Αναζήτηση

Έργα

Νέοι Σύγχρονοι Λέβητες Πετρελαίου με Τεχνολογία Συμπύκνωσης στη Μητρόπολη Τριφυλίας από την ANDRIANOS

Η Ιερά Μητρόπολη Τριφυλίας και Ολυμπίας με έδρα την Κυπαρισσία, ανέθεσε την αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων τους στην εταιρεία "ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ" Παπαεμμανουήλ Γ. - Αποστολάκη Σ. Ο.Ε., η οποία με τη σειρά της εμπιστεύτηκε την έμπειρη ομάδα μηχανικών της ANDRIANOS ώστε να εκσυγχρονίσουν το σύστημα θέρμανσης του κτιρίου της Μητρόπολης. 

Οι μηχανικοί της ANDRIANOS μελέτησαν την υφιστάμενη κατάσταση και επέλεξαν την αντικατάσταση του υπάρχοντα συμβατικού λέβητα με δύο νέους σύγχρονους λέβητες πετρελαίου με τεχνολογία συμπύκνωσης, σύμφωνα με τον νέο Ευρωπαϊκό κανονισμό ERΡ που ισχύει από τον Σεπτέμβριο του 2015. Η τεχνολογία συμπύκνωσης είναι μια αποδεδειγμένα αποδοτική μέθοδος εξοικονόμησης ενέργειας στους λέβητες πετρελαίου αφού εκμεταλλεύεται πλήρως τη χρήσιμη ενέργεια από την καύση.

mhtropolh trifulias

Η έδρα της Ιεράς Μητρόπολης Τριφυλίας και Ολυμπίας στην Κυπαρισσία

Η προϋπάρχουσα εγκατάσταση θέρμανσης του κτιρίου της Μητρόπολης Τριφυλίας αποτελείτο από έναν συμβατικό χαλύβδινο λέβητα, με ισχύ 140kW που τροφοδοτούσε με θερμική ενέργεια τα σώματα καλοριφέρ του κτιρίου. Για την αντικατάσταση του παλιού λέβητα η τεχνική ομάδα της ANDRIANOS επέλεξε δύο σύγχρονους λέβητες Grant Vortex 70kw έκαστος, με τεχνολογία συμπυκνωμάτων, οι οποίοι κατασκευάζονται στην Μεγ. Βρετανία.

lebhtes sumpuknwshs petrelaiou 1 lebhtes sumpuknwshs petrelaiou 2

Οι δύο νέοι λέβητες Grant Vortex 58-70 με τεχνολογία συμπυκνωμάτων

Η επιλογή της εγκατάσταση δύο λεβήτων 70kW προς αντικατάσταση ενός μεγάλου των 140kW, δεν είναι τυχαία, αφού προσφέρει μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας στα μερικά φορτία . Η προμελέτη του έργου κατέδειξε ότι θα καλύπτονται οι ανάγκες θέρμανσης του κτιρίου με τη λειτουργία του ενός λέβητα, και μόνο κάποιες ημέρες του χειμώνα με ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες θα απαιτείται η λειτουργία και των δύο λεβήτων.

Επιπλέον, χάρη στη τεχνολογία της συμπύκνωσης των καυσαερίων, μετατρέπεται η λανθάνουσα (κρυμμένη) ενέργεια που περιέχεται στον υδρατμό, μαζί με την πραγματική θερμότητα που εκλύεται από τα καυσαέρια, σε χρήσιμη θερμότητα. Έτσι, η θερμότητα που χάνεται στην καμινάδα μειώνεται αισθητά, αφού πλέον η θερμοκρασία των καυσαερίων που απελευθερώνονται στην ατμόσφαιρα είναι πολύ χαμηλή.

lebhtes sumpuknwshs petrelaiou 3 lebhtes sumpuknwshs petrelaiou 4

Εγκατάσταση από τη Ειδική Ομάδα Τεχνικών Εξοικονόμησης Ενέργειας (Ε.Ο.Τ. - ΕΞ.Ε.)

Η σωστή επιλογή υλικών και συστημάτων, σε συνδυασμό με την ιδιαίτερα ποιοτική εγκατάσταση και ρύθμιση του συστήματος από την Ειδική Ομάδα Τεχνικών Εξοικονόμησης Ενέργειας (Ε.Ο.Τ. - ΕΞ.Ε.) της ANDRIANOS προσφέρουν ποιοτική θέρμανση με υψηλούς βαθμούς απόδοσης, υψηλή οικονομία & ασφαλή λειτουργία στην Μητρόπολη Τριφυλίας.

H ANDRIANOS προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις στα συστήματα θέρμανσης από το 1994, με χιλιάδες επιτυχημένες εγκαταστάσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο. Διαθέτει τεράστια εμπειρία στις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις, παρέχοντας υψηλές επιδόσεις και αποδοτικά συστήματα. Η επιβράβευση της επιτυχημένης πορείας της, είναι η εμπιστοσύνη πελατών και συνεργατών στην υψηλή τεχνογνωσία του προσωπικού της & τις επαγγελματικές υπηρεσίες που προσφέρει.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη