Αναζήτηση

Έργα

Η διοίκηση του ξενοδοχείου ELITE City Resort στην Καλαμάτα αποφάσισε να εμπιστευθεί για ακόμα μία φορά την ANDRIANOS για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών σε ζεστό νερό χρήσης του υπερπολυτελούς συγκροτήματος βιλών του ξενοδοχείου. 

Οι Patio Villas είναι ένα συγκρότημα με εξαιρετικά σύγχρονες βίλες αλλά ταυτόχρονα πλήρως εναρμονισμένες με το άγριο φυσικό περιβάλλον της Μάνης. Αποτελούνται από ένα σύνολο πετρόχτιστων κατοικιών, οι οποίες αποτελούν ένα εξαιρετικό παράδειγμα της επιβλητικής αρχιτεκτονικής της Μάνης. Κάθε κατοικία είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να προσφέρει ιδιωτικότητα και εξαιρετική θεά, ενώ πλέον με το νέο ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό της ANDRIANOS, προσφέρουν απόλυτη θερμική άνεση, όλες τις εποχές του χρόνου.

Οι ιδιοκτήτες του παλαιού τριώροφου κτιρίου στην οδό Βύρωνος, στο κέντρο της Καλαμάτας αποφάσισαν να προχωρήσουν στην ριζική ανακαίνιση του, με σκοπό την εκμετάλλευση του. Για την πλήρη κάλυψη των αναγκών σε θέρμανση το χειμώνα και ψύξη το καλοκαίρι, επιλέχθηκαν δύο Αντλίες Θερμότητας Ariston.

Το Zen Rock Mani που λειτουργεί από το καλοκαίρι του 2017 είναι ένα εκπληκτικό θέρετρο στην Μεσσηνιακή Μάνη, που παρέχει στους επισκέπτες του, πέρα από διαμονή, και πλήθος θεραπευτικών πρακτικών, όπως γιόγκα, διαλογισμό, πιλάτες, ποιοτική διατροφή κ.α. Η ιδιοκτήτρια του Zen Rocks, κα Βιβή Λέτσου, απευθύνθηκε στην ANDRIANOS, για να καλύψει τις ανάγκες σε θέρμανση και ψύξη των καταλυμάτων του συγκροτήματος.

Ένα ακόμα μεγάλο έργο θέρμανσης-ψύξης της ANDRIANOS ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, σε νεόδμητη πολυκατοικία στην μαρίνα της Καλαμάτας.

Η κατασκευαστική εταιρεία «ΚΟΥΜΑΝΗΣ Οικοδομικές Επιχειρήσεις» εμπιστεύτηκε και πάλι την ANDRIANOS για την μελέτη και την επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού για την θέρμανση και την ψύξη των οκτώ πολυτελών διαμερισμάτων του νέου κτιρίου. Έπειτα, η Ειδική Ομάδα Τεχνικών Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΕΟΤ-ΕΞΕ) ανέλαβε την εγκατάσταση και κατάλληλη ρύθμιση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, ενώ θα εξασφαλίσει και την απρόσκοπτη λειτουργία των συστημάτων με περιοδικές συντηρήσεις και άμεση επίλυση βλαβών.

Οι Αντλίες Θερμότητας επιλέγονται πολύ συχνά πλέον από ιδιοκτήτες διαμερισμάτων, οι οποίοι επιθυμούν να να λύσουν το χρόνιο πρόβλημα της κεντρικής θέρμανσης των πολυκατοικιών. Οι ιδιοκτήτες του παρακάτω διαμερίσματος στην Καλαμάτα εμπιστευτηκαν την ANDRIANOS για την προμήθεια και την εγκατάσταση ενός νέου, σύγχρονου συστήματος θέρμανσης, το οποίο συνδέθηκε με την υφιστάμενη εγκατάσταση των θερμαντικών σωμάτων. Μία αντικατάσταση που σε σχέση με το συμβατικό σύστημα που διέθεταν, θα επιτύγχει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση του λειτουργικού κόστους έως και 65%.

Ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση της παλαιάς Αντλίας Θερμότητας στο κτίριο του Δημαρχείου Ζακύνθου, με νέα αντλία θερμότητας CARRIER σύγχρονης τεχνολογίας και υψηλής εξοικονόμησης. Το έργο ανέλαβε και εκτέλεσε με επιτυχία ο συνεργάτης της ANDRIANOS στον Ν.Ζακύνθου, κος Κοντονής Πέτρος (εταιρεία «Τεχνική Κάλυψη»).

Σημαντική εξοικονόμηση 78% στο λειτουργικό κόστος και απόλυτο έλεγχο όλων των συστημάτων θέρμανσης, ψύξης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης απολαμβάνει το ξενοδοχείο MANIATIS στη Σπάρτη, χάρη στην ενεργειακή αναβάθμιση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού του από την ANDRIANOS.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ