Αναζήτηση

Σμαραγδένια νερά, αμμόλοφοι, παραλίες και φωτεινό ουρανό με απεριόριστη ηλιακή ενέργεια, όλα τα έχει στην Ελαφόνησο, το γοητευτικό νησάκι απέναντι από τη Νεάπολη Λακωνίας, όπου μια νέα σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα τροφοδοτείται πλέον με την ενέργεια του Ήλιου, χάρη στα ηλιοθερμικά συστήματα TiSUN.

Simos Elafonisos 1441982773 3 Simos

Η μαγευτική παραλία του Σίμου στην Ελαφόνησο

Στην εξωτική παραλία του Σίμου, στην Ελαφόνησο Λακωνίας, μια νέα σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα θα υποδεχτεί σύντομα τους πρώτους επισκέπτες της. Οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου "Double Bay Beach Hotel" επέλεξαν την ANDRIANOS και τα ηλιοθερμικά της συστήματα για τον εξοπλισμό του κτιρίου τους με ένα σύγχρονο και αποδοτικό σύστημα παραγωγής Ζεστού Νερού Χρήσης.

neo xenodoxeio elafonhsos

Η νέα ξενοδοχειακή μονάδα "Double Bay Beach Hotel" στην Ελαφόνησο

Οι μηχανικοί της ANDRIANOS ανέλυσαν τις ανάγκες της ξενοδοχειακής μονάδας και κατέληξαν σε ένα σύγχρονο ηλιοθερμικό σύστημα που αποτελείται από ηλιακούς συλλέκτες TiSUN PFM υψηλής απόδοσης και το κορυφαίο δοχείο θερμοκρασιακής διαστρωμάτωσης PRO-CLEAN του Αυστριακού Οίκου.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο ηλιοθερμικό σύστημα αποτελείται από 10 κάθετους ηλιακούς συλλέκτες PFM συνολικής επιφάνειας 25,5m2 , το ηλιακό δοχείο PRO-CLEAN 2000lt με εναλλάκτη θερμοκρασιακής διαστρωμάτωσης, μια ηλεκτρική αντίσταση 7,5 kW για την κάλυψη των θερμικών αναγκών τις ημέρες χωρίς ηλιοφάνια & τον κεντρικό ηλιακό σταθμό με τον ηλιακό ελεγκτή που είναι υπεύθυνοι για την αρμονική λειτουργία όλου του συστήματος.

thermodoxeio pro clean hliakoi sullektes 

Αριστερά: Tο Θερμοδοχείο PRO CLEAN & ο Ηλιακός Σταθμός TiSUN      |      Δεξιά: Oι Ηλιακοί Συλλέκτες TiSUN PFM

Επιπρόσθετα, η εγκατάσταση περιλαμβάνει ένα σύγχρονο σύστημα τηλεπαρακολούθησης και απομακρυσμένης παραμετροποίησης, που δίνει τη δυνατότητα τόσο για τοπική προβολή των στοιχείων του ηλιοθερμικού συστήματος, όσο και διαδικτυακά, με αποτέλεσμα τη δυνατότητα έλεγχου και ρύθμισης της εγκατάστασης, χωρίς να είναι απαραίτητη η επίσκεψη τεχνικού στον χώρο.

Την εγκατάσταση του ηλιοθερμικού συστήματος ανέλαβε εξολοκλήρου και εκτέλεσε επιτυχώς η Ειδική Ομάδα Τεχνικών Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΕΟΤ-ΕΞΕ), η οποία θα προσφέρει και την απαραίτητη τεχνική υποστήριξη, με την τακτική συντήρηση & τη βελτιστοποίηση του ηλιοθερμικού συστήματος τα επόμενα έτη.

rythmisi hliakou sunthrhsh hliakou egkatastah hliakou

Ε.Ο.Τ.-ΕΞ.E. - Εγκατάσταση, παραμετροποίηση, βελτιστοποίηση, τακτική συντήρηση από τους ειδικούς.

Πλέον, οι ιδιοκτήτες, το προσωπικό και οι ένοικοι του ξενοδοχείου θα απολαμβάνουν ποιοτική παροχή ζεστού νερού, οποιαδήποτε στιγμή, αποδοτικά και οικονομικά, χάρη στον ήλιο και τα συστήματα ηλιοθερμίας, αφού επιτυγχάνεται ιδιαίτερα αποδοτική λειτουργία με ταυτόχρονη προστασία του περιβάλλοντος.

hliakoi sullektes 2 ydraulikh exisoropisi hliakos stathmos hliakoi sullektes 5 ydraulikh exisoropisi 2

Η ANDRIANOS ασχολείται με τεχνολογίες αιχμής σε θέρμανση, κλιματισμό και εξοικονόμηση ενέργειας, από το 1994, παρέχοντας υψηλές επιδόσεις και αποδοτικά συστήματα. Με τεράστια εμπειρία στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, η επιβράβευση της επιτυχημένης πορείας της, είναι η εμπιστοσύνη πελατών και συνεργατών στην υψηλή τεχνογνωσία του προσωπικού της & τις επαγγελματικές υπηρεσίες που προσφέρει.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ