λεβητοστάσιο πετρελαίου Εξαρτήματα για λεβητοστάσια πετρελαίου Εξαρτήματα για λεβητοστάσια

Η ANDRIANOS ασχολείται με τα λεβητοστάσια πετρελαίου από το 1994. Έχει κατασκευάσει πάνω από 2000 ποιοτικά δίκτυα πετρελαίου στη Νότια Πελοπόννησο, και είναι πιστοποιημένη για αυτό από την TUV AUSTRIA με το ISO 9001 και το ISO 14001.  

Από το 2001 που ξεκίνησε τις εισαγωγές και το χονδρικό εμπόριο στην Ελλάδα και την Κύπρο εξασφάλισε την αποκλειστική αντιπροσωπεία από κορυφαίους κατασκευαστές του κόσμου, με αιχμή του δόρατος τη  Γερμανική GOK. Σήμερα θεωρείται ως μια από τους πληρέστερους και σημαντικότερους προμηθευτές εξαρτημάτων πετρελαίου στη Ελλάδα.

Η σωστή επιλογή υλικών και συστημάτων, σε συνδυασμό με την ποιοτική εγκατάσταση και ρύθμιση του συστήματος, μπορούν να προσφέρουν ποιοτική Θέρμανση με υψηλούς Βαθμούς Απόδοσης, υψηλή Οικονομία & απόλυτη Ασφάλεια. Η ANDRIANOS, κατασκευάζει λεβητοστάσια πετρελαίου από 20KW έως 6.000KW, δηλαδή εφαρμογές με εύρος από τα πιο μικρά λεβητοστάσια έως και τα μεγαλύτερα βιομηχανικά και επαγγελματικά λεβητοστάσια. 

Το όνομα ANDRIANOS τόσο στη Μεσσηνία όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι συνώνυμο της ποιότητας και της ασφάλειας στα λεβητοστάσια πετρελαίου. 


 Αντιπροσωπείες - Προϊόντα για Λεβητοστάσια Πετρελαίου

GOK logo Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος GOK Γερμανίας: Φίλτρα πετρελαίου, ρυθμιστές πίεσης πετρελαίου, τάπες πλήρωσης δεξαμενής πετρελαίου, σταθμοδείκτες πετρελαίου, διηλεκτρικοί σύνδεσμοι και εξαρτήματα για δίκτυα πετρελαίου Εξαρτήματα δικτύων πετρελαίου
CEME logo Αντιπρόσωπος CEME Ιταλίας: Ηλεκτρομαγνητικές βαλβίδες πετρελαίου και νερού Hλεκτρομαγνητικές βαλβίδες πετρελαίου

 

Λεβητοστάσια Πετρελαίου

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Λεβητοστάσια Πετρελαίου, καλέστε στο 27210 23124 ή συμπληρώστε την φόρμα και οι έμπειροι μηχανικοί της ANDRIANOS θα επικοινωνήσουν μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Ακολούθησε στο Facebook

Visa Mastercard Maestro verified by visa mastercard securecode piraeus bank gr

Βασικές Πληροφορίες

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ