Αναζήτηση

navarino residences egkatastasi ugraeriou

Το υγραέριο και το φυσικό αέριο προσφέρουν οικονομία στην θέρμανση, την ψύξη, την παραγωγή ζεστού νερού/ατμού & στο μαγείρεμα, ενώ εξασφαλίζεται και μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης που σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπερνά και το 50%...

...αποτελούν βέλτιστη λύση για κάθε σπίτι ή επιχείρηση, προσφέροντας ασύγκριτη οικονομία, απόλυτη ασφάλεια και πολλαπλά οφέλη.

eco friendly me keimeno megalos vathmos apodosis me keimena egkatastasi sintirisi me keimeno

Η ANDRIANOS ασχολείται με τα δίκτυα υγραερίου από το 1994, έχει κατασκευάσει πάνω από χίλια ποιοτικά και ασφαλή δίκτυα υγραερίου και είναι πιστοποιημένη από την TUV AUSTRIA με το ISO 9001:2015.

H τήρηση των αυστηρών προδιαγραφών, οι μηχανισμοί και οι δικλίδες ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας, οι τακτικοί έλεγχοι από το εξειδικευμένο συνεργείο μας και η ομαλή πιστοποιημένη λειτουργία του δικτύου, δημιουργούν ένα αξεπέραστο πλέγμα ασφάλειας για το προσωπικό και για τους πελάτες.

Αναλαμβάνουμε την πλήρη μελέτη κάθε έργου στον τομέα του υγραερίου. Ξεκινώντας από τις απαιτήσεις καύσης και το σχεδιασμό δικτύου, δίνουμε εναλλακτικές προτάσεις εξοπλισμού κατασκευής και ασφαλιστικών μέτρων εγκατάστασης - συστημάτων ανίχνευσής.

Εξασφαλίστε χαμηλές ενεργειακές χρεώσεις, για κάθε εφαρμογή  

Για το σπίτι: 

Συστήματα Θέρμανσης

Ζεστό Νερό

Μαγείρεμα

Τζάκι Υγραερίου

Παραγωγή Ηλεκτρικού Ρεύματος 

Για την Επιχείρηση:

Εφαρμογή σε:

Ξενοδοχεία
Αρτοποιεία
Ζαχαροπλαστεία
Εστιατόρια
Τυροκομεία
Ιχθυοπωλεία
Πτηνοτροφία
Θερμοκήπια
Σφαγεία
Βιοτεχνίες
Ξηραντήρια
Αποστακτήρια κ.λ.π.

Για τη Βιομηχανία:

Εφαρμογή σε:

Μεταλλοβιομηχανίες, χαρτοποιίες

Βιομηχανίες επεξεργασίας τροφίμων

Κλωστουφαντουργία, εκτυπώσεις, κεεραμοποία κ.λ.π. 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ANDRIANOS


 Δεν έχετε πειστεί ακόμα ότι το Υγραέριο και το Φυσικό Αέριο είναι η Ιδανική Λύση;


Οι τιμές των καυσίμων αλλάζουν καθημερινά και με διαφορετικό τρόπο για κάθε καύσιμο. Γενικά το υγραέριο είναι ένα οικονομικό καύσιμο, και προσφέρει σημαντική οικονομία σε σχέση με το πετρέλαιο ή την ηλεκτρική ενέργεια.

Χάρη στην υψηλή ενεργειακή απόδοση του, τη μεγάλη του θερμογόνο δύναμη, τον υψηλό βαθμό απόδοσης καύσης, αλλά και το μειωμένο κόστος συντήρησης, κάθε ξενοδοχείο επιτυγχάνει σημαντική εξοικονόμηση στα λειτουργικά του έξοδα.

Επιπλέον, αντικαθιστώντας τον καυστήρα και ενδεχομένως τον κεντρικό λέβητα, ανάλογα με την παλαιότητά του, καλύπτονται πλήρως οι Θερμικές Ανάγκες των χώρων του κτιρίου, καθώς και οι ανάγκες για Ζεστό Νερό Χρήσης.  Τέλος, το υγραέριο είναι η καλύτερη επιλογή για όσους αναζητούν να διακριθούν και σε γαστρονομικό επίπεδο, καθώς αποτελεί εγγύηση για ασφαλές και νόστιμο μαγείρεμα, με πλεονεκτήματα, όπως άμεση, δυνατή, ελεγχόμενη και καθαρή καύση που είναι απαραίτητα σε κάθε επαγγελματική κουζίνα.


Η ANDRIANOS διαθέτει την πληρέστερη γκάμα υλικών & εξαρτημάτων

για δίκτυα υγραερίου και Φυσικού Αερίου στην Ελλάδα


Πιστοποιημένες Δεξαμενές Υγραερίου με όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα ασφαλείας


dexamenes ugraeriou andrianos lpg tanks


Λέβητες Αερίων Καυσίμων Υψηλών Βαθμών Απόδοσης


 epitoichoi levites aeriou ariston


Ρυθμιστές Πίεσης, Ανιχνευτές & Ηλεκτρομαγνητικές Υγραερίου, Εξαεριωτές Υγραερίου, Βαλβίδες Υγραερίου, Εύκαμπτους Συνδέσμους, Διηλεκτρικούς Συνδέσμους, Φίλτρα Υγραερίου, Ερμάρια, κλπ


 poiotika diktya aeriou


Αντιπροσωπεύει μερικούς από τους σημαντικότερους οίκους σε υλικά και εξαρτήματα αέριων καυσίμων


 gok technocontrol technogas

Με εμπειρία 25 ετών το όνομα ANDRIANOS είναι συνώνυμο της ποιότητας και της ασφάλειας στο Υγραέριο και στο Φυσικό Αέριο.

"Εξειδικευμένες λύσεις για κάθε εφαρμογή"

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ANDRIANOS

  

 

Εφαρμογές με Υγραέριο από την ANDRIANOS

1 Μάρτιος 2021
Το όνομα ANDRIANOS αποτελεί συνώνυμο της ποιότητας και της ασφάλειας στο Υγραέριο τόσο στην Μεσσηνία, όσο και την υπόλοιπη Ελλάδα. Αυτό αποδεικνύεται μέσα από τα δεκάδες έργα εγκαταστάσεων υγραερίου που αναλαμβάνει σε υφιστάμενες και νέες επιχειρήσεις της περιοχή μας. Μία ακόμα επιχείρηση που μας εμπιστεύτηκε ήταν το εστιατόριο Κοκκάρι στο κέντρο της Καλαμάτας, όπου η ANDRIANOS προχώρησε στην προμήθεια και η Ε.Ο.Τ. - ΕΞ.Ε, Ειδική Ομάδα Τεχνικών Εξοικονόμησης Ενέργειας, στην εγκατάσταση του νέου δικτύου υγραερίου με φιάλες για την τροφοδοσία των συσκευών της κουζίνας του εστιατορίου.
26 Φεβρουάριος 2021
Η ANDRIANOS το τελευταίο διάστημα έχει αναλάβει μια σειρά από έργα αναβάθμισης εγκαταστάσεων υγραερίου σε εστιατόρια , τα οποία διέθεταν εγκαταστάσεις παλαιού τύπου με τις φιάλες υγραερίου στο εσωτερικό των κτιρίων τους. Ένα τέτοιο έργο ήταν και αυτό στο εστιατόριο "Τα ρολλά", μία οικογενειακή επιχείρηση στο κέντρο της Καλαμάτας, η οποία αποτελεί ένα από τα παλαιότερα και πιο γνωστά εστιατόρια της περιοχής. Η κουζίνα του εστιατορίου τροφοδοτείται από φιάλες υγραερίου , γεγονός που οδήγησε τους ιδιοκτήτες στην απόφαση τα αναβαθμίσουν την παλαιά εγκατάσταση υγραερίου με τις απαραίτητες βελτιώσεις και προσθήκες εξαρτημάτων ώστε να εξασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια για τους πελάτες και το προσωπικό .
8 Σεπτέμβριος 2020
Πολύ πρόσφατα ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος ενός μεγάλου κατασκευαστικού έργου στη Νιγηρία στο οποίο συμμετείχε η ANDRIANOS με την μελέτη του δικτύου υγραερίου και την προμήθεια ποιοτικών εξαρτημάτων και δεξαμενών υγραερίου .
5 Νοέμβριος 2018
Η νέα πρότυπη και πρωτοπόρα στο είδος της βιομηχανική μονάδα παραγωγής γλυκών κομπόστας GRANDLAND FARMS με έδρα τη Μεσσήνη, εμπιστεύτηκε την ANDRIANOS και την ΕΟΤ-ΕΞΕ για τη Μελέτη, Εγκατάσταση και Τεχνική Υποστήριξη ενός πλήρως εναρμονισμένου με την Ελληνική Νομοθεσία , Δικτύου Υγραερίου για την κάλυψη των αναγκών της παραγωγικής της διαδικασίας.
4 Ιούλιος 2017
Οι νέες πολυτελείς κατοικίες Navarino Residences, έχουν μαγευτική θέα στο Ιόνιο πέλαγος, είναι περιτριγυρισμένες από ελαιόδεντρα και δίπλα στα καταγάλανα νερά. Οι ιδιοκτήτες τους θα έχουν στη διάθεσή τους, τα κορυφαία επαγγελματικά επίπεδα διαχείρισης και εξυπηρέτησης του Costa Navarinο, ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και παροχών που διατίθενται στο ξενοδοχείο, καθώς και τα σύγχρονα και ασφαλή δίκτυα υγραερίου της ANDRIANOS.
28 Μάρτιος 2016
Συνεχίζοντας τα πρωτοπόρα έργα προμήθειας εξοπλισμού και εξαρτημάτων για δίκτυα υγραερίου, η «Ανδριανός», αποκλειστικός αντιπρόσωπος του ιταλικού οίκου Plinoxotar στην Ελλάδα ανέλαβε την προμήθεια της δεξαμενής υγραερίου στις νεόδμητες εγκαταστάσεις της εταιρείας παραγωγής τροφίμων ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Α.Ε στη ΒΙ.ΠΕ. Νέας Μηχανιώνας Θεσσαλονίκης. Η εταιρεία ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Α.Ε. δραστηριοποιείται στην καλλιέργεια - επεξεργασία και εξαγωγή ασπόνδυλων θαλασσινών, με κύριο εκπρόσωπο τα ολοθουροειδή ( ολοθούριο, κοινώς αγγούρι της θάλασσας ). Η νέα δεξαμενή τροφοδοτεί με καύσιμο υγραέριο πέντε βραστήρες , συνολικής μέγιστης κατανάλωσης 80kg/h που χρησιμοποιούνται για την αποστείρωση των προϊόντων πριν καταψυχθούν.
25 Ιανουάριος 2016
Σε ένα από τα καλύτερα "ιστορικά" ξενοδοχεία της Ελλάδας, στο πολυτελές Kinsterna Hotel με θέα τον θρυλικό κάστρο-βράχο της Μονεμβασιάς, η ANDRIANOS ανέλαβε την μελέτη, την προμήθεια και την εγκατάσταση ενός σύγχρονου δικτύου υγραερίου. Ένα έργο που ολοκληρώθηκε με σεβασμό στον ιδιαίτερο χαρακτήρα του ξενοδοχειακού συγκροτήματος και βασικό γνώμονα την ποιότητα και την απόλυτη ασφάλεια των νέων εγκαταστάσεων υγραερίου.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ