Μέγεθος κειμένου

A A A A A

Αντίθεση

Προεπιλογή
Άσπρο - Μαύρο
Μαύρο - Άσπρο
Μπλε - Κίτρινο

Κείμενο σε ομιλία

Η επιχείρηση ANDRIANOS παρέχει Ενεργειακές Λύσεις από το 1994 καλύπτοντας την ανάγκη για θερμική άνεση, με υψηλούς βαθμούς απόδοσης για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

Κάνει εισαγωγές – αντιπροσωπείες – χονδρικό εμπόριο στην Ελλάδα και στη Κύπρο και διαθέτει προιόντα από τους παρακάτω οίκους:

Η ARISTON είναι ο παγκόσμιος ειδικός στη θέρμανση νερού και προϊόντων θέρμανσης παρέχοντας σε όλο τον κόσμο αποδοτικές και υψηλής ποιότητας λύσεις για την άνεσή του, με ιταλικό σχεδιασμό. Χάρη στην παγκόσμια τεχνογνωσία και την βαθιά κατανόηση των καταναλωτικών αναγκών, η ARISTON κερδίζει συνεχώς την εμπιστοσύνη από εκατομμύρια οικογένειες σε όλο τον κόσμο, για πάνω από 50 χρόνια, πουλώντας προϊόντα σε περισσότερες από 150 χώρες.

Από το 1902, όταν η εφεύρεση του Willis Carrier έθεσε τις βάσεις του σύγχρονου κλιματισμού, η Carrier είναι ο παγκόσμιος ηγέτης σε λύσεις θέρμανσης, κλιματισμού και ψύξης. Επενδύοντας στην καινοτομία, έχει καταφέρει να δημιουργεί συνεχώς νέα προϊόντα και υπηρεσίες που βελτιώνουν την άνεση στο εσωτερικό περιβάλλον, σε συνδυασμό με τη μέγιστη ευελιξία και αποτελεσματικότητα. Οι καινοτομίες της Carrier έχουν οδηγήσει σε νέες βιομηχανίες και γι αυτό το λόγο οι καταναλωτές εμπιστεύονται τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της σε κάθε γωνιά του κόσμου και σχεδόν σε κάθε πλευρά της καθημερινής ζωής.

Η Toshiba Air Conditioning κατασκεύασε τα πρώτα κλιματιστικά μηχανήματα το 1950 και από τότε επενδύει στη συνεχή βελτίωσή τους. Το 1961 παρουσίασε την πρώτη μονάδα split κλιματιτικού στον κόσμο - ένα σύστημα όπου οι εσωτερικές και εξωτερικές μονάδες συνδέονται μόνο με χαλκοσωληνώσεις. Ήταν η πρώτη που παρουσίασε στην αγορά κλιματιστικά τεχνολογίας Inverter το 1981 και διπλό περιστροφικό συμπιεστή το 1988. 

Η SALUS Controls καταλαμβάνει εξέχουσα θέση παγκοσμίως  στον τομέα της παροχής λύσεων για τον έλεγχο συστημάτων Θέρμανσης / Κλιματισμού & Παραγωγής ΖΝΧ.

Η RCS s.r.l. είναι η κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία στην κατασκευή και συντήρηση δεξαμενών αποθήκευσης υγραερίου. Η έδρα της εταιρείας ειναι στη Latina (Ιταλίας) και το εργοστάσιο στην Aprilia. Η εταιρεία διαθέτει σχεδόν 30 χρόνια εμπειρίας στη συντήρηση και κατασκευή δεξαμενών LPG και δοχείων πίεσης με αξιοσημείωτη επιτυχία που αποδείχθηκε από 6 ευρωπαϊκά και διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

Ο Οίκος Plinoxotar λειτουργεί στην Ιταλία από το 1960. Ξεκίνησε ως O.T.A.R.,και κατά την πρώτη περίοδο λειτουργίας του ασχολήθηκε με την παραγωγή συστημάτων θέρμανσης και δεξαμενές για την αποθήκευση καυσίμων. Έπειτα, με κατεύθυνση την ανάπτυξη και τη διαφοροποίηση των παραγωγικών τομέων, η PLINOX επικεντρώθηκε στην παραγωγή ανοξείδωτων δεξαμενών για τη χημική βιομηχανία (χρώματα, μελάνια και άλλα προϊόντα) και της βιομηχανίας τροφίμων, και η O.T.A.R , με αξιόλογες επενδύσεις, παγιώθηκε ως ένας από τους κύριους κατασκευαστές δεξαμενών υγραερίου.

Η GOK είναι η κορυφαία εταιρεία στον τομέα της τεχνολογίας μετρήσεων και ελέγχου για το υγραέριο και το πετρέλαιο θέρμανσης στην Γερμανία και θεωρείται market leader στην ευρωπαϊκή αγορά εξαρτημάτων υγραερίου και φυσικού αερίου. Το όνομα της εταιρείας προέρχεται από τα ονόματα των ιδρυτών της, ο Karl-Heinz Kleine και Josef Gottfried οι οποίοι είχαν όραμα να βρουν καινοτόμες ιδέες ώστε εξασφαλίσουν την μέγιστη ασφάλεια των εξαρτημάτων υγραερίου στις πλέον προσιτές τιμές της αγοράς.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1948 από τον Hans Otto Christiani ως "Hans Christiani & Co." στην Κολωνία της Γερμανίας. Aπό το 1977 ξεκίνησε την ανάπτυξη και δημιουργία συστημάτων επεξεργασίας νερού κατά της λάσπης και σκουριάς, με φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα. Διαθέτει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στην επεξεργασία νερού με υψηλά πρότυπα ποιότητας,  τα προϊόντα της κατασκευάζονται στη Γερμανία και διατίθενται σε περισσότερες από 50 χώρες. 

H Watts Industries Italia S.r.l. είναι ηγέτης στην ιταλική αγορά θέρμανσης, κλιματισμού και υδραυλικών εγκαταστάσεων. Η εταιρεία είναι γνωστή για τον θεμελιώδη ρόλο που διαδραματίζει στον κλάδο, με την εκτόξευση συστημάτων και προϊόντων όπως βαλβίδες ασφαλείας, θερμοστατικές βαλβίδες, μανόμετρα, θερμοστατικές κεφαλές για αυτονομία ανά ζώνη, διηλεκτρικούς συνδέσμους, βαλβίδες εξισορρόπησης, συστήματα μέτρησης θερμότητας και υδραυλικές μονάδες προληπτικής ροής.

Η AQUAMAX SAN δημιουργήθηκε με στόχο την ανάπτυξη τεχνολογικών προϊόντων όπως οι αντλίες αφαλάτωσης και τα εξαρτήματά τους, τα φίλτρα, οι αποσκληρυντές νερού και τα χημικά προϊόντα. Η ανάπτυξη του τεχνικού τμήματος και οι συνεχείς επαφές με τους αντιπροσώπους και τους πελάτες έχουν οδηγήσει στην ανάπτυξη νέων και σημαντικών αλλαγών για την όσο το δυνατόν υψηλότερη ποιότητα και σταθερότητα των προϊόντων της. 

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Ακολούθησε στο Facebook

Visa Mastercard Maestro verified by visa mastercard securecode piraeus bank gr

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη