Αναζήτηση

Έργα

Οι ιδιοκτήτες της νεόδμητης τριόροφης μεζονέτας είχαν την επιθυμία να δημιουργήσουν ένα σπίτι πρότυπο, τόσο σε επίπεδο υψηλής αρχιτεκτονικής, όσο και σε επίπεδο ενεργειακής κατανάλωσης, θέτοντας τον πήχη των απαιτήσεων τους τόσο ψηλά που μόνο λίγοι επαγγελματίες θα μπορούσαν να επιτύχουν.

Η έμπειρη ομάδα μηχανικών της ANDRIANOS συνεργάστηκε από το πρώτο στάδιο σχεδίασης του κτιρίου με την αρχιτεκτονική εταιρία A&K Architects με επικεφαλής αρχιτέκτονα τον κο Αλέξανδρο Σωκράτη Κρανιώτη. Μία συνεργασία που είχε ως αποτέλεσμα την τέλεια ισορροπία μεταξύ του αρχιτεκτονικού και του ενεργειακού σχεδιασμού του κτηρίου και της εσωτερικής διακόσμησης.

Η διοίκηση του ξενοδοχείου ELITE City Resort στην Καλαμάτα αποφάσισε να εμπιστευθεί για ακόμα μία φορά την ANDRIANOS για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών σε ζεστό νερό χρήσης του υπερπολυτελούς συγκροτήματος βιλών του ξενοδοχείου. 

Σημαντικό όφελος εξοικονόμησης ενέργειας-κόστους κατά 95% και απόλυτο έλεγχο του συστήματος Παραγωγής ζεστού νερού χρήσης απολαμβάνει το ξενοδοχείο OSTRIA στην Καλαμάτα, χάρη στην ενεργειακή αναβάθμιση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού του από την ANDRIANOS.

Υβριδικό Σύστημα σε Σύγχρονη Βιομηχανική Μονάδα Τυποποίησης Ελαιολάδου

Η συγκεκριμένη πρότυπη βιομηχανική μονάδα Τυποποίησης Ελαιολάδου στη Μεσσηνία, είχε ιδιαίτερες ανάγκες και για αυτό η ANDRIANOS προσέφερε εξειδικευμένες λύσεις με υψηλή τεχνογνωσία και τα πιο σύγχρονα συστήματα. Επιπλέον του Υβριδικού Συστήματος Θέρμανσης-Ψύξης Χώρων και Παραγωγής Ζεστού Νερού Χρήσης, στη συγκεκριμένη μονάδα τυποποίησης ελαιολάδου εγκαταστάθηκε πλήθος Αυτοματισμών & Ελεγκτών, καθώς και σύγχρονο σύστημα Smart House, ώστε να καλυφθούν πλήρως οι ιδιαίτερες απαιτήσεις τόσο για τη θέρμανση (και ψύξη κατά τους καλοκαιρινούς μήνες) των γραφείων και της γραμμής παραγωγής, όσο και για τη θέρμανση των δεξαμενών ελαιολάδου για την ποιοτική διατήρηση του.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ