Η Θέρμανση του σπιτιού σας και το ετήσιο κόστος της αποτελεί σημαντικό μέρος του οικογενειακού προϋπολογισμού, για τουλάχιστον πέντε μήνες το χρόνο. Ως εκ τούτου, η επιλογή του τρόπου Θέρμανσης του σπιτιού σας θα πρέπει να είναι κάτι περισσότερο από μια απλή επιλογή συσκευών, επωνυμίας κατασκευαστή ή συστημάτων παραγωγής θερμικής ενέργειας.

oikiaki thermansi kalamata andrianos

Το πιο σημαντικό συστατικό ενός ενεργειακά αποδοτικού οικιακού συστήματος θέρμανσης δεν είναι το ίδιο το σύστημα που θα επιλεχθεί, αλλά πόσο καλά το σπίτι σας χρησιμοποιεί στο μέγιστο την απόδοση του συγκεκριμένου συστήματος.

Πως θα ξεχωρίσετε το καλύτερο και πιο αποδοτικό σύστημα Θέρμανσης για το σπίτι σας;

Οι βασικές μεταβλητές για την επιτυχία ενός συστήματος θέρμανσης είναι δύο:

Η Εξοικονόμηση Ενέργειας που επιτυγχάνει & η Θερμική Άνεση που προσφέρει.

Οι καταναλωτές που επιθυμούν πραγματικά να αναβαθμίσουν τις συνθήκες διαβίωσής τους, θα πρέπει να ψάξουν αρκετά πριν αγοράσουν, και να κατανοήσουν, ότι για να δομηθεί μία πρόταση για ένα σύστημα Θέρμανσης χρειάζεται:

• Σωστή μελέτη του χώρου για τον οποίο προορίζεται, από εξειδικευμένους επιστήμονες και τεχνικούς.

• Εξειδικευμένη γνώση για τους νόμους και τις νέες τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας της αγοράς.

• Υψηλή γνώση για την εγκατάσταση και υποστήριξη μετά την αγορά, από έναν καινούριο κλάδο επιστημόνων εξοικονόμησης ενέργειας που έχει δημιουργηθεί.

oikiaki thermansi kalamata meleti andrianos

Τα περισσότερα σύγχρονα συστήματα θέρμανσης επώνυμων οίκων, διαθέτουν υψηλό βαθμό απόδοσης και λειτουργική αξιοπιστία, εφόσον η μελέτη και η εγκατάσταση γίνεται από εξειδικευμένους μηχανικούς & τεχνικούς αντίστοιχα. 

Τα κυριότερα & πιο διαδεδομένα Συστήματα Θέρμανσης είναι:

Αντλίες Θερμότητας Επίτοιχοι Λέβητες Αερίου Λέβητες Πετρελαίου Ηλιοθερμικά Συστήματα Υβριδικά Συστήματα

Όλες οι παραπάνω κατηγορίες προϊόντων και τεχνολογίες είναι σήμερα διαθέσιμες προς του τελικούς καταναλωτές και μπορούν να προσφέρουν θερμική άνεση και να επιφέρουν σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.

Είναι όμως πολύ σημαντικό να γίνει κατανοητό ότι οι συγκρίσεις μεταξύ τεχνολογιών δεν είναι δόκιμες, καθώς όλες έχουν αναπτυχθεί για να προσφέρουν λύσεις. Δεν υπάρχουν «καλές» και «κακές» τεχνολογίες αλλά τεχνολογίες που απευθύνονται σε διαφορετικές εφαρμογές. Πάντα λοιπόν το κριτήριο επιλογής, ανεξάρτητα ποιο καύσιμο είναι ακριβότερο ή φθηνότερο μια δεδομένη χρονική στιγμή, θα πρέπει να είναι ποια τεχνολογία είναι καταλληλότερη για την συγκεκριμένη εφαρμογή και έχει το χαμηλότερο δυνατό κόστος λειτουργίας.  

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της Ειδικής Ομάδας Τεχνικών Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΕΟΤ-ΕΞΕ), που έχει δημιουργήσει η ANDRIANOS τα τελευταία χρόνια, σε συνδυασμό με τους μηχανολόγους και ηλεκτρολόγους μηχανικούς της εταιρίας, εξετάζουν τις ιδιαίτερες προσωπικές και οικονομικές απαιτήσεις κάθε ιδιοκτήτη,  ώστε να προτείνουν την ιδανική τεχνολογική λύση με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Στην ANDRIANOS έχουμε τη γνώση, την εμπειρία και την ικανότητα να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να προσαρμόσετε στο σπίτι σας οποιοδήποτε σύστημα θέρμανσης ταιριάζει στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Οικιακή Θέρμανση

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη βέλτιστη λύση της Θέρμανσης στο χώρο σας, καλέστε στο 27210 23124 ή συμπληρώστε την φόρμα και οι έμπειροι μηχανικοί της ANDRIANOS θα επικοινωνήσουν μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ