Αναζήτηση

Έργα

Η ANDRIANOS υλοποίησε ένα έργο υψηλών απαιτήσεων, το οποίο μόνο η αυτή θα μπορούσε να ολοκληρώσει, εξασφαλίζοντας την επιθυμητή θερμοκρασία, την υγρασία και την ποιότητα αέρα, παρέχοντας έτσι τη θερμική άνεση στους αθλητές και τους θεατές, στο ιδιαίτερα δύσκολο και εκτεθειμένο στις εξωτερικές καιρικές συνθήκες - αμόνωτο χώρο της «ΤΕΝΤΑ».

Αποτελεί ακριβώς το είδος του έργου που αναδεικνύει την τεχνογνωσία, την 30ετή εμπειρία και την αξιοπιστία της ANDRIANOS, η οποία διακρίνεται για την τεχνολογική της επάρκεια και την ικανότητα να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις υψηλές προδιαγραφές και απαιτήσεις δύσκολων τεχνικά HVAC έργων.

Το έργο μελετήθηκε και επιβλέφθηκε από το φορέα Κτιριακές Υποδομές και ειδικά από τον Διπλωματούχο Μηχανολόγο Μηχανικό κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο, και κατόπιν διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού ανατέθηκε στην Ν. Καλογερόπουλος – Inter Solar ΑΒΕΤΕ.

Το τουριστικό συγκρότημα «Kannas Mani Luxury Suites», βρίσκεται στη Στούπα και αποτελείται από έξι υπερσύγχρονες σουίτες, οι οποίες δημιουργήθηκαν με σκοπό να προσφέρουν  ζεστασιά, κομψότητα και ιδιωτικότητα στους επισκέπτες, που επιλέγουν την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μάνης για τις διακοπές τους.

Ο ιδιοκτήτης, κύριος Μιχάλης Καννάς, επέλεξε και σε αυτή την επιχειρηματική του κίνηση την ANDRIANOS, ώστε να εξασφαλίσει μια ολοκληρωμένη λύση για τις ενεργειακές ανάγκες του συγκροτήματος, συνδυάζοντας τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και την απόλυτη θερμική άνεση των επισκεπτών.

Ένα ακόμα έργο αναβάθμισης ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού σε ξενοδοχειακή μονάδα, ολοκληρώθηκε με επιτυχία από την ομάδα της ANDRIANOS και της ΕΟΤ-ΕΞΕ, με την αντικατάσταση του παλαιού ψυκτικού μηχανήματος στο ξενοδοχείο REX στην Καλαμάτα, με μια νέα ψυκτική μονάδα CARRIER, σύγχρονης τεχνολογίας και υψηλής απόδοσης.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ