Το υγραέριο αποτελεί σύμμαχο κάθε σύγχρονου εστιατορίου προσφέροντας σημαντική οικονομία σε σύγκριση με τα υπόλοιπες διαθέσιμες τεχνολογίες, καθώς και πολλαπλά οφέλη για κάθε επαγγελματική κουζίνα.

eukolo oikonomiko mageirema me xrisi igraeriou 

 Ως αποτέλεσμα οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο τομέα της εστίασης και αναζητούν να διακριθούν σε γαστρονομικό επίπεδο και να δημιουργήσουν ένα επιπλέον ανταγωνιστικό πλεονέκτημα επιλέγουν την εγκατάσταση δικτύων υγραερίου.

Πλεονεκτήματα από την εγκατάσταση ενός δικτύου υγραερίου σε επαγγελματική κουζίνα.

 • Αποτελεί εγγύηση για ασφαλές και νόστιμο μαγείρεμα, χάρη στην άριστη κατανομή της θέρμανσης στις συσκευές μαγειρέματος.
 • Προσφέρει άμεση, δυνατή, ελεγχόμενη και καθαρή καύσηπου είναι απαραίτητα σε κάθε επαγγελματική κουζίνα.
 • Αποτελεί παραδοσιακά ένα από τα οικονομικότερα καύσιμα, επιτρέποντας την μείωση των τιμών σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
 • Υπάρχουν διαθέσιμες συσκευές για όλα τα είδη και τις μεθόδους μαγειρέματος και ψησίματος που απαιτούνται για την λειτουργία μιας σύγχρονης επαγγελματικής κουζίνας, οι οποίες κοστίζουν το ίδιο με τις αντίστοιχες ηλεκτρικές. 
 • Ευκολία και χαμηλό κόστος εγκατάστασης σε σχέση με τις εγκαταστάσεις άλλων καυσίμων ή τεχνολογιών.

xrisi igraeriou

Η ANDRIANOS, από το 1994, έχει κατασκευάσει πάνω από χίλια ποιοτικά και ασφαλή δίκτυα υγραερίου και είναι πιστοποιημένη από την TUV AUSTRIA με το ISO 9001:2015.

Με την ολιστική τεχνογνωσία αλλά και την 26ετή εμπειρία της στα δίκτυα υγραερίου,  η ANDRIANOS έχει σηματοδοτήσει στην εξάπλωση του υγραερίου στην Ελλάδα βασιζόμενη στη σύγχρονη αντίληψη, στη γνώση και στις υποδομές.

 

Μελέτη Δικτύου υγραερίου

Οι Μελέτες στις εγκαταστάσεις υγραερίου είναι απαραίτητες ώστε να εξασφαλίζεται η τήρηση της ισχύουσας εθνικής, ευρωπαϊκής και διεθνούς νομοθεσίας και των ελαχίστων απαιτήσεων ποιότητας του δικτύου.

Στην ANDRIANOS οι μελέτες  εκπονούνται από μηχανολόγους μηχανικούς της ομάδας μας, οι οποίοι αναλύουν τις ιδιαιτερότητες κάθε έργου και προσφέρουν καινοτόμες λύσεις, αποκλειστικά σχεδιασμένες σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε εγκατάστασης, ώστε να επιτευχθεί άψογη λειτουργία με υψηλή απόδοση και οικονομία.

Πριν από την εκπόνηση κάθε μελέτης  οι μηχανικοί της ANDRIANOS πραγματοποιούν μία τουλάχιστον επί τόπου επίσκεψη, ώστε να αποτύπωσαν την κατάσταση του κτιρίου και του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού της επιχείρησης. Με αυτόν τον τρόπο γίνεται η βέλτιστη καταγραφή και ανάλυση των αναγκών, ώστε να επιλεγούν τα κατάλληλα υλικά και εξαρτήματα που θα χρησιμοποιηθούν στην εγκατάσταση.

Η τελική μελέτη που παραλαμβάνουν οι πελάτες μας περιλαμβάνει την προκοστολόγηση των υλικών που προδιαγράφονται στη μελέτη και το χρονοδιάγραμμα του έργου.

meleti egkatastasis igraeriou

Για την τροφοδοσία του εστιατορίου με υγραέριο υπάρχουν δύο επιλογές. Η εγκατάσταση μιας δεξαμενής υγρερίου ή συστιχία από μία ή περισσότερες φιάλες υγραερίου.

Οι κύριοι λόγοι για επιλογή δεξαμενής υγραερίου, αντί για φιάλες, είναι η δυνατότητα τροφοδοσίας για την κάλυψη μεγάλων απαιτήσεων και η οικονομία αφού η τροφοδοσία με φιάλες είναι ακριβότερη και απαιτεί συνεχή ανατροφοδότηση.

Στην περίπτωση που υπάρχουν  περιορισμοί  στο κτίριο του εστιατορίου για την εγκατάσταση της δεξεμνής  ή οι απαιτήσεις καύσης είναι μικρές, επιλέγεται η λύση της τοποθέτησης συστιχίας φιαλών υγραερίου στον εξωτερικό χώρο της επιχείρησης.

 

Εγκατάσταση Δικτύων Υγραερίου

Την Εγκατάσταση και Τεχνική Υποστήριξη των δικτύων αναλαμβάνει η ΕΟΤ - ΕΞΕ (Ειδική Ομάδα Τεχνικών Εξοικονόμησης Ενέργειας), η εξειδικευμένη ομάδα μηχανικών και αδειούχων τεχνικών υγραερίου εξασφαλίζοντας την ασφάλεια, την υγιεινή και την απόδοση λειτουργίας του δικτύου.

Τα οφέλη από την εγκατάσταση ενός δικτύου υγραερίου από την ΕΟΤ-ΕΞΕ και την ANDRIANOS:

 1. Η απόλυτη ασφάλεια του προσωπικού και των πελατών ακόμα και σε εξεζητημένες περιπτώσεις όπως πυρκαγιά ή και σεισμός.
 2. Πλήρης συμμόρφωση με τον τεχνικό κανονισμό, άρα αποφυγή προστίμων από τις αρμόδιες αρχές.
 3. Αδιάλειπτη λειτουργία και μεγάλη διάρκεια ζωής του δικτύου λόγω της υψηλής ποιότητας των υλικών και των εγκαταστατών μας.
 4. Τακτική ετήσια συντήρηση - από την ΕΟΤ-ΕΞΕ - όπως επιβάλει ο κανονισμός.
 5. Αμεσότητα σε πιθανές βλάβες ή ανεπιθύμητες καταστάσεις λόγω της 24ωρης λειτουργίας της ειδικής ομάδας μηχανικών και αδειούχων τεχνικών μας.
 6. Παροχή βεβαίωσης ορθής λειτουργίας της εγκατάστασης και αυτοκόλλητα με ειδική σήμανση, σύμφωνα με το ΦΕΚ 1257β/2003.

epiblepsi estion pou douleuoun me igraerio

 

Ποιοτικά προϊόντα & Εξαρτήματα Υγραερίου – Αντιπροσωπείες.

Από το 2001 διαθέτει κατά αποκλειστικότητα στην Ελληνική και την Κυπριακή αγορά τους πλέον αξιόπιστους Ρυθμιστές Υγραερίου GOK Γερμανίας. Με την πάροδο του χρόνου η γκάμα αυτή συμπληρώθηκε και από τα υπόλοιπα απαραίτητα εξαρτήματα υγραερίου για κάθε εγκατάσταση, τα οποία είναι σύμφωνα με όλες τις απαραίτητες διατάξεις ασφαλείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας .

 • Ανιχνευτές & Ηλεκτρομαγνητικές Υγραερίου,
 • Εξαεριωτές Υγραερίου,
 • Βαλβίδες Υγραερίου,
 • Εύκαμπτους Συνδέσμους,
 • Διηλεκτρικούς Συνδέσμους,
 • Φίλτρα Υγραερίου,
 • Ερμάρια κλπ,

Ανιχνευτές & Ηλεκτρομαγνητικές Υγραερίου Εξαεριωτές Υγραερίου Εξαρτήματα Υγραερίου

diktiio igraeriou

 Σήμερα αντιπροσωπεύει μερικούς από τους σημαντικότερους οίκους, όπως ALGAS SDI, TECNOCONTROL, IVR, MBM, WATTS, MERTIK και TECNOGAS. Η γκάμα των εξαρτημάτων υγραερίου πρόσφατα ολοκληρώθηκε με τη προσθήκη Ανοξείδωτων Σωληνώσεων & Εξαρτημάτων για δίκτυα υγραερίου του οίκου WITZENMANN, που απλουστεύουν το έργο του εγκαταστάτη, παρέχοντας ταυτόχρονα τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Επίσης εμπλουτίστηκε με ταχυθερμαντήρες και αυτόνομους θερμοσίφωνες για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, καθώς και επίτοιχους λέβητες αερίου με την συνεργασία της ANDRIANOS με τον κορυφαίο οίκο ARISTON THERMO GROUP. Η γκάμα τέλος, συμπληρώνεται με δεξαμενές υγραερίου από 145 έως 100.000 λίτρα, υπέργειες και υπόγειες, από τους οίκους RCS & PLINOXOTAR.

Ηλεκτρικοί Θερμοσίφωνες Επίτοιχοι Λέβητες Αερίου

 Με ένα πλήρες προϊοντικό πακέτο εξαρτημάτων και την υψηλή τεχνογνωσία, η οποία πηγάζει από την συνεχή ενασχόληση της ANDRIANOS με το υγραέριο, εξασφαλίζεται ένα πακέτο λύσεων που συνδυάζει την ποιότητα, τις ανταγωνιστικές τιμές και κυρίως την ασφάλεια για τον τελικό καταναλωτή.

 

Εγκαταστάσεις Υγραερίου σε Εστιατόρια

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εγκαταστάσεις υγραερίου σε εστιατόρια από την ANDRIANOS στο χώρο σας, καλέστε στο 27210 23124 ή συμπληρώστε την φόρμα και οι έμπειροι μηχανικοί μας θα επικοινωνήσουν μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
By submitting this form, you accept our privacy policy.

 

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ