Αναζήτηση

Ο Ηλιακός Ελεγκτής ή αλλιώς ο Ηλιακός Ρυθμιστής, είναι υπεύθυνος για τη ρύθμιση και την καταγραφή των σημαντικών παραμέτρων του ηλιακού συστήματος. Περιέχεται στον ηλιακό σταθμό και θεωρείται η "καρδιά" του ηλιοθερμικού συστήματος, αφού είναι υπεύθυνος για τη σωστή λειτουργία και συγχρονισμό όλων των επιμέρους τμημάτων.

Σε ποια κατάσταση βρίσκεται η ηλιοθερμική εγκατάστασή; Είναι ενεργειακά αποδοτική; Αρκεί το πάτημα ενός κουμπιού – και έχετε την απάντηση. Η ισχύς του συλλέκτη μετριέται μονίμως, για να μεταφέρεται η μέγιστη ενέργεια στο συσσωρευτή. Ένα περίπλοκο λογισμικό στο παρασκήνιο εγγυάται ιδανικό ενεργειακό ισοζύγιο ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον μέσω του ηλιακού ελεγκτή δίνεται η δυνατότητα για άμεση επέμβαση και ρύθμιση παραμέτρων, μέσω διαδικτύου, από όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο.


Η ANDRIANOS ασχολείται με τα Ηλιακά Συστήματα από το 1994. Χρησιμοποιώντας την μακρόχρονη εμπειρία της στα Ηλιοθερμικά Συστήματα διαθέτει ηλιακούς ελεγκτές των κορυφαίων ευρωπαϊκών εταιρειών RESOL & SALUS. Διαθέτει προϊόντα και λύσεις τόσο στις απλές περιπτώσεις ενός Ηλιακού Θερμοσίφωνα, όσο και στα πιο απαιτητικά και σύγχρονα συστήματα που για να υλοποιηθούν συνδυάζεται η τελευταία τεχνολογία και η τεχνογνωσία της ANDRIANOS, ώστε να δημιουργήσουν συστήματα για κάθε απαίτηση από το μικρότερο μέχρι και το μεγαλύτερο κτίριο της περιοχής. 

resol logo            logo salus

Από το 2015 η ANDRIANOS σχεδιάζει και παράγει σε δύο από τα καλύτερα εργοστάσια της  Ευρώπης, ηλιακούς θερμοσίφωνες, αλλά και θερμοδοχεία και ηλιακούς συλλέκτες, με το brand name "ANDRIANOS - World Leading Solar Thermal Technologies", τα οποία συναρμολογεί στην έδρα της, στην Καλαμάτα. Προσφέρει έτσι στους πελάτες της μία από τις ποιοτικότερες και ανταγωνιστικές λύσεις ηλιακών συστημάτων στην Ευρώπη. Το όνομα ANDRIANOS τόσο στη Μεσσηνία όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι συνώνυμο της ποιότητας και της εξοικονόμησης ενέργειας στα Ηλιοθερμικά Συστήματα.


Κατεβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο για τους Ηλιακούς Ελεγκτές ANDRIANOS

Ηλιακοί Ελεγκτές RESOL & SALUS

Ηλιακός ελεγκτής- Σύστημα ελέγχου DeltaSol SL

Ηλιακός ελεγκτής- Σύστημα ελέγχου DeltaSol SL

Το DeltaSol SL είναι ένας ηλιακός ελεγκτής ιδανικός για τον εύκολο και γρήγορο έλεγχο από τα πιο απλά μέχρι τα πιο πολύπλοκα ηλιακά συστήματα και συστήματα θέρμανσης. Έχει 27 προδιαμορφωμένα βασικά συστήματα με έως και 3 υδραυλικές παραλλαγές το καθένα. Η λειτουργία γίνεται μέσω 2 κύριων κουμπιών και 1 επιλογέα ρύθμισης, το Lightwheel®. Το πολύχρωμο LED, ενσωματωμένο στο Lightwheel®, προσφέρει πολλές δυνατότητες για την ένδειξη διαφορετικών καταστάσεων του συστήματος. Η υποδοχή κάρτας microSD και τα δύο micro-κουμπιά, για γρήγορη πρόσβαση στη χειροκίνητη λειτουργία και στη λειτουργία διακοπών, βρίσκονται κάτω από το κάλυμμα του περιβλήματος.

Περιλαμβάνει: 4 αισθητήρες Pt1000 ( 2 x FKP6, 2 x FRP6)
- 4 εξόδους ρελέ (περιλαμβάνεται 1 ρελέ χαμηλής τάσης για εφεδρική πηγή θέρμανσης)
- 2 εξόδους PWM για τον έλεγχο της ταχύτητας των υψηλών απόδοσης κυκλοφορητών
- 4 είσοδοι για αισθητήρια

 

 

Ηλιακός ελεγκτής - Σύστημα ελέγχου DeltaSol BX Plus

Ηλιακός ελεγκτής - Σύστημα ελέγχου DeltaSol BX Plus

Το DeltaSol BX Plus είναι ένας ηλιακός ελεγκτής για πολύπλοκα ηλιακά συστήματα και συστήματα θέρμανσης. Το menu εκκίνησης λειτουργίας σας οδηγεί στη διαμόρφωση του συστήματος ζητώντας τις πιο σημαντικές ρυθμίσεις αμέσως μετά τη σύνδεση του ελεγκτή. Για μια βέλτιστη επισκόπηση, όλα τα αισθητήρια και τα ρελέ εμφανίζονται στο μενού υπηρεσιών.

Περιλαμβάνει: 5 αισθητήρες Pt1000 (2xFKP6, 3x FRP6), καλώδιο προσαρμογέα PWM και κάρτα SD
- 8 είσοδοι για αισθητήρια και 5 εξόδους ρελέ
- 2 εξόδους PWM για τον έλεγχο της ταχύτητας των υψηλών απόδοσης κυκλοφορητών

 

 

RESOL ΚΜ2 -  Απομακρυσμένος έλεγχος στον ελεγκτή & ενσωματωμένη καταγραφή δεδομένων

RESOL ΚΜ2 -  Απομακρυσμένος έλεγχος στον ελεγκτή & ενσωματωμένη καταγραφή δεδομένων

Το KM2 είναι η ιδανική διασύνδεση μεταξύ ενός ελεγκτή Resol και του διαδικτύου. Επιπλέον επιτρέπει την καταγραφή δεδομένων του συστήματος και την πρόσβαση στο σύστημα μέσω του www.VBus.net

Περιλαμβάνει: CD, καλώδιο LAN, προσαρμογέα ρεύματος και προσυνδεδεμένο καλώδιο VBus

   

Ηλιακός ελεγκτής Salus PCSOL 201

Ηλιακός ελεγκτής Salus PCSOL 201 

Ο PCSOL 201 είναι ένας ελεγκτής με γραφική οθόνη ενδείξεων και λειτουργικό σύστημα “TOUCH & PLAY”, κατάλληλος για τον έλεγχο των ηλιακών κυκλωμάτων. Μπορούν να συνδεθούν με αντλίες υψηλής απόδοσης PWM και χωρίς τάση εξόδου Η.

Χαρακτηριστικά:
-Σύνδεση με αντλίες υψηλής απόδοσης PWM
-Λειτουργικό σύστημα “TOUCH & PLAY”
-Πολλά ηλιακά προγράμματα για επιλογή
-Δυνατότητα σύνδεσης 4 αισθητήρων θερμοκρασίας PT1000 (2 αισθητήρια περιλαμβάνονται)
-Λειτουργία απενεργοποίησης της αντλίας μετά την επίτευξη της μέγιστης θερμοκρασίας στο δοχείο
-Απενεργοποίηση της εφεδρικής πηγής θερμότητας όταν ο ηλιακός αρχίζει να δουλεύει
-Αντιπαγωτική προστασία
-Υπολογισμός της θερμικής ενέργειας που ανακτάται
-Οπτικοποίηση της ανακτηθείσας θερμικής (από ηλιακό) ενέργειας των τελευταίων ημερών από τον αγωγό.
-Λειτουργία πτώσης θερμότητας μετά την επίτευξη της μέγιστης θερμοκρασίας στο δοχείο.
-“Έξυπνος συναγερμός” – αναγνωρίζει τις καταστάσεις συναγερμού
Τεχνικά χαρακτηριστικά:
-Είσοδοι (χαμηλή τάση): 4 είσοδοι θερμοκρασίας
-Άλλοι είσοδοι/έξοδοι (χαμηλή τάση): έξοδος (Η) 5-6V/0,1(DC), έξοδος PWM για έλεγχο του ηλιακού κυκλοφορητή (μόνο Ρ1)
-Συχνότητα σήματος PWM:200Ηz
-Έξοδοι (υψηλής τάσης): Έξοδος Ρ1, Ρ2:230V/max 0,5A (AC)
-Ικανότητα φορτίου P1,P2: όχι περισσότερο από 0,5Α (ΑC)/έξοδος
-Συνθήκες λειτουργίας : 0°≤Τa≤40°C, υγρασία 10-90% χωρίς συμπύκνωση
-Προστασία: ΙΡ20
-Βάρος : 280gr, Διαστάσεις mm (ΠxΥxΔ) : 140x95x40
-Τάση τροφοδοσίας:30, I=1,02A (η εισαγωγή ρεύματος μόνο από τον ελεγκτή είναι 0,02Α), 50Hz
-Επίπεδο σήματος: 5V, ψηφιακό: 5 ÷ 100%

Επικοινωνήστε με την ANDRIANOS για να ενημερωθείτε για τα Συστήματα Ελέγχου για Συστήματα Ηλιακής Θέρμανσης

Εφαρμογές με Ηλιοθερμία από την ANDRIANOS

18 Μάρτιος 2021
Η ενεργειακή αναβάθμιση του ξενοδοχείου MANIATIS περιλάμβανε την προμήθεια και εγκατάσταση ηλιοθερμικού συστήματος της ANDRIANOS, βασισμένο στους κορυφαίους συλλέκτες (AND-solar Premium) και τα καινοτόμα ηλιακά θερμοδοχεία ANDRIANOS Pro-Hyg με θερμοκρασιακή διαστρωμάτωση.
25 Ιανουάριος 2018
Τις τελευταίες μέρες του 2017 η ANDRIANOS, κατόπιν συμμετοχής της σε πρόχειρο διαγωνισμό, προμήθευσε δύο Υβριδικά Ηλιοθερμικά Συστήματα, στην 120ΠΕΑ της Πολεμικής Αεροπορίας, συνδυάζοντας τον υφιστάμενο εξοπλισμό με νέα καινοτόμα προϊόντα. Η εξειδικευμένη ομάδα Μηχανικών & Τεχνικών της ΕΟΤ-ΕΞΕ - Ειδική Ομάδα Τεχνικών Εξοικονόμησης Ενέργειας- πραγματοποίησε τη μελέτη, την εγκατάσταση και την παραμετροποίηση των νέων συστημάτων στις εγκαταστάσεις τις 120 ΠΕΑ.
22 Μαϊος 2017
Οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) αποτελούν μονόδρομο τόσο για την εξοικονόμηση ενέργειας, όσο και για την προστασία του περιβάλλοντος. Ιδιαίτερα στη σαγηνευτική Ελαφόνησο, με την προστατευμένη περιοχή NATURA, η επιλογή της ηλιοθερμίας για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης ήταν η βέλτιστη που θα μπορούσαν να κάνουν οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου Maniatis Studio.
4 Μαϊος 2017
Σμαραγδένια νερά, αμμόλοφοι, παραλίες και φωτεινό ουρανό με απεριόριστη ηλιακή ενέργεια, όλα τα έχει στην Ελαφόνησο, το γοητευτικό νησάκι απέναντι από τη Νεάπολη Λακωνίας, όπου μια νέα σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα τροφοδοτείται πλέον με την ενέργεια του Ήλιου, χάρη στα ηλιοθερμικά συστήματα TiSUN.
4 Απρίλιος 2017
Είναι γεγονός ότι πλέον τα υβριδικά συστήματα αποτελούν μία από τις βέλτιστες & πιο σύγχρονες λύσεις για την κάλυψη των θερμικών αναγκών μιας οικίας, αφού τα επιμέρους υποσυστήματα αλληλοσυμπληρώνονται και μεγιστοποιούν τους βαθμούς απόδοσης. Αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι ότι ακόμα και οι υφιστάμενες, παλιές αλλά και σύγχρονες, εγκαταστάσεις μπορούν να αναβαθμιστούν σε υβριδικά συστήματα, αρκεί να υπάρχει η έμπειρη ομάδα μηχανικών με την ολιστική τεχνογνωσία που απαιτούν οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις.
8 Μάρτιος 2017
Πέρασαν περισσότερα από είκοσι χρόνια από την πρώτη προβολή της εξαιρετικής , κινηματογραφικού ύφους, σειράς «στο camping» της ΕΡΤ. Το περίφημο αυτό camping της τηλεοπτικής σειράς, στην μαγευτική Παραλία της Πλάκας στην Αργολίδα, παραμένει ενεργό και αναβαθμίζεται διαρκώς για να προσφέρει πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες στους επισκέπτες τους.
4 Σεπτέμβριος 2015
Ο μεγαλύτερος ξενοδοχειακός όμιλος της Ελλάδας, Mitsis Hotels A.E, απαριθμεί 20 ξενοδοχεία, City και Resort Hotels 4, 5* και Delux, συμπεριλαμβανομένων 11 κέντρων SPA και θαλασσοθεραπείας, σε μερικές από τις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδος. Με γνώμονα την εξοικονόμηση ενέργειας και τον σεβασμό στο περιβάλλον, ο όμιλος επένδυσε στην ηλιοθερμική τεχνολογία για την θέρμανση των Ζεστών Νερών Χρήσης σε δύο από τις ξενοδοχειακές μονάδες του. Στο Mitsis Roda Beach στην Κέρκυρα και στο Mitsis Alila Resort & Spa στην Ρόδο εγκαταστάθηκαν ηλιοθερμικά συστήματα του Αυστριακού Οίκου TiSUN, που αντιπροσωπεύονται αποκλειστικά στην Ελλάδα από την εταιρεία "Ανδριανός".
16 Ιούνιος 2015
Σε μια μοναδικά ειδυλλιακή ξενοδοχειακή μονάδα στον Άγιο Δημήτριο της Μεσσηνιακής Μάνης, η ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ανέλαβε την μελέτη, την προμήθεια και την εγκατάσταση ενός ηλιοθερμικού συστήματος για την κάλυψη των αναγκών σε ζεστό νερό χρήσης και την θέρμανση χώρων οκτώ ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων. Με γνώμονα την μέγιστη απόδοση και την εναρμόνιση με τον γραφικό χαρακτήρα των οικημάτων της περιοχής, επιλέχθηκε το σύστημα του Αυστριακού Οίκου TiSUN, που με τους Ηλιακούς Συλλέκτες μέσα στην στέγη (in-roof), είναι ιδανικό για περιπτώσεις με αυξημένες ενεργειακές και αισθητικές απαιτήσεις.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Ακολούθησε στο Facebook

Visa Mastercard Maestro verified by visa mastercard securecode piraeus bank gr

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ