Η επιλογή του συστήματος Θέρμανσης αποτελεί μια βασική ενέργεια για κάθε σύγχρονο νοικοκυριό, αφού αποτελεί τον κύριο παράγοντα άνεσης σε κάθε σπίτι.

thermansi kalamata

Οι επιλογές θέρμανσης είναι πλέον πολλές:

- Οι αντλίες θερμότητας συνήθως είναι η βέλτιστη επιλογή για τις περισσότερες νέες εγκαταστάσεις στην κλιματική ζώνη Α (όπου ανήκει και ο Νομός Μεσσηνίας), αφού έχουν ιδιαίτερα υψηλούς βαθμούς απόδοσης, δεν απαιτούν λεβητοστάσιο, καμινάδα κλπ, ενώ εκτός από θέρμανση, μπορούν να προσφέρουν και ψύξη με τη χρήση μονάδων Fan Coil. Μια εγκατάσταση με Αντλία Θερμότητας στην κλιματική ζώνη Α, επιτυγχάνει εξοικονόμηση έως και 65% σε σχέση με μια συμβατική εγκατάσταση με λέβητα πετρελαίου.

Αντλίες Θερμότητας

 antlia thermothtas kalamata 61AF antlia thermothtas thermasis kalamata toshiba antlia thermotitas 30AWH thermansi kalamata messinia

Αντλίες Θερμότητας CARRIER & TOSHIBA

antlia thermothtas nimbus pocket M 2 ariston NuosPrimo Normale Copy 400x400

Αντλίες Θερμότητας ARISTON

- Οι επίτοιχοι λέβητες υγραερίου με τεχνολογία συμπύκνωσης αποτελούν μια σύγχρονη επιλογή με υψηλούς βαθμούς απόδοσης, που ωστόσο προϋποθέτουν χώρο για δεξαμενή υγραερίου ή τουλάχιστον φιάλες υγραερίου. Μια εγκατάσταση με επίτοιχο λέβητα υγραερίου, επιτυγχάνει εξοικονόμηση έως και 65% σε σχέση με μια εγκατάσταση με λέβητα πετρελαίου.

Λέβητες Συμπύκνωσης

lebhtes aerioy thermansis kalamata

Επίτοιχοι Λέβητες Υγραερίου Ariston με Τεχνολογία Συμπύκνωσης 

- Οι συμβατικοί λέβητες πετρελαίου αποτελούσαν για πολλά χρόνια την κλασσική επιλογή, που ωστόσο πλέον δεν ενδείκνυται αφού δεν πληρούν τις ελάχιστες απαιτήσεις ενεργειακής απόδοσης και εκπομπών ρύπων της νέας Ευρωπαϊκής οδηγίας Ecodesign. Ως εκ τούτου από 26 Σεπτεμβρίου 2015, οι συμβατικοί λέβητες τέθηκαν εκτός παραγωγικής διαδικασίας, εισαγωγής και πώλησης μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τη θέση τους πήραν οι λέβητες που διαθέτουν τεχνολογία συμπύκνωσης των καυσαερίων, οι οποίοι καλύπτουν απόλυτα τις ελάχιστες απαιτήσεις της νέας νομοθεσίας. Οι λέβητες πετρελαίου συμπύκνωσης επιτυγχάνουν εξοικονόμηση έως και 25% σε σχέση με τους συμβατικούς λέβητες πετρελαίου.

Λεβητοστάσια Πετρελαίου

lebhtes-petrelaioy-kalamata lebhtes-petrelaioy-kalamata-messinia-thermansi

Λέβητες Πετρελαίου με Τεχνολογία Συμπύκνωσης

- Ο συνδυασμός των παραπάνω συστημάτων με ένα σύστημα ηλιοθερμίας, θα αυξήσει τους βαθμούς απόδοσης καθώς και την αυτονομία του συνολικού, υβριδικού πλέον, συστήματος θέρμανσης. Η ηλιοθερμική τεχνολογία κατέχει ηγετική θέση μεταξύ των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και χρησιμοποιείται ευρέως στον ξενοδοχειακό τομέα, όπου επιτυγχάνει πολύ υψηλή εξοικονόμηση.

Γενικά, μια εγκατάσταση ηλιοθερμίας στην Μεσσηνία, μπορεί να εξοικονομήσει από 25 έως 80% σε σχέση με μια εγκατάσταση με συμβατικό λέβητα πετρελαίου.

Ηλιοθερμία    Υβριδικά Συστήματα

hliothermiko antlia thermasis kalamata messinia

Υβριδικό Σύστημα με Ηλιοθερμικό Σύστημα & Αντλία Θερμότητας σε κτήριο στη Μεσσηνία

- Τα κλιματιστικά εκτός από σχετικά χαμηλό κόστος αγοράς, προσφέρουν και οικονομική λειτουργία ενώ εκτός από θέρμανση τον χειμώνα, προσφέρουν και ψύξη το καλοκαίρι. Προσοχή στην αγορά κλιματιστικού: Οπωσδήποτε να έχει κατάλληλη ισχύ σε BTU/H για το χώρο σας, ενώ στα κριτήρια επιλογή σας σημαντικότατο ρόλο παίζει η ενεργειακή κλάση του κλιματιστικού, να είναι τουλάχιστον Α++, ώστε να έχει οικονομική λειτουργία.

Ενεργειακή Σήμανση προϊόντων - ο πλήρης οδηγός

- Οι λέβητες βιομάζας (ξύλου, πυρηνόξυλου & πέλετ) καθώς και τα τζάκια (ενεργειακά-υδραυλικά και συμβατικά-αερόθερμα) αποτελούν μια καλή επιλογή για τις αγροτικές περιοχές που υπάρχει άφθονη πρώτη ύλη προς καύση. Φυσικά χρειάζονται συνεχή τροφοδοσία, η οποία πολλές φορές είναι μια επίπονη διαδικασία.

- Εκτός των παραπάνω υπάρχουν πολλοί ακόμα τρόποι, όπως  οι σόμπες & θερμάστρες διαφόρων τύπων (ξυλόσομπες, υγραερίου, αλογόνου, πετρελαίου, χαλαζία, κλπ.), θερμοπομποί. θερμοσυσσωρευτές κ.α.

Σε κάθε περίπτωση, η σωστή επιλογή συστήματος θέρμανσης αποτελεί μια ιδιαίτερη διαδικασία που για να γίνει σωστά πρέπει απαραίτητα να γίνει σε συνεργασία με ειδικούς.

Εξοικονόμηση Ενέργειας στην Θέρμανση


Η ANDRIANOS παρέχει Ενεργειακές Λύσεις στην Καλαμάτα και ολόκληρη τη Μεσσηνία, με σύγχρονα συστήματα θέρμανσης από το 1994 καλύπτοντας την ανάγκη για θερμική άνεση, με υψηλούς βαθμούς απόδοσης και τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Οι έμπειροι μηχανικοί μας αναλύουν τις ιδιαιτερότητες κάθε έργου και προσφέρουν καινοτόμες λύσεις τόσο στο στάδιο της μελέτης, όσο και κατά την εγκατάσταση, ώστε να επιτευχθεί άψογη λειτουργία με υψηλή απόδοση και οικονομία. Πάντα με στόχο την παροχή υπηρεσιών και προϊόντων και τον απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον επενδύοντας στη μελέτη και στην τεχνογνωσία δυναμικών τομέων προς την κατεύθυνση των ΑΠΕ, της εξοικονόμησης ενέργειας και της προστασίας του περιβάλλοντος.


Αν λοιπόν επιζητείτε την πιο υψηλή απόδοση και οικονομία.

Την πιο μεγάλη εγγύηση σε όλα τα μηχανικά μέρη.

Αν θέλετε την πιο επιστημονική εγκατάσταση από τη Μοναδική Ομάδα Ε.Ο.Τ. ΕΞ.Ε. (Ειδική Ομάδα Τεχνικών Εξοικονόμησης Ενέργειας)

Στην ANDRIANOS ασχολούμαστε με τη θέρμανση από το 1994, με χιλιάδες επιτυχημένες εγκαταστάσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Χρησιμοποιούμε τη μακρόχρονη εμπειρία μας και την υψηλή τεχνογνωσία μας για να επιλέγουμε τα καλύτερα μηχανήματα της αγοράς ειδικά για εσάς.

Να είστε σίγουροι ότι για να επιλέξουμε το κατάλληλο σύστημα θέρμανσης:

 - Οι μηχανικοί μας επισκέπτονται επί τόπου τον χώρο σας και δίνουν τη βέλτιστη λύση ειδικά για εσάς

 - Η εγκατάσταση και το service γίνεται από δικούς μας τεχνικούς, με το βέλτιστο κόστος και υπό την επίβλεψη Μηχανολόγου Μηχανικού.

 Τέλος, επειδή είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των προϊόντων μας και των υπηρεσιών μας, σας δίνουμε τη μεγαλύτερη εγγύηση στην Αγορά 

 

Θερμική Άνεση

Επικοινωνήστε τώρα με την ANDRIANOS και εξασφαλίστε άμεσα Ιδανικές Συνθήκες Θερμικής Άνεσης στους χώρους σας. Καλέστε στο 27210 23124 ή συμπληρώστε την φόρμα και οι έμπειροι μηχανικοί της ANDRIANOS θα επικοινωνήσουν μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

 Τηλεφωνικά στο 2721023124 & 2721088151   ή  μέσω Internet στο email:  

 Για άμεση εξυπηρέτηση, επισκεφθείτε την έκθεσή μας, ΠΛΑΤΩΝΟΣ 30 & ΜΑΙΖΩΝΟΣ 22, στην Καλαμάτα.

Ωράριο Λειτουργίας: 8:30 - 17:00

 

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ