Αναζήτηση

Οι Ενεργειακές Υπηρεσίες παρέχονται από πιστοποιημένες εταιρείες εξειδικευμένες σε ενεργειακά θέματα και αφορούν την παροχή εξειδικευμένων βελτιωτικών υπηρεσιών συνάπτοντας Συμβάσεις Ενεργειακής Απόδοσης.

Οι Εταιρείες Ενεργειακών Υπηρεσιών (ΕΕΥ) ή ESCOs (Energy Service Companies) είναι πιστοποιημένες για την ικανότητα παροχής υπηρεσιών με Συμβάσεις Ενεργειακής Απόδοσης, με την εγγραφή τους στο Μητρώο Επιχειρήσεων Ενεργειακών Υπηρεσιών του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας.

Παρέχουν ενεργειακές υπηρεσίες ή/και άλλα βελτιωτικά μέτρα ενεργειακής αποδοτικότητας στις εγκαταστάσεις του χρήστη, και αποδέχονται ως ένα βαθμό το οικονομικό ρίσκο της διαδικασίας. Η πληρωμή για τις παρεχόμενες υπηρεσίες βασίζεται (εξ ολοκλήρου ή μερικώς) στην επιτυχή εξοικονόμηση ενέργειας και στην εκπλήρωση των συμφωνημένων υποσχέσεων απόδοσης.

esco

Η ANDRIANOS, με εμπειρία 24 ετών και έχοντας υλοποιήσει πλήθος εφαρμογών εξοικονόμησης ενέργειας με χρήση ΑΠΕ, σχεδιάζει και υλοποιεί επεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας σε οικιακά, εμπορικά και βιομηχανικά κτίρια με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη και τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων. Είναι η μοναδική επιχείρηση ESCO στην κεντρική και νότια Πελλοπόνησο, με έδρα την Καλαμάτα.

Η έμπειρη ομάδα της ANDRIANOS απαρτίζεται από μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων, με ολιστική τεχνογνωσία, ώστε να αναλύουν τις ιδιαιτερότητες κάθε έργου και προσφέρουν καινοτόμες λύσεις, αποκλειστικά σχεδιασμένες σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε εγκατάστασης, ώστε να επιτευχθεί άψογη λειτουργία με υψηλή απόδοση και οικονομία.

Οι ενεργειακές πρότασεις της ANDRIANOS εξασφαλίζουν την καλύτερη οικονομική, τεχνική, αλλά και φιλική προς το περιβάλλον λύση, με γνώμονα την πλήρη κάλυψη των αναγκών του πελάτη.

 

  

Με την ποιότητα της ANDRIANOS

Η επιχείρηση ANDRIANOS παρέχει Ενεργειακές Λύσεις από το 1994 καλύπτοντας την ανάγκη για θερμική άνεση, με υψηλούς βαθμούς απόδοσης και τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

Τα κύρια πεδία δραστηριότητας της είναι:

  • Ηλιοθερμικά Συστήματα
  • Εξαρτήματα για Δίκτυα Υγραερίου και Φυσικού Αερίου
  • Θέρμανση - Κλιματισμός - Αερισμός με ανάκτηση
  • Συστήματα Ενδοδαπέδιας θέρμανσης & δροσισμού
  • Αντλίες Θερμότητας, fan coils, KKM.
  • Λέβητες Υψηλών βαθμών απόδοσης.
  • Υβριδικά Συστήματα Εξοικονόμησης Ενέργειας
  • Συστήματα Διαχείρισης Ενέργειας στα κτήρια - Smart House
  • Συστήματα Ποιότητας και Υγιεινής Νερού & Υλικά Καθαρισμού και Συντήρησης Δικτύων Ψύξης-Θέρμανσης

Και γενικά υψηλής απόδοσης συστήματα, εξαρτήματα & αναλώσιμα Θέρμανσης Ψύξης & Ζεστού Νερού νέων τεχνολογιών εξοικονόμησης ενέργειας

Επικοινωνήστε με την ANDRIANOS για πληροφορίες σχετικά με τις Ενεργειακές Υπηρεσίες

 

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ