| +30 27210 23124

Μέγεθος κειμένου

A A A A A

Αντίθεση

Προεπιλογή
Άσπρο - Μαύρο
Μαύρο - Άσπρο
Μπλε - Κίτρινο

Κείμενο σε ομιλία

Άρθρα

Η ANDRIANOS ασχολείται με τα Ηλιοθερμικά Συστήματα από το 1994 και διαθέτει προϊόντα και λύσεις για όλες τις εφαρμογές, από τις απλές περιπτώσεις ενός Ηλιακού Θερμοσίφωνα, όσο και για τα πιο απαιτητικά και σύγχρονα συστήματα. Τα ηλιοθερμικά προϊόντα της ANDRIANOS σχεδιάζονται και επιλέγονται με γνώμονα τις υψηλές αποδόσεις, την ποιότητα κατασκευής, την αισθητική, την εξοικονόμηση ενέργειας και τις χαμηλές εκπομπές ρύπων. Συνδυάζονται με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και την ολιστική τεχνογνωσία της ANDRIANOS, ώστε να δημιουργήθουν Ηλιοθερμικά Συστήματα για κάθε απαίτηση, από τη μικρότερη οικια ή γραφείο μέχρι και το μεγαλύτερο επαγγελματικό-βιομηχανικό κτίριο. 

Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018 13:14

Εξοικονομώ Κατ'οίκον με ANDRIANOS

Στην ANDRIANOS, με 25 έτη εμπειρίας και περισσότερες από 9000 επιτυχημένες εγκαταστάσεις θέρμανσης, αναλαμβάνουμε την αναβάθμιση του συστήματος θέρμανσης-ψύξης της κατοικίας σας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Όλα τα υλικά και τα συστήματα που χρησιμοποιούνται είναι εξαιρετικά υψηλών προδιαγραφών & αποδόσεων. Φέρουν πιστοποίηση των ενεργειακών χαρακτηριστικών τους με άριστα αποτελέσματα, ώστε να εξασφαλίσετε την ενεργειακή αναβάθμιση που επιθυμείτε: Θερμική Άνεση, Ασφάλεια, Αξιοπιστία, Λειτουργικότητα, Αντοχή, Υψηλή αισθητική, & κυρίως Εξοικονόμηση Ενέργειας. Τα συστήματα θέρμανσης-ψύξης της ANDRIANOS εξασφαλίζουν ιδανικές συνθήκες θερμικής άνεσης στους εσωτερικούς χώρους και αυξημένη οικονομία σε ενέργεια και χρήματα. Η εγκατάσταση, ρύθμιση και βελτιστοποίηση των συστημάτων πραγματοποιείται από την μοναδική Ειδική Ομάδα Τεχνικών Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΕΟΤ-ΕΞΕ).

Μετά την ορθή & πιστοποιημένη εγκατάσταση, η συντήρηση των συστημάτων θέρμανσης υγρών και αέριων καυσίμων είναι η πλέον αναγκαία ενέργεια για την ορθή λειτουργία του συστήματός μας, ώστε να αποφεύγουμε τυχόν βλάβες που μπορεί να προκληθούν και για να επιτυγχάνουμε υψηλή εξοικονόμηση. 

Το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον ΙΙ» παρέχει επιδοτήσεις έως και70% για την ενεργειακή αναβάθμιση μονοκατοικιών, διαμερισμάτων και πολυκατοικιών.

Οι παρεμβάσεις και εργασίες που καλύπτει το πρόγραμμα αφορούν τις παρακάτω κατηγορίες:

  • Αναβάθμιση συστήματος θέρμανσης και παροχής ζεστού νερού χρήσης.
  • Αντικατάσταση κουφωμάτων (πλαίσια/υαλοπίνακες) και τοποθέτηση συστημάτων σκίασης.
  • Τοποθέτηση θερμομόνωσης στο κτηριακό κέλυφος συμπεριλαμβανομένου του δώματος/στέγης και της πιλοτής.

Επιλέξτε τις αντλίες θερμότητας της Carrier που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον» και απολαύστε αυτόνομη θέρμανση, ζεστό νερό χρήσης και ψύξη το καλοκαίρι με πιστοποίηση ενεργειακής απόδοσης Eurovent!

To "μερίδιο των αγγέλων", δηλαδή η ποσότητα οίνου που χάνεται κάθε έτος μέσα στο βαρέλι αποτελεί ένα μόνιμο και ιδιαίτερα σημαντικό πρόβλημα στα οινοποιεία παγκοσμίως, αφού η στάθμη του κρασιού μειώνεται δραματικά κατά τη διάρκεια παλαίωσης & οι οικονομικές ζημιές είναι μεγάλες.

Η ANDRIANOS έχει λύση στο πρόβλημα της απώλειας οίνου, με την εγκατάσταση ενός σύγχρονου συστήματος ύγρανσης των κελαριών.

Ο ηλιακός θερμοσίφωνας είναι ένα ενεργητικό ηλιοθερμικό σύστημα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης. Χρησιμοποιείται ευρύτατα στις χώρες με μεγάλη ηλιοφάνεια, όπως για παράδειγμα στις χώρες της Μεσογείου και φυσικά την Ελλάδα, η οποία και πρωτοπορεί στους ηλιακούς θερμοσίφωνες από τη δεκαετία του '70.

Είναι ευρέως γνωστό πως στους χώρους αποθήκευσης και παλαίωσης κρασιού η ποσότητα υγρασίας είναι ανεπαρκής, με αποτέλεσμα την αφυδάτωση των δρύινων ξύλινων βαρελιών. Είναι το γνωστό "μερίδιο των αγγέλων", η ποσότητα οίνου που χάνεται κάθε έτος μέσα στο βαρέλι.

Σελίδα 1 από 11

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Ακολούθησε στο Facebook

Visa Mastercard Maestro verified by visa mastercard securecode piraeus bank gr

NewsletterΕπιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο συγχρόνες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Εγγραφή τώρα:

Κάντε like για να ενημερώνεστε για όλες τις εξελίξεις!