα των οινοποιείων, σε καταστήματα πώλησης τροφίμων όπως σούπερ μάρκετ, κρεοπωλεία, μανάβικα και ιχθυοπωλεία, τα οποία δίνουν ολοένα και περισσότερη βαρύτητα στην εμφάνιση των φρέσκων προϊόντων τους. Επίσης, αποφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα και στο ζωοτροφικό τομέα σε επιχειρήσεις όπως φάρμες αλόγων, ιππικούς ομίλους, ιπποδρόμους, εκτροφεία χοίρων, αγελάδων, κ.ά. Ένας ακόμα επαγγελματικός τομέας που χρειάζεται σταθερά ποσοστά υγρασίας είναι τα βαφεία αυτοκινήτων και οι εφαρμογές βερνικιών σε διάφορα υλικά όπως στα ξύλινα κουφώματα.Τέλος σε χώρους αποθήκευσης ευπαθών αγροτικών προϊόντων όπως πατάτες, οπωροκηπευτικά, φρούτα κρίνεται απαραίτητη η σταθερή υγρασία με ποσοστό ανάλογο για το κάθε είδος.

Πως λειτουργούν τα συστήματα Σταθερής Ύγρανσης για τον Έλεγχο και τη Ρύθμιση της Υγρασίας;

Για τα επιθυμητά επίπεδα υγρασίας και θερμοκρασίας χρησιμοποιούνται εξειδικευμένα συστήματα εκνέφωσης υδρονέφωσης υψηλής πίεσης 70bar, όπου ο ψεκασμός ελέγχεται από ειδικούς ηλεκτρονικούς υγροστάτες-θερμοστάτες εντολείς προηγμένης τεχνολογίας. Μέσω των κεντρικών ηλεκτρονικών μονάδων ελέγχου λειτουργίας (control panel), ρυθμίζεται αυτόματα η υγρασία και η θερμοκρασία του χώρου, όλες τις εποχές του χρόνου 24 ώρες το 24ωρο, ανεξάρτητα από το μέγεθός της μονάδας και από τις εξωτερικές συνθήκες του περιβάλλοντος.

Πλεονεκτήματα από τον έλεγχο & την ρύθμιση του επιπέδου υγρασίας

  • Δημιουργία κατάλληλων κλιματικών συνθηκών.
  • Καταναλώνεται σημαντικά λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια.
  • Ελαχιστοποίηση απωλειών πολλών προϊόντων (π.χ. κρασί).
  • Χαμηλό κόστος εγκατάστασης και λειτουργίας των συστημάτων.
  • Απόσβεση των επενδύσεων σε πολύ σύντομα χρονικά διαστήματα.
  • Η ποιότητα των προϊόντων διατηρείται στα μέγιστα επιθυμητά επίπεδα φρεσκάδας.
  • Σωστό αποτέλεσμα κατά την επεξεργασία και την παραγωγή διαφόρων υλικών ή εξαρτημάτων.

Συστήματα Σταθερής Ύγρανσης από την ANDRIANOS

Με το σύστημα σταθερής ύγρανσης νέας γενιάς της ANDRIANOS και την 15ετή εμπειρία και τεχνογνωσία των εξειδικευμένων μηχανικών μας μπορούμε να έχουμε τεράστια ακρίβεια στα επίπεδα υγρασίας που επιθυμούμε, δημιουργώντας το ιδανικό κλίμα για κάθε εφαρμογή. Οι εγκαταστάσεις μας είναι πλήρως εναρμονισμένες με τις απαιτήσεις του νέου ISO 9001:2015, αφού έχει πιστοποιηθεί από το Φορέα Πιστοποίησης TUV Austria Hellas.  Στην Ελλάδα είναι η μοναδική πιστοποιημένη εταιρεία για την εμπορία, διακίνηση, εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη συστημάτων υψηλής πίεσης υδρονέφωσης

Συστήματα Ελέγχου & Ρύθμισης της Υγρασίας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα συστήματα Ελέγχου & Ρύθμισης της Υγρασίας, καλέστε στο 6973757733 ή 27210 23124 ή συμπληρώστε την φόρμα και οι έμπειροι μηχανικοί της ANDRIANOS θα επικοινωνήσουν μαζί σας άμεσα.

Εφαρμογές Ρύθμισης Σταθερής Υγρασίας από την ANDRIANOS

6 Οκτώβριος 2020
Το σημαντικό πρόβλημα της χαμηλής υγρασίας στα θερμοκήπια που επηρεάζει αρνητικά την παραγωγή φυτών, ιδιαίτερα κατά τις περιόδους ανομβρίας, έρχεται να λύσει η σύγχρονη εγκατάσταση υδρονέφωσης υψηλής πίεση ς της ANDRIANOS στα Φυτώρια Φλίγκος Κωνσταντίνος στην Αχαΐα. Το νέο εξειδικευμένο σύστημα υδρονέφωσης που εγκαταστάθηκε συντηρεί το επιθυμητό κλίμα στο εσωτερικό των θερμοκηπίων και επιτυγχάνει την διατήρηση της επιθυμητής υγρασίας , ανεξάρτητα από τις εξωτερικές κλιματικές συνθήκες, ενώ ταυτόχρονα βοηθά αποτελεσματικά και στον έλεγχο της θερμοκρασίας.
7 Ιούλιος 2020
Μελέτη διαστασιολόγησης μηχανολογικού εξοπλισμού εκνέφωσης υδρονέφωσης υψηλής πίεσης για προμήθεια και εγκατάσταση σύγχρονου συστήματος ρύθμισης σταθερής υγρασίας θερμοκηπίων, από τους ειδικούς εκνέφωσης υψηλής πίεσης υδρονέφωσης της ANDRIANOS .

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη