Αναζήτηση

Η Ποιότητα Αέρα Εσωτερικών Χώρων (Indoor Air Quality - IAQ) είναι ενας διεθνής όρος που αναφέρεται στην ποιότητα του αέρα μέσα στα κτήρια και σχετίζεται με την υγεία και την άνεση των ενοίκων/κατοίκων του κτηρίου. Είναι ένας από τους τρεις παράγοντες που επηρέαζουν σημαντικά τη Θερμική άνεση - η κατάσταση κατά την οποία ο άνθρωπος νοιώθει ευεξία μέσα σε ένα χώρο του. 

Εάν αναλογιστούμε ότι περνάμε το 90% της ζωής μας σε εσωτερικούς χώρους και ότι σε αυτούς τους χώρους οι ρύποι και τα αιωρούμενα επιβλαβή σωματίδια στον αέρα είναι από δύο έως πέντε φορές περισσότερα από ό,τι στους εξωτερικούς, θα αντιληφθούμε την τεράστια σημασία που έχει η κατανόηση και ο έλεγχος της ποιότητας του αέρα των χώρων διαβίωσης και εργασίας μας. 

Τι είναι η ατμοσφαιρική ρύπανση των εσωτερικών χώρων;

Οι περισσότεροι κοινοί ρύποι που εμφανίζονται στους εσωτερικούς χώρους που ζούμε και κινούμαστε, συνήθως παράγονται μέσα στην ημέρα από εμάς και το περιβάλλον μας και πηγάζουν από την εκτέλεση καθημερινών, κοινών δραστηριοτήτων. Η επιρροή τους στην υγεία μας είναι καθημερινή και διαρκής, με επιπτώσεις που μπορεί να εκδηλωθούν αμέσως μετά την έκθεση/επαφή ή και χρόνια αργότερα, οι οποίες αποβαίνουν τις περισσότερες φορές ενοχλητικές και σε αρκετές περιπτώσεις μοιραίες.

 poiotita kai elegxos aera me siskeves andrianos

 

Διοξείδιο του άνθρακα [CO2]: Αδρανές, άοσμο και άχρωμο αέριο

Σε υψηλές συγκεντρώσεις πάνω 700 ppm*, το CO2 μπορεί να προκαλέσει κακή απόδοση, κακή συγκέντρωση, δυσκολία στην αναπνοή, πονοκέφαλο και κόπωση.

 

Μονοξείδιο του άνθρακα [CO]: Άοσμο, άχρωμο και τοξικό αέριο

Ένα εξαιρετικά δηλητηριώδες αέριο που παράγεται από την ατελή καύση συστημάτων θέρμανσης και συσκευών (π.χ. λέβητες, καμινάδες, σόμπες ή φούρνους). 

Υψηλές συγκεντρώσεις μονοξειδίου του άνθρακα, ανάλογα με το χρόνο έκθεσης στο αέριο, επιφέρουν στον ανθρώπινο οργανισμό από έναν ήπιο πονοκέφαλο ή μία ζάλη έως το θάνατο.

 

Πτητικές οργανικές ενώσεις [tVOC]: Χημικές ενώσεις που χαρακτηρίζονται ως καρκινογόνες ουσίες

Αναφέρεται σε 615 διαφορετικές χημικές ενώσεις, με σημαντικότερες να αναφερθούν το βενζόλιο C6H6, που υπάρχει στον καπνό του τσιγάρου και τη φορμαλδεΰδη CH₂O, μία εξαιρετικά τοξική χημική ένωση που υπάρχει σε βερνίκια επίπλων, κόλλες και ρητίνες.  Χαρακτηρίζονται από υψηλή πτητικότητα, δηλαδή μετατρέπονται από στερεά σε ατμό, μολύνοντας έτσι τον αέρα που αναπνέουμε. 

Υψηλές συγκεντρώσεις επιφέρουν στον ανθρώπινο οργανισμό από έναν απλό πονοκέφαλο, κακή συγκέντρωση και υπνηλία, έως αναπνευστικές διαταραχές, οι οποίες μπορεί να γίνουν σοβαρές σε ευαίσθητα άτομα ή μετά από παρατεταμένη έκθεση.

Ορισμένα υπερευαίσθητα πρόσωπα είναι δυνατόν να έχουν σοβαρές αντιδράσεις όταν εκτίθενται σε πολύ χαμηλές συγκεντρώσεις. 

 

Σωματίδια PM2,5 και PM10: Πολύπλοκο ρύπος με μεγάλη ποικιλία σε σχήμα, μέγεθος και σύσταση

Τα σωματίδια αυτά βρίσκονται διασκορπισμένα στον αέρα, έχουν διάμετρο ίση και κάτω από 10μm και 2,5μm αντίστοιχα και είναι ικανά να απορροφούν τοξικά αέρια και ατμούς στην επιφάνεια τους με αρνητική επίδραση στον οργανισμό. Η παρατεταμένη έκθεση στα σωματίδια αυτά με την πάροδο του χρόνου σχετίζεται με ασθένειες, όπως η χρόνια βρογχίτιδα, το άσθμα και η χαμηλή αναπνευστική λειτουργία, ξεκινώντας ήδη από χαμηλές δόσεις.

 

 

Θερμοκρασία και υγρασία 

Τα υψηλά επίπεδα θερμοκρασίας και υγρασίας μπορούν επίσης να αυξήσουν τις συγκεντρώσεις ορισμένων από τους παραπάνω ρύπους.

Η θερμοκρασία και η υγρασία είναι δύο πολύ σημαντικοί παράγοντες για την οικιακή και θερμική άνεση. Εκτός από την ατομική υποκειμενική αξιολόγηση της αντίληψης της "ζέστης" και του "κρύου", η ιδανική θερμοκρασία για το ανθρώπινο σώμα ορίζεται ως μια θερμοκρασία στο εύρος 20°C - 24°C με επίπεδα υγρασίας 40% - 60%.

Όταν η υγρασία πέφτει κάτω από το 40%, το κλίμα γίνεται πολύ ξηρό, οι άνθρωποι αισθάνονται την ανάγκη για κατανάλωση νερού και τα βακτήρια είναι ευκολότερο να εξαπλωθούν, με επακόλουθη αύξηση του κινδύνου κρυολογήματος και γρίπης. Τα υψηλότερα επίπεδα υγρασίας συνδέονται με την αίσθηση υψηλότερης θερμοκρασίας και με τον κίνδυνο πολλαπλασιασμού της μούχλας και των συμπυκνωμάτων στους τοίχους.

Ο ανεπαρκής αερισμός μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα ρύπων των εσωτερικών χώρων, επειδή δεν εισάγει αρκετό εξωτερικό αέρα για να αραιώσει τις εκπομπές από εσωτερικές πηγές και μη μεταφέροντας τους ρύπους του εσωτερικού αέρα έξω από το χώρο. 


 

Άμεσος και ολοκληρωτικός έλεγχος της ποιότητας του άερα

yukon wifi elegktes poiotitas aera co2

Από τα παραπάνω γίνεται κατανοητό ότι η εμφάνιση και ύπαρξη ρύπων, οσμών και αιωρούμενων επιβλαβών σωματιδίων στην καθημερινότητά μας, είναι ακατόρθωτο να αποφευχθεί και μπορεί να προκαλέσει πολλές επιβλαβείς επιπτώσεις στον ανθρώπινο οργανισμό. Για την αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων κι επιπτώσεων στην υγεία,  είναι συνετό να προσπαθήσει κάποιος να βελτιώσει την ποιότητα του εσωτερικού αέρα στο χώρο που ζει ή και κινείται (σπίτι, επαγγελματικός χώρος κ.ά.), ακόμα κι αν αυτές δεν είναι αισθητές.

 

Πώς όμως μπορούμε να γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή εάν ο εσωτερικός αέρας είναι ποιοτικός και ακίνδυνος για την υγεία μας και με ποιον τρόπο θα τον βελτιώσουμε;

Η ANDRIANOS έχει δημιουργήσει ένα προϊόντικό πακέτο, το οποίο αποτελείται από συσκευές υψηλής τεχνολογίας, οι οποίες πρωτίστως μας επιτρέπουν να καταλάβουμε αν το περιβάλλον διαβίωσης είναι ποιοτικά καλό για εμάς και τους αγαπημένους μας παρακολουθώντας τις συγκεντρώσεις και τις περιόδους έκθεσης των χώρων από τις παραπάνω επιβλαβείς ουσίες. 

Ο μόνιμος έλεγχος της ποιότητας του αέρα και ο αερισμός/ εξαερισμός με ανάκτηση θερμότητας δημιουργούν εσωτερικούς χώρους απαλλαγμένους από ρύπους, οσμές, μικρόβια, σκόνη, γύρη και άλλα αιωρούμενα σωματίδια, είναι ο μόνος τρόπος ώστε να μειωθούν οι κίνδυνοι για την ανθρώπινη υγεία. 


 

YUKON Air Quality Monitor 

yukon elegtis poiotitas aera

Η σειρά YUKON Air Quality Monitor διαθέτει τα μοντέλα YukonYukon ProYukon Pro+

Μέσω του μπροστινού led, ο ανιχνευτής δείχνει το επίπεδο ποιότητας του αέρα με την εναλλαγή τριών χρωμάτων:

 • Ανοιχτό μπλε - Υψηλή ποιότητα αέρα
 • Πορτοκαλί - Μέτρια ποιότητα αέρα
 • Κόκκινο - Χαμηλή ποιότητα αέρα.

Επιπλέον, μπορείτε να ελέγξετε το ιστορικό των τιμών για κάθε ανιχνευόμενη ποσότητα μέσω γραφημάτων (στην εφαρμογή YUKON για smartphone), ώστε να εκτιμήσετε τις βελτιώσεις που έγιναν μετά την ανίχνευση μολυσμένου εσωτερικού περιβάλλοντος.

Ανιχνευόμενες ποσότητες και όρια:

- VOC (Πτητικές οργανικές ενώσεις): Μέγιστο όριο 670 ppb*

- CO2eq: Όριο έκθεσης τα 800 ppm* - 1.500 ppm*.

- PM2,5: 25μg/m3 κατά μέσο όρο σε 24 ώρες

- PM10: 50μg/m3 κατά μέσο όρο σε 24 ώρες

- Θερμοκρασία

- Υγρασία 

- CO: Ο αισθητήρας βαθμονομείται στο εργοστάσιο ώστε να ενεργοποιεί τον συναγερμό όταν τα επίπεδα CO που μετρώνται στον αέρα φτάσουν:

 • 50 ppm* για 70 λεπτά
 • 100 ppm* για 20 λεπτά
 • 300 ppm* για 1 λεπτό

(H ανίχνευση CO είναι διαθέσιμη μόνο στα μοντέλα YUKON PRO & YUKON PRO+)

- CH₂O (μεθανάλη ή φορμαλδεΰδη): Όριο έκθεσης 0,1 mg/kg στον αέρα

 (H ανίχνευση CH₂O είναι διαθέσιμη μόνο στο μοντέλο  YUKON PRO+)

* Οι συμβολισμοί ppm, ppb κλπ. χρησιμοποιούνται στην επιστήμη και στην τεχνολογία για να υποδηλώσουν περιεκτικότητες και αναλογίες της τάξης κυρίως του εκατομμυριοστού (ppm εκ του αγγλικού parts per million), δισεκατομμυριοστού (ppb - parts per billion) και τρισεκατομμυριοστού (ppt - parts per trillion). Είναι αδιάστατοι αριθμοί γιατί είναι σχέσεις ομοίων ποσοτήτων.


 

Yukon - Ανιχνευτής Διοξειδίου του άνθρακα CO2

anixneftis dioksidiou tou anthraka yukon co2 andrianos

O Aνιχνευτής Διοξειδίου του άνθρακα Yukon ανταποκρίνεται στο πρότυπο ISO 16000-26, παρέχοντας τη δυνατότητα παρακολούθησης της θερμοκρασίας και της υγρασίας.

Παρέχεται με εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, η οποία λειτουργεί ως μέσο για τη διαχείριση του ανιχνευτή, τη διαμόρφωσή του, την προβολή της κατάστασής του και την αποστολή συναγερμών/μηνυμάτων σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση του συστήματος.

YUKON Wifi Gas Detectors 2

O YUKON ανιχνευτής διοξειδίου του άνθρακα ενεργοποιείται όταν το επίπεδο διοξειδίου του άνθρακα, μετρούμενο σε ppm*, είναι πάνω από το μέγιστο όριο που έχει οριστεί. Για τη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη και την ικανοποίηση των ατομικών απαιτήσεων κατά τη χρήση της συσκευής, το προεπιλεγμένο όριο συναγερμού των 900ppm* μπορεί να ρυθμιστεί από μια ελάχιστη τιμή 700ppm* έως μια μέγιστη τιμή 1500ppm*.

Εκτός από το διοξείδιο του άνθρακα, η συσκευή μετρά επίσης τη θερμοκρασία και την υγρασία, προκειμένου να παρέχει στον χρήστη όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ποιότητα του αέρα του εσωτερικού περιβάλλοντος.

Σε περίπτωση υπέρβασης των ορίων (κατάσταση συναγερμού):

 • Ενεργοποίηση της κόκκινης λυχνίας LED
 • Επανειλημμένες ειδοποιήσεις συναγερμού αποστέλλονται στα smartphones που είναι συνδεδεμένα με τον ανιχνευτή.
 • Ενεργοποίηση του εσωτερικού ρελέ.

 

Yukon - Εφαρμογή για Smartphones

yukon efarmogi smart phone

Με την εγκταστάση μιας συσκευής YUKON στο χώρο σας μπορείτε να γνωρίζετε σε πραγματικό χρόνο τις τιμές που αναλύονται από τον ανιχνευτή χάρη στην ειδική εφαρμογή, η οποία δείχνει με σαφήνεια και ευκολία την ποιότητα του εισπνεόμενου αέρα. 

Δυνατότητες:

 • Ενημερώνεστε για τυχόν κατάσταση δυσλειτουργίας του συστήματος ανίχνευσης, η οποία διαφορετικά θα μπορούσε να αναγνωριστεί μόνο μέσω ειδικών διαγνωστικών. 

 • Λαμβάνετε άμεσα ειδοποιήσεις - μηνύματα συναγερμού.

 • Διαβάζετε τις τιμές των ανιχνευτών, σε πραγματικό χρόνο.

 • Αλλάζετε τις παραμέτρους που έχετε ορίσει στους ανιχνευτές.

 • Είναι δυνατό να χωρίσετε τους αισθητήρες σε ομάδες ή δωμάτια για να έχετε υπό έλεγχο την κατάσταση συγκεκριμένων δωματίων του σπιτιού σας ή κάποιου συγγενή/φίλου.

Η Εφαρμογή είναι συμβατή με τα συστήματα iOS (9.0 ή νεότερη έκδοση) και Android (6.0 ή νεότερη έκδοση).


 

Τι να κάνετε πρώτα αν ο εσωτερικός σας αέρας έχει υψηλά επίπεδα ρύπανσης;

assolo aerismos

Θα πρέπει να αναζητήσετε τρόπους για να αυξήσετε το επίπεδο αερισμού στους χώρους ώστε να κυκλοφορεί φρέσκος αέρας, ο οποίος θα εμποδίζει τη συγκέντρωση των ρύπων, που προαναφέραμε και να τις μειώσει σε πιο φυσιολογικά επίπεδα.

Η πιο άμεση και αποτελεσματική λύση για την ανανέωση και τον καθαρισμό του αέρα είναι η εγκατάσταση του καινοτόμου, αυτόνομου συστήματος αερισμού & εξαερισμού των χώρων ASSOLO, το οποίο απάγει τον γεμάτο ρύπους και υγρασία εσωτερικό αέρα και τον ανανεώνει εισάγοντας φρέσκο αέρα από το περιβάλλον, τον οποίο ταυτόχρονα προθερμαίνει, μειώνοντας την υγρασία και τις απώλειες αερισμού κατά 93%.

Κατά την απαγωγή του αέρα αποθηκεύει τη θερμότητά του στον εναλλάκτη θερμότητας, που διαθέτει. Κατά την εισαγωγή, περνάει τον φρέσκο αέρα από τον εναλλάκτη όπου τον προθερμαίνει (αν είναι χειμώνας) ή τον προψύχει (αν είναι καλοκαίρι).

Ο μηχανικός αερισμός και εξαερισμός με ανάκτηση θερμότητας Assolo δημιουργεί ιδανικές συνθήκες ποιότητας αέρα με ελάχιστα έξοδα και δυνατότητα άμεσης και γρήγορης εγκατάστασης σε οποιοδήποτε χώρο. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα είναι πως δεν υπάρχει η ανάγκη για δημιουργία αποχέτευσης συμπυκνωμάτων και πολύπλοκων καλωδιώσεων. Το μόνο που απαιτείται είναι η δημιουργία μιας οπής Φ160 στον τοίχο και μια ηλεκτρική παροχή.

Δείτε αναλυτικά τα οφέλη του Αερισμού με ανάκτηση θερμότητας

 


 

Η ANDRIANOS διαθέτει τα πλέον πρωτοπόρα κορυφαία συστήματα ελέγχου της ποιότητας του εσωτερικού άερα και του αερισμού με ανάκτηση θερμότητας, καθώς έχει να επιδείξει εκατοντάδες αντίστοιχα έργα, υψηλής απόδοσης κι αποτελεσματικότητας. Σε συνδυασμό με την εγκατάσταση και λειτουργία κατάλληλων συστημάτων θέρμανσης και κλιματισμού για το χώρο, είναι σε θέση να δημιουργεί ιδανικές συνθήκες θερμικής άνεσης, για να απολαμβάνετε ευεξία, κάθε στιγμή, οποιαδήποτε ώρα, όλες τις εποχές του χρόνου.

 

Συστήματα Αερισμού με Ανάκτηση Θερμότητας & Ελεγκτές Ποιότητας Αέρα από την ANDRIANOS

Έξυπνος Ανιχνευτής Μονοξειδίου του άνθρακα YUKON CO
Έξυπνος Ανιχνευτής Μονοξειδίου του άνθρακα YUKON CO

Καινοτόμος διαδικτυακός Ανιχνευτής Μονοξειδίου του άνθρακα YUKON 860/CO, Tecnocontrol  Ιταλίας

111,20€ Χωρίς ΦΠΑ: 89,68€
Έξυπνος Ανιχνευτής Διοξειδίου του άνθρακα YUKON CO<sub>2</sub>
Έξυπνος Ανιχνευτής Διοξειδίου του άνθρακα YUKON CO2

Καινοτόμος διαδικτυακός Ανιχνευτής Διοξειδίου του άνθρακα YUKON 860 CO2, Tecnocontrol  Ιταλίας

213,13€ Χωρίς ΦΠΑ: 171,88€
Έξυπνος Ελεγκτής Ποιότητας Αέρα YUKON
Έξυπνος Ελεγκτής Ποιότητας Αέρα YUKON

O YUKON είναι μια καινοτόμος λύση για την παρακολούθηση της ποιότητας αέρα εσωτερικού χώρου με βάση τη χρήση αισθητήρων τελευταίας γενιάς που μπορούν να ελεγχθούν μέσω διαδικτύου.

Ανιχνευόμενες ποσότητες: VOC (Πτητικές οργανικές ενώσεις), CO2eq, PM2,5,  PM10, Θερμοκρασία & Υγρασία

 

229,42€ Χωρίς ΦΠΑ: 185,02€
Έξυπνος Ελεγκτής Ποιότητας Αέρα YUKON PRO
Έξυπνος Ελεγκτής Ποιότητας Αέρα YUKON PRO

O YUKON PRO είναι μια καινοτόμος λύση για την παρακολούθηση της ποιότητας αέρα εσωτερικού χώρου με βάση τη χρήση αισθητήρων τελευταίας γενιάς που μπορούν να ελεγχθούν μέσω διαδικτύου.

Ανιχνευόμενες ποσότητες: VOC (Πτητικές οργανικές ενώσεις), CO2eq, PM2,5,  PM10, CO, Θερμοκρασία & Υγρασία.

240,57€ Χωρίς ΦΠΑ: 194,01€
Σύστημα Μηχανικού Αερισμού με Ανάκτηση Θερμότητας BLAUBERG SOLO A35 S4 PRO R V.2 - Φ106
Σύστημα Μηχανικού Αερισμού με Ανάκτηση Θερμότητας BLAUBERG SOLO A35 S4 PRO R V.2 - Φ106

Αυτόνομο (μη κεντρικό) Σύστημα Αερισμού BLAUBERG SOLO A35 S4 PRO R V.2 - Φ106, μέγιστη παροχή αέρα 46m3/h και αθόρυβη λειτουργία έως 26 dB(A).

 

245,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 197,58€
Σύστημα Μηχανικού Αερισμού με Ανάκτηση Θερμότητας BLAUBERG SOLO A50 S4 PRO R V.2 - Φ131
Σύστημα Μηχανικού Αερισμού με Ανάκτηση Θερμότητας BLAUBERG SOLO A50 S4 PRO R V.2 - Φ131

Αυτόνομο (μη κεντρικό) Σύστημα Αερισμού BLAUBERG SOLO A50 S4 PRO R V.2 - Φ131, μέγιστη παροχή αέρα 50m3/h και αθόρυβη λειτουργία έως 29 dB(A).

 

300,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 241,94€
Σύστημα Μηχανικού Αερισμού με Ανάκτηση Θερμότητας Assolo
Σύστημα Μηχανικού Αερισμού με Ανάκτηση Θερμότητας Assolo

Σύστημα Μηχανικού Αερισμού με ανάκτηση θερμότητας. Αυτόνομο (μη κεντρικό) Σύστημα Αερισμού Assolo 91-1.0, κατάλληλο για ένα δωμάτιο, με αθόρυβη λειτουργία

326,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 262,90€
Έξυπνος Ελεγκτής Ποιότητας Αέρα YUKON PRO+
Έξυπνος Ελεγκτής Ποιότητας Αέρα YUKON PRO+

O YUKON PRO+ είναι μια καινοτόμος λύση για την παρακολούθηση της ποιότητας αέρα εσωτερικού χώρου με βάση τη χρήση αισθητήρων τελευταίας γενιάς που μπορούν να ελεγχθούν μέσω διαδικτύου.

Ανιχνευόμενες ποσότητες: VOC (Πτητικές οργανικές ενώσεις), CO2eq, PM2,5,  PM10, CO, CH2O (Μεθανάλη), Θερμοκρασία & Υγρασία.

494,65€ Χωρίς ΦΠΑ: 398,91€
Σύστημα Μηχανικού Αερισμού με Ανάκτηση Θερμότητας με WiFi BLAUBERG VENTO EXPERT A30 S10 W V.2 -Φ104
Σύστημα Μηχανικού Αερισμού με Ανάκτηση Θερμότητας με WiFi BLAUBERG VENTO EXPERT A30 S10 W V.2 -Φ104

Αυτόνομο (μη κεντρικό) Σύστημα Αερισμού με WiFi BLAUBERG VENTO EXPERT A30, (χωρίς τηλεχειριστήριο) – μόνο χειροκίνητα, μέγιστη παροχή αέρα έως 46m3/h και αθόρυβη λειτουργία έως 31 dB(A). Διαθέσιμο σε λευκό και μαύρο χρώμα.

 

 

500,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 403,23€
Σύστημα Μηχανικού Αερισμού με Ανάκτηση Θερμότητας με WiFi BLAUBERG VENTO EXPERT A50-1 S10 W V.3 – Φ160
Σύστημα Μηχανικού Αερισμού με Ανάκτηση Θερμότητας με WiFi BLAUBERG VENTO EXPERT A50-1 S10 W V.3 – Φ160

Αυτόνομο (μη κεντρικό) Σύστημα Αερισμού με WiFi BLAUBERG VENTO EXPERT A50, μέγιστη παροχή αέρα έως 50m3/h και αθόρυβη λειτουργία έως 28 dB(A). Διαθέσιμο σε λευκό και μαύρο χρώμα.

 

 

550,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 443,55€
Σύστημα Μηχανικού Αερισμού με Ανάκτηση Θερμότητας με WiFi BLAUBERG VENTO EXPERT A100-1 S10 W V.2 - Φ160
Σύστημα Μηχανικού Αερισμού με Ανάκτηση Θερμότητας με WiFi BLAUBERG VENTO EXPERT A100-1 S10 W V.2 - Φ160

Αυτόνομο (μη κεντρικό) Σύστημα Αερισμού με WiFi BLAUBERG VENTO EXPERT A100, μέγιστη παροχή αέρα έως 108m3/h και αθόρυβη λειτουργία έως 42 dB(A). Διαθέσιμο σε λευκό και μαύρο χρώμα.

 

 

690,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 556,45€

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ