Αναζήτηση

Smart home salus exipno spiti

↦ Αν σας αρέσει όλα να λειτουργούν με αρμονία και πρόγραμμα.
↦ Αν θέλετε καθημερινές λύσεις που παρέχουν ηρεμία και ξεγνοιασιά.
↦ Αν χρειάζεστε προσαρμοσμένες λειτουργίες στις δικές σας ανάγκες.
↦ Αν σας ενδιαφέρει η Εξοικονόμηση Ενέργειας και η Θερμική άνεση.
✓ To Smart Home της SALUS σας προσφέρει αυτά και πολλά ακόμα!

H SALUS διαθέτει το μοναδικό σύστημα Smart Home το οποίο επιτυγχάνει πραγματική Εξοικονόμηση Ενέργειας στις καταναλώσεις του κτιρίου.
Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στην υψηλή εξειδίκευση της SALUS στην βελτιστοποίηση των συνθηκών που εξασφαλίζουν Θερμική Άνεση, καθώς και στην ισχυρή τεχνογνωσία της ANDRIANOS για την απρόσκοπτη και οικονομική λειτουργία των Η/Μ συστημάτων

✓ # Καλωσήρθατε στον έξυπνο κόσμο της SALUS & της ANDRIANOS #
Κατεβάστε το PDF Φυλλάδιο Smart Home της SALUS

download pdf


Ο πιο εύκολος τρόπος να μειώσετε τα μηνιαία σας έξοδα, είναι να καταλάβετε ποια ειναι αυτά.

Για να είμαστε όσο το δυνατό πιο αποτελεσματικοί, θα πρέπει και εσείς να είστε σε θέση να γνωρίζετε τους τομείς που μπορείτε να κάνετε την μεγαλύτερη οικονομία. Παρακάτω παραθέτουμε μερικές χρήσιμες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να λάβετε τις πιο σωστές αποφάσεις.

 • Το 82% των χρηστών δεν αντιλαμβάνεται ότι τα προϊόντα που καταναλώνουν την περισσότερη ενέργεια είναι αυτά που βρίσκονται μέσα στα σπίτια μας
 • Μόνο 4 στους 100 ανθρώπους γνωρίζει ότι το περισσότερο από το 70% της κατανάλωσης οφείλεται στα συστήματα θέρμανσης/ψύξης του σπιτιού μας.
 • Τουλάχιστον το 86,3% της καταναλισκόμενης ενέργειας δαπανάται για την θέρμανση την ψύξη και την παραγωγη ζεστού νερού χρήσης.
 • Ο φωτισμός και οι υπόλοιπες ηλεκτρικές συσκευές αποτελούν περίπου το 20% της συνολικής ενέργειακής δαπάνης.

energeiaki katanalwsi xwris smart home

Ενδεικτικό ποσοστό ενεργειακών καταναλώσεων ανα τομέα στα κτίρια


Τι προσφέρει το Salus Smart Home;

Επιλέγοντας το Smart Home της SALUS θα έχετε το ιδανικό σύστημα ελέγχου για κάθε τύπο εγκατάστασης θέρμανσης/ψύξης/παραγωγής ζεστού νερού χρήσης, διευκολύνοντάς σας έτσι και στο χειρισμό οποιουδήποτε είδους τέτοιας εγκατάστασης. Επιπλέον η λύση της SALUS προσφέρει έλεγχο σε όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, αυτοματοποίηση λειτουργιών και μέτρηση των ενεργειακών καταναλώσεων. Με λίγα λόγια προσφέρει: 

Εξοικονόμηση

Είναι τόσο σημαντική για εμάς όσο είναι και για εσάς. Για αυτό το λόγο ψάχνουμε καθημερινά λύσεις που θα λειτουργήσουν χρόνια και θα σας προσφέρουν οικονομία έως και 50% από τους ετήσιους λογαριασμούς καυσίμων.

Άνεση

Με σύγχρονες λειτουργίες που θα προσφέρουν ιδανικές συνθήκες θερμικής άνεσης και ταυτόχρονα πανεύκολο χειρισμό όλων των κτιριακών συστημάτων.

Αποδοτικότητα

Προκύπτει από τη μεγάλη διάρκεια ζωής των προϊόντων μας, τους υψηλούς δείκτες εξοικονόμησης που διαθέτουν και την άμεση αποτελεσματικότητα τους.  

Αξιοπιστία

Η οποία είναι αποτέλεσμα των αυστηρών δοκιμών ανάπτυξης και των πολυετών ελέγχων της SALUS Smart Home, καθώς και της μεγάλης γκάμας προϊόντων στην οποία εσείς μπορείτε να βασιστείτε.  

Εγγύηση

Χάρη στους αυστηρούς ελέγχους ποιότητας, προσφέρουμε 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης, που θα σας κάνει να ησυχάσετε απο λειτουργικά προβλήματα και να απολαύσετε την ποιότητα που σας προσφέρει.Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Salus Smart Home σε μια οικιακή εφαρμογή

Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Salus Smart Home σε μια επαγγελματική εφαρμογή

Κατεβάστε το φυλλάδιο Smart Home της Salus


 Χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες για να λάβετε τις αποφάσεις σας; Ενημερωθείτε εδω:


 

SMART HOME

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σύστημα SMART HOME, καλέστε στο 27210 23124 ή συμπληρώστε την φόρμα και οι έμπειροι μηχανικοί της ANDRIANOS θα επικοινωνήσουν μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

 

Απομακρυσμένος έλεγχος για το Smart Home μέσω της εφαρμογής για smart phone, tablet ή PC.

Με την δωρεάν Εφαρμογή Smart Home της Salus ελέγχουμε όλες τις σημαντικές λειτουργίες του κτιρίου με τον πιο σύγχρονο, αποδοτικό και έξυπνο τρόπο μέσω του κινητού τηλεφώνου, του tablet ή του ηλεκτρονικού υπολογιστή. Η εφαρμογή διατίθεται σε 16 γλώσσες, καθώς και στα Ελληνικά.

Κατεβάστε την εφαρμογή Salus Smart Home για iOS & Android Smartphone.

 kante lipsi google play kante lipsi app store

Ή συνδεθείτε μέσω προγράμματος περιήγησης (browser), όπου μπορείτε να δείτε και demo λειτουργία.

Σύνδεση στον λογαριασμό SALUS μέσω browser


Πλήρης έλεγχος Ενδοδαπέδιας Θέρμανσης με αυτονομίες ανά δωμάτιο/ζώνη/όροφο

salus smart home apoluth asfaleia

Ορίστε τη θερμοκρασία των δωματίων ξεχωριστά από οπουδήποτε μέσω της εφαρμογής. Η κεντρική πύλη UGΕ600 λαμβάνει το αίτημα για αύξηση της θερμοκρασίας σε μια συγκεκριμένη περιοχή του σπιτιού. Ο θερμοστάτης Quantum SQ610 απαιτεί θερμότητα. Το κέντρο καλωδίωσης ενδοδαπέδιας θέρμανσης KL08RF λαμβάνει το σήμα για θέρμανση και ανοίγει την θερμοηλεκτρική κεφαλή Τ30ΝC που ελέγχει τη ροή προς την αντίστοιχη ζώνη της ενδοδαπέδιας. Η θερμοκρασία του δωματίου συνεχίζει να αυξάνεται μέχρι να φτάσει στην επιθυμητή ρύθμιση. Ο θερμοστάτης θα συνεχίσει να παρακολουθεί τη θερμοκρασία, ενεργοποιώντας και απενεργοποιώντας τη θερμότητα περιοδικά για να επιτύχουμε μια σταθερή θερμοκρασία.


Έλεγχος των θερμαντικών σωμάτων καλοριφέρ με έξυπνες ασύρματες κεφαλές

salus smart home elegxos kalorifer

Ορίστε τη θερμοκρασία του κάθε δωματίου ξεχωριστά από οπουδήποτε μέσω της εφαρμογής. Η κεντρική πύλη UGΕ600 λαμβάνει το αίτημα για αύξηση της θερμοκρασίας σε μια συγκεκριμένη περιοχή του σπιτιού. Ο Έξυπνος Θερμοστάτης απαιτεί θερμότητα. Η έξυπνη ασύρματη κεφαλή σωμάτων TRV10RFM λαμβάνει το αίτημα για θέρμανση και ανοίγει τη ροή ζεστού νερού προς αυτό το καλοριφέρ. Η θερμοκρασία του δωματίου συνεχίζει να αυξάνεται μέχρι να φτάσει στην επιθυμητή ρύθμιση. Ο θερμοστάτης θα συνεχίσει να παρακολουθεί τη θερμοκρασία, ενεργοποιώντας και απενεργοποιώντας τη θερμότητα περιοδικά για να επιτευχθεί σταθερή θερμοκρασία.


Σύγχρονη Ασφάλεια και Πλήρη Προστασία του κτιρίου

salus smart home apoluth asfaleia

Απόλυτη προστασία του κτιρίου απο πυρκαγιά ή πλημμύρα με έξυπνους αισθήτηρες καπνού και διαρροών. Σε περίπτωση που ανιχνευθεί καπνός ή διαρροή νερού, θα ηχήσει σειρήνα και θα λάβετε άμεσα ειδοποιήηση με SMS και email. Επιπλέον το Smart Home μπορεί να διασυνδεθεί με όλα τα σύχρονα συστήματα συναγερμού, ώστε να αυτοματοποιηθούν επιπλέον λειτουργίες ασφαλείας.


Έξυπνος αισθητήρας Καπνού για αποφυγή πυρκαγιάς

Εξυπνος αισθητήρας διαρροών για αποφυγή πλημμύρας

Γιατι τελικά να επιλέξω τη SALUS και την ANDRIANOS για την αναβάθμιση του κτιρίου μου με Smart Home;

smart-home-comfort
Άνεση 
Mπορείτε να ελέγχετε τους θερμοστάτες σας με ακρίβεια από οπουδήποτε. Θα είστε βέβαιοι οτι τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι πάντα άνετα και ασφαλή.
smart-home-easy
Ευκολία
Το σύστημά που ταιριάζει ακριβώς στις ανάγκες σας. Εύκολη εγκατάσταση, ρύθμιση και χειρισμός είτε τοπικά, είτε από smartphone, tablet ή PC.
smart-home-hvac
Εξειδίκευση
Με το μοναδικό Smart Home απόλυτα προσαρμοσμένο στις κτιριακές ανάγκες για έλεγχο στα συστήματα θερμανσης, ψύξης και παραγωγής ΖΝΧ.
smart-home-price
Οικονομία
Εως και 50% μείωση των λειτουργικών εξόδων χάρη στις σύγχρονες τεχνολογίες ελέγχου, ρύθμισης & παρακολούθησης όλων των κτιριακών εγκαταστάσεων.
smart-home-quality
Αξιοπιστία
Υψηλή ποιότητα και 5ετής εγγύηση των συσκευών με σταθερή υποστήριξη απο το εξειδικευμένο τμήμα Smart Home της ANDRIANOS, για να κοιμάστε ήσυχοι.
smart-home-power
Έλεγχος
Για να έχετε τον έλεγχο εάν βρίσκεστε στο σπίτι σας ή εάν είστε μακριά. Ελέγξτε όλα τα δωμάτια ξεχωριστά και λάβετε ειδοποιήσεις αν υπάρχει πρόβλημα.

Έξυπνες συσκευές & απεριόριστες δυνατότητες αυτοματισμων και σεναρίων


Έλεγχος και Προγραμματισμός των Ηλεκτρικών Συσκευών απο παντού

Προστασία και Ενημέρωση με Αισθητήρες παραθύρων και Έξυπνα Σενάρια

Κανόνες One Touch - Λειτουργίες από το μέλλον

Οι κανόνες One Touch που περιλαμβάνονται στο Smart Home της SALUS απότελούν μια λειτουργική δυνατότητα που επιτρέπουν την εκτεταμένη διαμόρφωση του συστήματος ώστε να καλύψει κάθε ανάγκη και επιθυμία σας.

Δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργείτε τα δικά σας σενάρια μέσα στη μέρα βασισμένα στις δικές σας επιθυμίες. Τέτοιοι κανόνες αποτελούν μια λειτουργία της εφαρμογής που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το σύστημα στις ανάγκες σας και να σχεδιάσετε την τέλεια μέρα για εσάς.

Σας παροτρύνουμε να γνωρίσετε το σύστημά μας στην πράξη και να αξιολογήσετε τις απεριόριστες δυνατότητες του. Δείτε κάποιες έτοιμες λύσεις που σας προτείνουμε για την καθημερινότητα σας και εμπνευστείτε από αυτές για να δημιουργήσετε τις δικές σας.

Ξημέρωμα: Ξεκινήστε τη μέρα σας με όφελος γνωρίζοντας πλέον ότι το Έξυπνο Σπίτι της SALUS φροντίζει για εσάς και τις ανάγκες σας. Έτσι δημιουργώντας έναν απλό κανόνα One Touch για το πρωϊνό σας ξύπνημα,

 • Μπορείτε να ρυθμίσετε τα ρολά να ανοίγουν αυτόματα επιτρέποντας έτσι το φως του ήλιου να μπει στο σπίτι σας.
 • Επίσης, έχοντας προεπιλέξει τη θερμοκρασία του χώρου σας, εξασφαλίζετε θερμική άνεση.
 • Πλέον μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάθε πρωί θα έχετε ζεστό νερό αφού θα ενεργοποιείται αυτόματα ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας.
 • Ακόμα είστε σε θέση να αυτοματοποιήσετε το καθημερινό πότισμα στα φυτά σας.

Φεύγοντας από το σπίτι: Με έναν απλό κανόνα μπορείτε να είστε σίγουροι και για την ασφάλεια του σπιτιού σας

 • Αφού αυτόματα μπορείτε να κλείσετε τα ρολά και να ενεργοποιήσετε το συναγερμό.
 • Επιπλέον, επιτυγχάνετε εξοικονόμηση ενέργειας αφού ρυθμίζετε την αντλία θερμότητας να είναι κλειστή κατά τις ώρες απουσίας σας.
 • Ακόμα, όσον αφορά το φωτισμό μπορείτε να επιλέξετε ποια φώτα θα παραμείνουν ανοιχτά και ποια όχι, κερδίζοντας επιπλέον ενέργεια.

Κατά τις ώρες εργασίας: Είστε σε θέση να ελέγχετε το σπίτι σας οποιαδήποτε στιγμή εσείς θελήσετε

 • Αφού το Smart Home της SALUS προσφέρει τη δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου.
 • Δεν χρειάζεται να αγχώνεστε σε περίπτωση βιασύνης ότι ξεχάσατε κάποια συσκευή ανοιχτή αφού μέσα από την εφαρμογή μπορείτε να την ελέγξετε και να την απενεργοποιήσετε .
 • Επιπλέον μια σημαντική δυνατότητα που σας προσφέρει η SALUS είναι να σκανάρετε το σπίτι σας ώστε να είστε σίγουροι πως όλα λειτουργούν σωστά.

Κατά την επιστροφή σας στο σπίτι: Με το πάτημα ενός κουμπιού,

 • Επιτρέπετε στα ρολά να ανέβουν απολαμβάνοντας τον απογευματινό ήλιο.
 • Επίσης το σύστημα θέρμανσης επιστρέφει σε επιθυμητή θερμοκρασία
 • Και η αντλία θερμότητας ενεργοποιείται ώστε να έχετε και πάλι ζεστό νερό.

Τις νυχτερινές ώρες:

 • Με τη δημιουργία ενός απλού κανόνα κλείνουν αυτόματα τα ρολά, η πόρτα του γκαράζ και η εξωτερική πύλη.
 • Ενεργοποιούνται τα εξωτερικά φώτα
 • Και όσον αφορά τη θερμοκρασία του χώρου ρυθμίζεται σε νυχτερινή-οικονομική λειτουργία.

Απεριόριστες δυνατότητες για Εξοικονόμηση Ενέργειας

Οι κανόνες One Touch όταν συνδυαζονται με την υψηλή τεχνογνωσία των μηχανικών της ANDRIANOS προσφέρουν τεράστια ευελιξία στην βελτιστοποίηση των Η/Μ εγκαταστάσεων όσον αφορά την εξοικονόμηση ενέργειας, για παράδειγμα:

 • Να κλείνει αυτόματα το Fan Coil ή το θερμαντικό σώμα του δωματίου, όταν ανοίγει το παράθυρο του αντίστοιχου δωματίου
 • Να ανοίγει ο κυκλοφορητής μια ζώνης, μόνο όταν ζητάει θέρμανση ένας απο τους θερμοστάτες της ζώνης.
 • Όταν η θερμοκρασία στο δοχείο ζεστού νερού χρήσης είναι κάτω από 45οC, να ξεκινά η αντλία θερμότητας για να το διατηρήσει μεταξύ 45-50οC.

Ανακαλύψτε τις συσκευές SALUS Smart Home

 

UGE 600 Κεντρική Πύλη - H Καρδιά του συστήματος Smart Home

UGE 600 – Κεντρική Πύλη [Universal Gateway] - H Καρδιά του συστήματος Smart Home

Συνδέεται ασύρματα ή ενσύρματα στο internet & επικοινωνεί με όλες τις συσκευές της σειράς iT600 μέσω του ασύρματου πρωτοκόλλου Zigbee.

Μόλις συνδεθεί στο internet επιτρέπει το έλεγχο απομακρυσμένα μέσω smartphone, tablet ή PC σε όλες τις συσκευές του συστήματος Smart Home.

   

SQ610 & SQ610RF - Θερμοστάτης SALUS Quantum Νέο Προϊόν!

Ο νέος θερμοστάτης της SALUS Quantum SQ610 / SQ610RF διαθέτει μοναδικό, μοντέρνο σχεδιασμό που θα καλύψει τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών.

Διαθέτει μεγάλη φωτιζόμενη οθόνη 3,25", 22 γλώσσες μεταξύ των οποίων και τα ελληνικά, διαθέτει Αισθητήρα υγρασίας, Αισθητήρα Χρήσης (πχ για κάρτες ξενοδοχείων), λειτουργία για αλλαγή απο θέρμανση και ψύξη.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

 

Έξυπνοι Θερμοστάτες Smart Home

 VS10WRF & VS20BRF – Έξυπνοι Θερμοστάτες Smart Home

Ο VS10 είναι Εντοιχιζόμενος & ο VS20 Επίτοιχος. Διατίθενται σε δύο χρώματα: λευκό/μαύρο

Συνδέονται ασύρματα με το UGE 600 & επιτρέπουν τον έλεγχο της θέρμανσης & του κλιματισμού .

Ενδείκνυται για ενδοδαπέδια θέρμανση και σώματα.

Διαθέτουν Αλγόριθμο PWM για βελτιστοποίησης της διακύμανσης της επιθυμητής θερμοκρασίας.

Επικοινωνούν με μαγνητικές επαφές παραθύρων ώστε να κλείνει η θέρμανση σε ένα δωμάτιο όταν ανοίγει το παράθυρο του δωματίου και να ανοίγει ξανά η θέρμανση όταν το παράθυρο κλείνει.

 

Έξυπνος Ελεγκτής Fan coil έξυπνο σπίτι

FC600 – Έξυπνος Ελεγκτής Fan coil

Ελέγχει τη θέρμανση & τη ψύξη με Fan Coils σε 2σωλήνια & 4σωλήνια συστήματα.

Διαθέτει αλγόριθμο ΤΡΙ για τη βελτιστοποίηση της διακύμανσης της επιθυμητής θερμοκρασίας

Συνδέεται ασύρματα με το UGE 600. 

Ενεργοποιείται και Απενεργοποιείται με Θερμοστάτη Ορίου, Μαγνητική Επαφή Παραθύρου, Μαγνητική κάρτα δωματίου, Αισθητήριο Εξωτερικής θερμοκρασίας. 

 

 

TS600 Ασύρματος θερμοστάτης χωρίς οθόνη LCD για Smart Home

TS600 - Ασύρματος θερμοστάτης χωρίς οθόνη LCD για Smart Home

Ο απλός ασύρματος θερμοστάτης αποτελεί μια οικονομική λύση για τους χρήστες που δεν χρειάζονται τοπικό έλεγχο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί των θερμοστατών VS10…RF ή VS20…RF

Πλήρως διαμορφώσιμος μέσω της εφαρμογής Salus Smart Home

Μπορεί να ελέγξει οποιαδήποτε συσκευή του συστήματος Smart Home

Διαθέτει αλγόριθμο ΤΡΙ για τη βελτιστοποίηση της διακύμανσης της επιθυμητής θερμοκρασίας

Συνδέεται ασύρματα με το UGE 600.

  

Ημερήσιος χειροκίνητος θερμοστάτης για Smart Home

HTR-RF(20) Ημερήσιος χειροκίνητος θερμοστάτης για Smart Home

Ο ασύρματος θερμοστάτης HTR-RF(20) είναι ιδανικός για χρήστες που εκτιμούν το παραδοσιακό καντράν.

Μπορεί να ελέγχεται εξ’ αποστάσεως από οπουδήποτε μέσω μιας απλής εφαρμογής από ένα smartphone, tablet ή PC.

Διαθέτει αυτό-εκπαιδευόμενη λειτουργία με αλγόριθμο ΤΡΙ για τη βελτιστοποίησης της διακύμανσης της επιθυμητής θερμοκρασίας

Συνδέεται ασύρματα με το UGE 600.

  

 

HTRS-RF Ημερήσιος θερμοστάτης για Smart Home

HTRS-RF(30) Ημερήσιος θερμοστάτης για Smart Home

Ο ασύρματος θερμοστάτης HTRS-RF(30) είναι ιδανικός για χρήστες που θέλουν να ελέγχουν με ακρίβεια τη θερμοκρασία δωματίου.

Μπορεί να ελέγχεται εξ’ αποστάσεως από οπουδήποτε μέσω μιας απλής εφαρμογής από ένα smartphone, tablet ή PC.

Διαθέτει αυτό-εκπαιδευόμενη λειτουργία με αλγόριθμο ΤΡΙ για τη βελτιστοποίησης της διακύμανσης της επιθυμητής θερμοκρασίας

Συνδέεται ασύρματα με το UGE 600.

 

  

HTRΡ-RF Εβδομαδιαίος θερμοστάτης για Smart Home

HTRΡ-RF(50) Εβδομαδιαίος θερμοστάτης για Smart Home

Ο πλήρως προγραμματιζόμενος ασύρματος θερμοστάτης HTRP-RF(50) είναι ιδανικός για χρήστες που θέλουν πλήρη έλεγχο του συστήματος ενδοδαπέδιας θέρμανσης.

Διαθέτει αυτό-εκπαιδευόμενη λειτουργία με αλγόριθμο ΤΡΙ για τη βελτιστοποίησης της διακύμανσης της επιθυμητής θερμοκρασία.

Εύκολος στη χρήση, με σαφής ευανάγνωστη οθόνη, με αθόρυβη εναλλαγή και βαθμονόμησηTPI, η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα είναι εξασφαλισμένα.

Συνδέεται ασύρματα με το UGE 600.

 

 

 

TRV10RF / TRV10RFM / TRV28RFM - Έξυπνες-Ασύρματες Κεφαλές Σωμάτων για έξυπνο σπίτι

TRV10RF / TRV10RFM / TRV28RFM  - Έξυπνες-Ασύρματες Κεφαλές Σωμάτων

Ελέγχονται από Θερμοστάτες Χώρου VS10WRF & VS20WRF και συνδέονται ασύρματα με το UGE 600.

Επιτρέπουν τον "έξυπνο" έλεγχο των σωμάτων καλοριφέρ για επιπλέον εξοικονόμηση.

Επικοινωνούν με μαγνητικές επαφές παραθύρων ώστε να απομονώνει το καλοριφέρ του δωματίου όταν ανοίγει το παράθυρο.

 

   

SPE 600 – Smart Plug - H Έξυπνη Πρίζα για το Smart Home

SPE 600 – Smart Plug - H Έξυπνη Πρίζα για το Smart Home

Συνδέεται σε υπάρχουσες πρίζες και δίνει «έξυπνο» έλεγχο στην ηλεκτρική συσκευή

Συνδέεται ασύρματα με το UGE 600

Καταγράφει Ενεργειακά Δεδομένα & διατηρεί αρχείο χρήσης/κατανάλωσης της συσκευής

Λειτουργεί σαν αναμεταδότης σήματος Zigbee για την βέλτιστη επικοινωνία όλων των συσκευών του συστήματος Smart Home.

 

 

SR600 - Smart Relay - Έξυπνο Ρελέ για το Έξυπνο Σπίτι

SR600 - Smart Relay - Έξυπνο Ρελέ

Τοποθετείται απευθείας στο ηλεκτρικό κουτί σύνδεσης, στον ηλεκτρικό πίνακα ή σε τοίχο

Μπορεί να ελέγξει με ασφάλεια ένα ευρύ φάσμα ενσύρματων συσκευών, φωτισμού και ηλεκτρικών θερμαντήρων

Ενσωμάτωση στο σύστημα Smart Home της Salus

Απλή και γρήγορη εγκατάσταση. Απλά προστίθεται στο υπάρχον SALUS Smart Home μέσω του Gateway

 

 

MS600 - Motion Sensor - Ανιχνευτής Κίνησης για το Έξυπνο Σπίτι

MS600 - Motion Sensor - Ανιχνευτής Κίνησης για το Έξυπνο Σπίτι Νέο Προϊόν!

Συνδέεται ασύρματα με το UGE 600 & εγκαθίσταται σε εσωτερικούς χώρους.

Ανιχνεύει την κίνηση στο δωμάτιο από απόσταση έως 8 μέτρα.

Ενεργοποιεί κανόνες ONE TOUCH ώστε να ενεργοποιεί ηλεκτρικές συσκεύες πχ φωτισμό όταν ανιχνευτεί κίνηση και επίσης στέλνεις ειδοποιήσεις με SMS & email.

Διαθέτει λειτουργία παράβλεψης της κίνησης κατοικιδίου (ως 36 κιλά).

 

  

s 1600 1200 sw600 slim window door sensor

SW 600 – Window Sensor - Μαγνητική Επαφή Παραθύρου

Συνδέεται ασύρματα με το UGE 600 & εγκαθίσταται σε πόρτες & παράθυρα.

Ανιχνεύει αν η πόρτα ή το παράθυρο είναι ανοικτό ή κλειστό.

Επικοινωνεί με τους θερμοστάτες ώστε να κλείνει η θέρμανση σε ένα δωμάτιο όταν ανοίγει το παράθυρο του δωματίου και να ξανανοίγει η θέρμανση όταν το παράθυρο κλείνει.

Ρυθμίζεται ώστε να στέλνει ειδοποιήσεις με email ή SMS πχ όταν ανοιγοκλείνει μια πόρτα ή ένα παράθυρο.

Διατηρεί αρχείο για το πότε άνοιξε/έκλεισε η πόρτα/παράθυρο.

 

 

RS600 eksipno polyleitourgiko rele parathiron elegktis polon

RS600 – Έξυπνο πολυλειτουργικό ρελέ - Ελεγκτής ηλεκτρικών ρολών & φωτισμού - 

Πολυλειτουργικό Έξυπνο Ρελέ για το κλείσιμο / άνοιγμα ρολών – γκαραζόπορτων & για τον έλεγχο φωτιστικών & άλλων ηλεκτρικών συσκευών, όπως τον κυκλοφορητή κ.ά. 

Ενσωμάτωση στο σύστημα Smart Home IT600.

Μέτρηση κατανάλωσης ενέργειας για τις λειτουργίες ελέγχου φωτισμού.

Σε περίπτωση απώλειας ισχύος ή απώλειας σύνδεσης, το RS600 θυμάται τις τελευταίες καταστάσεις.

Δημιουργία χρονοπρογραμμάτων για ρολά και για φώτα.

 

 

SD600 anichneftis kapnou salus smart home

SD600 – Ανιχνευτής Καπνού - 

Ο ανιχνευτής καπνού Salus SD600 είναι κατάλληλος για κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχεία, κτίρια γραφείων, εμπορικά κτίρια κ.α.

Χρησιμοποιείται για τον εντοπισμό καπνού σε πραγματικό χρόνο.

Ειδοποιεί με συναγερμό ήχου και λάμψης όταν ανιχνεύσει καπνό και ενημερώνει με δωρεάν αποστολή SMS ή/και email (προϋποθέτει σύνδεση με το Smart Home).

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αυτόνομα, χωρίς σύνδεση στο Smart Home.

 

 

wls600 aisthitiras diarois nerou salus

WLS600 - Αισθητήρας Διαρροής νερού -

Το WS600 κατασκευάσθηκε για να ανιχνεύει διαρροές νερού σε υδραυλικές εγκαταστάσεις και είναι κατάλληλος για κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχεία, κτίρια γραφείων, εμπορικά κτίρια κ.α.

Ειδοποιήσεις σε περίπτωση διαρροής ή / και πλημμύρας.

Ενσωμάτωση στο σύστημα Smart Home IT600.

Πολλαπλοί τρόποι εγκατάστασης, χάρη στην πρόσθετη βάση στήριξης και τον εξωτερικό αισθητήρα που συμπεριλαμβάνονται.

 

 

00 ps600 aisthitiras thermokrasias smart home

Ασύρματος Αισθητήρας Θερμοκρασίας  PS600 - Νέο Προϊόν!

Ο ασύρματος αισθητήρας θερμοκρασίας PS600 είναι μια έξυπνη συσκευή του Smart Home της SALUS που έχει τη δυνατότητα να μετρά και αναφέρει τη θερμοκρασία πχ. του νερού, εντός μπόιλερ ή στις σωληνώσεις (εμβαπτιζόμενο ή με επαφή) ή όπου αλλού αυτό είναι απαραίτητο.

Η ένδειξη θερμοκρασίας που παρέχει ο PS600 μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους ανάλογα με τη διαμόρφωση του συστήματος Smart Home. Η συνήθης χρήση του PS600 είναι σε συνδυασμό με συστήματα ψύξης/θέρμανσης και παραγωγής ΖΝΧ για τη δημιουργία σεναρίων αυτοματισμού ή σαν δικλείδα ασφαλείας, καθώς έχει την δυνατότητα να στείλει ειδοποιήσεις με sms και email. Δείτε συνήθεις εφαρμογές εδώ.

 

Ασύρματα κουμπιά για έξυπνο σπίτιSB600 & CSB600 - Ασύρματα κουμπιά για Smart Home

 

 

SB600 & CSB600 - Ασύρματα κουμπιά για Smart Home

Προγραμματίζονται και ενεργοποιούν λειτουργίες του Smart Home System. Το Smart Button χρησιμοποιείται για την ενεργοποίηση των κανόνων  "One touch"

Οι κανόνες  One Touch που περιλαμβάνονται στο Smart Home της SALUS αποτελούν μια λειτουργική δυνατότητα που επιτρέπουν την εκτεταμένη διαμόρφωση του συστήματος ώστε να καλύψει κάθε ανάγκη και επιθυμία σας.

 

  

Μετρητής Ηλεκτρικής Ενέργειας για Έξυπνο Σπίτι

ECM 600 – Energy Consumption Meter - Μετρητής Ηλεκτρικής Ενέργειας

Σε λειτουργία μονοφασικού μπορεί να μετρήσει την συνολική ηλεκτρική κατανάλωση του κτηρίου και άλλες 3 επιπλέον παροχές. (Σύνολο 4 μετρήσεις)

Σε λειτουργία τριφασικού, διαθέτει δυνατότητα μίας μέτρησης.

Ιδιαίτερα εύκολη Εγκατάσταση, Απλό σύστημα με Αμπεροτσιμπήδες

Συνδυάζεται απαραίτητα με UGE600

 

 

Κέντρο καλωδίωσης KL08RF για ενδοδαπέδια θέρμανση οχτώ ζωνών για έξυπνο σπίτι 

Κέντρο καλωδίωσης KL08RF για ενδοδαπέδια θέρμανση οχτώ ζωνών (UFH)

 Το κέντρο καλωδίωσης μπορεί να ρυθμιστεί για χρήση με θερμοηλεκτρικές κεφαλές ή μηχανοκίνητες βαλβίδες. Προσφέρει επίσης μια σειρά από εξόδους συμπεριλαμβανομένων αυτής του ζεστού νερού και της αλλαγής κυκλοφορητή /λέβητα.

Χρησιμοποιείται με οποιοδήποτε προϊόν της σειράς iT600:

- Θερμοστάτες VS10RF/VS20RF
- Δέκτη συστήματος RX10RF

Η ασύρματη επικοινωνία γίνεται μέσω της Universal πύλης UGE600

 

  

Επέκταση κέντρου καλωδίωσης KL04RF για ενδοδαπέδια θέρμανση τεσσάρων ζωνών για έξυπνο σπίτι 

Επέκταση κέντρου καλωδίωσης KL04RF για ενδοδαπέδια θέρμανση τεσσάρων ζωνών (UFH)

Η επέκταση κέντρου καλωδίωσης προσθέτει τέσσερις ζώνες στο κέντρο καλωδίωσης KL08RF και το κάνει κέντρο 12 ζωνών.

Όπως και το KL08RF χρησιμοποιείται για τον έλεγχο ηλεκτροβαλβίδων σε
κυκλώματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης

Συνδέεται ασύρματα με το UGE 600 & τους θερμοστάστες και ενσύρματα με τα actuators.

 

 

ACTUATORS

Θερμοηλεκτρική κεφαλή Τ30ΝC για κολεκτέρ ενδοδαπέδιας

Συνδέεται ενσύρματα με το κέντρο καλωδίωσης στην ενδοδαπέδια θέρμανση

Εύκολη εγκατάσταση. Απλό άνοιγμα και κλείσιμο

Χαμηλή κατανάλωση 2W

Δύναμη 100Ν

5 χρόνια εγγύηση

 

Όλες οι μονάδες είναι ασύρματα συνδεδεμένες μεταξύ τους και υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης διαφόρων κανόνων για την επίτευξη της βέλτιστης θερμικής άνεσης και εξοικονόμησης ενέργειας.

 Επικοινωνήστε με την ANDRIANOS για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Smart Home


  

Σύγχρονες Εφαρμογές Smart Home από τη SALUS και την ANDRIANOS

Η παγκόσμια τάση στα κτίρια οδηγεί στη δημιουργία οικολογικών, ενεργειακά αποδοτικών & έξυπνων κτιρίων, τα οποία είναι ιδιαίτερα φιλικά για τους χρήστες τους, όχι μόνο χάρη στις "πράσινες" τεχνολογίες τους, αλλά κυρίως λόγω της αυξημένης αλληλεπίδρασης που προσφέρουν τα σύγχρονα συστήματα "Smart Home". Πατήστε πάνω στις εικόνες παρακάτω για να δείτε  αναλυτικά στοιχεία σε εφαρμογές "Smart Home":

Ανακαίνιση Τουριστικού Καταλύματος - Βίλας με Smart Home της SALUS

smart home anakainisi touristikis katikoias

 

Hotel PLAZA στην Καλαμάτα: Ενεργειακή Αναβάθμιση με Έξυπνο Σύστημα Ελέγχου Θέρμανσης, Κλιματισμού και Παραγωγής ΖΝΧ

902

 

Τo πιο Έξυπνο Σπίτι της Μεσσηνίας - Ένα Case Study του SALUS Smart Home System

Τo πιο Έξυπνο Σπίτι της Μεσσηνίας 

 

Επικοινωνήστε με την ANDRIANOS για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Smart Home

 


Προϊόντα Smart Home στο Eshop της ANDRIANOS

SW600 Αισθητήρας παραθύρου/πόρτας Smart Home
SW600 Αισθητήρας παραθύρου/πόρτας Smart Home

SW600 - Window Sensor - Μαγνητική Επαφή Παραθύρου για Smart Home

40,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 32,26€
HTR-RF(20) Ημερήσιος θερμοστάτης Smart Home
HTR-RF(20) Ημερήσιος θερμοστάτης Smart Home

HTR-RF(20) Ημερήσιος χειροκίνητος θερμοστάτης Smart Home

51,37€ Χωρίς ΦΠΑ: 41,43€
TS600 Ασύρματος θερμοστάτης Smart Home
TS600 Ασύρματος θερμοστάτης Smart Home

TS600 απλός ασύρματος θερμοστάτης χωρίς οθόνη LCD για Salus Smart Home

53,94€ Χωρίς ΦΠΑ: 43,50€
SPE 600 – Έξυπνη Πρίζα Smart Home
SPE 600 – Έξυπνη Πρίζα Smart Home

SPE 600 – Smart Plug - H Έξυπνη Πρίζα για το Smart Home

65,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 52,42€
SR600 - Έξυπνο Ρελέ Smart Home
SR600 - Έξυπνο Ρελέ Smart Home

SR600 - Smart Relay - Έξυπνο Ρελέ για το Smart Home 

74,93€ Χωρίς ΦΠΑ: 60,43€
 HTRS-RF(30) Ημερήσιος θερμοστάτης Smart Home
HTRS-RF(30) Ημερήσιος θερμοστάτης Smart Home

Ημερήσιος θερμοστάτης HTRS-RF(30) SALUS

77,05€ Χωρίς ΦΠΑ: 62,14€
TRV10RFM Κεφαλή καλοριφέρ Smart Home
TRV10RFM Κεφαλή καλοριφέρ Smart Home

Ασύρματη κεφαλή καλοριφέρ TRV καταλληλη για Salus Smart Home

85,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 68,55€
HTRΡ-RF(50) Εβδομαδιαίος θερμοστάτης Smart Home
HTRΡ-RF(50) Εβδομαδιαίος θερμοστάτης Smart Home

Εβδομαδιαίος θερμοστάτης Smart Home Salus HTRΡ-RF(50)

86,69€ Χωρίς ΦΠΑ: 69,91€
VS20WRF/VS20BRF Επίτοιχος θερμοστάτης Smart Home
VS20WRF/VS20BRF Επίτοιχος θερμοστάτης Smart Home

VS20WRF/VS20BRF Επίτοιχος θερμοστάτης για Smart Home σε μαύρο ή λευκό χρώμα

105,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 84,68€
VS10WRF/VS10BRF Εντοιχιζόμενος θερμοστάτης Smart Home
VS10WRF/VS10BRF Εντοιχιζόμενος θερμοστάτης Smart Home

VS10WRF/VS10BRF Εντοιχιζόμενος θερμοστάτης για Smart Home σε μαύρο ή λευκό χρώμα

109,75€ Χωρίς ΦΠΑ: 88,51€
FC600 - Έξυπνος Έλεγκτής Fan Coil Smart Home
FC600 - Έξυπνος Έλεγκτής Fan Coil Smart Home

FC600 – Έξυπνος Ελεγκτής Fan coil

135,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 108,87€
ECM 600 – Μετρητής Ηλεκτρικής Ενέργειας Smart Home
ECM 600 – Μετρητής Ηλεκτρικής Ενέργειας Smart Home

ECM 600 – Energy Consumption Meter

 

155,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 125,00€
UGE 600 – Κεντρική Πύλη Smart Home
UGE 600 – Κεντρική Πύλη Smart Home

UGE 600 – Κεντρική Πύλη [Universal Gateway] - H Καρδιά του συστήματος Smart Home

220,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 177,42€

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Ακολούθησε στο Facebook

Visa Mastercard Maestro verified by visa mastercard securecode piraeus bank gr

Βασικές Πληροφορίες

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ