Αναζήτηση

Η διαχείριση μιας κατοικίας (καινούργιας ή παλαιάς) στον τομέα της ενέργειας, αποτελεί ένα ζητούμενο μείζονος σημασίας. Πολύ περισσότερο σε περιόδους πολλαπλής και πολυεπίπεδης κρίσης (π.χ. οικονομική, κλιματική, ενεργειακή) και ιδιαίτερα σε ενοικιαζόμενες βίλες & λοιπά καταλύματα στα οποία η εναλλαγή και διέλευση ανθρώπων/ενοίκων είναι διαρκής και συχνή.

Σε αρκετές περιπτώσεις η εμπλοκή του παράγοντα «άνθρωπος» δημιουργεί για τον ιδιοκτήτη, απρόβλεπτα αποτελέσματα. Διαφορετικοί άνθρωποι, διαφορετικές νοοτροπίες, διαφορετικές συνήθειες και γενικά στάση «φιλοξενούμενου».

Ο απομακρυσμένος έλεγχος και η ορθή λειτουργία των συστημάτων παραγωγής θερμικής ενέργειας, Θέρμανση, Ψύξη & Παραγωγή Ζεστών Νερών Χρήσης στα επιθυμητά επίπεδα, του φωτισμού, καθώς για η προστασία από διαρροές κι εμφάνιση καπνού παρουσιάζεται ως επιβεβλημένος, για να μπορέσει να επιτευχθεί η επιθυμητή προστασία, ασφάλεια και η μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

Η ANDRIANOS από τις πρώτες επιχειρήσεις στην Ελλάδα από το 2016, διαθέτει κορυφαία αξιόπιστα «έξυπνα» συστήματα και «έξυπνες» συσκευές, που σας εξασφαλίζουν απόλυτο προγραμματισμό, άμεσο έλεγχο (και απομακρυσμένο) και τέλειο συντονισμό των πιο πάνω συστημάτων.

Με τη χρήση smart προϊόντων και συστημάτων της ANDRIANOS στην ενοικιαζόμενη βίλα ή στο τουριστικό κατάλυμα σας:

1. Εξασφαλίζετε άμεση ενημέρωση:

 • για άσκοπες λειτουργίες συστημάτων
 • για ενδεχόμενες απώλειες ενέργειας από κακή χρήση
 • για ενδεχόμενες δυσλειτουργίες συσκευών & συστημάτων

2. Αποφεύγετε:

 • επιβάρυνση των λειτουργικών σας εξόδων
 • ζημιές και βλάβες από κακή χρήση
 • δυσάρεστες καταστάσεις με τους πελάτες σας

3. Επιτυγχάνετε:

 • απόλυτο προγραμματισμό συσκευών & συστημάτων
 • απομακρυσμένο έλεγχο
 • μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας
 • οικονομία/κέρδη από την ενεργειακή εξοικονόμηση 
 • μείωση της υπερβολικής κατανάλωσης και της σπατάλης πόρων
 • ένα πιο βιώσιμο και φιλικό προς το περιβάλλον σπίτι

Πιο συγκεκριμένα, σε ποιες λειτουργίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν smart προϊόντα, ποια είναι τα κατάλληλα και πώς λειτουργούν; Η ANDRIANOS σας δίνει ακολούθως όλες τις σχετικές πληροφορίες.

1. Απομακρυσμένος έλεγχος οποιουδήποτε συστήματος Θέρμανσης/ Ψύξης (Με κλιματιστικά/ air-condition, σώματα καλοριφέρ, Fan Coil ή ενδοδαπέδια θέρμανση/ψύξη)

Οι ιδιοκτήτες μπορούν να προετοιμάσουν τη θερμοκρασία του καταλύματος ανάλογα με την εποχή ή τις προτιμήσεις των ενοικιαστών, μέσω του κινητού τους τηλεφώνου, από όπου και να βρίσκονται. Θα έχουν τη δυνατότητα να προθερμάνουν ή να προ ψύξουν το κατάλυμα απομακρυσμένα, ακόμη και εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από το ενοικιαζόμενο ακίνητο, προσφέροντας βελτιωμένη εμπειρία διαμονής στους επισκέπτες χάρη στην απόλυτη θερμική άνεση του χώρου.

Παράλληλα, θα εξασφαλίσουν πως μετά το check out των πελατών, δεν θα ξεχαστεί ανοικτό κανένα σύστημα, καταναλώνοντας άσκοπη και πολύτιμη θερμική ενέργεια.

Δημιουργήστε δύο κανόνες: Έναν για τη θερμοκρασία άνεσης (πριν την άφιξη) και έναν για την θερμοκρασία οικονομίας (μετά την αναχώρηση). Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε έναν από αυτούς τους κανόνες, χρησιμοποιώντας το smartphone σας (web app). Πριν από την άφιξη των επισκεπτών σας, θα εκκινήσετε από απόσταση τη λειτουργία άνεσης. Αφού φύγουν, θα θέσετε εξ αποστάσεως την εγκατάσταση σε λειτουργία εξοικονόμησης καυσίμου θέρμανσης.

Επιπλέον, λαμβάνουν ειδοποιήσεις μέσω sms & email, για οποιαδήποτε δυσλειτουργία του συστήματος θέρμανσης ή ψύξης, ώστε να προλαμβάνουν τυχόν παράπονα από τους πελάτες τους.

Σχετικά Προϊόντα:

SQ610 Quantum – Έξυπνος Διαδικτυακός θερμοστάτης SALUS Smart Home

01 thermostatis salus Quantum SQ610RF smart home

 • Δυνατότητα κλειδώματος στα κουμπιά του θερμοστάτη, ορίζοντας έναν αριθμό PIN και θέτοντας προκαθορισμένα όρια για το εύρος τιμών θερμοκρασίας.
 • Αισθητήρα χρήσης (π.χ. για κάρτες ξενοδοχείων).
 • Μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας προγράμματα θερμοκρασίας (κανόνες One Touch)
 • Πολύ λεπτός – πάχους μόλις 10mm, με μοναδικό και μοντέρνο σχεδιασμό.
 • Μεγάλη ευανάγνωστη και φωτιζόμενη οθόνη 3,25" με οπίσθιο φωτισμό και προσαρμόσιμη οθόνη προβολής.
 • 22 γλώσσες μεταξύ των οποίων και τα ελληνικά
 • Εγγύηση 5 χρόνια

 FC600 – Έξυπνος Έλεγκτής Fan Coil SALUS Smart Home

 07 ruthmistis fan coil fc600 exipno spiti salus

 • Ειδικός θερμοστάτης για τον έλεγχο των fan coils.
 • Μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας προγράμματα θερμοκρασίας (κανόνες One Touch)
 • Eπιτρέπει να μειώσετε την κατανάλωση ενέργειας παρέχοντας παράλληλα κατάλληλη θερμοκρασία και θερμική άνεση στους χώρους που απαιτείται.
 • Αυτόματος ή χειροκίνητος έλεγχο της ταχύτητας του ανεμιστήρα χρησιμοποιώντας 3 διαφορετικές ρυθμίσεις του ανεμιστήρα (χαμηλή / μεσαία/υψηλή).
 • Μπορει επίσης να λειτουργήσει αυτόνομα (ενσύρματα) ως τοπικό ελεγκτής fan coil.
 • Εγγύηση 5 χρόνια

Απομακρυσμένος Έλεγχος Κλιματιστικού με ENGO SMART PRODUCTS

Για τον απομακρυσμένο έλεγχο του Κλιματιστικού δείτε αναλυτικά εδώ:

Ελέγξτε απομακρυσμένα τις ηλεκτρικές συσκευές σας


2. Απομακρυσμένος έλεγχος του θερμοσίφωνα.

Με την εγκατάσταση του Έξυπνου Ρελέ SR600 - Smart Relay απευθείας στον ηλεκτρικό πίνακα ελέγχουμε απομακρυσμένα την ασφάλεια του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα ή της ηλεκτρικής αντίστασης της Ηλιακού Θερμοσίφωνα χρησιμοποιώντας την εφαρμογή SALUS Smart Home, ώστε να προλαμβάνουμε την άσκοπη χρήση του μετά το check out των επισκεπτών.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε, να απενεργοποιήσετε, να προγραμματίσετε σε ημερήσια και εβδομαδιαία βάση την λειτουργία του καθώς επίσης και να ορίσετε ένα μέγιστο χρόνο συνεχόμενης λειτουργίας ώστε όταν ξεπεράσει π.χ. την μία ώρα λειτουργίας, όπου το νερό έχει πάρει την απαραίτητη ενέργεια για τη θέρμανση του, να απενεργοποιείτε.

Επιπλέον, με την εγκατάσταση του αισθητήρα Θερμοκρασίας – Salus PS600 μπορείτε να γνωρίζετε την θερμοκρασία του νερού του Ηλεκτρικού ή Ηλιακού θερμοσίφωνα και να δημιουργήσετε σενάρια λειτουργίας, π.χ. ενεργοποιείται όταν η θερμοκρασία νερού είναι χαμηλή και απενεργοποιείται όταν το νερό φτάσει την επιθυμητή θερμοκρασία. Ο αισθητήρας θερμοκρασίας βοηθά και στην άμεση επίλυση τυχόν προβλημάτων με την θερμοκρασία.

Σχετικά Προϊόντα:

SR600 – Έξυπνο Ρελέ SALUS Smart Home

smart relay salus

 • Το έξυπνο ρελέ SR600 ελέγχει οποιαδήποτε συσκευή τροφοδοτείται με ηλεκτρικό ρεύμα με μέγιστο φορτίο 16Α.
 • Απλή και γρήγορη εγκατάσταση.
 • Ειδικοί τρόποι λειτουργίας μπορούν να προγραμματιστούν στο SR600 χρησιμοποιώντας την εφαρμογή SALUS Smart Home

PS600 – Ασύρματος Αισθητήρας Θερμοκρασίας SALUS Smart Home

 00 ps600 aisthitiras thermokrasias smart home

 • Έχει δυνατότητα να μετρά και να αναφέρει τη θερμοκρασία πχ. του νερού, εντός μπόιλερ ή στις σωληνώσεις (εμβαπτιζόμενο ή με επαφή) ή όπου αλλού αυτό είναι απαραίτητο.
 • Η συνήθης χρήση του PS600 είναι η δημιουργία σεναρίων αυτοματισμού ή σαν δικλείδα ασφαλείας, καθώς έχει την δυνατότητα να στείλει ειδοποιήσεις με sms και email.

3. Απομακρυσμένος έλεγχος και δημιουργία σεναρίων στο φωτισμό.

Έχουμε τη δυνατότητα να ανοιγοκλείσουμε και να προγραμματίσουμε τη λειτουργία όλων των τύπων φωτιστικών, διακόπτες ενός φωτός, διακόπτες διπλού φωτός, φωτιστικά ή λάμπες ρυθμιζόμενης έντασης (dimming).

Με το Smart Home της Salus, έχουμε τη δυνατότητα πριν το check-in να ενεργοποιείται απομακρυσμένα ο επιθυμητός φωτισμός, με το πάτημα ενός και μόνο κουμπιού, ώστε ο πελάτης να λάβει την βέλτιστη εντύπωση κατά την είσοδό του στο κατάλυμα.

Παράλληλα, εξασφαλίζουμε πως μετά το check out δεν θα ξεχαστεί κανενός είδους φωτιστικό αναμμένο.

Σχετικά Προϊόντα:

SR600 – Έξυπνο Ρελέ / RS600 – Ελεγκτής ηλεκτρικού ρολού & φωτισμούDI600 – Έξυπνο ρελέ dimmer φωτισμού

 elegxos forismou me to smart home salus


4. Ανιχνευτές κίνησης για εξοικονόμηση στη θέρμανση, ασφάλεια και έλεγχο φωτισμού και άλλων ηλεκτρικών συσκευών.

Με τους έξυπνους ανιχνευτές κίνησης MS600 Ανιχνευτής κίνησης και με χρήση των κανόνων αυτοματισμού του Salus Smart Home, πραγματοποιείται μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας, εφόσον ανιχνεύεται πότε δεν υπάρχει κίνηση στο χώρο και κλείνει αυτόματα η θέρμανση ή η ψύξη. Από την άλλη μεριά, οι ιδιοκτήτες μπορούν να λαμβάνουν ειδοποίηση με SMS και EMAIL όταν ανιχνευθεί κίνηση τη νύχτα ή σε χώρους που δεν επιτρέπεται η είσοδος.

Επιπλέον, μπορεί να ενεργοποιηθεί / απενεργοποιηθεί οποιαδήποτε ηλεκτρική συσκευή, η οποία είναι συνδεδεμένη με έξυπνες συσκευές της Salus όπως SPE600 – Έξυπνη Πρίζα ή SR600 – Έξυπνο Ρελέ ή RS600 – Ελεγκτής ηλεκτρικού ρολού & φωτισμού π.χ. ανάβει το φως μετά την ανίχνευση κίνησης στις σκάλες, ή να εκκινεί τον εξαερισμό του μπάνιου με την είσοδο κάποιου στο χώρο.

MS600 – Ανιχνευτής κίνησης SALUS Smart Home

 anixneyths kinhshs salus

 • Λειτουργία του αισθητήρα έως 3 χρόνια με μία μπαταρία.
 • Χρησιμοποιεί την τεχνολογία φακών PIR & Fresnel.
 • Υποστηρίζει τη λειτουργία παράβλεψης της κίνησης κατοικίδιων ζώων (έως 36 κιλά).

5. Έξυπνοι ελεγκτές Ρολών, Τέντας, Γκαραζόπορτας

Με τους έξυπνους Ελεγκτές RS600 έχουμε τη δυνατότητα να ανοιγοκλείσουμε και να προγραμματίσουμε τη λειτουργία σε όλα τα ρολά, τις τέντες και τις γκαραζόπορτες, ώστε πριν το check-in να ενεργοποιείται απομακρυσμένα ο επιθυμητός αυτοματισμός όλων των παραπάνω, αλλά και να απενεργοποιείτε αντίστοιχα κατά το check-out.

RS600 – Ελεγκτής ηλεκτρικού ρολού SALUS Smart Home

RS600 eksipno polyleitourgiko rele parathiron elegktis polon

 • Πολυλειτουργικό Έξυπνο Ρελέ για το κλείσιμο / άνοιγμα ρολών – γκαραζόπορτων & για τον έλεγχο φωτιστικών & άλλων ηλεκτρικών συσκευών, όπως τον κυκλοφορητή κ.ά.
 • Σε περίπτωση απώλειας ισχύος ή απώλειας σύνδεσης, το RS600 θυμάται τις τελευταίες καταστάσεις.
 • Δημιουργία χρονοπρογραμμάτων για ρολά και για φώτα.

6. Μαγνητικές επαφές για πόρτες και παράθυρα

Oι μαγνητικές επαφές παραθύρων και πορτών Salus SW600 μπορούν να διασυνδεθούν με τους θερμοστάτες SQ610 ή τους ελεγκτές Fan Coil FC600, ώστε να κλείνει η θέρμανση σε ένα δωμάτιο όταν ανοίγει το παράθυρο του δωματίου και να ξανανοίγει η θέρμανση όταν το παράθυρο κλείνει, έτσι ώστε να γίνεται πρόληψη της άσκοπης κατανάλωσης θερμότητας.

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο μπορούν να λειτουργήσουν και οι μαγνητικές επαφές EDOORZB, για το Κλιματιστικό, δείτε αναλυτικά εδώ:

Αυτοματοποίηση έναρξης ή διακοπής λειτουργίας κλιματιστικού με κλείσιμο/άνοιγμα παραθύρου


Με τους αισθητήρες που τοποθετούνται είναι δυνατόν να δούμε εάν οι πόρτες ή τα παράθυρα είναι ανοικτά στο κτίριο μετά από την αναχώρηση των επισκεπτών.

 s 1600 1200 sw600 slim window door sensor

 • Δωρεάν ειδοποιήσεις αλλαγής κατάστασης (SMS, Email).
 • Ιστορικό καταστάσεων ανοιγμα / κλείσιμο στην εφαρμογή SALUS Smart Home.
 • Η κατάσταση λειτουργίας του αισθητήρα είναι ορατή στην εφαρμογή Salus Smart Home.

7. Έξυπνοι Αισθητήρες Καπνού / Αποτρέψτε τους επισκέπτες να καπνίζουν στους εσωτερικούς χώρους

Με τον Ανιχνευτή Καπνού - Salus SD600 εντοπίζουμε την ύπαρξη καπνού σε πραγματικό χρόνο, όχι μόνο στις περιπτώσεις πυρκαγιάς αλλά και στις παραβιάσεις του κανόνα που δεν επιτρέπει το κάπνισμα στο εσωτερικό του καταλύματος. Ο ανιχνευτής ειδοποιεί με συναγερμό ήχου και λάμψης όταν ανιχνεύσει καπνό και ενημερώνει με δωρεάν αποστολή SMS και email τους ιδιοκτήτες και τους διαχειριστές.

8. Έξυπνοι Αισθητήρες Διαρροών / Προστατευτείτε από πλημμύρες/διαρροές

Με τον Αισθητήρα Διαρροής Νερού – Salus WLS600 εντοπίζετε σε πραγματικό χρόνο, διαρροές νερού σε υδραυλικές εγκαταστάσεις και ενημερώνεστε με ειδοποίηση σε περίπτωση διαρροής ή/και πλημμύρας.

security sensors smart home salus andrianos devices


9. Απομακρυσμένος έλεγχος για το Smart Home μέσω της εφαρμογής για smart phone, tablet ή PC.

Μπορείτε να διαχειρίζεστε όλες τις παραπάνω έξυπνες συσκευές, καθώς και να δημιουργήσετε έξυπνα σενάρια με απλά βήματα μέσα από την εφαρμογή SALUS SMART HOME.

smart home app salus eksipno spiti

 • Στις περιπτώσεις που ο ιδιοκτήτης διαθέτει πάνω από μία ιδιοκτησία δημιουργούμαι διαφορετικές οθόνες ελέγχου, μία για κάθε κατάλυμα, ώστε να είναι εύκολη η πλοήγηση του χρήστη και να υπάρχει άμεση πληροφόρηση για την κατάσταση κάθε καταλύματος.
 • Η εφαρμογή διατίθεται σε 16 γλώσσες, καθώς και στα Ελληνικά.

Κατεβάστε την εφαρμογή Salus Smart Home για iOS & Android Smartphone.

 kante lipsi google play kante lipsi app store

Ή συνδεθείτε μέσω προγράμματος περιήγησης (browser), όπου μπορείτε να δείτε και demo λειτουργία.

Σύνδεση στον λογαριασμό SALUS μέσω browser

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ