Αναζήτηση

Έργα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του συστήματος Ενδοδαπέδιας Θέρμανσης στην Καλαμάτα από την Ειδική Ομάδα Τεχνικών Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΕΟΤ-ΕΞΕ) της ANDRIANOS. 

endodapedia thermansi oikia messinia endodapedia thermansi oikia messinia kollekter

Αριστερά: Τοποθέτηση Σωληνώσεων με ειδικά άγκιστρα στήριξης σωλήνα πάνω σε θερμομονωτικές πλάκες - Δεξιά: Οι συλλέκτες του συστήματος

Οι μηχανικοί μας αφού μελέτησαν τις ξεχωριστές ανάγκες της οικίας, επέλεξαν για την μεταφορά της θερμότητας στο εσωτερικό της, το σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης, στο οποίο η θερμική ενέργεια προέρχεται από το εσωτερικό του δαπέδου.

Έτσι, τοποθετήθηκαν σε όλη την επιφάνεια των 100 τ.μ. ειδικοί σωλήνες στους οποίους θα διοχετεύεται το ζεστό νερό κάτω από το δάπεδο. Με το συγκεκριμένο σύστημα ο χώρος θερμαίνεται ομοιόμορφα σε σταθερή θερμοκρασία χωρίς να δημιουργούνται ρεύματα αέρα όπως γίνεται σε άλλους τρόπους θέρμανσης όπως τα καλοριφέρ, fan coils, κ.ά και πετυχαίνουμε πλούσια και ποιοτική θέρμανση.

endodapedia thermansi oikia messinia 2 endodapedia thermansi oikia messinia 3

Ολοκλήρωση της εγκατάστασης των σωληνώσεων στο δάπεδο συνολικής επιφάνειας 100 τ.μ. 

Πλεονεκτήματα των ιδιοκτητών από την εγκατάσταση της Ενδοδαπέδιας 

  • Απολαμβάνουν υψηλό επίπεδο υγιεινής κατά την Θέρμανση του χώρου τους, χάρη στη χαμηλή θερμοκρασία λειτουργίας που απαιτεί το συστήματα ενδοδαπέδιας. Επιπλέον, δεν παράγονται ρεύματα αέρα και έτσι εξαλείφεται η ανακυκλοφορία σκόνης, σε αντίθεση με τη συμβατική θέρμανση με σώματα καλοριφέρ.
  • Επιπλέον εξοικονόμηση ενέργειας στο κόστος λειτουργίας του συστήματος μετάδοσης της θερμότητας σε ποσοστά 12% έως 20% ετησίως. Αυτό επιτυγχάνεται εξαιτίας του τρόπου λειτουργίας της ενδοδαπέδιας σε  χαμηλές θερμοκρασίες, 20  βαθμών και  λιγότερο, έναντι των  22  βαθμών και άνω που  απαιτούνται στην  συμβατική θέρμανση  με  σώματα  καλοριφέρ.
  • Απόλυτη ελευθερία στην διακόσμηση του εσωτερικού χώρου, αφού καταργούνται τα εμφανή σώματα καλοριφέρ και τα air  condition που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην διαμόρφωση αλλά και στην μελλοντική ανακαίνιση των δωματίων της οικίας.
  • Ασφάλεια, χάρη στους αδειούχους τεχνικούς και μηχανικούς της ANDRIANOS, με ολιστική τεχνογνωσία και εμπειρία σε συστήματα θέρμανσης, οι οποίοι εξασφαλίζουν την ποιοτική εγκατάσταση των ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων.
  • Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί και για την ψύξη του χώρου, την περίοδο του καλοκαιριού. Το ενδοδαπέδιο σύστημα ψύξης είναι μια αθόρυβη λύση, που δε δημιουργεί ρεύματα αέρα, και η οποία σε συνδυασμό με μια αντλία  θερμότητας μπορεί να μειώσει το συνολικό κόστος λειτουργίας του συστήματος στο ελάχιστο.

 

Μάθετε περισσότερα για τα συστήματα Ενδοδαπέδιας Θέρμανσης

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ