Οι όλο και πιο υψηλές θερμοκρασίες και τα κύματα καύσωνα που επισκέπτονται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες τη χώρα μας, έχουν κάνει την ανάγκη για ποιοτικό κλιματισμό στους επαγγελματικούς χώρους, πιο επιτακτική από ποτέ.

Οι λύσεις, τόσο στις απλές περιπτώσεις ενός κλιματιστικού, όσο και στα πιο απαιτητικά και πολύπλοκα συστήματα ψύξης, είναι πολλές και έχουν όλες τα δικά τους  πλεονεκτήματα.

Είναι όμως κατάλληλες για τη δική σας, συγκεκριμένη εφαρμογή και θα επιτύχουν το χαμηλότερο δυνατό κόστος λειτουργίας;

klimatismos psiksi eksoterikon xoron

Η ANDRIANOS παρέχει υπηρεσίες μελέτης, εγκατάστασης, επιτήρησης και συντήρησης σε επαγγελματικά συστήματα κλιματισμού, με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησης και τις ιδιαιτερότητες κάθε χώρου, με σκοπό την μείωση του ετήσιου λειτουργικού κόστους και την άμεση απόσβεση την επένδυσης.

Τα έργα μας για να υλοποιηθούν συνδυάζεται η τελευταία τεχνολογία στον τομέα της ενέργειας και η τεχνογνωσία των ανθρώπων της ANDRIANOS, ώστε να δημιουργηθούν συστήματα Ψύξης για κάθε απαίτηση, από το μικρότερο γραφείο μέχρι και το μεγαλύτερο βιομηχανικό κτίριο.

Συστήματα Κλιματισμού για Επαγγελματικές Εφαρμογές

Multi Split - Πολυδιαιρούμενα Κλιματιστικά Τοίχου για μείωση του κόστους αγοράς των μονάδων.

Η διαφορά τους σε σχέση με τα απλά κλιματιστικά τοίχου έγκειται στη δυνατότητα σύνδεσης και τροφοδοσίας με ψυκτικό υγρό περισσότερων εσωτερικών μονάδων σε μία μόνο εξωτερική. Μπορούμε έτσι να μειώσουμε το κόστος αγοράς των κλιματιστικών μονάδων για διαφορετικά δωμάτια, να εξασφαλίσουμε την αισθητική του χώρου, καθώς και να εξοικονομήσουμε χώρο στα μπαλκόνια ή τους εξωτερικούς χώρους.

Πολυδιαιρούμενα Κλιματιστικά

Αντλίες Θερμότητας - Η Ανανεώσιμη Πηγή Ενέργειας με τον εντυπωσιακό βαθμό απόδοσης

Οι Αντλίες Θερμότητας καταναλώνοντας μια μικρή ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας, παράγουν πολλαπλάσια θερμική ενέργεια για την ψύξη των χώρων, προσφέροντας υψηλούς βαθμούς απόδοσης και 60-70% οικονομία σε σχέση με το πετρέλαιο, το υγραέριο ή το φυσικό αέριο.

Αντλίες Θερμότητας

Κεντρική εγκατάσταση κλιματισμού με Fan coil και αεραγωγούς

Μια κεντρική εγκατάσταση κλιματισμού μπορεί να ψύξει ή να θερμάνει ένα χώρο είτε με τοπικά στοιχεία (fan coils) είτε με αεραγωγούς είτε και με τις δύο μεθόδους ταυτόχρονα. Τα Fan Coils τοποθετούνται σε κατάλληλες θέσεις (συνήθως εξωτερικά σε τοίχους ή οροφές) και αντιστοιχούν στις απαιτήσεις των θερμικών φορτίων του χώρου. Οι αεραγωγοί είναι τοποθετημένοι εξ' ολοκλήρου εντός του ταβανιού του δωματίου και η εξαγωγή αέρα γίνεται από περισσότερα του ενός διαφορετικών σημείων.

Fan Coils

 

Κλιματισμός Επαγγελματικών Χώρων

H ANDRIANOS αναλαμβάνει έργα εγκατάστασης και αναβάθμισης συστημάτων θέρμανσης-ψύξης και παραγωγής ζεστού νερού στους νομούς Μεσσηνίας & Αρκαδίας. Επιπλέον, διαθέτει πανελλήνιο δίκτυο διάθεσης των προϊόντων της σε κάθε σημείο της υπόλοιπης Ελλάδας, της Κύπρου και του εξωτερικού. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη βέλτιστη λύση Κλιματισμού στο χώρο σας, καλέστε στο 27210 23124 ή συμπληρώστε την φόρμα και οι έμπειροι μηχανικοί της ANDRIANOS θα επικοινωνήσουν μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη