ενεργειακές κλάσειςΟι Αντλίες Θερμότητας ονομάζονται έτσι διότι "αντλούν" θερμότητα από μία ψυχρή πηγή (εξωτερικό περιβάλλον το χειμώνα ή ψυχόμενος χώρος το καλοκαίρι) και με τη βοήθεια ενός ψυκτικού μέσου την αποβάλλουν σε μία θερμή πηγή (θερμαινόμενος χώρος το χειμώνα ή εξωτερικό περιβάλλον το καλοκαίρι). Επειδή «επιβάλλουν» μία ροή θερμότητας από το ψυχρότερο προς το θερμότερο περιβάλλον , που είναι αντίθετη προς τη «φυσική ροή» θερμότητας (που είναι από το θερμότερο προς το ψυχρότερο), απαιτούν την κατανάλωση ενός μικρού ποσού ενέργειας (συνήθως ηλεκτρικής) για να συντηρήσουν τη λειτουργία τους.

H αντλία θερμότητας μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για θέρμανση και για ψύξη.

Χαρακτηρίζονται από το συντελεστή συμπεριφοράς για τη θέρμανση (COP) και για τη ψύξη (EER), που εκφράζουν το λόγο της ενέργειας που «παίρνουμε ή ωφελούμαστε» προς την ενέργεια που «καταναλώνουμε» . Οι τιμές των συντελεστών αυτών είναι μεγαλύτερες της μονάδος (στο σύνολο σχεδόν των εφαρμογών) και κυμαίνονται (συνήθως) από 3 έως 4 . Αυτό συμβαίνει επειδή η ενέργεια που «παίρνουμε» προέρχεται κατά 70 % από το εξωτερικό περιβάλλον και κατά 30 % από την ενέργεια που «καταναλώνουμε». Αυτό είναι το στοιχείο που φέρνει τις αντλίες θερμότητας στις πρώτες θέσεις επιλογής ως σύστημα θέρμανσης.

Με βάση διάφορα κριτήρια κατατάσσονται σε διάφορες κατηγορίες (π.χ. αέρα-αέρα, αέρα – νερού ή χαμηλών θερμοκρασιών – υψηλών θερμοκρασιών).


Η ANDRIANOS με εμπειρία από το 1994 στα συστήματα θέρμανσης, ψύξης και κλιματισμού προσφέρει monoblock & split αντλίες θερμότητας  των Οίκων CARRIER, TOSHIBA & ARISTON ικανότητας 4,0 - 5350 kW, με συμπιεστές τύπου scroll ή screw, αξονικούς ή φυγοκεντρικούς ανεμιστήρες και δυνατότητα ενσωματωμένου υδραυλικού κιτ, καθώς και έξυπνα συστήματα συνδεσιμότητας.

carrier logo          Toshiba Logo         Ariston logo

Ενημερωθείτε παρακάτω για τις εφαρμογές των αντλιών θερμότητας, τα πλεονεκτήματά τους και δείτε απαντήσεις για τις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με τις Αντλίες Θερμότητας.

Προσφέρονται αντλίες θερμότητας των οίκων Carrier, Toshiba & Ariston, καθώς επίσης και fan coils του οίκου Carrier. 

Αντλίες Θερμότητας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Αντλίες Θερμότητας, καλέστε στο 27210 23124 ή συμπληρώστε την φόρμα και οι έμπειροι μηχανικοί της ANDRIANOS θα επικοινωνήσουν μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
 

Αντλίες θερμότητας CARRIER

αντλια θερμοτητας aquasnap carrier

CARRIER Aqua Snap Plus 30 AWH, Inverter, Monoblock

Διατίθεται σε δύο εκδόσεις, με ή χωρίς υδραυλικό τμήμα, σε 5 διαθέσιμα μεγέθη, με ονομαστική ψυκτική απόδοση από 3 έως 16 kW και ονομαστική θερμική απόδοση από 4 έως 14,5 kW.

Ενσωματώνει τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες, όπως: ψυκτικό υγρό R-410A που δεν καταστρέφει το όζον, διπλοί περιστροφικοί συμπιεστές με τεχνολογία DC Inverter, ανεμιστήρας χαμηλού θορύβου και ηλεκτρονικός έλεγχος μέσω μικροεπεξεργαστή.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με μια μεγάλη ποικιλία από μονάδες τύπου fan coil της Carrier – κασέτες ψευδοροφής, καναλάτες μονάδες χαμηλής / μέσης / υψηλής πίεσης, μονάδες δαπέδου, οροφής και τοίχου

Διαθέτει διπλούς περιστροφικούς συμπιεστές DC Inverter, με διαμόρφωση ύψους παλμών (Pulse Amplitude Modulation, PAM) και διαμόρφωση εύρους παλμών (Pulse Width Modulation, PWM) για βελτιωμένη αξιοπιστία, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και ομαλή λειτουργία χωρίς κραδασμούς σε όλες τις συνθήκες.

Οι ανεμιστήρες είναι μεταβλητής ταχύτητας με καινοτόμο σχήμα πτερυγίων για βελτιωμένη κατανομή αέρα και εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου.

Υπάρχει διαθέσιμη έξοδος για σύνδεση της μονάδας με υπάρχουσες πηγές παραγωγής θερμότητας για συνδυασμένη λειτουργία, με στόχο την αυξημένη οικονομία και βέλτιστη άνεση σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Με θερμοκρασία νερού εξόδου έως και 60°C για εφαρμογές ζεστού νερού χρήσης και άμεση διαθεσιμότητα ζεστού νερού.

Κατεβάστε το Φυλλάδιο για τις Αντλίες Θερμότητας CARRIER AWH

GR Carrier antlies970X200

Στις περιπτώσεις που απαιτείται θέρμανση σε υψηλές θερμοκρασίες η γκάμα της CARRIER περιλαμβάνει αντλίες θερμότητας αέρος νερού υψηλών θερμοκρασιών. Μια ιδανική λύση:

Αντλίες θερμότητας aquasnap carrier

CARRIER Aqua Snap Plus 61 AF, Υψηλών Θερμοκρασιών , Monoblock

Σε 2 διαθέσιμα μεγέθη, με ονομαστική θερμική απόδοση από 14 έως 19 kW.

Σχεδιασμένες για εφαρμογές θέρμανσης κατάλληλες για την οικονομική θέρμανση νέων και ανακαινιζόμενων κατοικιών και κτιρίων.

Το θερμοκρασιακό εύρος λειτουργίας επιτρέπει την εγκατάσταση των μονάδων σε περιοχές με εξωτερικές θερμοκρασίες έως -20°C ενώ η θερμοκρασία εξόδου νερού φτάνει έως 65°C για εφαρμογές ζεστού νερού χρήσης.

Ο «έξυπνος» έλεγχος της μονάδας επιτρέπει τη λειτουργία σε ακραίες συνθήκες, ελαχιστοποιώντας τις διακοπές λειτουργίας της μονάδας.

Διαθέτουν συμπιεστές τύπου scroll με χαμηλά επίπεδα θορύβου και κραδασμών.

Τα χαμηλά επίπεδα θορύβου της μονάδας και το μικρών διαστάσεων περίβλημά της, επιτρέπουν τη διακριτική εγκατάσταση χωρίς περιβαλλοντικές οχλήσεις.

Απλοποιημένες ηλεκτρικές συνδέσεις.

Πολλαπλοί έλεγχοι και δοκιμές λειτουργίας στο εργοστάσιο πριν την αποστολή καθώς και έλεγχος run-test για επαλήθευση της λειτουργίας όλων των οργάνων, των ηλεκτρικών εξαρτημάτων και των κινητήρων της μονάδας.

Κατεβάστε το Φυλλάδιο για την Αντλία Θερμότητα CARRIER 61AF

 

Επικοινωνήστε με την ANDRIANOS για περισσότερες πληροφορίες για τις Αντλίες Θερμότητας Carrier  

 

Αντλία θερμότητας Carrier Υψηλών Θερμοκρασιών ως 85 °C με Ανάκτηση Θερμότητας και SCOP>6

Οι αντλίες θερμότητας AquaForce® Puretec 61XWH-ZE (200-2.500kW) με ψυκτικό υγρό R1234ze παρέχουν υψηλές θερμοκρασίες ζεστού νερού, (SCOP 6 ή μεγαλύτερο) ανακτώντας θερμότητα από διάφορες πηγές όπως από βιομηχανική δραστηριότητα, από απόβλητα, από πηγές νερού, από data centers κτλ. Είναι ιδανικές για εφαρμογές υψηλών θερμοκρασιών, όπως η θέρμανση συγκροτημάτων κατοικιών, σχολείων, νοσοκομείων, γραφείων, η παραγωγή ζεστού νερού χρήσης και βιομηχανικές εφαρμογές.

Διαθέτει σύστημα Ελέγχου Touch Pilot™ που δίνει την δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου μέσω internet, σύνδεση με συστήματα BMS και συλλογή δεδομένων από όλες τις παραμέτρους λειτουργίας.

carrier new

Κύρια Χαρακτηριστικά:
-Συμπιεστές twin-rotor τύπου screw, με ρύθμιση της απόδοσης ανάλογα με τις ανάγκες του κτιρίου.
-Αυτο-προσαρμοζόμενος αλγόριθμος ελέγχου για την προστασία του συμπιεστή.
-Εναλλάκτες θερμότητας multi-pipe, πλημμυρισμένου τύπου, για αποδοτικότερη μεταφορά θερμότητας.
-Ηλεκτρονική εκτονωτική βαλβίδα που επιτρέπει τη λειτουργία σε χαμηλότερη πίεση συμπύκνωσης και βελτιώνει την απόδοση του εξατμιστή.
-Δύο ανεξάρτητα κυκλώματα ψυκτικού μέσου στις μονάδες άνω των 1.000kW.

 

Αντλίες Θερμότητας Carrier XP Energy 38AW & 80AW 

Οι διαιρούμενες αντλίες θερμότητας Carrier XP Energy 38AW & 80AW ικανοποιούν πολλαπλές οικιακές και εμπορικές εφαρμογές για θέρμανση και ψύξη, με μία ή περισσότερες θερμοκρασιακές ζώνες και με ταυτόχρονη παραγωγή ζεστού νερού.

Αποτελούν μια οικονομικά αποδοτική επένδυση ακόμα και σε περιοχές με χαμηλές θερμοκρασίες το χειμώνα. Χάρη στον συμπιεστή τεχνολογίας Twin-Rotary DC Inverter με ηλεκτρονικό έλεγχο, επιτυγχάνουν υψηλή απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας σε μεγάλο εύρος λειτουργίας.

Αντλίες Θερμότητας Carrier XP Energy 38AW & 80AW

Κύρια Χαρακτηριστικά:
- Θερμοκρασία εξόδου νερού έως και 60°C σε θερμαντικά σώματα και ζεστό νερό χρήσης.
- Δυνατότητα ελέγχου δύο ανεξάρτητων θερμοκρασιακών ζωνών.
- Συμπιεστές Twin-Rotary DC Inverter με ηλεκτρονικό έλεγχο.
- Ανεμιστήρας DC Inverter χαμηλού θορύβου.
- Μεγάλο θερμοκρασιακό εύρος λειτουργίας στη θέρμανση και την ψύξη και υψηλή απόδοση.
- Δυνατότητα σύνδεσης με υφιστάμενες πηγές θέρμανσης (πχ. λέβητας, θερμαντικά σώματα).
- Ειδικός σχεδιασμός για εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση.
- Φιλικό για το περιβάλλον ψυκτικό μέσο R-410A.

Κατεβάστε το Φυλλάδιο για την Αντλία Θερμότητας CARRIER 38/80AW

 

Αντλίες Θερμότητας Carrier 61WG

Οι αντλίες θερμότητας 61WG, με COP μέχρι και 5.42, έχουν σχεδιαστεί να παρέχουν θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης, με πλήθος επιλογών που επιτρέπουν την εύκολη ενσωμάτωσή τους σε νέα ή υφιστάμενα συστήματα θέρμανσης.

Χάρη στην υψηλή θερμοκρασία νερού μέχρι 65°C, χωρίς την ανάγκη βοηθητικής πηγής θέρμανσης, οι αντλίες 61WG μπορούν να εγκατασταθούν σε νέα ή ανακαινιζόμενα κτίρια με οποιουδήποτε τύπου θέρμανση: fan coils, καλοριφέρ ή ενδοδαπέδια.

Αντλίες Θερμότητας Carrier 61WG

Κύρια χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα

-Μέχρι 65°C θερμοκρασία νερού εξόδου: Η μονάδα μπορεί να παράγει ζεστό νερό από 20 μέχρι 65°C, κατάλληλο για κάθε τύπο τερματικού και για ζεστό νερό χρήσης.
-Σύστημα αυτόματης ρύθμισης: Μειώνει την κατανάλωση προσαρμόζοντας αυτόματα τη θερμοκρασία νερού εξόδου στη χαμηλότερη τιμή βελτιώνοντας την ενεργειακή απόδοση. Το νερό που διοχετεύεται στα τερματικά έχει την θερμοκρασία που απαιτείται, ούτε χαμηλότερη ούτε υψηλότερη.
-Αντλίες μεταβλητής ροής νερού: Το προαιρετικό kit υδροστασίου διατίθεται με αυτορρυθμιζόμενη αντλία κυκλοφορίας διασφαλίζοντας τη λειτουργία στις καλύτερες συνθήκες και μειώνοντας περαιτέρω το κόστος λειτουργίας.
-Υδροστάσιο και συνδέσεις νερού: Οι μονάδες μπορούν να εξοπλιστούν με kit υδροστασίου στον συμπυκνωτή ή τον εξατμιστή. Το kit περιλαμβάνει αντλία κυκλοφορίας, βαλβίδες και δοχείο εκτόνωσης. Η αντλία κυκλοφορίας μπορεί να είναι σταθερών στροφών ή μεταβλητής ροής νερού.
-Διαχείριση συστήματος θέρμανσης (HSM): Όταν οι μονάδες 61WG και 61AF συνδυάζονται με το σύστημα διαχείρισης της Carrier, οι δυνατότητες της εφαρμογής αυξάνονται, επιτρέποντας για παράδειγμα τον έλεγχο συστημάτων με θερμαντικά σώματα και ενδοδαπέδια θέρμανση.

Κατεβάστε το Φυλλάδιο για την Αντλία Θερμότητας CARRIER 61WG

 

Αντλίες θερμότητας TOSHIBA

Toshiba ESTIA made in Japan, Inverter, Split Αντλία θερμότητας TOSHIBA ESTIA

Για νέες ή υφιστάμενες κατοικίες, οι αντλίες θερμότητας Estia της Toshiba προσφέρουν πολλαπλές λύσεις εφαρμογών καθώς μπορούν να διαχειριστούν μέχρι και δυο ανεξάρτητες θερμοκρασιακές ζώνες. Η δυνατότητα αυτή επιτρέπει τη παράλληλη τροφοδοσία τερματικών σωμάτων σε διαφορετικά θερμοκρασιακά επίπεδα.

Σε υπάρχουσες κατοικίες, που έχουν ήδη εγκατεστημένους λέβητες αερίου ή πετρελαίου, οι αντλίες θερμότητας Estia μπορούν να συνδυαστούν με το υπάρχον σύστημα θέρμανσης και να καλύψουν με βέλτιστο τρόπο τις ανάγκες θέρμανσης, παραγωγής ζεστού νερού και δροσισμού.

 • Προηγμένη τεχνολογία DC Inverter και δίδυμο περιστροφικό συμπιεστή.
 • Κορυφαία ενεργειακή αποδοτικότητα καθώς ο βαθμός COP αγγίζει το 4,77.
 • Αποδίδουν σε θερμοκρασίες περιβάλλοντος έως -20oC το χειμώνα και έως 43oC το καλοκαίρι.
 • Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διαφορετικούς τύπους θερμαντικών σωμάτων όπως σώματα χαμηλής θερμοκρασίας (panels), ενδοδαπέδιο δίκτυο διανομής και τερματικές μονάδες νερού.
 • Ο ενσωματωμένο πλακοειδής εναλλάκτης θερμότητας στο υδραυλικό μέρος είναι υψηλής αποδοτικότητας και παράγει ζεστό νερό για θέρμανση χώρων από 20oC έως 55οC.
 • Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση. Το υδραυλικό τμήμα μπορεί να τοποθετηθεί με ασφάλεια εντός της κατοικίας και δεν απαιτείται καπνοδόχος ή εντοιχισμός επιμέρους τμημάτων. Η συμπαγής εξωτερική μονάδα μπορεί να τοποθετηθεί έξω από τη κατοικία ή στο μπαλκόνι χάρις στην εκτεταμένη επιλογή σωληνώσεων.
Κατεβάστε το Φυλλάδιο για την Αντλία Θερμότητας TOSHIBA ESTIA

Επικοινωνήστε με την ANDRIANOS για περισσότερες πληροφορίες για τις Αντλίες Θερμότητας Toshiba  


Fan Coils CARRIER

Fan Coils CARRIERΣε 11 διαθέσιμα μεγέθη, είτε με 2-σωλήνιο στοιχείο ψύξης, ή 2-σωλήνιο στοιχείο εναλλαγής ψύξης/θέρμανσης ή 4σωλήνιο στοιχείο νερού, με παροχές αέρα από 35 έως 422 lt/sec, ψυκτικές αποδόσεις από 0,8 έως 6,4 kW και θερμαντικές αποδόσεις από 1,1 έως 9,5 kW.

Υπάρχουν διαθέσιμες μονάδες (42N_S) με νέας γενιάς κινητήρα AC τριών ή πέντε ταχυτήτων ή με κινητήρα χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας EC, μεταβλητής ταχύτητας (42Ν_Ε).

Δύο επιλογές τύπου ανεμιστήρα, είτε ανεμιστήρας εφαπτόμενης ροής για εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο θορύβου, ή φυγοκεντρικός ανεμιστήρας για δυνατότητα σύνδεσης με δίκτυο αεραγωγών διανομής του αέρα.

Μικρή πτώση πίεσης στο υδραυλικό δίκτυο με πολλαπλές επιλογές βανών ελέγχου εργοστασιακά τοποθετημένων.

Τα μοντέλα LEC βελτιώνουν την ενεργειακή απόδοση της μονάδας και προσφέρουν μειωμένη κατανάλωση ενέργειας, περισσότερη άνεση, μέγιστη ευελιξία και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Κατεβάστε το Φυλλάδιο για τα Fan Coils CARRIER

 

Fan Coils INNOVA

fan coils innovaΗ νέα εμφανούς τύπου σειρά Fan Coils AirLeaf της Innova συνδυάζει την χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, με το μοντέρνο σχεδιασμό και την εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργίας τους. 

Με βάθος μόλις 129 mm παρέχουν τη δυνατότητα τοποθέτησης οπουδήποτε στο δάπεδο είτε στην οροφή του χώρου, ενώ μπορούν να συνδυαστούν σε κάθε είδους εγκατάσταση και σπίτι.

Οι 5 διαφορετικοί κινητήρες ανεμιστήρων DC Inverter εξασφαλίζουν παροχές αέρα από 55 έως 648 m3/h, ψυκτικές αποδόσεις από 8,3 έως 38 kW και θερμαντικές αποδόσεις από 10 έως 48 kW (θερμοκρασία νερού στους 50ο C), από 18,9 έως 83 kW (θερμοκρασία νερού στους 70ο C).

Μπορεί να συνδυαστεί με γεννήτριες χαμηλής θερμοκρασίας  όπως: αντλίες θερμότητας, λέβητες συμπύκνωσης, ολοκληρωμένα συστήματα με ηλιακούς συλλέκτες.
Η Airleaf φτάνει στη ρυθμισμένη θερμοκρασία με μέγιστη ταχύτητα και, μόλις επιτευχθεί, διατηρείται σταθερή με το χαμηλότερο επίπεδο θορύβου.

Διαθέσιμο σε δύο χρώματα (λευκό και ασημί) και σε 5 διαφορετικές διαστάσεις από 735mm έως 1535mm. 

Κατεβάστε το Φυλλάδιο για τα Innova AirLeaf Fan Coils

  

Αντλίες Θερμότητας Ariston Nuos Plus 

Η νέα σειρά Αντλιών Θερμότητας παραγωγής Ζεστού Νερού Χρήσεως, ARISTON Nuos Plus αποτελείται από τέσσερα νέα μοντέλα, τα οποία έχουν το υψηλότερο COP στην αγορά και προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.

Έχουν τη δυνατότητα υβριδικής λειτουργίας, για σύνδεση με λέβητα ή ηλιακό, ώστε να βελτιστοποιούνται τα κόστη ενέργειας. Έχουν πολύ χαμηλό επίπεδο θορύβου και θερμαίνουν το νερό πολύ γρήγορα.

Οι Nuos Plus μπορούν να λειτουργήσουν με φωτοβολταϊκό σύστημα.

Επιπλέον, η ενεργειακή ετικέτα των Nuos Plus είναι Α+ ready (υψηλότερη ενεργειακή κλάση στην κατηγορία τους), πληρούν ήδη τις πιο αυστηρές προδιαγραφές που θα ισχύουν από το Σεπτέμβριο του 2017.

Στους συνδέσμους παρακάτω μπορείτε να κατεβάσετε το προσπέκτους των νέων προϊόντων.

Αντλία Θερμότητας παραγωγής Ζεστού Νερού Χρήσεως ARISTON Nuos Plus

Αντλίες Θερμότητας Ariston Nuos Plus σε εγκατάσταση Αντλίες Θερμότητας Ariston Nuos Plus σε εγκατάσταση

 

Επικοινωνήστε με την ANDRIANOS για περισσότερες πληροφορίες για τις Αντλίες Θερμότητας Ariston  

 

Αντλίες Θερμότητας Ariston Nimbus Pocket M Net

Αντλία Θερμότητας Ariston Nimbus Pocket M Net- Αντλία θερμότητας αέρος/νερού inverter monobloc για θέρμανση και ψύξη χώρων

- Εξαιρετικά αποδοτική ακόμη και σε ψυχρά κλίματα

- Πάντα συνδεδεμένη χάρη στη Light Gateway ως στάνταρ, απομακρυσμένος χειρισμός και παρακολούθηση κατανάλωσης για μία ζώνη θερμοκρασίας*

- Ο διαχειριστής συστήματος Sensys και ο εξωτερικός αισθητήρας ρύθμισης της θερμότητας συμπεριλαμβάνονται ως στάνταρ

- Το ligh box για απομακρυσμένη τοποθέτηση όλων των συνδέσεων της εξωτερικής μονάδας, το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί κι έξω επίσης

- Λύση Plug και Play: το μόνο που χρειάζεστε είναι να προσθέσετε ένα κατάλληλο δοχείο διαστολής για το σύστημα

- Ειδικό δοχείο αδρανείας και ενσωματωμένη αντίσταση 2kW τα οποία μπορούν να αγοραστούν προαιρετικά σαν αξεσουάρ

- Μπορεί να συνδυαστεί με εξωτερικό κύλινδρο ΖΝΧ

- Δείτε εδώ τα Τεχνικά Χαρακτηριστικά

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

 • Αντλία θέρμανσης με inverter, τύπου Monoblock, για θέρμανση χώρου και κλιματισμό
 • Πολύ αποδοτική ακόμη και σε ψυχρά κλίματα, με στοιχεία ολοκλήρωσης 2kW+2kW για εγγυημένη άνεση σε κάθε κατάσταση
 • Πάντα συνδεδεμένη χάρη στην πύλη Light Gateway, που παρέχεται ως βασικό εξάρτημα, τηλεχειρισμός και παρακολούθηση κατανάλωσης για μια ζώνη θερμοκρασίας*
 • Διαχειριστής συστήματος Sensys και εξωτερικός αισθητήρας ρύθμισης θερμότητας ως βασικό εξάρτημα

ΑΝΕΣΗ

 • Πολύ ακριβής ρύθμιση ισχύος σύμφωνα με την ισχύουσα ζήτηση θερμότητας χάρη στην τεχνολογία inverter DC που διαμορφώνει σε ένα ευρύ φάσμα: 15% έως 115% της ονομαστικής ισχύος
 • Η ηλεκτρική υποστήριξη των 2kW + 2kW εγγυάται θέρμανση ακόμη και σε εξαιρετικά κρύες συνθήκες λειτουργίας

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

 • Ο πλακοειδής ανοξείδωτος εναλλάκτης που είναι ενσωματωμένος στην εξωτερική μονάδα, εγγυάται μεγάλη πιστότητα και μεγάλη μακροζωία
 • Ο περιστροφικός συμπιεστής δύο βημάτων εξασφαλίζει μειωμένες δονήσεις και πολύ χαμηλό επίπεδο ισχύος θορύβου
 • Το Exogel Kit και το κιτ φίλτρου, περιλαμβάνονται στο προϊόν και εξασφαλίζουν προστασία κατά της κρούστας ασβεστίου, και τον κίνδυνο του παγετού

Αντλία Θερμότητας Ariston Nimbus Pocket M Net σε εγκατάσταση

Αντλία Θερμότητας ARISTON Nimbus Pocket M Net (Monoblock)

 

Αντλίες Θερμότητας Ariston Nimbus S Net

Η απόλυτη συνδεδεμένη λύση για Θέρμανση, Ζεστό Νερό Χρήσης & Κλιματισμό. 

Η γκάμα των Αντλιών Θερμότητας Ariston Nimbus S Net περιλαμβάνει τις σειρές:

NIMBUS COMPACT 4 - 7k W για θέρμανση, κλιματισμό & παραγωγή ΖΝΧ με ενσωματωμένο δοχείο 180lt.

NIMBUS FLEX NET 4 - 11 kW για θέρμανση, κλιματισμό &παραγωγή ΖΝΧ με ξεχωριστό δοχείο 180lt ή 300lt

NIMBUS PLUS NET 4 - 11 kW για θέρμανση & κλιματισμό.

Αντλίες Θερμότητας Ariston Nimbus S Net


Καινοτόμος τεχνολογία του Διαχειριστή Ενέργειας για βέλτιστη ενεργειακή διαχείριση

Η καινοτόμος Τεχνολογία του Διαχειριστή Ενέργειας, χειρίζεται όλο το σύστημα υλικού και λογισμικού για να διασφαλίσει σταθερή απόδοση σε κάθε εξωτερική θερμοκρασία με το χαμηλότερο επίπεδο θορύβου στη κατηγορία του.
-Βέλτιστη τεχνική απόψυξης για ελαχιστοποίηση των κύκλων αποπαγοποίησης και μεγιστοποίηση της ετήσιας παραγωγής θερμότητας.
-Λειτουργία Quiet Mode για ακόμα πιο αθόρυβη λειτουργία.
-Σταθερή ισχύς ακόμα και στους -7°C, για καλύτερη λειτουργία στα ψυχρότερα κλίματα.
-Εγγυημένα ζεστό νερό στους 60°C ακόμα και με εξωτερική θερμοκρασία -10°C.
-Αυτό-προσαρμοζόμενη συμπεριφορά χάρη στην τεχνολογία DC inverter.

AΚΡΩΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

Υψηλά επίπεδα αποδοτικότητας

Υψηλά επίπεδα αποδοτικότητας σε όλη τη σειρά για λειτουργίες θέρμανσης και ψύξης.
Ήδη συμβατές με την ενεργειακή σήμανση Α+++2019.
- COP > 5 σε εξωτερική θερμοκρασία 7°C για όλη τη σειρά.
- COP > 3 σε εξωτερική θερμοκρασία -7°C για όλη τη σειρά.
- EER μεγαλύτερο του 4,5 σε εξωτερική θερμοκρασία 35°C για κορυφαία απόδοση και στη ψύξη. 

 

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗ NIMBUS

Εφαρμογή Ariston Net

Η εφαρμογή Ariston Net επιτρέπει τον έλεγχο των επιλογών θέρμανσης και θέρμανσης νερού απευθείας από το smartphone και παρέχει βοήθεια
-Λεπτομερής ενεργειακή κατανάλωση για θέρμανση, θέρμανση νερού και ψύξη.
-Όλες οι λειτουργίες διαθέσιμες κατευθείαν από την εφαρμογή, συμπεριλαμβανομένης της ειδικής λειτουργίας Boost και Quiet.
-Χρονοπρογραμματισμός για εξατομικευμένη άνεση, απαντώντας σε κάθε ανάγκη
-Απευθείας γραμμή με την τεχνική εξυπηρέτηση, με συνεχή παρακολούθηση της εγκατάστασης εάν χρειαστεί.
-Ιστορικό δραστηριότητας για παρακολούθηση του κάθε τι που συμβαίνει στο σύστημα.
-Αυτόματη θερμορύθμιση για βέλτιστη συμπεριφορά του συστήματος, προσαρμοσμένη αυτόματα, ανιχνεύοντας τις εσωτερικές και εξωτερικές συνθήκες.

ΕΞΥΠΝΗ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ-Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΑΣ ΕΞΥΠΝΟ

Όπου και να είστε, στις άκρες των δαχτύλων σας
Το να διαχειριστείτε και να ελέγξετε την αντλία σας από οπουδήποτε δεν έχει ξαναγίνει ποτέ τόσο εύκολο: Τώρα μπορείτε να κρατήσετε το σπίτι σας ζεστό ή δροσερό και να έχετε ζεστό νερό έτοιμο μέχρι να γυρίσετε.

Χρησιμοποιείστε μόνο την ενέργεια που θέλετε και εξοικονομήστε ενέργεια
Βελτιώστε τον τρόπο που χρησιμοποιείτε την ενέργεια παρακολουθώντας την κατανάλωση και προγραμματίστε την κατανάλωση της ενέργειας πιο αποδοτικά.

Τεχνική υποστήριξη πάντα διαθέσιμη
Χάρη στο καινοτόμο σύστημα παρακολούθησης, η εφαρμογή μπορεί να σας συμβουλεύσει σε περίπτωση ύπαρξης κάποιου προβλήματος του συστήματος. Ενεργοποιώντας το απομακρυσμένο σύστημα διάγνωσης, το Κέντρο Τεχνικής Εξυπηρέτησης που έχετε επιλέξει μπορεί να λύσει άμεσα πολλά προβλήματα από μακριά.

ΟΛΑ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ SENSYS NET

Sensys Net (περιλαμβάνεται)
Το σύστημα Sensys Net καταφέρνει να ελέγξει αποτελεσματικά πολλαπλές ζώνες, ενσωματώνοντας επίσης ηλιακή ανανεώσιμη ενέργεια, θερμική καθώς και από φωτοβολταικά και συμπληρωματικές πηγές θέρμανσης.
-Η διεπαφή Sensys και ο εξωτερικός αισθητήρας περιλαμβάνονται στη συσκευασία για έξυπνη θερμορύθμιση.
-Διαχείριση μέχρι 6 ζώνες από το Sensys.
-Ενσωμάτωση ηλιακής ενέργειας για οικιακή και τεχνική παραγωγή ζεστού νερού.
-Γρήγορη σύνδεση φωτοβολταικού
-Έτοιμο για Smart Grid
-Συμβατό με συμπληρωματικές γεννήτριες, συμπεριλαμβανομένων και προϊόντων που δεν είναι Ariston

Η ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ & H ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ARISTON

100% made in ARISTON
Τα εξαρτήματα και το λογισμικό σχεδιάζονται εσωτερικά από την Ariston με σκοπό την εξασφάλιση μακρόχρονων επιδόσεων με υψηλή αποδοτικότητα.

100% ελεγμένο και δοκιμασμένο
Κάθε ένα προϊόν Ariston είναι προσεκτικά και αυστηρά ελεγμένο ως προς την ποιότητα, την αποδοτικότητα και την ασφάλεια: πάνω από 100 έλεγχοι σε διαφορετικές περιβαλλοντικές και λειτουργικές συνθήκες μέχρι και τους -20°C.

Επικοινωνήστε με την ANDRIANOS για περισσότερες πληροφορίες για τις Αντλίες Θερμότητας Ariston  

 

 Εφαρμογές & Πλεονεκτήματα Αντλίας Θερμότητας

Εφαρμογές

Οι Αντλίες Θερμότητας που παράγουν ζεστό ή κρύο νερό μπορούν να συνδυασθούν με τα παρακάτω συστήματα θέρμανσης ή ψύξης/δροσισμού:

 • Ενδοδαπέδιο σύστημα. Το σύστημα αυτό λειτουργεί με θερμοκρασίες νερού της τάξης των 35 – 45 (οC) για τη θέρμανση και 15 – 20 (οC) για το δροσισμό.
 • Fan coils. H εγκατάσταση των fan coils απαιτεί θερμοκρασίες νερού της τάξης των 45-50 (οC) (και μεγαλύτερες) για τη θέρμανση και 7-10 (οC) για τη ψύξη.
 • Κεντρικές κλιματιστικές μονάδες. Οι απαιτήσεις είναι ανάλογες των εγκαταστάσεων με fan coils
 • Θερμαντικά σώματα. Οι Α-Θ μπορούν να συνεργασθούν για τη θέρμανση χώρων και με θερμαντικά σώματα (είτε κοινά είτε χαμηλών θερμοκρασιών), λαμβάνοντας υπόψη στη μελέτη θέρμανσης τις αποδόσεις των σωμάτων στις χαμηλότερες θερμοκρασίες του θερμαντικού νερού.

Εγκατάστασης Αντλίας Θερμότητας

 • Οι αντλίες θερμότητας είναι πολύ ευέλικτα μηχανήματα όσον αφορά την εγκατάσταση.
 • Η τοποθέτηση τους συνήθως είναι απλή, χωρίς ιδιαίτερα χρονοβόρες και επίπονες για το κτίριο εργασίες.
 • Η αντλία θερμότητας ενσωματώνει όλα τα εξαρτήματα και τις διατάξεις που απαιτούνται για τη λειτουργία της σε ένα ολοκληρωμένο μηχάνημα που μοιάζει με μία εξωτερική μονάδα ενός κλιματιστικού. Αυτό το χαρακτηριστικό δίνει τη δυνατότητα ελεύθερης τοποθέτησης σε οποιοδήποτε σημείο εξωτερικά του κτιρίου αλλά και εσωτερικά αυτού με την κατάλληλη επιλογή μηχανήματος.

Γενικά η αντλία θερμότητας μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε κτίριο και να λειτουργήσει ως ένα νέο σύστημα εξ αρχής ή να αντικαταστήσει το υπάρχον σύστημα θέρμανσης ή κλιματισμού με τις κατάλληλες μετατροπές.

Πλεονεκτήματα Αντλίας Θερμότητας

ενεργειακές κλάσεις- Εξοικονόμηση ενέργειας.

- Προστασία περιβάλλοντος.
- Εύκολη εγκατάσταση.

- Χαμηλό κόστος συντήρησης.

- Ασφάλεια - Αξιοπιστία - Ποιότητα.

- Ευελιξία διασύνδεσης με υπάρχουσες εγκαταστάσεις.

- Δυνατότητα συνεργασίας με άλλες σχετικές εφαρμογές (ηλιοθερμία κλπ).

- Σύντομη απόσβεση της επένδυσης.

Επικοινωνήστε με την ANDRIANOS για να ενημερωθείτε για τις Αντλίες Θερμότητας

Αντλίες Θερμότητας - Συχνές Ερωτήσεις με τις απαντήσεις τους

1) Τι είναι οι αντλίες θερμότητας;
Οι αντλίες θερμότητας είναι μηχανήματα τα οποία εκμεταλλεύονται τις θερμοκρασίες του περιβάλλοντος ώστε να ¨αντλούν¨ θερμότητα από μία πηγή (αέρα, νερό, έδαφος) και να τη μεταφέρουν στον αποδέκτη ως θέρμανση ή ψύξη. Η αρχή λειτουργίας τους είναι η ίδια που εφαρμόζεται στα ψυγεία και στα γνωστά σε όλους μας κλιματιστικά.

2) Που χρησιμοποιούνται;
Χρησιμοποιούνται για τη θέρμανση και τον κλιματισμό κτιρίων σε συνδυασμό με τα θερμαντικά σώματα, την ενδοδαπέδια και τα Fan Coils. Παράλληλα μπορούν να παράγουν και ζεστό νερό χρήσης.

3) Τι καταναλώνουν;
Χρησιμοποιούν ηλεκτρική ενέργεια.

4) Έχουν μεγάλη κατανάλωση;
Όχι! Διότι αντλούν σχεδόν το 70-80% της ενέργειας που απαιτείται από το περιβάλλον και χρησιμοποιούν την ηλεκτρική ενέργεια για το υπόλοιπο 20-30%.

5) Πως γίνεται αυτό;
Η αντλία θερμότητας δεν καταναλώνει ενέργεια για να παράγει το σύνολο της θερμότητας που χρειαζόμαστε, αλλά απορροφά ενέργεια από το περιβάλλον και με τη χρήση μικρού ποσοστού ηλεκτρικής ενέργειας μας αποδίδει τελικά την απαιτούμενη ισχύ. Το ποσοστό απορρόφησης ηλεκτρικής ενέργειας εξαρτάται κυρίως από το συντελεστή αποδόσεως της αντλίας θερμότητας γνωστός ως COP (Coefficient Of Performance). Στις περισσότερες περιπτώσεις ο COP κυμαίνεται από 3.5 έως 4. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα ξεπερνάει και το 4 ανάλογα με τα χαρακτηριστικά της αντλίας θερμότητας και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες λειτουργεί. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι για κάθε 1kW ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνουμε , παράγουμε τριπλάσια και τετραπλάσια ποσά θερμικής ή ψυκτικής ενέργειας.

6) Μπορούν να εγκατασταθούν σε κάθε κτίριο;
Οι αντλίες θερμότητας είναι πολύ ευέλικτα μηχανήματα όσον αφορά την εγκατάσταση, καθώς λειτουργούν τόσο με συστήματα χαμηλών θερμοκρασιών (ενδοδαπέδιες εγκαταστάσεις, Fan Coils) όσο και με τα συμβατικά θερμαντικά σώματα. Η τοποθέτηση τους συνήθως είναι απλή, χωρίς ιδιαίτερα χρονοβόρες και επίπονες για το κτίριο εργασίες και μας απαλλάσσουν από καπναγωγούς καυσαερίων, δεξαμενές καυσίμων και χώρους λεβητοστασίου. Η αντλία θερμότητας ενσωματώνει όλα τα εξαρτήματα και τις διατάξεις που απαιτούνται για τη λειτουργία της σε ένα ολοκληρωμένο μηχάνημα το οποίο όπως αναφέρθηκε παραπάνω μοιάζει με μία εξωτερική μονάδα ενός κλιματιστικού. Αυτό το χαρακτηριστικό δίνει την δυνατότητα ελεύθερης τοποθέτησης σε οποιοδήποτε σημείο εξωτερικά του κτιρίου αλλά και εσωτερικά αυτού με την κατάλληλη επιλογή μηχανήματος. Γενικά, η αντλία θερμότητας μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε κτίριο και να λειτουργήσει ως ένα νέο σύστημα εξαρχής ή να αντικαταστήσει παλαιό σύστημα θέρμανσης ή κλιματισμού με τις κατάλληλες μετατροπές.

7) Τι κόστος έχουν; Πόσο κερδίζουμε; Αντλία θερμότητας τιμή?
Όπως για κάθε σύστημα, έτσι και για την αντλία θερμότητας το κόστος εξαρτάται κυρίως από το μέγεθος των ενεργειακών αναγκών. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι το κόστος προμήθειας και εγκατάστασης ξεκινάει περίπου από τα 4.000-5.000€ και προσαρμόζεται ανάλογα στην κάθε περίπτωση. Συγκρίνοντας την αντλία θερμότητας με λέβητα πετρελαίου, αερίου ή και βιομάζας και λαμβάνοντας υπόψη τις τιμές καυσίμων την στιγμή που μιλάμε, η οικονομία στο κόστος λειτουργίας μπορεί να φθάσει το 75% και μάλιστα αυτό το ποσοστό μπορεί να είναι ακόμα μεγαλύτερο εάν το συγκρίνουμε ως σύστημα κλιματισμού (ψύξη – θέρμανση) σε σχέση με λέβητα για θέρμανση και απλά κλιματιστικά για ψύξη. Θα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη μας το είδος, τη χρήση, την ισχύ, τις ώρες λειτουργίας και άλλους τεχνικούς παράγοντες για να είμαστε περισσότερο ακριβής ως προς τη σύγκριση των διάφορων συστημάτων, όμως η θεωρία και η έως τώρα εμπειρία στην πράξη μας δείχνει ότι η αντλία θερμότητας έχει το μικρότερο κόστος λειτουργίας από κάθε άλλο σύστημα.

8) Τελικά συμφέρει; Τι προτείνει η ANDRIANOS;
Συνοψίζοντας τα δεδομένα για τις αντλίες θερμότητας καταλήγουμε στα εξής:

 • Μικρή κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με την αποδιδόμενη ισχύ λόγω μεγάλου COP.
 • Θέρμανση – ψύξη και ζεστά νερά χρήσης με ένα μόνο μηχάνημα.
 • Άνετη εγκατάσταση χωρίς καμινάδες, λεβητοστάσια και δεξαμενές.
 • Συνδυασμός με ηλιοθερμία και γεωθερμία για ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.
 • Εντάσσονται στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας με μηδενική ρύπανση.
 • Αισθητική και ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου άρα και μεγαλύτερη η εμπορική του αξία.
 • Φιλικά μηχανήματα προς το χρήστη με εύκολη παρέμβαση και επιθεώρηση.
 • Πολύ χαμηλό κόστος συντήρησης.
 • Σύντομη απόσβεση της επένδυσης παρά το σχετικά υψηλό αρχικό κόστος προμήθειας.

Συμπεραίνουμε λοιπόν ότι υπό τις σωστές προϋποθέσεις και με τη βέλτιστη επιλογή συστήματος, οι αντλίες θερμότητας αποτελούν άριστη οικονομική και περιβαλλοντική λύση για τον τελικό καταναλωτή. Η ανταγωνιστική τιμή του ρεύματος σε σχέση με την συνεχώς αυξανόμενη τιμή του πετρελαίου εξασφαλίζει μείωση στα έξοδα θέρμανσης έως και 75%. Λαμβάνοντας υπόψη και όλα τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα, οι αντλίες θερμότητας αποτελούν μια σύγχρονη ολοκληρωμένη λύση στον κτιριακό τομέα.

Αυτό που προτείνουμε λοιπόν είναι οι ενδιαφερόμενοι να έρθουν καταρχήν σε επαφή με μηχανικούς και ειδικευμένες εταιρείες του χώρου ώστε να ενημερωθούν πλήρως και αναλυτικά για όλα τα δεδομένα και τις δυνατότητες που προσφέρουν οι αντλίες θερμότητας. Μέσα από αναλυτική μελέτη και εξατομικευμένη αντιμετώπιση κάθε περίπτωσης, μπορεί να επιτευχθεί όχι μόνο βελτίωση των συνθηκών θέρμανσης και κλιματισμού αλλά και μεγιστοποίηση της ενεργειακής απόδοσης με συστήματα φιλικότερα στο περιβάλλον και στην τσέπη μας.

Επικοινωνήστε με την ANDRIANOS για να ενημερωθείτε για τις Αντλίες Θερμότητας

Εφαρμογές Αντλιών Θερμότητας από την ANDRIANOS

3 Νοέμβριος 2017
Οι Ελβετοί ιδιοκτήτες της όμορφης εξοχικής κατοικίας στη Φοινικούντα Μεσσηνίας αποφάσισαν να αναβαθμίσουν το σπίτι τους ώστε να μπορούν να το επισκέπτονται και το Χειμώνα. Η αναζήτηση τους για αξιόπιστη και οικονομική θέρμανση τους οδήγησε στην ANDRIANOS, η οποία ανέλαβε την μελέτη, την προμήθεια & την εγκατάσταση Αντλίας Θερμότητας για θέρμανση χώρων, παραγωγή ζεστού νερού χρήσης & θέρμανση της εξωτερικής πισίνας.
4 Απρίλιος 2017
Είναι γεγονός ότι πλέον τα υβριδικά συστήματα αποτελούν μία από τις βέλτιστες & πιο σύγχρονες λύσεις για την κάλυψη των θερμικών αναγκών μιας οικίας, αφού τα επιμέρους υποσυστήματα αλληλοσυμπληρώνονται και μεγιστοποιούν τους βαθμούς απόδοσης. Αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι ότι ακόμα και οι υφιστάμενες, παλιές αλλά και σύγχρονες, εγκαταστάσεις μπορούν να αναβαθμιστούν σε υβριδικά συστήματα, αρκεί να υπάρχει η έμπειρη ομάδα μηχανικών με την ολιστική τεχνογνωσία που απαιτούν οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις.
31 Αύγουστος 2016
Ένα λευκό φωτεινό καλοκαιρινό σπίτι στη Σαντορίνη που αντικατοπτρίζει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική των κατοικιών στο ελληνικό νησί, χρησιμοποιεί τις ενεργειακές λύσεις της ANDRIANOS για την αποδοτική θέρμανση και ψύξη των χώρων του.
8 Φεβρουάριος 2016
Στην γενέτειρα του μεγάλου μάγειρα Νίκου Τσελεμεντέ, με τα κάτασπρα σπίτια, τις παραδοσιακές πήλινες καμινάδες και τα μικρά εκκλησάκια με μπλε θόλους, χτισμένα σε πράσινους λόφους που οδηγούν σε αμμώδεις παραλίες, η ξενοδοχειακή μονάδα Πλατύ Γιαλός, διαθέτει τα πλέον σύγχρονα συστήματα για το κλιματισμό και την παραγωγή Ζεστού Νερού Χρήσης.
26 Οκτώβριος 2015
Το Andromeda Villas είναι ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα ξεχωριστής αισθητικής αποτελούμενο από συνολικά 50 πολυτελή σουίτες και βίλλες, που αποτελεί ιδανική επιλογή για άνετη διαμονή με μοναδική θέα, στο Ημεροβίγλι της μαγευτικής Σαντορίνης. Η Σαντορίνη συγκαταλέγεται στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο, χάρη στην απαράμιλλη ομορφιά της, τον αμιγώς παραδοσιακό χαρακτήρα της και την μοναδική θέα στο ηφαίστειο. Το Andromeda Villas αναμειγνύει την κυκλαδίτικη παράδοση με τις σύγχρονες τάσεις στο design και την άνεση, συνδυάζοντας καθαρές γραμμές και αυθεντικό ύφος, αποτελώντας ταυτόχρονα ένα από καλύτερα μπαλκόνια με θέα στον κόσμο.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Ακολούθησε στο Facebook

Visa Mastercard Maestro verified by visa mastercard securecode piraeus bank gr

Βασικές Πληροφορίες

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ