Αναζήτηση

Έργα

Προμήθεια και εγκατάσταση του δικτύου υγραερίου στο εστιατόριο Νέδων στην Καλαμάτα για την απόλυτη ασφάλεια του προσωπικού και των πελατών

Το εστιατόριο "Νέδων"  εμπιστεύτηκε την ANDRIANOS για την εγκατάσταση του δικτύου υγραερίου και την διασύνδεση της συστοιχίας των δύο φιαλών υγραερίου με τις συσκευές της κουζίνας του. Ένα ακόμη έργο που πραγματοποιήθηκε με την ολιστική τεχνογνωσία αλλά και την 25ετή εμπειρία της ANDRIANOS στα δίκτυα υγραερίου στην Καλαμάτα αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα.   

Τα οφέλη του εστιατορίου από την αναβάθμιση του δικτύου υγραερίου:

 1. Η απόλυτη ασφάλεια του προσωπικού και των πελατών ακόμα και σε εξεζητημένες περιπτώσεις όπως πυρκαγιά ή και σεισμός.
 2. Πλήρης συμμόρφωση με τον τεχνικό κανονισμό, άρα αποφυγή προστίμων από τις αρμόδιες αρχές.
 3. Αδιάλειπτη λειτουργία και μεγάλη διάρκεια ζωής του δικτύου λόγω της υψηλής ποιότητας των υλικών και των εγκαταστατών μας.
 4. Τακτική ετήσια συντήρηση - από την ΕΟΤ-ΕΞΕ - όπως επιβάλει ο κανονισμός.
 5. Αμεσότητα σε πιθανές βλάβες ή ανεπιθύμητες καταστάσεις λόγω της 24ωρης λειτουργίας της ειδικής ομάδας μηχανικών και αδειούχων τεχνικών μας.

Τα εξαρτήματα που κρίθηκαν απαραίτητα για την ασφάλεια του δικτύου ήταν:

 • Κολλεκτέρ Ιταλίας, με δυνατότητα σύνδεσης δύο φιαλών υγραερίου, το οποίο αποτελείται από βαλβίδα ασφαλείας, μανόμετρο, βάνες με ενσωματωμένες αντεπίστροφες βαλβίδες, πιστοποιημένο κατά UNI 7131.
 • Ηλεκτρομαγνητικές αερίου Technocontrol Ιταλίας, για την διακοπή της παροχής αερίου, όταν ανιχνευθεί διαρροή εκρηκτικών και τοξικών αερίων στο χώρο.
 • Ρυθμιστής 1ου & 2ου σταδίου μαζί 6kg/h 37mbar, με βαλβίδα ανακούφισης της πίεσης SBV (150mbar) και βαλβίδα αποκοπής SAV (120mbar),  PN 25.
 • Πιστοποιημένα ανοξοίδωτα εύκαμπτα σπιράλ Witzenmann Γερμανίας τύπου Μ1/2''Θ, πυράντοχο (650ο / 30min) με ταχυσύνδεσμο με βαλβίδα θερμικής διακοπής Ιταλίας τύπου socket για την σύνδεση των συσκευών της κουζίνας.
 • Πιστοποιημένους Πλαστικούς Εύκαμπτους συνδέσμους περβαρέως τύπου PB 30 GOK Γερμανίας κατάλληλους για σύνδεση των φιαλών με το κολλεκτέρ. 
 • Εύκαμπτη ανοξοίδωτη χαλυβδοσωλήνα κατασκευασμένη ειδικά για εσωτερικά δίκτυα διανομής υγραερίου Witzenmann Γερμανίας πιστοποιημένη σύμφωνα με το DIN EN 15266. CE mark.
 • Button Πανικού στεγανό για ηλεκτρομαγνητικές κανονικά ανοικτού ή κλειστού τύπου με μπουτονιέρα.
 • Αυτόνομος Ανιχνευτής Υγραερίου στεγανός IP65 Technocontrol Ιταλίας βιομηχανικού τύπου, κατάλληλος για  βαριά χρήση σε εστιατόρια, με αισθητήριο φτιαγμένο ειδικά για να ανιχνεύει προπάνιο και βουτάνιο (από τα οποία αποτελείται το υγραέριο).

Η προμήθεια των εξαρτημάτων και των ρυθμιστών πίεσης στο εγκατεστημένο δίκτυο υγραερίου έγινε σύμφωνα με όλες τις απαραίτητες διατάξεις ασφαλείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας παρέχοντας έτσι στο προσωπικό και τους πελάτες την απόλυτη ασφάλεια.

Τη Μελέτη, Εγκατάσταση και Τεχνική Υποστήριξη ανέλαβε η ΕΟΤ - ΕΞΕ (Ειδική Ομάδα Τεχνικών Εξοικονόμησης Ενέργειας), η εξειδικευμένη ομάδα μηχανικών και αδειούχων τεχνικών υγραερίου εξασφαλίζοντας την ασφάλεια, την υγιεινή και την απόδοση λειτουργίας του δικτύου.

002 diktuo ugraeriou kouzina estiatorio asfaleia003 fiales diktuo lpg estiatorio messinia

Εσωτερική εγκατάσταση συστοιχίας δύο φιαλών

004 diktuo ugraeriou kouzina solinoseis005 button koumpi panikou asfaleia diktua

Αριστερά: Ανοξοίδωτο εύκαμπτο σπιράλ με ταχυσύνδεσμο, εύκαμπτη ανοξοίδωτη χαλυβδοσωλήνα και ανιχνευτής υγραερίου IP65 βιομηχανικού τύπου. Δεξιά: Button Πανικού

006 esties lpg ugraerio egkatastasi messinia001 egkatastasi ugraeriou fiales andrianos kalamata

Το εστιατόριο Νέδων πλέον έχει ένα ποιοτικό και ασφαλές δίκτυο υγραερίου από την ANDRIANOS

 

Επικοινωνήστε με την ANDRIANOS για να ενημερωθείτε για την ασφάλεια & την ποιότητα στα Δίκτυα Υγραερίου

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ