Αναζήτηση

Έργα

Στο νέο υβριδικό σύστημα περιλαμβάνονται:

Ηλιακοί Συλλέκτες AND‐SOLAR PREMIUM - μέσα στους 5 πιο αποδοτικούς παγκοσμίως.

Το ένα μέρος του υβριδικού συστήματος, αυτό της Ηλιοθερμίας για την κάλυψη των αναγκών των 60 κλινών, περιλαμβάνει 12 ηλιακούς συλλέκτες AND‐SOLAR PREMIUM επιφάνειας 2,72 τ.μ έκαστος, οι οποίοι δημιουργούν ένα ηλιακό πεδίο συνολικής συλλεκτικής επιφάνειας 32,64 τ.μ. στην ταράτσα του ξενοδοχείου. Οι ηλιακοί συλλέκτες της ANDRIANOS διαθέτουν ιδιαίτερα υψηλή απόδοση ηcol=67% σύμφωνα με το ΕΝ 12975, έχουν περάσει δοκιμές απόδοσης και αξιοπιστίας σύμφωνα με το πρότυπο ENISO9806:2013 και είναι πιστοποιημένοι με SOLARKEYMARK.

 

03 marmari paradise iliothermia me antlia thermotitas

04 kenodoxeio ivridiko sistima iliothermia antlia thermotitas andrianos

Οι 12 ηλιακοί συλλέκτες τοποθετημένοι σε σειρά στην ταράτσα του ξενοδοχείου

 

Ηλιακά θερμοδοχεία AND‐SOLAR FS1 – με Γερμανική Ποιότητα Κατασκευής

Εγκαταστάθηκε μια συστοιχία από δύο θερμοδοχεία διέλευσης AND‐SOLAR FS1, χωρητικότητας 1000 λίτρων έκαστο και συνολικό όγκο νερού 2000 λίτρα. Τα θερμοδοχεία είναι γερμανικής κατασκευής, Ενεργειακής Κλάσης C και διαθέτουν ειδική ανοξείδωτη σωλήνα για την αποφυγή επικαθήσεων αλάτων.

 

05 boiler iliothermias marmari hotel
Τα 2 νέα θερμοδοχεία, συνολικής χωρητικότητας 2000lt για την αποθήκευση του ζεστού νερού χρήσης

 

Δίκτυο Σωληνώσεων Ηλιοθερμικού Συστήματος από την NMC Γερμανίας

Οι ηλιακοί συλλέκτες μεταξύ τους συνδέονται με σωλήνα σπιράλ ανοξείδωτη ηλιοθερμίας DN25 με μόνωση πάχους 13mm, κατάλληλα πιστοποιημένη για κλειστά κυκλώματα ηλιοθερμικών συστημάτων.

 

Ηλιακός σταθμός TACONOVA Ελβετίας για τη σωστή λειτουργία και το συγχρονισμό όλων των επιμέρους τμημάτων του Ηλιοθερμικού Συστήματος

Η κυκλοφορία του ηλιακού υγρού μεταξύ των Ηλιακών Συλλεκτών και των θερμοδοχείων αποθήκευσης του ζεστού νερού γίνεται μέσω του ηλιακού σταθμού ΤACONOVA Ελβετίας, ο οποίος είναι ειδικός για ηλιακά κυκλώματα κατάλληλα διαστασιολογημένος για το σύστημα του Marmari Paradise.

 

06 iliakos stathmos iliothermias marmari hotel

Ο ηλιακός σταθμός ΤACONOVA και η τρίοδη αναμεικτική βαλβίδα SIEMENS

 

Επιπλέον, εγκαταστάθηκε ο Ηλιακός Ελεγκτής Deltasol SLT και το ειδικό Module DL2 της RESOL Γερμανίας, που προσφέρει δυνατότητες απομακρυσμένης παρακολούθησης και παραμετροποίησης, μέσω διαδικτύου, ώστε να εξασφαλίζεται η βέλτιστη τεχνική υποστήριξη, καθώς και η καταγραφή των ενεργειακών δεδομένων και της απόδοσης του ηλιοθερμικού συστήματος.

 

07 sistima apomakrismenis parakolouthisis resol andrianos

Real-Time ενημέρωση της λειτουργίας και απόδοσης του υβριδικού ηλιοθερμικού συστήματος μέσω του ειδικού ηλιακού ελεγκτή της RESOL

 

Τα οφέλη του ξενοδοχείου από την εγκατάσταση του Υβριδικού Συστήματος με συνδυασμό Ηλιοθερμίας και Αντλίας Θερμότητας για την Παραγωγή ΖΝΧ

Πριν παρουσιάσουμε αναλυτικά τις παρεμβάσεις που πρότεινε και υλοποίησε η ANDRIANOS, αξίζει να σημειώσουμε το σημαντικό οικονομικό όφελος που απολαμβάνουν πλέον οι ιδιοκτήτες του Marmari Paradise που συνοψίζεται σε:

  • Εξοικονόμηση χρημάτων 95% για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης
  • Σύντομη απόσβεση της επένδυσης σε μόλις 5 έτη

02 infograpgic hotels marmari

Σημαντικό οικονομικό όφελος με ετήσιο κόστος μόλις 400€ για τη παραγωγή ΖΝΧ στο ξενοδοχείο των 60 δωματίων

 

Συστήματα Υψηλής Ποιότητας από την ANDRIANOS

Η ενασχόληση της ANDRIANOS με τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) από το 1994, την έχει οδηγήσει στην επιλογή προϊόντων και λύσεων με γνώμονα τις υψηλές αποδόσεις, την ποιότητα κατασκευής, την αισθητική, την εξοικονόμηση ενέργειας και τις χαμηλές εκπομπές ρύπων. Σχεδιάζει και παράγει ηλιακά θερμοδοχεία & ηλιακούς συλλέκτες με το brand name "ANDRIANOS - World Leading Solar Thermal Technologies" και διαθέτει ηλιακούς σταθμούς, ηλιακούς ελεγκτές, αντλίες θερμότητας και όλα τα παρελκόμενα των συστημάτων θέρμανσης, ψύξης και ΖΝΧ από τους κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ