| +30 27210 23124

Μέγεθος κειμένου

A A A A A

Αντίθεση

Προεπιλογή
Άσπρο - Μαύρο
Μαύρο - Άσπρο
Μπλε - Κίτρινο

Κείμενο σε ομιλία

Δελτία Τύπου

Η μεγίστη αναγνώριση για μια εταιρεία είναι η επιστροφή των ικανοποιημένων πελατών της. Τέτοια είναι η συγκεκριμένη περίπτωση, που παλιοί πελάτες της ANDRIANOS, έχοντας μείνει απολύτως ικανοποιημένοι από την εγκατάσταση συστήματος θέρμανσης που πραγματοποιήθηκε το έτος 1999, αποφάσισαν να εμπιστευθούν ξανά την ANDRIANOS για τη βελτίωση του υφιστάμενου συστήματος με στόχο την αύξηση της εξοικονόμηση ενέργειας και την βελτίωση της θερμικής τους άνεσης.

Ολοκληρώθηκε πριν μερικές εβδομάδες, με απόλυτη επιτυχία, το σημαντικότερο και μεγαλύτερο συγκρότημα κατοικιών στη Μεσσηνία για το 2018, το FARAI SMART SUITES, από τις Οικοδομικές Επιχειρήσεις Δημήτρη Κούμανη.

Το συγκρότημα FARAI SMART SUITES που συνδυάζει υψηλή τεχνογνωσία και καινοτομία, αποτελείται από 17 ιδιαίτερες κατοικίες στην πόλη της Καλαμάτας. Σε πολύ μικρή απόσταση από την παραλία και από το κέντρο της πόλης, οι νέες κατοικίες υψηλής αισθητικής και design, διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις, με προδιαγραφές αρκετά αυστηρότερες από αυτές που επιβάλει ο ΚΕΝΑΚ.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις 14 Νοεμβρίου 2018, στην αίθουσα σεμιναρίων της ANDRIANOS, Πλάτωνος 30, Καλαμάτα με συμμετοχή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών από το Νομό Μεσσηνίας.

Η ANDRIANOS από το 2001 διανέμει κατά αποκλειστικότητα στην Ελληνική και την Κυπριακή αγορά τους πλέον αξιόπιστους Ρυθμιστές Υγραερίου GOK Γερμανίας. Με την πάροδο του χρόνου η γκάμα αυτή συμπληρώθηκε και από τα υπόλοιπα απαραίτητα εξαρτήματα υγραερίου όπως:

Η νέα πρότυπη και πρωτοπόρα στο είδος της βιομηχανική μονάδα παραγωγής γλυκών κομπόστας GRANDLAND FARMS με έδρα τη Μεσσήνη, εμπιστεύτηκε την ANDRIANOS και την ΕΟΤ-ΕΞΕ για τη Μελέτη, Εγκατάσταση και Τεχνική Υποστήριξη ενός πλήρως εναρμονισμένου με την Ελληνική Νομοθεσία , Δικτύου Υγραερίου για την κάλυψη των αναγκών της παραγωγικής της διαδικασίας.

Στην όμορφη περιοχή Καλλιθέα Καλαμάτας με θέα τη πόλη της Καλαμάτας και το σαγηνευτικό Μεσσηνιακό κόλπο η ANDRIANOS και η ΕΟΤ ΕΞΕ μελέτησαν, προμήθευσαν και εγκατέστησαν ολοκληρωμένο σύστημα Ενδοδαπέδιας Θέρμανσης AND Floor Heating σε νεόδμητη διώροφη κατοικία.

Σύμφωνα με το ΦΕΚ 4495/2017 δόθηκε η δυνατότητα για αυτονόμηση θέρμανσης σε διαμερίσματα πολυκατοικιών, δίχως τη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης , ώστε να μπορούν οι ιδιοκτήτες, που το επιθυμούν, να λύσουν το χρόνιο πρόβλημα της απουσίας κεντρικής θέρμανσης στις πολυκατοικίες, το οποίο διογκώθηκε κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης.

Σελίδα 1 από 16

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Ακολούθησε στο Facebook

Visa Mastercard Maestro verified by visa mastercard securecode piraeus bank gr

NewsletterΕπιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο συγχρόνες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Εγγραφή τώρα:

Κάντε like για να ενημερώνεστε για όλες τις εξελίξεις!