Κάθε σπίτι μπορεί να έχει απόλυτη θερμική άνεση και υψηλή εξοικονόμηση ενέργειας με ένα σύστημα κλιματισμού.

Οι επιλογές είναι πολλές και όλες έχουν τα πλεονεκτήματα τους:

aircondition Infinity Supreme Ultimate carrier klimatistiko inverter

Οικονομία και Απόδοση με σύγχρονα Κλιματιστικά οικιακού τύπου.

Με μια σειρά από λειτουργίες που κάνουν την καθημερινή τους χρήση εύκολη και φιλική, δημιουργούν σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας, το ιδανικό κλίμα, για κάθε εποχή, με τον πιο οικονομικό τρόπο. Τα κλιματιστικά οικιακού τύπου είναι η πλέον κατάλληλη επιλογή καθώς έχουν όλα τα χαρακτηριστικά που τα κάνουν ελκυστικά σ΄ έναν χρήστη: κομψό σχεδιασμό, αθόρυβη λειτουργία, ποιότητα εσωτερικού αέρα, εξοικονόμηση ενέργειας, εύκολη εγκατάσταση και τους υψηλότερους συντελεστές θερμικής (SCOP) και ψυκτικής (SEER) απόδοσης της αγοράς.

 

klimastika klimatismos aircondition andrianos multi split toshiba quad

Απόλυτη Ευελιξία με Multi Inverter πολυδιαιρούμενα κλιματιστικά τοίχου.

Για τεράστια ευελιξία στην εγκατάσταση κλιματισμού σε μεγάλους οικιακούς χώρους προτείνονται τα πολυδιαιρούμενα κλιματιστικά. Χρησιμοποιώντας μία εξωτερική μονάδα και επιλέγοντας ανάμεσα σε μια ποικιλία εσωτερικών όπως κλιματιστικά τοίχου, κασέτες, καναλάτα, μονάδες δαπέδου και κονσόλες, μπορείτε να απολαύσετε υψηλή απόδοση και οικονομία. 

 

antlia thermotitas 30AWH

Ασύγκριτη Οικονομία με Αντλίες Θερμότητας.

Οι αντλίες θερμότητας  αποτελούν την πλέον ιδανική λύση στις ενεργειακές προκλήσεις της εποχής, καθώς μπορούν με αξιοπιστία να προσφέρουν την απόλυτη θερμική άνεση (κλιματισμό χώρου και ζεστό νερό χρήσης) όλες τις εποχές του χρόνου, με ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωηση. Με βάση διάφορα κριτήρια κατατάσσονται σε διάφορες κατηγορίες (π.χ. αέρα-αέρα, αέρα – νερού ή χαμηλών θερμοκρασιών – υψηλών θερμοκρασιών)

 


Η ANDRIANOS συνεργάζεται με τους κορυφαίους οίκους CARRIER & TOSHIBA, γνωστούς για τnν αξεπέραστη τεχνογνωσία τους στον τομέα του κλιματισμού. Δίνει μεγάλη έμφαση στις επιλογές κλιματιστικών μηχανημάτων, ώστε να είναι κατάλληλα για κάθε εφαρμογή και να προσφέρουν υψηλή απόδοση & οικονομία. 

carrier logo          Toshiba Logo

Mία πρόταση για ένα σύστημα κλιματισμού από την ANDRIANOS, περιλαμβάνει:

  • Σωστή μελέτη του χώρου για τον οποίο προορίζεται.

  • Εξειδικευμένη γνώση για τους νόμους και τις νέες τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας.

  • Υψηλή γνώση για την εγκατάσταση και υποστήριξη μετά την αγορά, από εξειδικευμένους τεχνικούς-ψυκτικούς.

aircondition systems andrianos

Η εταιρεία ANDRIANOS η οποία δραστηριοποιείται, στην Καλαμάτα, αποκλειστικά με τεχνολογίες αιχμής σε θέρμανση, κλιματισμό και εξοικονόμηση ενέργειας, με χιλιάδες επιτυχημένες εγκαταστάσεις σε Ελλάδα και Κύπρο εδώ και 25 χρόνια. Οι μηχανολόγοι και ηλεκτρολόγοι μηχανικοί της ANDRIANOS, σε συνδυασμό με τους εξειδικευμένους τεχνικούς της μοναδικής Ειδικής Ομάδας Τεχνικών Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΕΟΤ-ΕΞΕ) στην Ελλάδα, που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια, γνωρίζουν καλά ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.
Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες προσωπικές και οικονομικές απαιτήσεις του ιδιοκτήτη και αφού πρώτα επισκέπτονται επιτόπου τον χώρο που ενδιαφέρει, μελετούν με ακρίβεια ακόμη και το παραμικρό χαρακτηριστικό του, και κατόπιν προτείνουν την ιδανική τεχνολογική λύση με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Όλες οι εγκαταστάσεις της εταιρείας ANDRIANOS πραγματοποιούνται από την Ειδική Τεχνική Ομάδα ΕΟΤ-ΕΞΕ παρουσία του υπεύθυνου Μηχανολόγου Μηχανικού, ο οποίος αναλαμβάνει τον γενικό συντονισμό του κάθε έργου και τον απαραίτητο ποιοτικό έλεγχο των εργασιών και των υλικών που εφαρμόζονται, βάσει του προτύπου ISO 9001 που διαθέτει η εταιρεία από το 2010. 

Από το 1994 έως σήμερα, η εταιρεία ANDRIANOS έχει επενδύσει και συνεχίζει να επενδύει στην προσωπική ανάπτυξη των ανθρώπων της, σε τεχνογνωσία, υλικοτεχνικές υποδομές και έρευνα σε παγκόσμιο επίπεδο. Προσφέρει έτσι, καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες δημιουργίας “θερμικής άνεσης” , πετυχαίνοντας βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης, κρατώντας τόσο το αρχικό κόστος όσο και το κόστος λειτουργίας και συντήρησης στα χαμηλότερα επίπεδα της ελληνικής αγοράς.

Οικιακός Κλιματισμός

H ANDRIANOS αναλαμβάνει έργα εγκατάστασης και αναβάθμισης συστημάτων θέρμανσης-ψύξης και παραγωγής ζεστού νερού στους νομούς Μεσσηνίας & Αρκαδίας. Επιπλέον διαθέτει πανελλήνιο δίκτυο διάθεσης των προϊόντων της σε κάθε σημείο της υπόλοιπης Ελλάδας, της Κύπρου και του εξωτερικού. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη βέλτιστη λύση του Κλιματισμού στο χώρο σας, καλέστε στο 27210 23124 ή συμπληρώστε την φόρμα και οι έμπειροι μηχανικοί της ANDRIANOS θα επικοινωνήσουν μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη