Αναζήτηση

Έργα

Οι ιδιοκτήτες του διώροφου ξενοδοχείου, δυναμικότητας 206 κλινών, LIMIRA MARE στην Νεάπολη Λακωνίας, αποφάσισαν να προβούν σε μία αναβάθμιση των συστημάτων ψύξης-θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης, με απώτερο σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών των ενοίκων για θερμική άνεση και την μεγιστοποίηση της εξοικονόμησης ενέργειας.  Κατόπιν εκτεταμένης έρευνας αγοράς απευθύνθηκαν στην ANDRIANOS που χάρη στην τεράστια εμπειρία της σε ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, έχει τις κατάλληλες λύσεις για την αξιόπιστη και οικονομική λειτουργία τους.

Ένα ακόμα ποιοτικό έργο της ANDRIANOS και της ΕΟΤ-ΕΞΕ ολοκληρώθηκε στην τουριστική μονάδα Patio Villas στο Νεοχώρι της Μεσσηνιακής Μάνης. Με κορυφαία ποιοτικά συστήματα Θέρμανσης-Ψύξης των χώρων και το SALUS Smart Home, δόθηκε μια ολοκληρωμένη λύση που εξασφαλίζει την ιδανική θερμική άνεση και χαρακτηρίζεται από την υψηλή αξιοπιστία, οικονομική λειτουργία και πλήρη τοπικό και απομακρυσμένο έλεγχο.

H ANDRIANOS, κατόπιν μελέτης της υφιστάμενης κατάσταστασης του ηλεκτρομηχολογικού εξοπλισμού και των αναγκών του ξενοδοχείου ΠΑΝΘΕΟΝ στο Γύθειο, προμήθευσε και εγκατέστησε το καινοτόμο υβριδικό σύστημα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης (ΖΝΧ) που συνδυάζει Ηλιοθερμία, Αντλίες Θερμότητας και σύγχρονα συστήματα απομακρυσμένης παρακολούθησης και ελέγχου.

Οι ιδιοκτήτες της πολυτελούς κατοικίας στα Καμάρια Μεσσηνίας, επέλεξαν την ANDRIANOS για την προμήθεια, εγκατάσταση και παραμετροποίηση συστημάτων Θέρμανσης, Παραγωγής Ζεστού Νερού Χρήσης (ΖΝΧ) και Έξυπνου Σπιτιού (Smart Home). Το ζητούμενο αυτής της εγκατάστασης ήταν να επιτευχθούν συνθήκες απόλυτης θερμικής άνεσης, με συστήματα υψηλής εξοικονόμησης ενέργειας, ώστε να γίνει απόσβεση της επένδυσης το συντομότερο δυνατό.

Οι έμπειροι μηχανικοί της ANDRIANOS αφού μελέτησαν τις ιδιαίτερες ανάγκες των ιδιοκτητών, τις κλιματικές συνθήκες της περιοχής και το κτίριο, επέλεξαν την οικονομική, τεχνική, αλλά και φιλική προς το περιβάλλον λύση, με ένα σύστημα αποτελούμενο από 100% Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Οι ιδιοκτήτες του παλαιού τριώροφου κτιρίου στην οδό Βύρωνος, στο κέντρο της Καλαμάτας αποφάσισαν να προχωρήσουν στην ριζική ανακαίνιση του, με σκοπό την εκμετάλλευση του. To ισόγειο θα χρησιμοποιηθεί ως επαγγελματικός χώρος γραφείων (Αρχιτεκτονικό γραφείο) ενώ ο πρώτος και ο δεύτερος όροφος ως καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Με γνώμονα την αξιοπιστία και την οικονομική λειτουργία, οι μηχανικοί της ANDRIANOS επιλέξαν τα πιο σύγχρονα συστήματα για τη θέρμανση, την ψύξη, την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, τον μηχανικό αερισμό με ανάκτηση θερμότητας καθώς και τον κεντρικό και απομακρυσμένο έλεγχο μέσω Smart Home, ώστε να επιτευχθεί το ζητούμενο, της απόλυτης θερμικής άνεσης και της υψηλής εξοικονόμησης ενέργειας.

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Ostria,  κος Νίκος Παναγόπουλος, απευθύνθηκε στην ANDRIANOS, για την ενεργειακή αναβάθμιση του παλιού συστήματος Ηλιοθερμίας σε συνδυασμό με λέβητα πετρελαίου, που διέθετε. Από τους έμπειρους μηχανικούς της ANDRIANOS, επιλέχθηκε η εγκατάσταση ενός υβριδικού συστήματος για την Παραγωγή Ζεστών Νερών, με τη χρήση 100% Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας & Έξυπνο σύστημα ανάλυσης, τηλεπαρακολούθησης και τηλεπαραμετροποίησης, με όφελος εξοικονόμηση ενέργειας/κόστους κατά 95%.

Το Zen Rock Mani που λειτουργεί από το καλοκαίρι του 2017 είναι ένα εκπληκτικό θέρετρο στην Μεσσηνιακή Μάνη, που παρέχει στους επισκέπτες του, πέρα από διαμονή, και πλήθος θεραπευτικών πρακτικών, όπως γιόγκα, διαλογισμό, πιλάτες, ποιοτική διατροφή κ.α. Η ιδιοκτήτρια του Zen Rocks, κα Βιβή Λέτσου, απευθύνθηκε στην ANDRIANOS, για να καλύψει τις ανάγκες σε θέρμανση και ψύξη των καταλυμάτων του συγκροτήματος.

Το ξενοδοχείο MANIATIS HOTEL στην Σπάρτη είναι πλέον ένα παράδειγμα σύγχρονης ξενοδοχειακής μονάδας, εξοπλισμένο με συστήματα Θέρμανσης, Ψύξης & Παραγωγής ΖΝΧ αποκλειστικά από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας & πρωτοποριακά συστήματα ελέγχου και ρύθμισης, με ιδιαίτερο σεβασμό προς το περιβάλλον, ώστε να εξασφαλίσει στους επισκέπτες του υψηλή άνεση διαμονής & φιλοξενίας. Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το έργο στο σχετικό Δελτίο Τύπου.

Σε αυτό το άρθρο θα εξετάσουμε, πως με το Salus Smart Home, καλύψαμε πλήρως τις ανάγκες των ιδιοκτητών και των επισκεπτών, και ταυτόχρονα μετατρέψαμε ολόκληρο το κτίριο του ξενοδοχείου, στην πλέον ενεργειακά σύγχρονη ξενοδοχειακή επιχείρηση στην Πελοπόννησο.

Ένα από τα τελευταία σημαντικά οικιακά έργα της ANDRIANOS ολοκληρώθηκε πρόσφατα και διαθέτει πλήθος σύγχρονων συστημάτων και καινοτόμων λειτουργιών. Πρόκειται για μια πολυτελή βίλα 250τμ που περιλαμβάνει την κύρια οικία, μια δεύτερη οικία - ξενώνα, εξωτερική πισίνα, γκαράζ, και πλέον διαθέτει σύγχρονες Αντλίες Θερμότητας CARRIER, σύστημα Smart Home της SALUSΑερισμό με ανάκτηση θερμότητας ASSOLO & Σύστημα Υδρονέφωσης υψηλής πίεσης για την ψύξη των εξωτερικών χώρων.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ