Αναζήτηση

Έργα

Η μελετητική ομάδα της ANDRIANOS, η οποία απαρτίζεται από έμπειρους ηλεκτρολόγους και μηχανολόγους μηχανικούς, αφού επισκέφτηκαν την εγκατάσταση του ξενοδοχείου ELITE City Resort στην Καλαμάτα και ανέλυσαν τις ιδιαιτερότητες και τις απαιτήσεις του έργου κατέληξαν σε μια καινοτόμα λύση, ώστε να επιτευχθεί άψογη λειτουργία με υψηλή απόδοση και οικονομία.

Το νέο υβριδικό σύστημα στο Marmari Paradise συνδυάζει δύο ιδιαίτερα αποδοτικές τεχνολογίες, τα Ηλιοθερμικά Συστήματα και τις Αντλίες Θερμότητας. Εκμεταλλεύεται έτσι τη δωρεάν ενέργεια που προσφέρει η ηλιακή ακτινοβολία, και όταν αυτή δεν επαρκεί, αναλαμβάνουν την κάλυψη των αναγκών σε ΖΝΧ οι Αντλίες Θερμότητας με τον ιδιαίτερα υψηλό βαθμός απόδοσης. 

Ένα ακόμα ποιοτικό έργο της ANDRIANOS και της ΕΟΤ-ΕΞΕ ολοκληρώθηκε στην τουριστική μονάδα Patio Villas στο Νεοχώρι της Μεσσηνιακής Μάνης. Με τους κορυφαίες Ηλιακούς Θερμοσίφωνες ANDRIANOS δόθηκε μια ολοκληρωμένη λύση για την παραγωγή Ζεστών Νερών Χρήσης, καθόλη την διάρκεια του χρόνου.

Η διοίκηση του εργοστασίου, στο πλαίσιο ενεργειακής αναβάθμισης του εγοστασίου της, ανέθεσε στους έμπειρους μηχανικούς της ANDRIANOS την προμήθεια, εγκατάσταση, παραμετροποίηση και τηλεπαρακολούθηση του συστήματος Παραγωγής Ζεστού Νερού Χρήσης (ΖΝΧ) για την κάλυψη των αναγκών του, σε Ζεστό Νερό Χρήσης για τις παραγωγικές διαδικασίες, με την χρήση της δωρεάν Ανανεώσιμης πηγής ενέργειας του Ήλιου.

Η Ειδική Ομάδα Τεχνικών Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΕΟΤ - ΕΞΕ) της ANDRIANOS εγκατέστησε έναν ακόμα Ηλιακό Θερμοσίφωνα ANDRIANOS σε κατοικία στην Καλαμάτα. Δωρεάν ενέργεια από τον ήλιο με τον Νο1 επίπεδο συλλέκτη σε απόδοση στην Ελλάδα (ηcol = 67%) σύμφωνα με το ΕΝ12975 και μπόιλερ εμαγιέ-glass κλειστού κυκλώματος με εναλλάκτη τύπου μανδύα διπλού τοιχώματος για μεγάλη αντοχή σε ακραίες θερμοκρασίες και η απόλυτη στεγανότητα του θερμοσίφωνα.

Ένα ακόμα έργο ενεργειακής αναβάθμισης σε ξενοδοχειακή μονάδα, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία αυτή τη φορά στο ξενοδοχείο Πάνθεον (Pantheon City Hotel), στο Γύθειο Λακωνίας. Με ποσοστά εξοικονόμησης ενέργειας που φτάνουν το 95% στα έργα που αναλαμβάνει, η ANDRIANOS έχει αναδειχθεί στην πρώτη επιλογή των ιδιοκτητών ξενοδοχείων στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου.

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Ostria,  κος Νίκος Παναγόπουλος, απευθύνθηκε στην ANDRIANOS, για την ενεργειακή αναβάθμιση του παλιού συστήματος Ηλιοθερμίας σε συνδυασμό με λέβητα πετρελαίου, που διέθετε. Έπειτα από την μελέτη της προϋπάρχουσας κατάστασης, καθώς και την ανάλυση των χώρων και των αναγκών του ξενοδοχείου, επιλέχθηκε η εγκατάσταση ενός υβριδικού συστήματος για την Παραγωγή Ζεστών Νερών, με τη χρήση 100% Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, που συνδυάζει Ηλιοθερμία, Αντλίες Θερμότητας & Έξυπνο σύστημα ανάλυσης, τηλεπαρακολούθησης και τηλεπαραμετροποίησης, με όφελος εξοικονόμηση ενέργειας/κόστους κατά 93%.

Η ενεργειακή αναβάθμιση του ξενοδοχείου MANIATIS περιλάμβανε την προμήθεια και εγκατάσταση ηλιοθερμικού συστήματος της ANDRIANOS, βασισμένο στους κορυφαίους συλλέκτες (AND-solar Premium) και τα καινοτόμα ηλιακά θερμοδοχεία ANDRIANOS Pro-Hyg με θερμοκρασιακή διαστρωμάτωση.

Επιτυχημένη Εγκατάσταση Ηλιακού Θερμοσίφωνα στην Christian Hair Team

Το κομμωτήριο Cristian Hair Team διαθέτει πλέον ποιοτικό ζεστό νερό χρήσης από τον Ηλιακό Θερμοσίφωνα AND Solar της ANDRIANOS.

Δωρεάν ενέργεια από τον ήλιο σε κατοικία στην Καλαμάτα με Ηλιακό Θερμοσίφωνα

Μία ακόμη επιτυχημένη εγκατάσταση Ηλιακών Θερμοσιφώνων σε κατοικία στην Καλαμάτα από την ANDRIANOS.  Ο συλλέκτης AND-solar, συλλεκτικής επιφάνειας 2.37mθεωρήθηκε ο καταλληλότερος σε συνδυασμό με δοχείο χωρητικότητας 160lt.

Νέοι Ηλιακοί Θερμοσίφωνες στην Καλαμάτα

Η ANDRIANOS εγκατέστησε με επιτυχία σε οικία στην Καλαμάτα δύο Ηλιακούς Θερμοσίφωνες AND-solar με δοχεία χωρητικότητας 160lt έκαστος και πιστοποιημένους συλλέκτες επιφάνειας 2.37m2.

Ηλιακός Θερμοσίφωνας σε οικία στην Καλαμάτα

Η ANDRIANOS εγκατέστησε σε οικία στην Καλαμάτα έναν ακόμη Ηλιακό Θερμοσίφωνα AND-solar με δοχείο χωρητικότητας 160lt και πιστοποιημένο συλλέκτη κατα SOLAR KEY MARK, συλλεκτικής επιφάνειας 2.37m2.

Εγκατάσταση Ηλιακού Θερμοσίφωνα σε μονοκατοικία στην Καλαμάτα

Μία ακόμη επιτυχημένη εγκατάσταση Ηλιακού Θερμοσίφωνα σε μονοκατοικία στην Καλαμάτα από την ANDRIANOS.  Ο συλλέκτης AND-solar συλλεκτικής επιφάνειας 2.37mθεωρήθηκε ο καταλληλότερος σε συνδυασμό με  δοχείο εμαγιέ-glass κλειστού κυκλώματος με εναλλάκτη τύπου μανδύα διπλού τοιχώματος χωρητικότητας 160lt.

Ηλιακός Θερμοσίφωνας σε μονοκατοικία στην Μεσσηνία

Η ANDRIANOS εγκατέστησε σε μονοκατοικία της Μεσσηνίας έναν ακόμη Ηλιακό Θερμοσίφωνα AND-solar με δοχείο χωρητικότητας 160lt και πιστοποιημένο συλλέκτη επιφάνειας 2.37mγια την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.

Εγκατάσταση Ηλιακού Θερμοσίφωνα σε διαμέρισμα στην Καλαμάτα

Η ANDRIANOS εγκατέστησε σε διαμέρισμα στην Καλαμάτα έναν ακόμη Ηλιακό Θερμοσίφωνα AND-solar με δοχείο χωρητικότητας 160lt και πιστοποιημένο συλλέκτη κατα SOLAR KEY MARK, συλλεκτικής επιφάνειας 2.37m2.

Ηλιακός Θερμοσίφωνας με δωρεάν ενέργεια από τον ήλιο σε οικία

Μία ακόμη επιτυχημένη εγκατάσταση Ηλιακού Θερμοσίφωνα σε οικία στην Καλαμάτα από την ANDRIANOS. Η εγκαταστάση αποτελείται από έναν Ηλιακό Θερμοσίφωνα με συλλέκτη AND-solar συλλεκτικής επιφάνειας 2.37m2 και δοχείο εμαγιέ-glass κλειστού κυκλώματος με εναλλάκτη τύπου μανδύα διπλού τοιχώματος χωρητικότητας 160lt.

Εγκατάσταση Ηλιακού Θερμοσίφωνα στην Καλαμάτα

Εγκατάσταση Ηλιακού Θερμοσίφωνα σε ταράτσα οικίας στην Καλαμάτα.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ
pop up

NewsletterΕπιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο συγχρόνες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Εγγραφή τώρα:

pop up

Κάντε like για να ενημερώνεστε για όλες τις εξελίξεις!