Η ARISTON είναι ο παγκόσμιος ειδικός στη θέρμανση νερού και προϊόντων θέρμανσης παρέχοντας σε όλο τον κόσμο αποδοτικές και υψηλής ποιότητας λύσεις για την άνεσή του, με ιταλικό σχεδιασμό. Χάρη στην παγκόσμια τεχνογνωσία και την βαθιά κατανόηση των καταναλωτικών αναγκών, η ARISTON κερδίζει συνεχώς την εμπιστοσύνη από εκατομμύρια οικογένειες σε όλο τον κόσμο, για πάνω από 50 χρόνια, πουλώντας προϊόντα σε περισσότερες από 150 χώρες.

Η ARISTON εκτιμάται και από ειδικούς και επαγγελματίες για την προσπάθεια επανασχεδιασμού των προϊόντων της για να κάνει όλες τις διαδικασίες εγκατάστασης και συντήρησης ευκολότερες και γρηγορότερες. Η μάρκα Ariston ανήκει στην εταιρεία Ariston Thermo Group, παγκόσμιο ηγέτη στην κατηγορία θέρμανσης, διαθέτει 18 κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) σε 10 χώρες και απασχολεί συνολικά 6.700 εργαζόμενους. Παράγει και διανέμει περίπου 7.000.000 προϊόντα ετησίως (πάνω από 35 εκατομμύρια ανταλλακτικά) και ο κύκλος εργασιών για το 2015 ήταν 1,43 δις €.

Το εμπορικό σήμα της Ariston λανσάρεται για πρώτη φορά τη δεκαετία του '60 και η παραγωγή των ηλεκτρικών θερμοσιφώνων ξεκινά. Eνώ έχει εδραιώσει την ηγετική της θέση στην αγορά της θέρμανσης νερού, κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '80 ξεκινά την παραγωγή λεβήτων. Μέσα στη δεκατετία του '90 με το λανσάρισμα σε Κίνα και Ρωσία, η Ariston εξελίσσεται σε παγκόσμιο εμπορικό σήμα. H τοποθέτηση του εμπορικού σήματος της Ariston στην θερμική άνεση ξεκινά με τoν ορισμό της νέας οπτικής ταυτότητας κατά τη δεκαετία του 2000. Η παγκόσμια ανάπτυξη συνεχίζεται, από την Αμερική μέχρι την Ασία.

Δείτε τα προϊόντα της ARISTON στις παρακάτω ενότητες:

Επίτοιχοι Λέβητες ΑερίουΑντλίες ΘερμότηταςΗλεκτρικοί Θερμοσίφωνες

 


 

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Αν ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα της ANDRIANOS, παρακαλούμε καλέστε στο 27210 23124 ή συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη