λεβητοστάσιο πετρελαίου Εξαρτήματα για λεβητοστάσια πετρελαίου Εξαρτήματα για λεβητοστάσια

Η ANDRIANOS ασχολείται με τα λεβητοστάσια πετρελαίου από το 1994. Έχει κατασκευάσει πάνω από 2000 ποιοτικά δίκτυα πετρελαίου στη Νότια Πελοπόννησο, και είναι πιστοποιημένη για αυτό από την TUV AUSTRIA με το ISO 9001 και το ISO 14001.  

Από το 2001 που ξεκίνησε τις εισαγωγές και το χονδρικό εμπόριο στην Ελλάδα και την Κύπρο εξασφάλισε την αποκλειστική αντιπροσωπεία από κορυφαίους κατασκευαστές του κόσμου, με αιχμή του δόρατος τη  Γερμανική GOK. Σήμερα θεωρείται ως μια από τους πληρέστερους και σημαντικότερους προμηθευτές εξαρτημάτων πετρελαίου στη Ελλάδα.

Η σωστή επιλογή υλικών και συστημάτων, σε συνδυασμό με την ποιοτική εγκατάσταση και ρύθμιση του συστήματος, μπορούν να προσφέρουν ποιοτική Θέρμανση με υψηλούς Βαθμούς Απόδοσης, υψηλή Οικονομία & απόλυτη Ασφάλεια. Η ANDRIANOS, κατασκευάζει λεβητοστάσια πετρελαίου από 20KW έως 6.000KW, δηλαδή εφαρμογές με εύρος από τα πιο μικρά λεβητοστάσια έως και τα μεγαλύτερα βιομηχανικά και επαγγελματικά λεβητοστάσια. 

Το όνομα ANDRIANOS τόσο στη Μεσσηνία όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι συνώνυμο της ποιότητας και της ασφάλειας στα λεβητοστάσια πετρελαίου. 


 Αντιπροσωπείες - Προϊόντα για Λεβητοστάσια Πετρελαίου


GOK logo

Φίλτρα πετρελαίου, ρυθμιστές πίεσης πετρελαίου, τάπες πλήρωσης δεξαμενής πετρελαίου, σταθμοδείκτες πετρελαίου, διηλεκτρικοί σύνδεσμοι και εξαρτήματα για δίκτυα πετρελαίου, GOK Γερμανίας.

Εξαρτήματα δικτύων πετρελαίου

Η ANDRIANOS είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων GOK Γερμανίας.


CEME logo

Ηλεκτρομαγνητικές βαλβίδες πετρελαίου και νερού, CEME Ιταλίας.

Hλεκτρομαγνητικές βαλβίδες πετρελαίου

Η ANDRIANOS είναι επίσημος διανομέας χονδρικής των προϊόντων CEME Ιταλίας.


Λεβητοστάσια Πετρελαίου

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Λεβητοστάσια Πετρελαίου, καλέστε στο 27210 23124 ή συμπληρώστε την φόρμα και οι έμπειροι μηχανικοί της ANDRIANOS θα επικοινωνήσουν μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
 

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη