Αναζήτηση

Έργα

H ANDRIANOS, κατόπιν μελέτης της υφιστάμενης κατάσταστασης του ηλεκτρομηχολογικού εξοπλισμού και των αναγκών του ξενοδοχείου ΠΑΝΘΕΟΝ στο Γύθειο, προμήθευσε και εγκατέστησε το καινοτόμο υβριδικό σύστημα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης (ΖΝΧ) που συνδυάζει Ηλιοθερμία, Αντλίες Θερμότητας και σύγχρονα συστήματα απομακρυσμένης παρακολούθησης και ελέγχου.

Υψηλή Εξοικονόμηση Ενέργειας & Χρημάτων

Το υβριδικό σύστημα Ηλιοθερμίας με συνδυασμό Αντλίας Θερμότητας θα εξασφαλίσει ένα υψηλό ποσοστό Εξοικονόμησης Ενέργειας στο Ξενοδοχείο, το οποίο σε σχέση με το υφιστάμενο σύστημα με λέβητα πετρελαίου, θα ξεπεράσει το 65%, ή αθροιστικά με την υποβοήθηση της ηλιοθερμίας το 95%.

Επιπλέον, χάρη στο Σύστημα Έξυπνου Κτιρίου που εγκαταστάθηκε στο κτίριο και την δυνατότητα απομακρυσμένης καταγραφής και παρακολούθησης, θα υπάρχει πλήρης έλεγχος των επιδόσεων του συστήματος παραγωγής ΖΝΧ, αφού τόσο οι μηχανικοί και τεχνικοί της ANDRIANOS, όσο και η διοίκηση του ξενοδοχείου, θα μπορούν να ελέγχουν άμεσα τις θερμοκρασίες στα σημαντικά σημεία της εγκατάστασης, ενώ θα μπορούν να ανατρέξουν και σε σχετικό ιστορικό θερμοκρασιών για τη βέλτιστη επίλυση προβλημάτων.

Ταυτόχρονα, η διοίκηση του ξενοδοχείου θα γνωρίζει πλέον επακριβώς τις ενεργειακές καταναλώσεις των Αντλιών Θερμότητας, ώστε να μπορεί να λαμβάνει στρατηγικές αποφάσεις.

Τέλος, με τον ανιχνευτή ύδατος στο υπόγειο, σε περίπτωση διαρροής, άμεσα, οι εξωτερικοί τεχνικοί του ξενοδοχείου (εταιρεία συντήρησης & επισκευών) και οι διαχειριστές θα ειδοποιηθούν για τη βλάβη, προλαμβάνοντας μεγαλύτερες ζημιές.


Σύστημα Διαχείρισης Έξυπνου Κτιρίου SALUS για Κεντρικό & Απομακρυσμένο Έλεγχο και Παραμετροποίηση 

Για τον πλήρη και αποδοτικό έλεγχο όλων των συστημάτων ψύξης θέρμανσης αλλά και γενικότερα εφόσον υπάρχει ανάγκη, όλων των ηλεκτρικών συσκευών & του φωτισμού, έγινε η εγκατάσταση του σύγχρονου συστήματος διαχείρισης Salus Smart Home για τον Κεντρικό & Απομακρυσμένο Έλεγχο και Παραμετροποίηση.

Το Σύστημα Απομακρυσμένης Παρακολούθησης και Ελέγχου της SALUS αποτελεί ιδανική λύση για έξυπνο έλεγχο όλων των συσκευών, αφού δίνει τη δυνατότητα της κεντρικής και της απομακρυσμένης διαχείρισης, μέσω smartphone, tablet και PC. Το σύστημα διαθέτει όλες τις απαραίτητες συσκευές όπως την κεντρική πύλη UGE600, τα έξυπνα ρελέ SR600, τους αισθητήρες θερμοκρασίας PS600, τον ανιχνευτή διαρροής ύδατος WLS600 καθώς και το μετρητή ενέργειας ECM600.

Όλες οι συσκευές και οι λειτουργίες του συστήματος προγραμματίστηκαν σύμφωνα με τις ανάγκες του ξενοδοχείου, ώστε να υπάρχει έλεγχος όλων των συστημάτων μέσω pc, tablet και smartphone, τόσο τοπικά, όσο και απομακρυσμένα μέσω internet.

Με τις παραπάνω συσκευές επιτυγχάνεται η μέτρηση και ο έλεγχος στα παρακάτω σημεία:

  • Θερμοκρασία νερού σε κάθε δοχείο ζεστού νερού χωριστά.
  • Θερμοκρασία νερού στις προσαγωγές και επιστροφές των αντλιών,
  • Θερμοκρασία νερού που πηγαίνει στις καταναλώσεις.
  • Θερμοκρασία νερού ανακυκλοφορίας.
  • ON-OFF αντλιών θερμότητας.
  • ON-OFF κυκλοφορητών ανακυκλοφορίας.
  • Μέτρηση ενεργειακής κατανάλωσης των αντλιών θερμότητας.
  • Ανίχνευση διαρροής νερού

016 smart hotel pantheon 

Το περιβάλλον διαχείρισης του συστήματος Smart Home της SALUS για τον έλεγχο των σημαντικών παραμέτρων του υβριδικού συστήματος παραγωγής ΖΝΧ

Δείτε αναλυτικά το έργο

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ