Αναζήτηση

Η επιχείρηση ANDRIANOS παρέχει Ενεργειακές Λύσεις από το 1994 καλύπτοντας την ανάγκη για θερμική άνεση, με υψηλούς βαθμούς απόδοσης για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

Κάνει εισαγωγές – αντιπροσωπείες – χονδρικό εμπόριο στην Ελλάδα και στη Κύπρο και διαθέτει προιόντα από τους παρακάτω οίκους:

Η GOK είναι η κορυφαία εταιρεία στον τομέα της τεχνολογίας μετρήσεων και ελέγχου για το υγραέριο και το πετρέλαιο θέρμανσης στην Γερμανία και θεωρείται market leader στην ευρωπαϊκή αγορά εξαρτημάτων υγραερίου και φυσικού αερίου. Το όνομα της εταιρείας προέρχεται από τα ονόματα των ιδρυτών της, ο Karl-Heinz Kleine και Josef Gottfried οι οποίοι είχαν όραμα να βρουν καινοτόμες ιδέες ώστε εξασφαλίσουν την μέγιστη ασφάλεια των εξαρτημάτων υγραερίου στις πλέον προσιτές τιμές της αγοράς.

Η RCS s.r.l. είναι η κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία στην κατασκευή και συντήρηση δεξαμενών αποθήκευσης υγραερίου. Η έδρα της εταιρείας ειναι στη Latina (Ιταλίας) και το εργοστάσιο στην Aprilia. Η εταιρεία διαθέτει σχεδόν 30 χρόνια εμπειρίας στη συντήρηση και κατασκευή δεξαμενών LPG και δοχείων πίεσης με αξιοσημείωτη επιτυχία που αποδείχθηκε από 6 ευρωπαϊκά και διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

Η εταιρεία CPS srl ιδρύθηκε το 2010 από τον Pietro Carbone, ιδρυτή της κορυφαία εταιρεία στον τομέα των μηχανολογικών εγκαταστάσεων για κλιματισμό και θέρμανση, Carbone Climatizzazione από το 1981. Η CPS srl έγινε γρήγορα μια από τις κορυφαίες ιταλικές εθνικές και διεθνείς εταιρείες, λόγω της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών της.

Από το 1902, όταν η εφεύρεση του Willis Carrier έθεσε τις βάσεις του σύγχρονου κλιματισμού, η Carrier είναι ο παγκόσμιος ηγέτης σε λύσεις θέρμανσης, κλιματισμού και ψύξης. Επενδύοντας στην καινοτομία, έχει καταφέρει να δημιουργεί συνεχώς νέα προϊόντα και υπηρεσίες που βελτιώνουν την άνεση στο εσωτερικό περιβάλλον, σε συνδυασμό με τη μέγιστη ευελιξία και αποτελεσματικότητα. Οι καινοτομίες της Carrier έχουν οδηγήσει σε νέες βιομηχανίες και γι αυτό το λόγο οι καταναλωτές εμπιστεύονται τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της σε κάθε γωνιά του κόσμου και σχεδόν σε κάθε πλευρά της καθημερινής ζωής.

Η SALUS Controls καταλαμβάνει εξέχουσα θέση παγκοσμίως  στον τομέα της παροχής λύσεων για τον έλεγχο συστημάτων Θέρμανσης / Κλιματισμού & Παραγωγής ΖΝΧ.

Η Toshiba Air Conditioning κατασκεύασε τα πρώτα κλιματιστικά μηχανήματα το 1950 και από τότε επενδύει στη συνεχή βελτίωσή τους. Το 1961 παρουσίασε την πρώτη μονάδα split κλιματιτικού στον κόσμο - ένα σύστημα όπου οι εσωτερικές και εξωτερικές μονάδες συνδέονται μόνο με χαλκοσωληνώσεις. Ήταν η πρώτη που παρουσίασε στην αγορά κλιματιστικά τεχνολογίας Inverter το 1981 και διπλό περιστροφικό συμπιεστή το 1988. 

Η ARISTON είναι ο παγκόσμιος ειδικός στη θέρμανση νερού και προϊόντων θέρμανσης παρέχοντας σε όλο τον κόσμο αποδοτικές και υψηλής ποιότητας λύσεις για την άνεσή του, με ιταλικό σχεδιασμό. Χάρη στην παγκόσμια τεχνογνωσία και την βαθιά κατανόηση των καταναλωτικών αναγκών, η ARISTON κερδίζει συνεχώς την εμπιστοσύνη από εκατομμύρια οικογένειες σε όλο τον κόσμο, για πάνω από 50 χρόνια, πουλώντας προϊόντα σε περισσότερες από 150 χώρες.

Είτε πρόκειται για οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους, βιομηχανικούς χώρους ή δημόσια κτίρια, τα προϊόντα υψηλής ποιότητας Taconova, που εξοικονομούν πόρους, είναι πάντα η σωστή επιλογή για θέρμανση, ψύξη, εσωτερικούς χώρους και υγιεινές εφαρμογές.

Η CPF Industriale, η Geca και η Tecnocontrol αποτελούν μέρος μιας ομάδας ιταλικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται επί σειρά ετών στην εγχώρια και διεθνή αγορά με δικές τους σειρές προηγμένων και πιστοποιητικών προϊόντων για να ικανοποιήσουν κάθε εφαρμογή για την οποία κατασκευάζονται. 

Οι οίκος Decayeux εξειδικεύεται στον τομέα του φυσικού αερίου και των κατασκευών, με γνώση των εργαλείων παραγωγής και της ιστορίας των προϊόντων. Με ιστορία 200 ετών θεωρείται ειδικός στις βαλβίδες αερίου και τα συστήματα σύνδεσης, προσφέροντας σημαντικά πλεονεκτήματα για την ασφάλεια και την ποιότητα όλων των προϊόντων της.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη