Οι δαπάνες θέρμανσης αποτελούν σημαντικό μέρος του λειτουργικού κόστους των επιχειρήσεων, ενώ το συνεχώς αυξανόμενο κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος και των καυσίμων (πετρέλαιο, υγραέριο, φυσικό αέριο) αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα εξέλιξης για πολλές επιχειρήσεις.

Ακόμα ψάχνετε επαγγελματικά συστήματα θέρμανσης για την μείωση του λειτουργικού κόστους της επιχείρησης σας;

office interior heating epaggelmatikoi xoroi andrianos

Στην ANDRIANOS ειδικευόμαστε στην εύρεση λύσεων για την βέλτιστη ενεργειακή διαχείριση στους επαγγελματικούς χώρους. Δημιουργούμε συστήματα θέρμανσης με το μικρότερο δυνατό λειτουργικό κόστος χωρίς συμβιβασμούς στην θερμική άνεση του χώρου, επιτυγχάνοντας ουσιαστική εξοικονόμηση ενέργειας.

Οι μηχανολόγοι και ηλεκτρολόγοι μηχανικοί της ANDRIANOS, σε συνδυασμό με τους εξειδικευμένους τεχνικούς της μοναδικής Ειδικής Ομάδας Τεχνικών Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΕΟΤ-ΕΞΕ) στην Ελλάδα, που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια, γνωρίζουν καλά ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.

Έτσι, πραγματοποιούμε πλήρη αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης και εκπόνηση προμελέτης σε επαγγελματικά συστήματα θέρμανσης, με βάση την κατάσταση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και το χαμηλότερο δυνατό κόστος εγκατάστασης και λειτουργίας.


Οι επιλογές για επαγγελματικά συστήματα θέρμανσης είναι πλέον πολλές:

Οι Αντλίες Θερμότητας με την εντυπωσιακή ενεργειακή απόδοση μπορούν εύκολα να συνδυαστούν για σύνδεση με λέβητα πετρελαίου ή αέριων καυσίμων και με ηλιοθερμικό σύστημα, ώστε να μειωθούν σημαντικά τα κόστη ενέργειας. Μάθετε περισσότερα: 

Αντλίες Θερμότητας

Τα Ηλιοθερμικά Συστήματα είναι η λύση για τη χαμηλή ή και μηδενική κατανάλωση ενέργειας, προσφέροντας ανεξαρτησία, από τις συνεχόμενες αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων και της ηλεκτρικής ενέργειας. Μάθετε περισσότερα: 

Ηλιοθερμικά Συστήματα

 900003 antlia thermothtas nuos

Οι εγκαταστάσεις Υγραερίου ή Φυσικού Αερίου προσφέρουν χαμηλές ενεργειακές καταναλώσεις για την θέρμανση των χώρων. Αποτελούν το απόλυτο "εργαλείο" σε ορισμένους κλάδους, όπως εστιατόρια, fast food, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, κτλ, καθώς μπορεί να συνδεθεί και με την επαγγελματική κουζίνα, για ασφαλές και νόστιμο μαγείρεμα, με πλεονεκτήματα, όπως άμεση, δυνατή, ελεγχόμενη και καθαρή καύση. Μάθετε περισσότερα: 

Εξαρτήματα Υγραερίου Δεξαμενές Υγραερίου Δίκτυα Υγραερίου Επίτοιχοι Λέβητες Αερίου

Η συμβατική Θέρμανση με πετρέλαιο, παρόλο που δεν προσφέρει ιδιαίτερα υψηλούς βαθμούς απόδοσης, μπορεί να συνδυασθεί εύκολα με σύγχρονα συστήματα παραγωγής θερμικής ενέργειας, όπως οι αντλίες θερμότητας, η ηλιοθερμία, κτλ. Με την κατάλληλη ρύθμιση και τους σωστούς αυτοματισμούς, μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα ως υποσύνολο του υβριδικού συστήματος. Μάθετε περισσότερα: 

Λέβητες Πετρελαίου Υβριδικά Συστήματα

lebhtes sumpuknwshs petrelaiou 1deaxameni me ensomatomeno enallakth 1

Ανεξάρτητα από το σύστημα θέρμανσης που θα επιλεγεί, σημαντική εξοικονόμηση προσφέρει και ο έλεγχος του. Χάρη στα σύγχρονα συστήματα ελέγχου, όπως τα συστήματα Smart Home - Έξυπνο κτίριο, οι Αυτοματισμοί Θέρμανσης και οι μοντέρνοι Θερμοστάτες, δίνουν δυνατότητα για ποιοτικό έλεγχο και επιπλέον εξοικονόμηση. Ενώ προσφέρουν και λειτουργίες για απομακρυσμένο έλεγχο και παραμετροποίηση, λεπτομερή παρακολούθηση της ορθής λειτουργίας όλων των συστημάτων, καθώς για άμεση βελτιστοποίηση τους από εξειδικευμένο τμήμα τεχνικών, χωρίς να απαιτείται η επιτόπου επίσκεψη τους.

Συστήματα Smart Home - Έξυπνου Κτιρίου Αυτοματισμοί Θερμοστάτες 

Επιπλέον, στα συστήματα αερισμού με ανάκτηση θερμότητας, προσφέρουν επιπλέον εξοικονόμηση στις δαπάνες θέρμανσης, μειώνοντας τις ενεργειακές απώλειες που προκαλεί ο συμβατικός αερισμός και εξαερισμός στα κτίρια. Ο εναλλάκτης αέρα-αέρα ανακτά την απορριπτόμενη θερμική ενέργεια, θερμαίνοντας ή ψύχοντάς τον αέρα του δωματίου, ανάλογα με τις επικρατούσες θερμικές συνθήκες εντός του χώρου. 

Αερισμός με ανάκτηση Θερμότητας

Τέλος, υπάρχουν πολλές επιλογές για τη θέρμανση του νερού χρήσης, που σε ορισμένους κλάδους, όπως τα ξενοδοχεία, αποτελεί το μεγαλύτερο κομμάτι των ενεργειακών αναγκών τους όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Μια από τις πιο συμφέρουσες λύσεις για τη χώρα μας είναι η ηλιοθερμία για την ηλιακή θέρμανση και αποθήκευση των νερών χρήσης. Επιπλέον, οι Αντλίες Θερμότητας είναι ειδικά σχεδιασμένες για να ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις για άμεση παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.

ANDRIANOS Solar Hliakos nobackground1491 Lydos Hybrid bottom up Normal Copy 400x400

Επιπλέον για την παραγωγή Ζεστού Νερού Χρήσης υπάρχουν αυτόνομες λύσεις που προτείνονται, όπως ο ηλιακός θερμοσίφωνας, που χρησιμοποιείται ευρύτατα στην χώρα μας, λόγω της μεγάλης ηλιοφάνειας. Οι ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες αποτελούν προϊόντα υψηλής ενεργειακής κλάσης και είναι πλήρως εναρμονισμένα με τον κανονισμό ErP, εξασφαλίζοντας ακόμα μεγαλύτερη άνεση αλλά και οικονομία.

Ηλιακοί ΘερμοσίφωνεςΗλεκτρικοί Θερμοσίφωνες


Στην ANDRIANOS από το 1994, έχουμε αναπτύξει σχέσεις εμπιστοσύνης με πολλούς μακροπρόθεσμους πελάτες, ξεχωρίζοντας για τη δέσμευσή μας στην ποιότητα των προϊόντων, την αριστεία των έργων μας και την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας.

Με εμπειρία 25 χρόνων στην μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση ενεργειακά αποδοτικών συστημάτων σε επαγγελματικά κτίρια και επιχειρήσεις, όπως Καταστήματα, Γραφεία, Βιοτεχνίες, Βιομηχανίες, Ξενοδοχεία, Σχολεία, Νοσοκομεία, κλπ., πραγματοποιούμε έργα ουσιαστικής ενεργειακής αναβάθμισης, προσφέροντας απόσβεση έως και 50% του ποσού της επένδυσης σας τον πρώτο χρόνο.

Θέρμανση Επαγγελματικών Χώρων

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη βέλτιστη λύση της Θέρμανσης στο χώρο σας, καλέστε στο 27210 23124 ή συμπληρώστε την φόρμα και οι έμπειροι μηχανικοί της ANDRIANOS θα επικοινωνήσουν μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ