Η SALUS Controls καταλαμβάνει εξέχουσα θέση παγκοσμίως  στον τομέα της παροχής λύσεων για τον έλεγχο συστημάτων Θέρμανσης / Κλιματισμού & Παραγωγής ΖΝΧ.

Είναι μία πολυεθνική εταιρία με παρουσία σε συνολικά 80 χώρες σε ολόκληρη την Ασία, τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη. Με κεντρικά γραφεία στην Αγγλία, την Πολωνία και την Γερμανία έχει καταφέρει να διαμορφώσει ισχυρές σχέσεις σε εμπορικές, βιομηχανικές και καταναλωτικές αγορές της Ευρώπης. Μέλος του The Computime Group Ltd στο Χονγκ Κονγκ, θεωρείται μία από τις κορυφαίες εταιρίες σε επίπεδο μελέτης και παραγωγής προϊόντων αυτοματισμού με εξειδίκευση στον τομέα HVAC. Διαθέτει πλήθος ποιοτικών θερμοστατών με συγχρόνους αλγόριθμους βελτιστοποίησης (PWM & TPI) για τον ποιοτικό έλεγχο των συστημάτων με τεράστια ακρίβεια, έξυπνες συσκευές, πχ παγίδες παραθύρων, ρελέ, ανιχνευτής καπνού, πλημμύρας, πρίζες. 

Δείτε τα προϊόντα της SALUS στις παρακάτω ενότητες:

Συστήματα Smart HomeΘερμοστάτες-Αυτοματισμοί

 


 

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Αν ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα της ANDRIANOS, παρακαλούμε καλέστε στο 27210 23124 ή συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη