Αναζήτηση

Η ANDRIANOS συνεχίζοντας την πορεία της πρωτοπορίας και της καινοτομίας, πρωταγωνίστησε για μια ακόμη χρονιά, στη διεθνή έκθεση Climatherm Energy 2024.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, παρουσιάστηκε ένα πλήρες προϊοντικό πακέτο βιώσιμων και καινοτόμων λύσεων, στους τομείς της Θέρμανσης, της Ψύξης, της Παραγωγής Ζεστού Νερού Χρήσης, του Αερισμού με ανάκτηση θερμότητας και των συστημάτων Smart Home.

Μέσα από τη συμμετοχή της, η ANDRIANOS αποδεικνύει τη δέσμευσή της να προσφέρει κορυφαίες τεχνολογικά λύσεις που ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες ενεργειακές ανάγκες της αγοράς.

Με χαρά ανακοινώνουμε τη συμμετοχή μας για ακόμη μία χρονιά στη μεγαλύτερη κλαδική έκθεση ενέργειας στην περιοχή των Βαλκανίων, την Climatherm Energy 2024.

Με ενθουσιασμό και δέσμευση στην καινοτομία, θα παρουσιάσουμε συστήματα και ολοκληρωμένες λύσεις στους τομείς Θέρμανσης, Ψύξης,  Κλιματισμού, Παραγωγής Ζεστού Νερού Χρήσης και Αερισμού-Εξαερισμού με Ανάκτηση Θερμότητας, για την επίτευξη μέγιστης Εξοικονόμησης Ενέργειας, από την παραγωγή έως και τον ολοκληρωμένο προγραμματισμό κι έλεγχο αυτών, μέσω Συστημάτων Έξυπνης Διαχείρισης – Smart Home.

Η Climatherm Energy 2024, θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως και τις 25 Φεβρουαρίου 2024, στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo και θα βρείτε το περίπτερο της ANDRIANOS στο Hall 2, στο Stand A1.

Η ANDRIANOS υλοποίησε ένα έργο υψηλών απαιτήσεων, το οποίο μόνο η αυτή θα μπορούσε να ολοκληρώσει, εξασφαλίζοντας την επιθυμητή θερμοκρασία, την υγρασία και την ποιότητα αέρα, παρέχοντας έτσι τη θερμική άνεση στους αθλητές και τους θεατές, στο ιδιαίτερα δύσκολο και εκτεθειμένο στις εξωτερικές καιρικές συνθήκες - αμόνωτο χώρο της «ΤΕΝΤΑ».

Αποτελεί ακριβώς το είδος του έργου που αναδεικνύει την τεχνογνωσία, την 30ετή εμπειρία και την αξιοπιστία της ANDRIANOS, η οποία διακρίνεται για την τεχνολογική της επάρκεια και την ικανότητα να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις υψηλές προδιαγραφές και απαιτήσεις δύσκολων τεχνικά HVAC έργων.

Το έργο μελετήθηκε και επιβλέφθηκε από το φορέα Κτιριακές Υποδομές και ειδικά από τον Διπλωματούχο Μηχανολόγο Μηχανικό κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο, και κατόπιν διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού ανατέθηκε στην Ν. Καλογερόπουλος – Inter Solar ΑΒΕΤΕ.

Για κάθε συμβόλαιο ανάθεσης έργου προμήθειας συστήματος θέρμανσης στην ANDRIANOS, διαθέτουμε 5 ευρώ, στην αναγνωρισμένη με παγκόσμια δράση ελληνική ΜΚΟ we4all και της αναθέτουμε την πραγματοποίηση φύτευσης 1 δέντρου, όπου υπάρχει ανάγκη στην Ελλάδα, και τη φροντίδα του για 3 έτη μέχρι να αναπτυχθεί πλήρως.

Η ANDRIANOS επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τις αξίες της, για συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού και των συνεργατών της, διοργάνωσε ένα τριήμερο εκπαιδευτικό ταξίδι στις εγκαταστάσεις των εταιριών συστημάτων Smart Home SALUS & ENGO Controls, στο Κατοβίτσε της Πολωνίας.

Πραγματοποιήθηκε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, η προδημοσίευση του οδηγού του προγράμματος «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Θερμοσίφωνα» συνολικού προϋπολογισμού 100.000.000€, με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) Ευρωπαϊκής Ένωσης και Εθνική Συμμετοχή, στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 10.

Οι ιδιοκτήτες της νεόδμητης τριόροφης μεζονέτας είχαν την επιθυμία να δημιουργήσουν ένα σπίτι πρότυπο, τόσο σε επίπεδο υψηλής αρχιτεκτονικής, όσο και σε επίπεδο ενεργειακής κατανάλωσης, θέτοντας τον πήχη των απαιτήσεων τους τόσο ψηλά που μόνο λίγοι επαγγελματίες θα μπορούσαν να επιτύχουν.

Η έμπειρη ομάδα μηχανικών της ANDRIANOS συνεργάστηκε από το πρώτο στάδιο σχεδίασης του κτιρίου με την αρχιτεκτονική εταιρία A&K Architects με επικεφαλής αρχιτέκτονα τον κο Αλέξανδρο Σωκράτη Κρανιώτη. Μία συνεργασία που είχε ως αποτέλεσμα την τέλεια ισορροπία μεταξύ του αρχιτεκτονικού και του ενεργειακού σχεδιασμού του κτηρίου και της εσωτερικής διακόσμησης.

Η ANDRIANOS βαδίζοντας στο δρόμο των αξιών της, έχει θέσει ως βασικό πυλώνα ανάπτυξης της, τη διαρκή ενημέρωση και εκπαίδευση των εξειδικευμένων συνεργατών χονδρικής της, από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Επανερχόμενη στην πλήρη δράση μετά την περίοδο της πανδημίας, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία στις εγκαταστάσεις της, από τις 2 έως τις 4 Μαρτίου 2023, το 4ο τριήμερο Πανελλήνιο Συμπόσιο Ενεργειακών Λύσεων της ANDRIANOS. Ενός θεσμού που έχει γίνει πλέον σημαντικό και αναπόσπαστο μέρος των εκπαιδευτικών δράσεων και της λειτουργίας της εταιρίας γενικότερα.  

Η διοίκηση του ξενοδοχείου ELITE City Resort στην Καλαμάτα αποφάσισε να εμπιστευθεί για ακόμα μία φορά την ANDRIANOS για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών σε ζεστό νερό χρήσης του υπερπολυτελούς συγκροτήματος βιλών του ξενοδοχείου. 

Το τουριστικό συγκρότημα «Kannas Mani Luxury Suites», βρίσκεται στη Στούπα και αποτελείται από έξι υπερσύγχρονες σουίτες, οι οποίες δημιουργήθηκαν με σκοπό να προσφέρουν  ζεστασιά, κομψότητα και ιδιωτικότητα στους επισκέπτες, που επιλέγουν την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μάνης για τις διακοπές τους.

Ο ιδιοκτήτης, κύριος Μιχάλης Καννάς, επέλεξε και σε αυτή την επιχειρηματική του κίνηση την ANDRIANOS, ώστε να εξασφαλίσει μια ολοκληρωμένη λύση για τις ενεργειακές ανάγκες του συγκροτήματος, συνδυάζοντας τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και την απόλυτη θερμική άνεση των επισκεπτών.

Τι κοστίζει η θέρμανση με τα σημερινά δεδομένα;

Ποιο καύσιμο είναι το πιο συμφέρον;

Πόσο μεγάλο ρόλο παίζει η πηγή παραγωγής θερμότητας;

Σε αυτά και σε άλλα ερωτήματα, απαντάει η νέα μελέτη της ANDRIANOS, λαμβάνοντας υπόψη τα σημερινά δεδομένα στην αγορά ενέργειας και καυσίμων, καθώς και πλήθος διαφορετικών πηγών και τεχνολογιών θέρμανσης.

Ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας η προδημοσίευση του νέου προγράμματος «Εξοικονομώ-Επιχειρώ» με στόχο την βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση των Επιχειρήσεων. Εντάσσεται στον Πυλώνα «Πράσινη Μετάβαση» του Ταμείου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας και στην ουσία αποτελεί το επόμενο βήμα μετά την υλοποίηση του προγράμματος για κατοικίες.

Η ANDRIANOS με τεράστια εμπειρία σε σύνταξη και υλοποίηση εγκεκριμένων μελετών ανάλογων ενεργειακών προγραμμάτων σε ευρεία κλίμακα, σας επισημαίνει τα κυρία σημεία προσοχής για συμμετοχή σας στο πρόγραμμα.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα έργο της ANDRIANOS σε δύο νεόδμητα διαμερίσματα στο κέντρο της Καλαμάτας, όπου εγκαταστάθηκαν αντλίες θερμότητας και fan coils για την θέρμανση και την ψύξη των χώρων, συστήματα μηχανικού αερισμού για υγιεινή ατμόσφαιρα, ηλιακοί θερμοσίφωνες για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης και σύστημα Smart Home για τον ακριβή τοπικό και απομακρυσμένο τους έλεγχο.

Ο ιδιοκτήτης των διαμερισμάτων, κατόπιν ενδελεχούς έρευνας αγοράς, κατέληξε στην ANDRIANOS η οποία ανέλαβε την μελέτη, την προμήθεια και την εγκατάσταση των απαραίτητων συστημάτων για τη θέρμανση, την ψύξη, την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, τον αερισμό και τον τοπικό και απομακρυσμένο έλεγχο.

Η κατάλληλη υδραυλική εξισορρόπηση σε ένα σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης μπορεί να εξασφαλίσει την ιδανική θερμική άνεση στο χώρο για τους κατοίκους καθώς και σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας. Όμως είναι μια πολύ δύσκολη και επίπονη διαδικασία, τόσο για τους μηχανικούς που αναλαμβάνουν την μελέτη, όσο και για τους τεχνικούς που ολοκληρώνουν το έργο.

Οι ιδιοκτήτες του Marmari Paradise, θέλοντας να αναβαθμίσουν το παλαιό και ξεπερασμένο τεχνολογικά σύστημα παραγωγής Ζεστών Νερών Χρήσης με χρήση υγραερίου, απευθύνθηκαν στην ANDRIANOS. Καθώς η αύξηση του κόστους της ενέργειας είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο, η αναβάθμιση των πιο ενεργοβόρων συστημάτων, όπως αυτά της Θέρμανσης κα της Ψύξης των χώρων, καθώς και της παραγωγής Ζεστού Νερού Χρήσης, είναι μια επιβεβλημένη ανάγκη, ειδικά για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Η αναβάθμιση των ανωτέρων συστημάτων μεγιστοποιεί την εξοικονόμηση ενέργειας και εξασφαλίζει την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών των ενοίκων για θερμική άνεση.

Οι ιδιοκτήτες του διώροφου ξενοδοχείου, δυναμικότητας 206 κλινών, LIMIRA MARE στην Νεάπολη Λακωνίας, αποφάσισαν να προβούν σε μία αναβάθμιση των συστημάτων ψύξης-θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης, με απώτερο σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών των ενοίκων για θερμική άνεση και την μεγιστοποίηση της εξοικονόμησης ενέργειας.  Κατόπιν εκτεταμένης έρευνας αγοράς απευθύνθηκαν στην ANDRIANOS που χάρη στην τεράστια εμπειρία της σε ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, έχει τις κατάλληλες λύσεις για την αξιόπιστη και οικονομική λειτουργία τους.

Οι ιδιοκτήτες του γνωστού σούπερ μάρκετ Φρουταγορά Λεβεντογιάννης στο Ναύπλιο, αντιμετώπιζαν πρόβλημα με την έντονη ζέστη τους καλοκαιρινούς μήνες, και με την γρήγορη αφυδάτωση που επηρέαζε την ποιότητα των φρέσκων φρούτων και των λαχανικών που διέθεταν στους πάγκους τους. Με σκοπό να δώσουν οριστική λύση στο πρόβλημα, χωρίς να κάνουν εκπτώσεις στην ποιότητα των προϊόντων που προσφέρουν, απευθύνθηκαν στους έμπειρους μηχανικούς εκνέφωσης υδρονέφωσης υψηλής πίεσης της ANDRIANOS. 

Ένα ακόμα ποιοτικό έργο της ANDRIANOS και της ΕΟΤ-ΕΞΕ ολοκληρώθηκε στην τουριστική μονάδα Patio Villas στο Νεοχώρι της Μεσσηνιακής Μάνης. Με τις κορυφαίες Αντλίες Θερμότητας της ARISTON, τα Fan Coils της CARRIER, τους Ηλιακούς Θερμοσίφωνες ANDRIANOS και το SALUS Smart Home, δόθηκε μια ολοκληρωμένη λύση που εξασφαλίζει την ιδανική θερμική άνεση και χαρακτηρίζεται από την υψηλή αξιοπιστία, οικονομική λειτουργία και πλήρη τοπικό και απομακρυσμένο έλεγχο.

Τα αυτόματα συστήματα Αδιαβατικής ψύξης της ANDRIANOS κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος στον τομέα των επαγγελματικών συστημάτων κλιματισμού, αφού είναι τα πλέον κατάλληλα για να δημιουργήσουν το ιδανικό κλίμα στον εισερχόμενο αέρα των συμπυκνωτών, ο οποίος μπορεί να είναι τοπικά έως και 15°C χαμηλότερος.

Οι ειδικοί σε εφαρμογές Αδιαβατικής ψύξης της ANDRIANOS, σε συνεργασία με την AHI CARRIER Νότιας Ανατολικής Ευρώπης κλιματισμού Α.Ε., ανέλαβαν να λύσουν το σοβαρό πρόβλημα που παρουσιαζόταν στους συμπυκνωτές τεσσάρων ψυκτικών μονάδων roof-top, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών κατά τους θερινούς μήνες, σε κτίριο γνωστής αλυσίδας καταστημάτων λιανικής πώλησης.

Οι ιδιοκτήτες της οξοποιίας Kalamata Papadimitriou, στο πλαίσιο ενεργειακής αναβάθμισης του εγοστασίου της, επέλεξαν την ANDRIANOS για την προμήθεια, εγκατάσταση, παραμετροποίηση και τηλεπαρακολούθηση του συστήματος Παραγωγής Ζεστού Νερού Χρήσης (ΖΝΧ) για την κάλυψη των αναγκών του, σε Ζεστό Νερό Χρήσης για τις παραγωγικές διαδικασίες, με την χρήση της δωρεάν Ανανεώσιμης πηγής ενέργειας του Ήλιου.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ