Αναζήτηση

Γιατί οι αισθητήρες ασφαλείας είναι τόσο σημαντικοί; Το σύστημα Smart Home, ή αλλιώς το έξυπνο σύστημα διαχείρισης ενέργειας, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να προσαρμόζουν τις λειτουργίες του σπιτιού στις ανάγκες τους. Από την στιγμή που η επικοινωνία μεταξύ των συσκευών μπορεί να πραγματοποιηθεί με ελάχιστη ανθρώπινη παρέμβαση (π.χ. μέσω του προγραμματισμού σεναρίων OneTouch), ο έλεγχός τους γίνεται όλο και πιο εύκολος και χρήσιμος.

Η ανάπτυξη της τεχνολογίας πραγματοποιείται τόσο γρήγορα που είναι δύσκολο να προβλέψουμε ποια προηγμένα συστήματα θα μας συνοδεύουν στο μέλλον. Ωστόσο, είναι σίγουρο πως η ποιότητα ζωής, η οικολογία και η εξοικονόμηση ενέργειας θα συνεχίσουν να μας απασχολούν και τα επόμενα χρόνια. Τα συστήματα Smart Home, χάρη στους σύγχρονους αισθητήρες ασφαλείας που διαθέτουν, προστατεύουν αποτελεσματικά τα κτίρια από ανεπιθύμητα γεγονότα.

security sensors smart home salus andrianos 

Έξυπνο σπίτι – Έξυπνη ασφάλεια

Παρόλο που ο έλεγχος των διάφορων λειτουργιών του σπιτιού με ασύρματα κουμπιά, smartphone, ηλεκτρονικούς υπολογιστές ή φωνητικές εντολές διευκολύνουν τον τρόπο ζωής μας και προσφέρουν μια ευχάριστη εμπειρία στον χρήστη, οι άνθρωποι δεν ασχολούνται πάντα μόνο με την ευκολία. Η χρήση των συστημάτων Smart Home στην καθημερινότητα μας είναι ευρύτερη, καθώς μας προειδοποιούν για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, διευκολύνουν τη ζωή των ηλικιωμένων, των ατόμων με ειδικές ανάγκες και κατ’ επέκταση των φροντιστών τους.

Αν και η κύρια ενασχόληση της SALUS Controls στον τομέα των συστημάτων Smart Home είναι ο έξυπνος έλεγχος της Θέρμανσης, ένα μεγάλο πλεονέκτημα του SALUS Smart Home είναι η μέριμνα για την ασφάλεια των χρηστών του.

Με την εγκατάσταση των αισθητήρων ασφαλείας της SALUS, για παράδειγμα, μπορείτε να πάτε στη δουλειά σας ή την βόλτα σας και να αφήσετε το άτομο που φροντίζετε στο σπίτι. Τα σενάρια OneTouch μπορούν να προσαρμοστούν ώστε εάν κάποιος στο σπίτι δεν αισθάνεται καλά και πατήσει το κουμπί συναγερμού, να λάβετε ένα αυτόματο μήνυμα SMS με προκαθορισμένο περιεχόμενο και να γυρίσετε να βοηθήσετε εγκαίρως. Η ιδέα είναι εξαιρετική και το συγκεκριμένο σενάριο πραγματικά αποτελεσματικό.


security sensors smart home salus andrianos devices

Βλάβες και καταστάσεις έκτακτης ανάγκης - από τι θα σας προστατεύσουν οι αισθητήρες ασφαλείας;

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως εκτός από τη βελτίωση των καθημερινών δραστηριοτήτων σας, τη μείωση των πάγιων εξόδων σας, την ψυχαγωγία, κ.ά. οι λειτουργίες του συστήματος Smart Home αποτελούν εξαιρετική προστασία από δυσάρεστα και απρόβλεπτα γεγονότα. Φυσικά καμία τεχνολογία δεν μπορεί να προστατεύσει ένα άτομο από όλες τις πιθανές απειλές, αλλά σε πολλές περιπτώσεις μπορείτε να βασιστείτε σε αυτό. Να θυμάστε πως ότι η παρακολούθηση και μόνο δεν θα λύσει κάθε σας πρόβλημα, αλλά οι αισθητήρες ασφαλείας θα σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμοι.

Σε ποια σημεία αξίζει να δοθεί προσοχή για την μέγιστη ασφάλεια του σπιτιού σας; Όταν υπάρχει:

  • Φωτιά
  • Πλημμύρα
  • Διάρρηξη

Η σήμανση μιας πιθανής πυρκαγιάς δεν πρέπει να είναι μόνο η ανίχνευση καπνού τοπικά και στη συνέχεια η ενεργοποίηση μιας σειρήνας συναγερμού. Στο σύστημα SALUS Smart Home κατά την ανίχνευση καπνού στο χώρο σας ακολουθείται αυτόματα η διαδικασία αποστολής μηνύματος στον χρήστη με SMS και e-mail. Ομοίως, στην ανίχνευση νερού (λόγω πλημμύρας μπάνιου, κουζίνας, βλάβης ενυδρείου) ή ανοίγματος της πόρτας ή του παραθύρου. Επιπλέον, έχουμε την δυνατότητα να δημιουργήσουμε ένα κανόνα OneTouch, με τον οποίο το σύστημα όχι μόνο θα στείλει ειδοποίηση, αλλά - χρησιμοποιώντας την έξυπνη πρίζα SPE600 ή το ρελέ SR600 - θα κλείσει την παροχή νερού, εμποδίζοντας τον σχηματισμό περαιτέρω ζημιάς.

country home smart home case study devices  country home smart home case study

Έτσι, εάν λείπετε και συμβαίνει κάτι ανησυχητικό στο σπίτι, θα λάβετε αυτόματα μήνυμα και έτσι θα έχετε το απαραίτητο περιθώριο χρόνου για να αντιδράσετε. Ακόμη και αν η ιδιοκτησία σας παρακολουθείτε με κάμερες, δεν έχουν την δυνατότητα να καταγράφουν τα πάντα και δεν είναι τόσο αποτελεσματικές όσο οι αισθητήρες που είναι αφιερωμένοι στην ανίχνευση συγκεκριμένων καταστάσεων. Η λειτουργία ορισμένων συσκευών - όπως το ψυγείο ή το πλυντήριο - θα πρέπει να παρακολουθείται απευθείας. Και αν αφού φύγετε από το σπίτι σας δεν είστε σίγουροι αν κλείσατε το παράθυρο; Μπορείτε να το ελέγξετε από απόσταση χρησιμοποιώντας την εφαρμογή SALUS Smart Home (αισθητήρας ανοίγματος). Μπορείτε επίσης να λάβετε μια ειδοποίηση όταν ένα μη εξουσιοδοτημένο άτομο βρίσκεται στο γκαράζ σας (αισθητήρας κίνησης).

Ένα άλλο χρήσιμο χαρακτηριστικό ασφάλειας του συστήματος SALUS Smart Home είναι η προσομοίωση της παρουσίας των κατοίκων. Χάρη στους έξυπνους ελεγκτές του φωτισμού και των ηλεκτρικών ρολών, οι άδειοι εσωτερικοί χώροι «προσποιούνται» ότι οι κάτοικοι είναι στο σπίτι τους. Γιατί; Δίνοντας την εντύπωση της δραστηριότητας των μελών του νοικοκυριού, το σύστημα θα εξαπατήσει έναν πιθανό κλέφτη και θα προστατεύσει το σπίτι από διάρρηξη. Πως? Δημιουργώντας και ενεργοποιώντας ένα πρόγραμμα προσομοίωσης, τα φώτα στα δωμάτια θα ανάβουν σε προκαθορισμένες ώρες και στη συνέχεια - π.χ. μετά από αρκετά λεπτά - απενεργοποιημένο. Ομοίως, τα ρολά θα κλείσουν το ηλιοβασίλεμα και θα ανοίξουν το πρωί.


Ποιοι αισθητήρες ασφαλείας θα βελτιώσουν τη λειτουργία του σπιτιού σας;

Τι χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τα παραπάνω σενάρια και να ενισχύσετε την ασφάλεια του σπιτιού σας; Δείτε τις έξυπνες συσκευές του Smart Home της SALUS και τις λειτουργίες τους.

006 kentrikh pulh exipno spiti 

Πρώτα απ 'όλα, οι πυλώνες του συστήματος SALUS Smart Home, η κεντρική πύλη UGE600, η οποία συνδέεται ενσύρματα (ή ασύρματα) στο internet & έπειτα επικοινωνεί με όλες τις συσκευές της σειράς SALUS Smart Home και η εφαρμογή του συστήματος. 


 005 smart button exipno spiti

Ασύρματα κουμπιά SB600, CSB600: Ενεργοποιούν τους κανόνες OneTouch και λειτουργούν ως ασύρματοι ενεργοποιητές συμβάντων. Ενεργοποιούν ένα (CSB600) ή δύο (SB600) συμβάντα (π.χ. σβήσιμο φώτων, έλεγχος θέρμανσης). Το CSB600 (κουμπί πανικού - μοντέλο με κάλυμμα) μπορεί να λειτουργήσει ως κουμπί συναγερμού στέλνοντας προκαθορισμένη ειδοποίηση.


SD600 anichneftis kapnou salus smart home

Ανιχνευτής καπνού SD600: η συσκευή ανιχνεύει την παρουσία καπνού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα - χωρίς κεντρική πύλη UGE600 και την εφαρμογή - ωστόσο, μόνο ως μέρος του συστήματος SALUS Smart Home έχει λειτουργία ειδοποίησης έκτακτης ανάγκης.


wls600 aisthitiras diarois nerou salus

Αισθητήρας διαρροής νερού WLS600: αδιάβροχος αισθητήρας πλημμύρας που ανιχνεύει νερό στην επιφάνεια κάτω από αυτό ή στις επαφές καλωδίων που συνδέονται με αυτό. Χάρη στη συνεργασία συσκευών του σύστηματος SALUS Smart Home, είναι δυνατό να κλείσει η βαλβίδα όταν εντοπιστεί διαρροή και να στείλει στον χρήστη δωρεάν ειδοποίηση βλάβης.


s 1600 1200 sw600 slim window door sensor

Μαγνητική επαφή παραθύρου/πόρτας SW600: ασύρματος αισθητήρας που λειτουργεί σε συνεργασία με την εφαρμογή Smart Home. Σας επιτρέπει να προγραμματίσετε σενάρια όπου όταν ανοίγει το παραθύρο ενός δωματίου ή μιας πόρτας κλείνει τη θέρμανση στο δωμάτιο αυτό. Ως μέρος του συστήματος, σας επιτρέπει επίσης να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για το άνοιγμα/κλείσιμο του συμβάντος (παράθυρα, πόρτες κ.λπ.).


anixneyths kinhshs salus

Αισθητήρας κίνησης MS600: σε συνεργασία με την έξυπνη πρίζα (SPE600) ή το έξυπνο ρελέ (SR600) σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τον φωτισμό ως αποτέλεσμα της ανίχνευσης κίνησης.


003 smart plug exipno spiti

Έξυπνη πρίζα SPE600: με προστασία υπερφόρτωσης, σας επιτρέπει να ελέγχετε τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες σε αυτή. Παρέχει ιστορικό κατανάλωσης ενέργειας (εφαρμογή), αυξάνει το εύρος του δικτύου ZigBee και συνεργάζεται με το Amazon ALEXA (φωνητικός έλεγχος).


SR600 Smart Rele

Έξυπνο ρελέ SR600: έξυπνο ρελέ για συσκευές υπό τάση (π.χ. λέβητες, αντλίες, φωτισμός) και συσκευές χωρίς τάση (π.χ. πίνακες ελέγχου, χειριστήρια πύλης, αισθητήρες ανοίγματος), σχεδιασμένο να λειτουργεί σε διακόπτη, πρίζα τοίχου ή όπου πρέπει να ελεγχθεί ένας δέκτης (μέγιστη ισχύς φορτίου - 16Α). Το έξυπνο ρελέ αυξάνει το εύρος του δικτύου ZigBee. Μπορεί να συνδυαστεί απευθείας με κάποιο θερμοστάτη - ως το μόνο συστατικό ενός έξυπνου συστήματος, όπως άλλες συσκευές λειτουργούν μέσω των κανόνων OneTouch. Απενεργοποιεί/απελευθερώνει το τροφοδοτικό - ακριβώς όπως μία έξυπνη πρίζα.


Ασφάλεια με το SALUS Smart Home - θυμηθείτε:

Πώς επηρεάζει το σύστημα SALUS Smart Home την ασφάλεια του σπιτιού και του νοικοκυριού σας;

- στέλνει μήνυμα εάν κάποιος στο σπίτι αισθάνεται αδιαθεσία (κουμπί έκτακτης ανάγκης)

- προειδοποιεί για φωτιά (ανιχνευτής καπνού)

- προειδοποιεί για πλημμύρες (αισθητήρας πλημμύρας) και κλείνει τη βαλβίδα ροής νερού (SR600 ή SPE600)

- ενημερώνει για το άνοιγμα παραθύρων/θυρών (αισθητήρες ανοίγματος) και απενεργοποιεί τη θέρμανση σε αεριζόμενο χώρο (θερμοστάτης θερμοκρασίας)


Με την ποιότητα της SALUS και της ANDRIANOS

Σε μια αγορά ταχέως αναπτυσσόμενη όπως αυτή του Έξυπνου Κτιρίου, η ANDRIANOS  έχει ξεχωρίσει με το “Salus Smart Home”, το οποίο μειώνει αισθητά το λειτουργικό κόστος ενώ επιτυγχάνει την βέλτιστη Θερμική Άνεση τόσο σε νέα όσο και σε υφιστάμενα κτίρια.

Η SALUS Controls ιδρύθηκε το 1974 και είναι μέλος του The Computime Group Ltd, μιας παγκόσμιας εταιρίας τεχνολογίας που παρέχει πρωτοπόρες λύσεις αυτοματισμού, με δυνατότητες έρευνας, σχεδίασης και κατασκευής νέων καινοτόμων προϊόντων. H ANDRIANOS είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Salus Controls σε Ελλάδα και Κύπρο.  

Εφαρμογές "Έξυπνου Σπιτιού" από την ANDRIANOS

25 Ιούλιος 2022
Οι ιδιοκτήτες του διώροφου ξενοδοχείου , δυναμικότητας 206 κλινών, LIMIRA MARE στην Νεάπολη Λακωνίας, αποφάσισαν να προβούν σε μία αναβάθμιση των συστημάτων ψύξης-θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης , με απώτερο σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών των ενοίκων για θερμική άνεση και την μεγιστοποίηση της εξοικονόμησης ενέργειας . Κατόπιν εκτεταμένης έρευνας αγοράς απευθύνθηκαν στην ANDRIANOS που χάρη στην τεράστια εμπειρία της σε ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, έχει τις κατάλληλες λύσεις για την αξιόπιστη και οικονομική λειτουργία τους.
17 Ιούνιος 2022
Ένα ακόμα ποιοτικό έργο της ANDRIANOS και της ΕΟΤ-ΕΞΕ ολοκληρώθηκε στην τουριστική μονάδα Patio Villas στο Νεοχώρι της Μεσσηνιακής Μάνης . Με κορυφαία ποιοτικά συστήματα Θέρμανσης-Ψύξης των χώρων και το SALUS Smart Home , δόθηκε μια ολοκληρωμένη λύση που εξασφαλίζει την ιδανική θερμική άνεση και χαρακτηρίζεται από την υψηλή αξιοπιστία, οικονομική λειτουργία και πλήρη τοπικό και απομακρυσμένο έλεγχο.
9 Μάρτιος 2022
H ANDRIANOS, κατόπιν μελέτης της υφιστάμενης κατάσταστασης του ηλεκτρομηχολογικού εξοπλισμού και των αναγκών του ξενοδοχείου ΠΑΝΘΕΟΝ στο Γύθειο , προμήθευσε και εγκατέστησε το καινοτόμο υβριδικό σύστημα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης (ΖΝΧ) που συνδυάζει Ηλιοθερμία, Αντλίες Θερμότητας και σύγχρονα συστήματα απομακρυσμένης παρακολούθησης και ελέγχου.
9 Φεβρουάριος 2022
Οι ιδιοκτήτες της πολυτελούς κατοικίας στα Καμάρια Μεσσηνίας, επέλεξαν την ANDRIANOS για την προμήθεια, εγκατάσταση και παραμετροποίηση συστημάτων Θέρμανσης, Παραγωγής Ζεστού Νερού Χρήσης (ΖΝΧ) και Έξυπνου Σπιτιού (Smart Home). Το ζητούμενο αυτής της εγκατάστασης ήταν να επιτευχθούν συνθήκες απόλυτης θερμικής άνεσης, με συστήματα υψηλής εξοικονόμησης ενέργειας, ώστε να γίνει απόσβεση της επένδυσης το συντομότερο δυνατό. Οι έμπειροι μηχανικοί της ANDRIANOS αφού μελέτησαν τις ιδιαίτερες ανάγκες των ιδιοκτητών, τις κλιματικές συνθήκες της περιοχής και το κτίριο, επέλεξαν την οικονομική, τεχνική, αλλά και φιλική προς το περιβάλλον λύση, με ένα σύστημα αποτελούμενο από 100% Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.
8 Μάρτιος 2021
Το ξενοδοχείο MANIATIS HOTEL στην Σπάρτη είναι πλέον ένα παράδειγμα σύγχρονης ξενοδοχειακής μονάδας, εξοπλισμένο με συστήματα Θέρμανσης, Ψύξης & Παραγωγής ΖΝΧ αποκλειστικά από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας & πρωτοποριακά συστήματα ελέγχου και ρύθμισης, με ιδιαίτερο σεβασμό προς το περιβάλλον, ώστε να εξασφαλίσει στους επισκέπτες του υψηλή άνεση διαμονής & φιλοξενίας. Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το έργο στο σχετικό Δελτίο Τύπου . Σε αυτό το άρθρο θα εξετάσουμε, πως με το Salus Smart Home , καλύψαμε πλήρως τις ανάγκες των ιδιοκτητών και των επισκεπτών, και ταυτόχρονα μετατρέψαμε ολόκληρο το κτίριο του ξενοδοχείου, στην πλέον ενεργειακά σύγχρονη ξενοδοχειακή επιχείρηση στην Πελοπόννησο.

SMART HOME

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σύστημα SMART HOME, καλέστε στο 27210 23124 ή συμπληρώστε την φόρμα και οι έμπειροι μηχανικοί της ANDRIANOS θα επικοινωνήσουν μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Προϊόντα Smart Home στο Eshop της ANDRIANOS

HTR-RF(20) – Ημερήσιος θερμοστάτης SALUS Smart Home
HTR-RF(20) – Ημερήσιος θερμοστάτης SALUS Smart Home

 Iδανικός για χρήστες που εκτιμούν το παραδοσιακό καντράν με ελάχιστη παρέμβαση στο σύστημα θέρμανσης.

60,82€ Χωρίς ΦΠΑ: 49,05€
SW600 – Αισθητήρας παραθύρου/πόρτας SALUS Smart Home
SW600 – Αισθητήρας παραθύρου/πόρτας SALUS Smart Home

Ανιχνεύει αν η πόρτα ή το παράθυρο είναι ανοικτό ή κλειστό και επικοινωνεί με τους θερμοστάτες για εξοικονόμηση ενέργειας.

70,57€ Χωρίς ΦΠΑ: 56,91€
 HTRS-RF(30) – Ημερήσιος θερμοστάτης SALUS Smart Home
HTRS-RF(30) – Ημερήσιος θερμοστάτης SALUS Smart Home

Iδανικός για χρήστες που θέλουν να ελέγχουν με ακρίβεια τη θερμοκρασία δωματίου.

90,61€ Χωρίς ΦΠΑ: 73,07€
HTRΡ-RF(50) – Εβδομαδιαίος θερμοστάτης SALUS Smart Home
HTRΡ-RF(50) – Εβδομαδιαίος θερμοστάτης SALUS Smart Home

Ιδανικός για χρήστες που θέλουν πλήρη έλεγχο του συστήματος ενδοδαπέδιας θέρμανσης

97,35€ Χωρίς ΦΠΑ: 78,51€
SPE 600 – Έξυπνη Πρίζα SALUS Smart Home
SPE 600 – Έξυπνη Πρίζα SALUS Smart Home

Η έξυπνη πρίζα συνδέεται απευθείας στην ηλεκτρική πρίζα (ως επέκταση) και δίνει «έξυπνο» έλεγχο στην ηλεκτρική συσκευή.

99,20€ Χωρίς ΦΠΑ: 80,00€
TS600 – Ασύρματος θερμοστάτης SALUS Smart Home
TS600 – Ασύρματος θερμοστάτης SALUS Smart Home

 Xωρίς οθόνη LCD, αποτελεί οικονομική λύση για τους χρήστες που δεν χρειάζονται τοπικό έλεγχο

99,20€ Χωρίς ΦΠΑ: 80,00€
SR600 – Έξυπνο Ρελέ SALUS Smart Home
SR600 – Έξυπνο Ρελέ SALUS Smart Home

Το έξυπνο ρελέ SR600 ελέγχει μονάδες φωτισμού και οποιαδήποτε συσκευή τροφοδοτείται με ηλεκτρικό ρεύμα.

111,60€ Χωρίς ΦΠΑ: 90,00€
TRV10RFM – Κεφαλή καλοριφέρ SALUS Smart Home
TRV10RFM – Κεφαλή καλοριφέρ SALUS Smart Home

Λειτουργεί με μπαταρία και μπορεί να αντικαταστήσει τις περισσότερες υπάρχουσες χειροκίνητες κεφαλές

113,46€ Χωρίς ΦΠΑ: 91,50€
VS10WRF/VS10BRF – Εντοιχιζόμενος θερμοστάτης SALUS Smart Home
VS10WRF/VS10BRF – Εντοιχιζόμενος θερμοστάτης SALUS Smart Home

Εντοιχιζόμενος θερμοστάτης που τοποθετείται σε επίπεδες επιφάνειες για ασύρματο έλεγχο συσκευών από τη σειρά SALUS Smart Home, σε μαύρο ή λευκό χρώμα.

121,19€ Χωρίς ΦΠΑ: 97,73€
FC600 – Έξυπνος Έλεγκτής Fan Coil SALUS Smart Home
FC600 – Έξυπνος Έλεγκτής Fan Coil SALUS Smart Home

Ειδικός θερμοστάτης για τον έλεγχο των fan coils. Κατάλληλος για εγκατάσταση σε ξενοδοχεία, γραφεία και πολυκατοικίες.

210,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 170,00€
ECM 600 – Μετρητής Ηλεκτρικής Ενέργειας SALUS Smart Home
ECM 600 – Μετρητής Ηλεκτρικής Ενέργειας SALUS Smart Home

Ο μετρητής ηλεκτρικής ενέργειας μπορεί εύκολα να παρακολουθεί-καταγράφει μονοφασικές ή τριφασικές παροχές ηλεκτρικού ρεύματος.

 

260,40€ Χωρίς ΦΠΑ: 210,00€
UGE 600 – Κεντρική Πύλη SALUS Smart Home
UGE 600 – Κεντρική Πύλη SALUS Smart Home

Είναι η καρδιά του συστήματος SALUS Smart Home, καθώς συνδέει όλες τις συσκευές σε ένα πλήρως ενσωματωμένο σύστημα.

347,20€ Χωρίς ΦΠΑ: 280,00€

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη