Αναζήτηση

Έργα

Τα σύγχρονα συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης προσφέρουν σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και ομοιόμορφη κατανομή της θέρμανσης μέσα στο χώρο. Πλεονεκτήματα που οδηγούν όλο και περισσότερους ιδιοκτήτες στην επιλογής τους, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για νεόκτιστες κατοικίες.

Η Ειδική Ομάδα Τεχνικών Εξοικονόμησης Ενέργειας ( ΕΟΤ - ΕΞΕ ) της ANDRIANOS, ολοκλήρωσε με επιτυχία την εγκατάσταση του συστήματος ενδοδαπέδιας θέρμανσης της Rehau σε κατοικία στην Καλαμάτα.

Ένα ακόμη έργο ενδοδαπέδιας θέρμανσης ολοκληρώθηκε με επιτυχία σε νεόκτιστη μονοκατοικία στην Καλαμάτα, χάρη στην ολιστική τεχνογνωσία και εμπειρία σε συστήματα θέρμανσης - κλιματισμού των μηχανικών και τεχνικών μας.

H ANDRIANOS είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένα συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης, από το στάδιο της μελέτης μέχρι την εγκατάσταση και τη λειτουργία τους στις οικίες.

Οι ιδιοκτήτες της μονοκατοικίας στο παραδοσιακό χωριό Προάστιο στην Δυτική μάνη, επέλεξαν την ANDRIANOS για την μελέτη και την εγκατάσταση συστήματος Θέρμανσης Δαπέδου. 

Το σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης της REHAU αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα θέρμανσης για τον χώρο, με τοποθέτηση σωλήνων θέρμανσης στο δάπεδο, σε διαφορετικές αποστάσεις σύμφωνα με τον σχεδιασμό και την μελέτη του χώρου.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του συστήματος Ενδοδαπέδιας Θέρμανσης σε νεοδόμητη κατοικία στην Καλαμάτα από την Ειδική Ομάδα Τεχνικών Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΕΟΤ-ΕΞΕ) της ANDRIANOS. 

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση της Ενδοδαπέδιας Θέρμανσης στην Καλαμάτα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή είναι απαραίτητη για την απρόσκοπτη και αποδοτική λειτουργία της. Η ANDRIANOS και η ΕΟΤ-ΕΞΕ με 25+ χρόνια εμπειρίας, δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην σωστή εγκατάσταση, αφού αυτή βελτιστοποιεί την ποιότητα, την υγιεινή και την απόδοση λειτουργίας των συστημάτων Ενδοδαπέδιας Θέρμανσης, κάνοντας παράλληλα οικονομία και στην κατανάλωση ενέργειας.

Νέο σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης σε κατοικία στη Λίμνη Ευβοίας

Για τη μεταφορά της θερμότητας στο εσωτερικό της οικίας επιλέχθηκε το σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης AND floor-heating, το οποίο μετατρέπει τα 280 τ.μ του δάπεδου των τριών ορόφων σε πηγή ομοιόμορφης, πλούσιας και ποιοτικής θέρμανσης και ψύξης.

Αποδοτική Θέρμανση με Συστήματα Ενδοδαπέδιας Θέρμανσης σε οικίες στην Καλαμάτα

Η ANDRIANOS ανέλαβε και εκτέλεσε επιτυχώς την μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση ολοκληρωμένου συστήματος ενδοδαπέδιας θέρμανσης AND Floor Heating στη νέα οικία της οικογένειας που επέλεξε για ακόμη φορά την εταιρίας μας.

Ενδοδαπέδια Θέρμανση σε βιοκλιματική κατοικία στην Καλαμάτα

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στην πρότυπη βιοκλιματική μονοκατοικία, της Αρχιτέκτονος Μηχανικού Φανής Λουμάκη, στην παραλία της Καλαμάτας, όπου η "ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ" προμήθευσε και εγκατέστησε υβριδικό σύστημα θέρμανσης, κλιματισμού και ζεστών νερών χρήσης με σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης για την μεταφορά της θερμότητας στο εσωτερικό της οικίας.

Ενδοδαπέδια θέρμανση σε τριώροφη οικοδομή στην Καλαμάτα

Ένα ακόμη έργο ενδοδαπέδιας θέρμανσης στην Καλαμάτα ολοκληρώθηκε με επιτυχία από την έμπειρη ομάδα μηχανικών και τεχνικών της ANDRIANOS. Όλες οι δράσεις της, χαρακτηρίζονται από την απόλυτη ασφάλεια του συστήματος, την εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων (ΕΞΕ), την μείωση του λειτουργικού κόστους και την ταυτόχρονη προστασία του περιβάλλοντος.

Ενδοδαπέδια θέρμανση στην Μεσσηνιακή Μάνη

Εξοικονόμηση ενέργειας από 12% έως 20% σε ετήσια βάση με το νέο σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης, το οποίο προσφέρει ιδανική θερμική άνεση, ενώ λειτουργεί σε χαμηλές θερμοκρασίες χώρου,  20 βαθμών και λιγότερο (έναντι των 22 βαθμών και άνω που απαιτούνται στην συμβατική θέρμανση με σώματα καλοριφέρ).

Ενδοδαπέδια θέρμανση σε μεζονέτα στην Κυπαρισσία

Μοναδικά πλεονεκτήματα και ιδανικό κλίμα όλο το χρόνο απολαμβάνουν οι κάτοικοι της μεζονέτας στην Κυπαρισσία, έπειτα από την εγκατάσταση του συστήματος ενδοδαπέδιας θέρμανσης από την ANDRIANOS.

Ενδοδαπέδια θέρμανση σε μονοκατοικία στην Καλαμάτα

Η ενδοδαπέδια θέρμανση ως σύστημα μετάδοσης της θερμικής ενέργειας, επιλέχθηκε από τους ιδιοκτήτες της νεοδόμητης μονοκατοικίας στην Καλαμάτα, αφού παρουσιάζει ένα πλήθος πλεονεκτημάτων. 

Ενδοδαπέδια θέρμανση σε τριώροφη μονοκατοικία στην Βέργα Καλαμάτας

H ANDRIANOS προσφέρει ολοκληρωμένα συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης στην Καλαμάτα. Από το στάδιο της μελέτης από την έμπειρη ομάδα μηχανικών μας, μέχρι την εγκατάσταση από την Ειδική Ομάδα Τεχνικών Εξοικονόμησης Ενέργειας ( ΕΟΤ - ΕΞΕ ). Εξασφαλίστηκε έτσι η απρόσκοπτη λειτουργία του συστήματος και η θερμική άνεση των κατοίκων στην τριώροφη μονοκατοικία στην Βέργα Καλαμάτας.

Ενδοδαπέδια θέρμανση σε διώροφη λιθόκτηστη οικοδομή στη Μεσσηνιακή Μάνη

Ιδανική προσθήκη για ένα νεοδόμητο κτίριο αποτελεί η εγκατάσταση ενδοδαπέδιας θέρμανσης, ως σύστημα μετάδοσης της θερμικής ενέργειας. Γι αυτό το λόγο οι ιδιοκτήτες της διώροφης λιθόκτηστης οικοδομής στη Μεσσηνιακή Μάνη επέλεξαν την ANDRIANOS για την προμήθεια, εγκατάσταση και παραμετροποίηση του συστήματος ενδοδαπέδιας θέρμανσης. 

Ενδοδαπέδια θέρμανση σε τριώροφη μονοκατοικία στην Μικρή Μαντίνεια Καλαμάτας

Ιδανικό κλίμα όλη τη διάρκεια του χρόνου απολαμβάνουν οι κάτοικοι της τριώροφης μονοκατοικίας, έπειτα από την εγκατάσταση ενδοδαπέδιας θέρμανσης στην Καλάμάτα, από την ANDRIANOS. Το Σύστημα Θέρμανσης Δαπέδου πληρεί όλα τα κριτήρια για ένα ιδανικό και υγιεινό κλίμα, αφού η μεγάλη ακτινοβολούμενη επιφάνεια που δημιουργείται αυξάνει το πεδίο θερμικής άνεσης. 

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ