• 1.jpg
 • 2.jpg
 • 3.jpg
 • 4.jpg
 • 5.jpg
 • 6.jpg
 • 7.jpg

Επενδύστε στην Ηλιοθερμία για τη μέγιστη Εξοικονόμηση Ενέργειας.

Περισσότερα...

Εξασφαλίστε δροσιά, ζεστασιά και ζεστό νερό χρήσης, οικονομικά με Αντλίες Θερμότητας.

Περισσότερα...

Η Ποιότητα GOK & ANDRIANOS στα δίκτυα και τις δεξαμενές υγραερίου και φυσικού αερίου.

Περισσότερα...

Η Εταιρεία

Εταιρεία Η «Ανδριανός» είναι μια σύγχρονη & εξειδικευμένη εισαγωγική, εμπορική και τεχνική επιχείρηση που ασχολείται από το 1994, με τα Ηλιακά Συστήματα, τα Αέρια Καύσιμα και τα Σύγχρονα Συστήματα Εξοικονόμησης Ενέργειας για την Θέρμανση και τον Κλιματισμό. Διαθέτει μια υπερπλήρη σειρά Συστημάτων, που στοχεύουν στην Εξοικονόμηση Ενέργειας με ή χωρίς χρήση ΑΠΕ που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σε επαγγελματικές και οικιακές εγκαταστάσεις.

Αντιπροσωπεύει, αποκλειστικά στην Ελλάδα, την Αυστριακή εταιρεία TiSUN, η οποία παράγει συστήματα Ηλιοθερμίας, τον Γερμανικό οίκο GOK με εξαρτήματα και υλικά για δίκτυα αερίου και πετρελαίου, τον Ιταλικό οίκο Plinoxotar με δεξαμενές υγραερίου καθώς και άλλους 25 κορυφαίους οίκους από Γερμανία, Η.Π.Α., Ιταλία, Ισπανία και Αυστρία.

Το όνομα «ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ» είναι συνώνυμο της ποιότητας, της ασφάλειας και της εξοικονόμησης ενέργειας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Περισσότερα...

Τελευταία Νέα

 • Ολιστικές λύσεις στα σύγχρονα κτίρια με συνεργασία της «ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ» με τον όμιλο «ARISTON THERMO»
  Ολιστικές λύσεις στα σύγχρονα κτίρια με συνεργασία της «ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ» με τον όμιλο «ARISTON THERMO»

  Η ανάγκη παροχής ολιστικών λύσεων στα σύγχρονα κτίρια, οδήγησε την ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ στην σύναψη συμφωνίας συνεργασίας με τον όμιλο ARISTON THERMO GROUP ο οποίος κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στην παραγωγή επίτοιχων λεβήτων αερίου, θερμοσιφώνων αερίου, ηλεκτρικών θερμοσιφώνων αλλά και σύγχρονων υβριδικών συστημάτων που συνδυάζουν τις ΑΠΕ και το αέριο.

  Διαβάστε περισσότερα...
 • Δυναμικό "παρών" από την ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ στην μεγαλύτερη έκθεση του τουριστικού κλάδου, HORECA 2016
  Δυναμικό "παρών" από την ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ στην μεγαλύτερη έκθεση του τουριστικού κλάδου, HORECA 2016

  Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση στην 11η HORECA, τη μεγαλύτερη έκθεση για τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση στη χώρα και μία από τις μεγαλύτερες και καλύτερες του είδους της διεθνώς, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του εκθεσιακού κέντρου METROPOLITAN EXPO στον αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος» από 12 έως 15 Φεβρουαρίου.
  Η φετινή έκθεση HORECA ήταν άνω των προσδοκιών, αφού αποτέλεσε πόλο έλξης για περισσότερους από 100.000 επαγγελματίες του Ξενοδοχειακού και του ευρύτερου Επισιτιστικού κλάδου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν τις εξελίξεις και τις καινοτομίες και να ενημερωθούν για προϊόντα και υπηρεσίες που τους αφορούν. Η ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ έδωσε το δυναμικό «παρών» συμμετέχοντας με επιτυχία και φέτος, παρουσιάζοντας τις βέλτιστες λύσεις για Εξοικονόμηση Ενέργειας στην θέρμανση, τον κλιματισμό, την παραγωγή ζεστών νερών χρήσης και το υγραέριο, σε τουριστικά καταλύματα.

  Διαβάστε περισσότερα...
 • HORECA 2016 - Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσίασαν τα special events με συμμετοχή του Γ.Ανδριανού
  HORECA 2016 - Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσίασαν τα special events με συμμετοχή του Γ.Ανδριανού

  Το ενδιαφέρον δεκάδων ξενοδόχων, επισκεπτών της HORECA 2016, συγκέντρωσε η κεντρική σκηνή του Hotel Build and Design, που φιλοξένησε μια σειρά εξαιρετικών εισηγήσεων, εκδηλώσεων και ενημερωτικών πάνελ, που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον όλων. Η ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ, πρωτοπόρος στις εφαρμογές εξοικονόμησης ενέργειας σε ηλεκτρομηχαλογικές εγκαταστάσεις, εκπροσωπήθηκε από τον ιδρυτή της και διευθύνοντα σύμβουλο, Γεώργιο Ανδριανό, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό ΑΠΘ, MBA o οποίος την πρώτη μέρα της έκθεσης συμμετείχε στο πάνελ "Εξοικονόμηση ενέργειας -Κατασκευή και ανακαίνιση ". Στο ιδιαίτερα επίκαιρο πάνελ, με συντονιστή τον Μηχανολόγο Μηχανικό & Σύμβουλο Ενεργειακής Εξοικονόμησης CLIMAVENETA, κο Γ.Κοντονίκα, συμμετείχαν επίσης οι: Θανάσης Μανωλιάδης από την εταιρεία CALPAΚ και ο κος Ηλίας Πετσανάς της CLIMAVENETA.

  Διαβάστε περισσότερα...
 • Δραστική μείωση του κόστους ενέργειας από τα € 15.840 στα € 2.145, ήτοι συνολική εξοικονόμηση ενέργειας 86,4 %, και απόσβεση επένδυσης σε ένα μόλις έτος, επιτυγχάνει το προηγμένο σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας στο "ANDROMEDA VILLAS" στην Σαντορίνη
  Δραστική μείωση του κόστους ενέργειας από τα € 15.840 στα € 2.145, ήτοι συνολική εξοικονόμηση ενέργειας 86,4 %, και απόσβεση επένδυσης σε ένα μόλις έτος, επιτυγχάνει το προηγμένο σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας στο "ANDROMEDA VILLAS" στην Σαντορίνη

  Το Andromeda Villas είναι ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα ξεχωριστής αισθητικής αποτελούμενο από συνολικά 50 πολυτελή σουίτες και βίλλες, που αποτελεί ιδανική επιλογή για άνετη διαμονή με μοναδική θέα, στο Ημεροβίγλι της μαγευτικής Σαντορίνης.

  Η Σαντορίνη συγκαταλέγεται στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο, χάρη στην απαράμιλλη ομορφιά της, τον αμιγώς παραδοσιακό χαρακτήρα της και την μοναδική θέα στο ηφαίστειο. Το Andromeda Villas αναμειγνύει την κυκλαδίτικη παράδοση με τις σύγχρονες τάσεις στο design και την άνεση, συνδυάζοντας καθαρές γραμμές και αυθεντικό ύφος, αποτελώντας ταυτόχρονα ένα από καλύτερα μπαλκόνια με θέα στον κόσμο.

  Η εταιρεία ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ανέλαβε την μελέτη και προμήθεια ενός σύγχρονου συστήματος εξοικονόμησης ενέργειας για την ξενοδοχειακή μονάδα. Με γνώμονα τον σεβασμό για το περιβάλλον, την παράδοση και τη φύση, προτάθηκαν για την θέρμανση των ζεστών νερών χρήσης και των κολυμβητικών δεξαμενών του συγκροτήματος, Αντλίες Θερμότητας, που αξιοποιούν κατά 75% ανανεώσιμη ενέργεια, που πηγάζει από την θερμότητα του περιβάλλοντος, σε συνδυασμό με τελευταίας τεχνολογίας δοχεία θερμοκρασιακής διαστρωμάτωσης και σύγχρονα συστήματα ελέγχου. Η εγκατάσταση έγινε από τον εξειδικευμένο και πολύπειρο συνεργάτη της ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ στην Σαντορίνη, κο Γιάννη Κορβέση.

  Διαβάστε περισσότερα...
 • Σύγχρονος Ηλεκτρομηχανολογικός Εξοπλισμός στο Νοσοκομείο Καλαμάτας
  Σύγχρονος Ηλεκτρομηχανολογικός Εξοπλισμός στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

  Η Νοσηλευτική Μονάδα Καλαμάτας διεκδικεί πλέον τον τίτλο του πιο σύγχρονου και αναβαθμισμένου Νοσοκομείου στην Ελλάδα, σε επίπεδο ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, αφού μετά την εγκατάσταση του καινοτόμου ηλιοθερμικού συστήματος (με προμήθεια και εγκατάσταση από την ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ), έχει προβεί σε αλλεπάλληλες αναβαθμίσεις του λοιπού εξοπλισμού για την μόνωση, την αποδοτική θέρμανση και ψύξη του κτιρίου. 

  Η ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ανέλαβε, κατόπιν συμμετοχής της σε ανοιχτό διεθνή διαγωνισμό, και ολοκλήρωσε με επιτυχία την αλλαγή του παλαιού δικτύου καπναγωγών με νέο σύγχρονο, καθώς επίσης και τον εκσυγχρονισμό του λεβητοστασίου και του ψυχροστασίου με την αλλαγή των παλαιών κυκλοφορητών με νέους σύγχρονους υψηλής ενεργειακής αποδοτικότητας αλλά και όλων των λοιπών εξαρτημάτων, και συντήρηση των συλλεκτών και των  σωληνώσεων.

  Διαβάστε περισσότερα...
 • "Καντοίνα" το νέο hot spot στην Καλαμάτα, που σέβεται το περιβάλλον
  "Καντοίνα" το νέο hot spot στην Καλαμάτα, που σέβεται το περιβάλλον

  Νέο Opening στην πόλη και μάλιστα στη καρδιά της λαϊκής αγοράς, πίσω από τους πάγκους και δίπλα στα κρεοπωλεία!! Απίθανος χώρος, φοβερά έξυπνη ιδέα, σούπερ ατμόσφαιρα. Ο λόγος για την "Καντοίνα" όπου όλα είναι τόσο καλοβαλμένα, ειδικά ο συνδυασμός του “cult” με το έξυπνο “massive art”.  Με 140 ελληνικής παραγωγής ετικέτες απολαμβάνει τον τίτλου του πληρέστερου wine bar στην πόλη της Καλαμάτας. Ενώ στην κουζίνα – οι διάφοροι μεζέδες- εναλλάσσονται καθημερινά, ανάλογα με τα κέφια της μαγείρισσας, η οποία θεωρεί πως «κάθε ημέρα δεν είναι ίδια». Σε κάθε περίπτωση το μενού είναι πολύ προσεγμένο και γευστικά, αλλά και οπτικά. 

  Για την επίτευξη όλων των παραπάνω, χρειάστηκε ο κατάλληλος συνεργάτης στον τομέα του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και των συσκευών της κουζίνας. Έτσι, η ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ανέλαβε και ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία την προμήθεια και την εγκατάσταση του συστήματος θέρμανσης, κλιματισμού και εξαερισμού, το δίκτυο υγραερίου με τις μαγειρικές συσκευές αερίου, του απαραίτητου ηλιοθερμικού και του συστήματος επεξεργασίας και υγιεινής του νερού χρήσης.

  Διαβάστε περισσότερα...
 • Συμμετοχή της ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ στην έκθεση HORECA 2015
  Συμμετοχή της ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ στην έκθεση HORECA 2015

  Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη έκθεση  του Τουριστικού κλάδου στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες και καλύτερες του είδους της διεθνώς, η HORECA 2015, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του εκθεσιακού κέντρου METROPOLITAN EXPO στον αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος» από 6 έως 9 Φεβρουαρίου. 

  Η προσέλευση των επισκεπτών στην φετινή έκθεση HORECA ήταν άνω των προσδοκιών, αφού αποτέλεσε πόλο έλξης για περισσότερους από 100.000 επαγγελματίες του Ξενοδοχειακού και του ευρύτερου Επισιτιστικού κλάδου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν τις εξελίξεις και τις καινοτομίες και να ενημερωθούν για προϊόντα και υπηρεσίες που τους αφορούν.  Η ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ έδωσε το δυναμικό «παρών»  συμμετέχοντας με επιτυχία και φέτος, παρουσιάζοντας τις βέλτιστες λύσεις για Εξοικονόμηση Ενέργειας στην θέρμανση, τον κλιματισμό, την παραγωγή ζεστών νερών χρήσης και το υγραέριο, σε τουριστικά καταλύματα.

  Διαβάστε περισσότερα...
 • Νέος Ηλιακός Συλλέκτης TiSUN (PFM) Plug & Flow
  Νέος Ηλιακός Συλλέκτης TiSUN (PFM) Plug & Flow

  Τα 25 χρόνια εμπειρίας της TiSUN σε συνδυασμό με την νέα τεχνολογία, μας προσφέρει ένα απόλυτα πρωτοποριακό και μεγαλοφυές προϊόν ηλιοθερμίας.

  Ο νεός ηλιακός συλλέκτης (PFM) Plug & Flow της TiSUN® εντυπωσιάζει με την απλή και γρήγορη εγκατάστασή του χάρη στις πατενταρισμένες υδραυλικές κουμπωτές συνδέσεις. 

  Διαβάστε περισσότερα...
 • Αντλίες Θερμότητας AND Monobloc (με υδραυλική μονάδα)
  Αντλίες Θερμότητας AND Monobloc (με υδραυλική μονάδα)

  Η εταιρεία «ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ», από τους πρωταγωνιστές πανελλαδικά στην αγορά των ολοκληρωμένων συστημάτων θέρμανσης και ψύξης, παρουσιάζει την αντλία θερμότητας AND, ώστε να έχετε ζεστό ή δροσερό σπίτι όλο το 24ωρο χειμώνα - καλοκαίρι, να υπάρχει πάντα διαθέσιμο ζεστό νερό χρήσης και ταυτόχρονα να έχετε μεγάλη οικονομία σε σχέση με τους άλλους τρόπους θέρμανσης!

  Οι αντλίες θερμότητας AND είναι φιλικές στο περιβάλλον, με εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία, ενώ έχουν μεγάλο βαθμό απόδοσης και συνεπώς λειτουργούν οικονομικά.

  Διαβάστε περισσότερα...
 • Pro-Clean © Premium - Το βέλτιστο θερμοδοχείο για ηλιακή θέρμανση
  Pro-Clean © Premium - Το βέλτιστο θερμοδοχείο για ηλιακή θέρμανση

  Σε ένα σύστημα ηλιακής θέρμανσης, κατά τη διάρκεια που ο ηλιακός συλλέκτης δεσμεύει την ηλιακή ακτινοβολία και τη μετατρέπει σε θερμότητα, ο ηλιακός συσσωρευτής (ή αλλιώς το θερμοδοχείο ή boiler) συλλέγει το ζεστό νερό. Από αυτό το αποθεματικό τροφοδοτείται η εγκατάσταση νερού χρήσης και θέρμανσης του σπιτιού.

  Διαβάστε περισσότερα...
 • Τρία έργα εξοικονόμησης ενέργειας από την ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ: Προμήθεια νέων λεβήτων στα Νοσοκομεία Σπάρτης, Πύργου και Καλαμάτας
  Τρία έργα εξοικονόμησης ενέργειας από την ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ: Προμήθεια νέων λεβήτων στα Νοσοκομεία Σπάρτης, Πύργου και Καλαμάτας

  Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν, από την «ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ», οι εργασίες της προμήθειας και εγκατάστασης νέων λεβήτων σε τρία Νοσοκομεία της Πελοποννήσου, στον Πύργο, την Καλαμάτα και την Σπάρτη. Τα έργα ανέλαβε η «ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ», κατόπιν συμμετοχής της σε τρεις ανοιχτούς δημόσιους διαγωνισμούς.

  Διαβάστε περισσότερα...
 • Προμήθεια και εγκατάσταση νέων ενεργειακά αποδοτικών ψυκτών στο Νοσοκομείο Καλαμάτας
  Προμήθεια και εγκατάσταση νέων ενεργειακά αποδοτικών ψυκτών στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

  Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για ένα ακόμα μεγάλο δημόσιο έργο το οποίο έχει αναλάβει η «ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ», κατόπιν συμμετοχής της σε ανοιχτό διεθνή διαγωνισμό. Το έργο προμήθειας και εγκατάστασης νέων ενεργειακά αποδοτικών αερόψυκτων ψυκτικών συγκροτημάτων - χρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΣΠΑ). 

  Διαβάστε περισσότερα...
 • Ρυθμιστής Πίεσης Υγραερίου GOK, 1ου & 2ου σταδίου μαζί, 6Kg/h, με SAV και SBV
  Ρυθμιστής Πίεσης Υγραερίου GOK, 1ου & 2ου σταδίου μαζί, 6Kg/h, με SAV και SBV

  Ρυθμιστής Πίεσης Υγραερίου του Γερμανικού οίκου GOK. Ο ρυθμιστής πίεσης υγραερίου είναι 1ου & 2ου σταδίου μαζί, με παροχή 6Kg/h, με συνδέσεις Italian connection x ½’’, πίεση εξόδου 37mbar με βαλβίδα ανακούφισης της πίεσης SBV (150mbar) και βαλβίδα αποκοπής SAV (120mbar), PN 25.

  Διαβάστε περισσότερα...
 • Η ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ στηρίζει τη διεθνή συνάντηση ανοικτού στίβου "Παπαφλέσσια 2014"
  Η ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ στηρίζει τη διεθνή συνάντηση ανοικτού στίβου "Παπαφλέσσια 2014"

  Η εταιρία ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας και άρρηκτα δεμένη με τις δραστηριότητές της,  φροντίζει με κάθε ευκαιρία να τις ενισχύει, αποτελώντας κατά καιρούς αρωγό κάθε πολιτισμικής και αθλητικής δραστηριότητας στην Μεσσηνία..

  Με γνώμονα τα πιο πάνω και με ιδιαίτερη ευαισθησία στους θεσμούς, φέτος, κλήθηκε να στηρίξει έναν από αυτούς. Τη διεθνή συνάντηση ανοικτού στίβου «ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΕΙΑ», που κάθε χρόνο τέτοια εποχή διοργανώνεται στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα, με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

  Διαβάστε περισσότερα...
 • 2ο Σεμινάριο της «ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ» και της «AHI CARRIER N.Α. ΕΥΡΩΠΗΣA.E» για την ΕΞΕ με την χρήση Αντλιών Θερμότητας
  2ο Σεμινάριο της «ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ» και της «AHI CARRIER N.Α. ΕΥΡΩΠΗΣA.E» για την ΕΞΕ με την χρήση Αντλιών Θερμότητας

  Επιτυχία σημείωσε και το 2ο Σεμινάριο που συνδιοργάνωσαν η ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ και η AHI CARRIER N.Α. ΕΥΡΩΠΗΣ A.E, στις 2/5/2014 στην Αθήνα, με θέμα την ΕΞΕ με την χρήση Αντλιών Θερμότητας Carrier & Toshiba.

  Η AHI CARRIER N.Α. ΕΥΡΩΠΗΣ A.E είναι υπεύθυνη για τη διανομή των προϊόντων κλιματισμού Carrier, Toshiba, Totaline και τις μετά τη πώληση υπηρεσίες σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια, ενώ η «ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ» αποτελεί έναν από τους πρωταγωνιστές πανελλαδικά στην αγορά των ολοκληρωμένων συστημάτων θέρμανσης και ψύξης με πανελλήνιο δίκτυο συνεργατών. 

  Διαβάστε περισσότερα...
 • Συνάντηση με Υπουργό Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής στα πλαίσια της έκθεσης «Climatherm Energy 2014»
  Συνάντηση με Υπουργό Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής στα πλαίσια της έκθεσης «Climatherm Energy 2014»

  Στα πλαίσια της έκθεσης «Climatherm», στις 6/4/2014 o Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ελληνικών Επιχειρήσεων Θέρμανσης και Ενέργειας, κ. Σωτήρης Κατσιμίχας και το μέλος Δ.Σ. κ. Γιώργος Ανδριανός είχαν ολιγόλεπτη συνάντηση με τον Υπουργό Περιβάλλοντος κ. Ιωάννη Μανιάτη. Τα δύο μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Ελληνικών Επιχειρήσεων Θέρμανσης και Ενέργειας έθεσαν - στο λίγο χρόνο που τους διατέθηκε - στον Υπουργό δύο σημαντικά για τον κλάδο θέματα:

  Διαβάστε περισσότερα...
 • Regency Casino Mont Parnes: Το μεγαλύτερο έργο δεξαμενών υγραερίου με ενσωματωμένο εναλλάκτη στην Ευρώπη
  Regency Casino Mont Parnes: Το μεγαλύτερο έργο δεξαμενών υγραερίου με ενσωματωμένο εναλλάκτη στην Ευρώπη

  Συνεχίζοντας τα πρωτοπόρα έργα προμήθειας εξοπλισμού και εξαρτημάτων για δίκτυα υγραερίου, η «Ανδριανός», αποκλειστικός αντιπρόσωπος του  ιταλικού οίκου Plinoxotar στην Ελλάδα ανέλαβε την προμήθεια των δεξαμενών υγραερίου του Regency Casino Mont Parnes. Η συγκεκριμένη προμήθεια περιλάμβανε τέσσερις δεξαμενές του ιταλικού οίκου Plinoxotar συνολικής χωρητικότητας 80.000 lt με ενσωματωμένο εναλλάκτη θερμότητας, ο οποίος αντικαθιστά τον εξαεριωτή.

  Διαβάστε περισσότερα...
 • Ολοκλήρωση της εγκατάστασης ηλιοθερμίας στο Νοσοκομείο Καλαμάτας
  Ολοκλήρωση της εγκατάστασης ηλιοθερμίας στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

  Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για το μεγαλύτερο δημόσιο έργο ηλιοθερμίας στην Ελλάδα, το οποίο έχει αναλάβει η «ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ», κατόπιν συμμετοχής της σε ανοιχτό διεθνή διαγωνισμό. Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΕΠΠΕΡΑΑ (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη) και συγκεκριμένα από το Άξονα Προτεραιότητας 1 για την Προστασία Ατμοσφαιρικού Περιβάλλοντος - Αντιμετώπιση της κλιματικής Αλλαγής - Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Η προμελέτη του έργου έγινε από τον Δρ. Μηχανικό M.I.T. κ. Ευθυμιάδη Απόστολο σε συνεργασία με την τεχνική υπηρεσία του Νοσοκομείου. Η οριστική μελέτη εκπονήθηκε από την επιστημονική ομάδα της «ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ», με επικεφαλής τον Ηλεκτρολόγο Μηχανικό κ. Γιώργο Ανδριανό και την σημαντική συμβολή του Μηχανολόγου Μηχανικού κ. Όθωνα Σιάγκα σε ειδικά θέματα. 

  Διαβάστε περισσότερα...