• 1.jpg
 • 2.jpg
 • 3.jpg
 • 4.jpg
 • 5.jpg
 • 6.jpg
 • 7.jpg

Επενδύστε στην Ηλιοθερμία για τη μέγιστη Εξοικονόμηση Ενέργειας.

Περισσότερα...

Εξασφαλίστε δροσιά, ζεστασιά και ζεστό νερό χρήσης, οικονομικά με Αντλίες Θερμότητας.

Περισσότερα...

Η Ποιότητα GOK & ANDRIANOS στα δίκτυα και τις δεξαμενές υγραερίου και φυσικού αερίου.

Περισσότερα...

Η Εταιρεία

Εταιρεία Η ANDRIANOS είναι μια σύγχρονη & εξειδικευμένη εισαγωγική, εμπορική και τεχνική επιχείρηση που ασχολείται από το 1994, με τα Ηλιακά Συστήματα, τα Αέρια Καύσιμα και τα Σύγχρονα Συστήματα Εξοικονόμησης Ενέργειας για την Θέρμανση και τον Κλιματισμό. Διαθέτει μια υπερπλήρη σειρά Συστημάτων, που στοχεύουν στην Εξοικονόμηση Ενέργειας με ή χωρίς χρήση ΑΠΕ που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σε επαγγελματικές και οικιακές εγκαταστάσεις.

Αντιπροσωπεύει, αποκλειστικά στην Ελλάδα, την Αυστριακή εταιρεία TiSUN, η οποία παράγει συστήματα Ηλιοθερμίας, τον Γερμανικό οίκο GOK με εξαρτήματα και υλικά για δίκτυα αερίου και πετρελαίου, τον Ιταλικό οίκο Plinoxotar με δεξαμενές υγραερίου καθώς και άλλους 25 κορυφαίους οίκους από Γερμανία, Η.Π.Α., Ιταλία, Ισπανία και Αυστρία.

Το όνομα ANDRIANOS είναι συνώνυμο της ποιότητας, της ασφάλειας και της εξοικονόμησης ενέργειας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Περισσότερα...

Τελευταία Νέα

 • Θερμοστατικές κεφαλές στα σώματα (καλοριφέρ): Εξοικονόμηση Ενέργειας έως και 30%
  Θερμοστατικές κεφαλές στα σώματα (καλοριφέρ): Εξοικονόμηση Ενέργειας έως και 30%

  Δεδομένου ότι κάθε χώρος ενός κτιρίου είναι τελείως ξεχωριστός με διαφορετικές θερμικές απαιτήσεις, ο πιο απλός τρόπος αυτονόμησης των χώρων με σώματα είναι οι θερμοστατικές κεφαλές. Τοποθετούνται τοπικά επάνω σε κάθε ξεχωριστό θερμαντικό σώμα και ρυθμίζουν προοδευτικά την ροή του ζεστού νερού βάσει της θερμοκρασίας του συγκεκριμένου χώρου. Έτσι κάθε θερμαντικό σώμα γίνεται ανεξάρτητο και απομονώνεται αυτόματα όταν επιτευχθεί η επιθυμητή θερμοκρασία, την στιγμή που οι υπόλοιποι χώροι που έχουν ανάγκη θέρμανσης συνεχίζουν να λειτουργούν. Έτσι όταν το κτίριο έρθει σε θερμική ισορροπία θα λειτουργεί μικρότερο μέρος του συνολικού συστήματος επιτυγχάνοντας εξοικονόμηση καυσίμου που μπορεί να φτάσει και το 30%. Ας δούμε όμως πώς ακριβώς επιτυγχάνεται αυτό.

  Διαβάστε περισσότερα...
 • Βραβευμένη αρχιτεκτονικά κατοικία στην Σαντορίνη με ψύξη & θέρμανση από την ANDRIANOS
  Βραβευμένη αρχιτεκτονικά κατοικία στην Σαντορίνη με ψύξη & θέρμανση από την ANDRIANOS

  Ένα λευκό φωτεινό καλοκαιρινό σπίτι στη Σαντορίνη που αντικατοπτρίζει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική των κατοικιών στο ελληνικό νησί, χρησιμοποιεί τις ενεργειακές λύσεις της ANDRIANOS για την αποδοτική θέρμανση και ψύξη των χώρων του.

  Διαβάστε περισσότερα...
 • Ολιστικές λύσεις στα σύγχρονα κτίρια με συνεργασία της ANDRIANOS με τον όμιλο ARISTON THERMO
  Ολιστικές λύσεις στα σύγχρονα κτίρια με συνεργασία της ANDRIANOS με τον όμιλο ARISTON THERMO

  Η ανάγκη παροχής ολιστικών λύσεων στα σύγχρονα κτίρια, οδήγησε την ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ στην σύναψη συμφωνίας συνεργασίας με τον όμιλο ARISTON THERMO GROUP ο οποίος κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στην παραγωγή επίτοιχων λεβήτων αερίου, θερμοσιφώνων αερίου, ηλεκτρικών θερμοσιφώνων αλλά και σύγχρονων υβριδικών συστημάτων που συνδυάζουν τις ΑΠΕ και το αέριο.

  Διαβάστε περισσότερα...
 • Pro-Clean © Premium - Το βέλτιστο θερμοδοχείο για ηλιακή θέρμανση
  Pro-Clean © Premium - Το βέλτιστο θερμοδοχείο για ηλιακή θέρμανση

  Σε ένα σύστημα ηλιακής θέρμανσης, κατά τη διάρκεια που ο ηλιακός συλλέκτης δεσμεύει την ηλιακή ακτινοβολία και τη μετατρέπει σε θερμότητα, ο ηλιακός συσσωρευτής (ή αλλιώς το θερμοδοχείο ή boiler) συλλέγει το ζεστό νερό. Από αυτό το αποθεματικό τροφοδοτείται η εγκατάσταση νερού χρήσης και θέρμανσης του σπιτιού.

  Η αρχή λειτουργίας και το μεγάλο πλεονέκτημα των στρωματοποιημένων συσσωρευτών TiSUN® είναι η λεγόμενη στρωματοποίηση βαρύτητας, η οποία παρέχει το νερό σε διαφορετικές θερμοκρασίες: από περ. 60 °C εντελώς επάνω (το ζεστό νερό ανεβαίνει) έως περ. 20 °C εντελώς κάτω (το κρύο νερό κατεβαίνει). Αν ο συλλέκτης ζεσταθεί κι άλλο, τότε ζεσταίνεται και το νερό στο συλλέκτη και μετακινείται ακόμα πιο επάνω. Μέσω αυτής της αρχής στρωματοποιημένης φόρτωσης μπορείτε να επωφεληθείτε ακόμα και των πιο σύντομων περιόδων ηλιοφάνειας.

  Διαβάστε περισσότερα...
 • Νέος Ηλιακός Συλλέκτης TiSUN (PFM) Plug & Flow
  Νέος Ηλιακός Συλλέκτης TiSUN (PFM) Plug & Flow

  Τα 25 χρόνια εμπειρίας της TiSUN σε συνδυασμό με την νέα τεχνολογία, μας προσφέρει ένα απόλυτα πρωτοποριακό και μεγαλοφυές προϊόν ηλιοθερμίας.

  Ο νεός ηλιακός συλλέκτης (PFM) Plug & Flow της TiSUN® εντυπωσιάζει με την απλή και γρήγορη εγκατάστασή του χάρη στις πατενταρισμένες υδραυλικές κουμπωτές συνδέσεις. 

  Διαβάστε περισσότερα...
 • 1ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Ενεργειακών Λύσεων Ολιστικής Μηχανικής στα σύγχρονα κτήρια, 27 & 28 Μαΐου 2016
  1ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Ενεργειακών Λύσεων Ολιστικής Μηχανικής στα σύγχρονα κτήρια, 27 & 28 Μαΐου 2016

  Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 1ο Πανελλήνιο συμπόσιο « Ενεργειακών λύσεων ολιστικής μηχανικής στα σύγχρονα κτήρια», στην Καλαμάτα στις 27 & 28 Μάιου 2016.

  Στο συμπόσιο συμμετείχαν ειδικοί, που ασχολούνται επαγγελματικά με την Κτηριακή Εξοικονόμηση Ενέργειας από τις περισσότερες περιοχές τις Ελλάδας και την Κύπρο.

  Διαβάστε περισσότερα...
 • Επιτυχής ολοκλήρωση του 10ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Υγραερίου - 13 & 14 Μαΐου στην Καλαμάτα
  Επιτυχής ολοκλήρωση του 10ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Υγραερίου - 13 & 14 Μαΐου στην Καλαμάτα

  Με επιτυχία διοργανώθηκε το 10ο Πανελλήνιο συμπόσιο υγραερίου στην Καλαμάτα, στις εγκαταστάσεις της εταιρίας ANDRIANOS. Στο διήμερο συμπόσιο ομιλητές ήταν διακεκριμένα στελέχη εταιριών που διαχειρίζονται μεγάλα μερίδια στην ανερχόμενη αγορά του υγραερίου με βασικό ομιλητή τον κ. Κωνσταντίνο Πασπαλά, επιστημονικό συνεργάτη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που είναι και ο εισηγητής των κανονισμών για τα αέρια καύσιμα.

  Διαβάστε περισσότερα...
 • Επιτυχής καταχώρηση της ANDRIANOS στο Μητρώο Επιχειρήσεων Ενεργειακών Υπηρεσιών (ESCO) του Υπουργείου Περιβάλλοντος
  Επιτυχής καταχώρηση της ANDRIANOS στο Μητρώο Επιχειρήσεων Ενεργειακών Υπηρεσιών (ESCO) του Υπουργείου Περιβάλλοντος

  Η Διεύθυνση Ενεργειακών Πολιτικών και Ενεργειακής Αποδοτικότητας της Γενικής Γραμματείας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών του Υπουργείου Περιβάλλοντος, ακολουθώντας τη συνολική αλλαγή της Ευρωπαϊκής ενεργειακής πολιτικής τα τελευταία χρόνια, πιστοποιεί τις ελληνικές επιχειρήσεις που αναλαμβάνουν και εκτελούν επιτυχώς Έργα Εξοικονόμησης Ενέργειας παρέχοντας Συμβάσεις Ενεργειακής Απόδοσης στους πελάτες τους.

  Η εταιρεία ANDRIANOS, με εμπειρία 21 ετών και έχοντας υλοποιήσει πλήθος εφαρμογών εξοικονόμησης ενέργειας με χρήση ΑΠΕ, πιστοποίησε την ικανότητα παροχής υπηρεσιών με συμβάσεις ενεργειακής απόδοσης, με την εγγραφή της στο Μητρώο Επιχειρήσεων Ενεργειακών Υπηρεσιών του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας.

  Διαβάστε περισσότερα...
 • Ρυθμιστής Πίεσης Υγραερίου GOK, 1ου & 2ου σταδίου μαζί, 6Kg/h, με SAV και SBV
  Ρυθμιστής Πίεσης Υγραερίου GOK, 1ου & 2ου σταδίου μαζί, 6Kg/h, με SAV και SBV

  Ρυθμιστής Πίεσης Υγραερίου του Γερμανικού οίκου GOK. Ο ρυθμιστής πίεσης υγραερίου είναι 1ου & 2ου σταδίου μαζί, με παροχή 6Kg/h, με συνδέσεις Italian connection x ½’’, πίεση εξόδου 37mbar με βαλβίδα ανακούφισης της πίεσης SBV (150mbar) και βαλβίδα αποκοπής SAV (120mbar), PN 25.

  Διαβάστε περισσότερα...
 • HORECA 2016 - Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσίασαν τα special events με συμμετοχή του Γ.Ανδριανού
  HORECA 2016 - Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσίασαν τα special events με συμμετοχή του Γ.Ανδριανού

  Το ενδιαφέρον δεκάδων ξενοδόχων, επισκεπτών της HORECA 2016, συγκέντρωσε η κεντρική σκηνή του Hotel Build and Design, που φιλοξένησε μια σειρά εξαιρετικών εισηγήσεων, εκδηλώσεων και ενημερωτικών πάνελ, που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον όλων. Η ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ, πρωτοπόρος στις εφαρμογές εξοικονόμησης ενέργειας σε ηλεκτρομηχαλογικές εγκαταστάσεις, εκπροσωπήθηκε από τον ιδρυτή της και διευθύνοντα σύμβουλο, Γεώργιο Ανδριανό, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό ΑΠΘ, MBA o οποίος την πρώτη μέρα της έκθεσης συμμετείχε στο πάνελ "Εξοικονόμηση ενέργειας -Κατασκευή και ανακαίνιση ". Στο ιδιαίτερα επίκαιρο πάνελ, με συντονιστή τον Μηχανολόγο Μηχανικό & Σύμβουλο Ενεργειακής Εξοικονόμησης CLIMAVENETA, κο Γ.Κοντονίκα, συμμετείχαν επίσης οι: Θανάσης Μανωλιάδης από την εταιρεία CALPAΚ και ο κος Ηλίας Πετσανάς της CLIMAVENETA.

  Διαβάστε περισσότερα...
 • Δραστική μείωση του κόστους ενέργειας από τα € 15.840 στα € 2.145, ήτοι συνολική εξοικονόμηση ενέργειας 86,4 %, και απόσβεση επένδυσης σε ένα μόλις έτος, επιτυγχάνει το προηγμένο σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας στο "ANDROMEDA VILLAS" στην Σαντορίνη
  Δραστική μείωση του κόστους ενέργειας από τα € 15.840 στα € 2.145, ήτοι συνολική εξοικονόμηση ενέργειας 86,4 %, και απόσβεση επένδυσης σε ένα μόλις έτος, επιτυγχάνει το προηγμένο σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας στο "ANDROMEDA VILLAS" στην Σαντορίνη

  Το Andromeda Villas είναι ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα ξεχωριστής αισθητικής αποτελούμενο από συνολικά 50 πολυτελή σουίτες και βίλλες, που αποτελεί ιδανική επιλογή για άνετη διαμονή με μοναδική θέα, στο Ημεροβίγλι της μαγευτικής Σαντορίνης.

  Η Σαντορίνη συγκαταλέγεται στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο, χάρη στην απαράμιλλη ομορφιά της, τον αμιγώς παραδοσιακό χαρακτήρα της και την μοναδική θέα στο ηφαίστειο. Το Andromeda Villas αναμειγνύει την κυκλαδίτικη παράδοση με τις σύγχρονες τάσεις στο design και την άνεση, συνδυάζοντας καθαρές γραμμές και αυθεντικό ύφος, αποτελώντας ταυτόχρονα ένα από καλύτερα μπαλκόνια με θέα στον κόσμο.

  Η εταιρεία ANDRIANOS ανέλαβε την μελέτη και προμήθεια ενός σύγχρονου συστήματος εξοικονόμησης ενέργειας για την ξενοδοχειακή μονάδα. Με γνώμονα τον σεβασμό για το περιβάλλον, την παράδοση και τη φύση, προτάθηκαν για την θέρμανση των ζεστών νερών χρήσης και των κολυμβητικών δεξαμενών του συγκροτήματος, Αντλίες Θερμότητας, που αξιοποιούν κατά 75% ανανεώσιμη ενέργεια, που πηγάζει από την θερμότητα του περιβάλλοντος, σε συνδυασμό με τελευταίας τεχνολογίας δοχεία θερμοκρασιακής διαστρωμάτωσης και σύγχρονα συστήματα ελέγχου. Η εγκατάσταση έγινε από τον εξειδικευμένο και πολύπειρο συνεργάτη της ANDRIANOS στην Σαντορίνη, κο Γιάννη Κορβέση.

  Διαβάστε περισσότερα...
 • "Καντοίνα" το νέο hot spot στην Καλαμάτα, που σέβεται το περιβάλλον
  "Καντοίνα" το νέο hot spot στην Καλαμάτα, που σέβεται το περιβάλλον

  Νέο Opening στην πόλη και μάλιστα στη καρδιά της λαϊκής αγοράς, πίσω από τους πάγκους και δίπλα στα κρεοπωλεία!! Απίθανος χώρος, φοβερά έξυπνη ιδέα, σούπερ ατμόσφαιρα. Ο λόγος για την "Καντοίνα" όπου όλα είναι τόσο καλοβαλμένα, ειδικά ο συνδυασμός του “cult” με το έξυπνο “massive art”.  Με 140 ελληνικής παραγωγής ετικέτες απολαμβάνει τον τίτλου του πληρέστερου wine bar στην πόλη της Καλαμάτας. Ενώ στην κουζίνα – οι διάφοροι μεζέδες- εναλλάσσονται καθημερινά, ανάλογα με τα κέφια της μαγείρισσας, η οποία θεωρεί πως «κάθε ημέρα δεν είναι ίδια». Σε κάθε περίπτωση το μενού είναι πολύ προσεγμένο και γευστικά, αλλά και οπτικά. 

  Για την επίτευξη όλων των παραπάνω, χρειάστηκε ο κατάλληλος συνεργάτης στον τομέα του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και των συσκευών της κουζίνας. Έτσι, η ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ανέλαβε και ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία την προμήθεια και την εγκατάσταση του συστήματος θέρμανσης, κλιματισμού και εξαερισμού, το δίκτυο υγραερίου με τις μαγειρικές συσκευές αερίου, του απαραίτητου ηλιοθερμικού και του συστήματος επεξεργασίας και υγιεινής του νερού χρήσης.

  Διαβάστε περισσότερα...
 • Δεξαμενή υγραερίου PLINOXOTAR με ενσωματωμένο εναλλάκτη σε καινοτόμο μονάδα παραγωγής τροφίμων στην Θεσσαλονίκη
  Δεξαμενή υγραερίου PLINOXOTAR με ενσωματωμένο εναλλάκτη σε καινοτόμο μονάδα παραγωγής τροφίμων στην Θεσσαλονίκη

  Συνεχίζοντας τα πρωτοπόρα έργα προμήθειας εξοπλισμού και εξαρτημάτων για δίκτυα υγραερίου, η «Ανδριανός», αποκλειστικός αντιπρόσωπος του ιταλικού οίκου Plinoxotar στην Ελλάδα ανέλαβε την προμήθεια της δεξαμενής υγραερίου στις νεόδμητες εγκαταστάσεις της εταιρείας παραγωγής τροφίμων ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Α.Ε στη ΒΙ.ΠΕ. Νέας Μηχανιώνας Θεσσαλονίκης. Η εταιρεία ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Α.Ε. δραστηριοποιείται στην καλλιέργεια - επεξεργασία και εξαγωγή ασπόνδυλων θαλασσινών, με κύριο εκπρόσωπο τα ολοθουροειδή ( ολοθούριο, κοινώς αγγούρι της θάλασσας ). Η νέα δεξαμενή τροφοδοτεί με καύσιμο υγραέριο πέντε βραστήρες , συνολικής μέγιστης κατανάλωσης 80kg/h που χρησιμοποιούνται για την αποστείρωση των προϊόντων πριν καταψυχθούν.

  Διαβάστε περισσότερα...
 • Μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού σε boutique οινοποιείο στις Καρυές Λακωνίας.
  Μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού σε boutique οινοποιείο στις Καρυές Λακωνίας.

  Με πλήρη επίγνωση των ιδιαιτεροτήτων του συγκεκριμένου ειδικού έργου καθώς επίσης και των απαιτούμενων τεχνολογικών καινοτομιών, η ANDRIANOS ανέλαβε και ολοκλήρωσε με επιτυχία την προμήθεια του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού σε παραδοσιακό οινοποιείο στις Καρυές Λακωνίας.

  Οι προδιαγραφές του έργου αυτού, εκτός από τις συνηθισμένες απαιτήσεις για ψύξη, θέρμανση και εξαερισμό των χώρων του οινοποιείου, περιλάμβαναν δύο εξειδικευμένα συστήματα, το ένα για την ύγρανση των κελαριών, όπου ωριμάζουν τα κρασιά και το άλλο για την απαιτούμενη ψύξη και θέρμανση του μούστου κατά την διαδικασία της ζύμωσης.

  Διαβάστε περισσότερα...
 • Σύγχρονο και Απόλυτα Ασφαλές Δίκτυο Υγραερίου στο Kinsterna Hotel στην Μονεμβασιά
  Σύγχρονο και Απόλυτα Ασφαλές Δίκτυο Υγραερίου στο Kinsterna Hotel στην Μονεμβασιά

  Σε ένα από τα καλύτερα "ιστορικά" ξενοδοχεία της Ελλάδας, στο πολυτελές Kinsterna Hotel με θέα τον θρυλικό κάστρο-βράχο της Μονεμβασιάς, η ANDRIANOS ανέλαβε την μελέτη, την προμήθεια και την εγκατάσταση ενός σύγχρονου δικτύου υγραερίου. Ένα έργο που ολοκληρώθηκε με σεβασμό στον ιδιαίτερο χαρακτήρα του ξενοδοχειακού συγκροτήματος και βασικό γνώμονα την ποιότητα και την απόλυτη ασφάλεια των νέων εγκαταστάσεων υγραερίου.

  Διαβάστε περισσότερα...
 • Θέρμανση, κλιματισμός και παραγωγή ζεστών νερών χρήσης σε βιοκλιματική κατοικία στην Καλαμάτα, με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον.
  Θέρμανση, κλιματισμός και παραγωγή ζεστών νερών χρήσης σε βιοκλιματική κατοικία στην Καλαμάτα, με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον.

  Η βιοκλιματική αρχιτεκτονική έχει αποτελέσει τις τελευταίες δεκαετίες βασική προσέγγιση στην κατασκευή κτιρίων παγκοσμίως, ενώ στα περισσότερα κράτη πλέον αποτελεί βασικό κριτήριο σχεδιασμού μικρών και μεγάλων κτιρίων το οποίο λαμβάνεται υπόψη από όλους τους μελετητές αρχιτέκτονες και μηχανικούς. Το ζητούμενο στον βιοκλιματικό σχεδιασμό είναι η ανέγερση κτιρίων σχεδιασμένων έτσι ώστε αφενός να καλύπτονται πλήρως οι ενεργειακές τους ανάγκες και αφετέρου στο ετήσιο ισοζύγιο να είναι μηδενική η επιβάρυνση του περιβάλλοντος με εκπομπές βλαβερών για το περιβάλλον αερίων. 

  Η πρότυπη βιοκλιματική μονοκατοικία της  Αρχιτέκτονος Μηχανικού Φανής Λουμάκη,  στην παραλία της Καλαμάτας, είναι ένα από τα ελάχιστα κτίρια στην Μεσσηνία που έχουν ασπαστεί και ενσωματώσει τις αρχές του βιοκλιματικού σχεδιασμού σε υψηλό βαθμό. Σε αυτήν την καινοτόμο κατασκευή  η ANDRIANOS υλοποίησε υβριδικό σύστημα θέρμανσης, κλιματισμού και ζεστών νερών χρήσης, με κύριο γνώμονα την αξιοποίηση των δύο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, της ηλιακής ενέργειας και τις θερμότητας του αέρα. 

  Διαβάστε περισσότερα...
 • Regency Casino Mont Parnes: Το μεγαλύτερο έργο δεξαμενών υγραερίου με ενσωματωμένο εναλλάκτη στην Ευρώπη
  Regency Casino Mont Parnes: Το μεγαλύτερο έργο δεξαμενών υγραερίου με ενσωματωμένο εναλλάκτη στην Ευρώπη

  Συνεχίζοντας τα πρωτοπόρα έργα προμήθειας εξοπλισμού και εξαρτημάτων για δίκτυα υγραερίου, η ANDRIANOS, αποκλειστικός αντιπρόσωπος του  ιταλικού οίκου Plinoxotar στην Ελλάδα ανέλαβε την προμήθεια των δεξαμενών υγραερίου του Regency Casino Mont Parnes. Η συγκεκριμένη προμήθεια περιλάμβανε τέσσερις δεξαμενές του ιταλικού οίκου Plinoxotar συνολικής χωρητικότητας 80.000 lt με ενσωματωμένο εναλλάκτη θερμότητας, ο οποίος αντικαθιστά τον εξαεριωτή.

  Διαβάστε περισσότερα...
 • Συνάντηση με Υπουργό Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής στα πλαίσια της έκθεσης «Climatherm Energy 2014»
  Συνάντηση με Υπουργό Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής στα πλαίσια της έκθεσης «Climatherm Energy 2014»

  Στα πλαίσια της έκθεσης «Climatherm», στις 6/4/2014 o Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ελληνικών Επιχειρήσεων Θέρμανσης και Ενέργειας, κ. Σωτήρης Κατσιμίχας και το μέλος Δ.Σ. κ. Γιώργος Ανδριανός είχαν ολιγόλεπτη συνάντηση με τον Υπουργό Περιβάλλοντος κ. Ιωάννη Μανιάτη. Τα δύο μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Ελληνικών Επιχειρήσεων Θέρμανσης και Ενέργειας έθεσαν - στο λίγο χρόνο που τους διατέθηκε - στον Υπουργό δύο σημαντικά για τον κλάδο θέματα:

  Διαβάστε περισσότερα...
 • Η ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ στηρίζει τη διεθνή συνάντηση ανοικτού στίβου "Παπαφλέσσια 2014"
  Η ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ στηρίζει τη διεθνή συνάντηση ανοικτού στίβου "Παπαφλέσσια 2014"

  Η εταιρία ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας και άρρηκτα δεμένη με τις δραστηριότητές της,  φροντίζει με κάθε ευκαιρία να τις ενισχύει, αποτελώντας κατά καιρούς αρωγό κάθε πολιτισμικής και αθλητικής δραστηριότητας στην Μεσσηνία..

  Με γνώμονα τα πιο πάνω και με ιδιαίτερη ευαισθησία στους θεσμούς, φέτος, κλήθηκε να στηρίξει έναν από αυτούς. Τη διεθνή συνάντηση ανοικτού στίβου «ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΕΙΑ», που κάθε χρόνο τέτοια εποχή διοργανώνεται στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα, με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

  Διαβάστε περισσότερα...
 • Ολοκλήρωση της εγκατάστασης ηλιοθερμίας στο Νοσοκομείο Καλαμάτας
  Ολοκλήρωση της εγκατάστασης ηλιοθερμίας στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

  Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για το μεγαλύτερο δημόσιο έργο ηλιοθερμίας στην Ελλάδα, το οποίο έχει αναλάβει η «ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ», κατόπιν συμμετοχής της σε ανοιχτό διεθνή διαγωνισμό. Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΕΠΠΕΡΑΑ (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη) και συγκεκριμένα από το Άξονα Προτεραιότητας 1 για την Προστασία Ατμοσφαιρικού Περιβάλλοντος - Αντιμετώπιση της κλιματικής Αλλαγής - Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Η προμελέτη του έργου έγινε από τον Δρ. Μηχανικό M.I.T. κ. Ευθυμιάδη Απόστολο σε συνεργασία με την τεχνική υπηρεσία του Νοσοκομείου. Η οριστική μελέτη εκπονήθηκε από την επιστημονική ομάδα της «ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ», με επικεφαλής τον Ηλεκτρολόγο Μηχανικό κ. Γιώργο Ανδριανό και την σημαντική συμβολή του Μηχανολόγου Μηχανικού κ. Όθωνα Σιάγκα σε ειδικά θέματα. 

  Διαβάστε περισσότερα...