Αναζήτηση

Διανύουμε μία περίοδο όπου ο κλάδος της εξοικονόμησης ενέργειας φαίνεται να πρωταγωνιστεί και να λαμβάνει την προσοχή όλων. Ταυτόχρονα όμως φαίνεται να υπάρχει ακόμα μεγάλη άγνοια για τα σύγχρονα συστήματα παραγωγής θερμικής ενέργειας και τους νέους ενεργειακούς δρόμους που ανοίγονται μπροστά μας.

Οι καταναλωτές, στο μεγαλύτερο ποσοστό τους, μη μπορώντας να κατανοήσουν πραγματικά τον ανερχόμενο κλάδο της εξοικονόμησης ενέργειας και διαθέτοντας μία σαφώς χαμηλότερη αγοραστική δύναμη σε σχέση με τα προηγούμενα έτη, προβαίνουν παρορμητικά στην επιλογή αμφίβολων τεχνολογικά συστημάτων θέρμανσης, με μοναδικό κριτήριο τη χαμηλότερη τιμή απόκτησης. Έτσι, συστήματα θέρμανσης τελείως άγνωστα στην αγορά, συνυπάρχουν σε μεγαλύτερα ή μικρότερα καλάθια ξεπουλήματος, μαζί με άλλες αντίστοιχης αμφιβόλου αξίας συσκευές παραγωγής θερμικής ενέργειας με πολλές υποσχέσεις. Ταυτόχρονα, οι κλιματολογικές αλλαγές ωθούν σχεδόν βίαια τους καταναλωτές να καλύψουν άμεσα τις ανάγκες θέρμανσης στους χώρους όπου ζουν και εργάζονται, ευτυχώς όμως όλο και περισσότεροι επιθυμούν πραγματικά να αναβαθμίσουν τις συνθήκες διαβίωσής τους και είναι πρόθυμοι να επενδύσουν σ' αυτές.

Αυτό αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για τον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας, ο οποίος είναι έτοιμος να υποστηρίξει αναβαθμίσεις συστημάτων θέρμανσης, ανακαινίσεις κτιρίων υψηλής ενεργειακής απόδοσης, καθώς και νέα κτίρια με σχεδόν μηδενική κατανάλωση ενέργειας. Οι καταναλωτές που επιθυμούν πραγματικά να αναβαθμίσουν τις συνθήκες διαβίωσής τους, ψάχνουν αρκετά πριν αγοράσουν, και πιστεύουν, ότι για να δομηθεί μία πρόταση για ένα σύστημα θέρμανσης-κλιματισμού, χρειάζεται:

  • Σωστή μελέτη του χώρου για τον οποίο προορίζεται.
  • Εξειδικευμένη γνώση για τους νόμους και τις νέες τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας.
  • Υψηλή γνώση για την εγκατάσταση και υποστήριξη μετά την αγορά, από έναν καινούριο κλάδο εξειδικευμένων επιστημόνων τεχνικών που δημιουργείται.

Η εταιρεία ANDRIANOS η οποία δραστηριοποιείται, στην Καλαμάτα, αποκλειστικά με τεχνολογίες αιχμής σε θέρμανση, κλιματισμό και εξοικονόμηση ενέργειας, με χιλιάδες επιτυχημένες εγκαταστάσεις σε Ελλάδα και Κύπρο εδώ και 25 χρόνια, είναι σε θέση να διαφοροποιηθεί απόλυτα από καταστήματα λιανικής πώλησης θερμαντικών συσκευών, που λειτουργούν κυρίως εστιασμένες στη χαμηλότερη τιμή πώλησης.

Η επιλογή των κατάλληλων συστημάτων είναι όντως μία λίαν ευαίσθητη διαδικασία, και η εμπειρία μέχρι σήμερα έχει δείξει ότι πολυάριθμες επιλογές τελικά ήταν λάθος, επειδή συνήθως πραγματοποιήθηκαν είτε από επαγγελματίες άλλων κλάδων με μικρές ή μπερδεμένες γνώσεις για τις νέες τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας, είτε από εμπόρους που ήθελαν να δημιουργήσουν άμεσες εποχικές μαζικές πωλήσεις με μηχανήματα αμφιβόλου προέλευσης.

Οι μηχανολόγοι και ηλεκτρολόγοι μηχανικοί της ANDRIANOS, σε συνδυασμό με τους εξειδικευμένους τεχνικούς της μοναδικής Ειδικής Ομάδας Τεχνικών Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΕΟΤ-ΕΞΕ) στην Ελλάδα, που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια, γνωρίζουν καλά ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.
Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες προσωπικές και οικονομικές απαιτήσεις του ιδιοκτήτη και αφού πρώτα επισκέπτονται επιτόπου τον χώρο που ενδιαφέρει, μελετούν με ακρίβεια ακόμη και το παραμικρό χαρακτηριστικό του, και κατόπιν προτείνουν την ιδανική τεχνολογική λύση με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Όλες οι εγκαταστάσεις της εταιρείας ANDRIANOS πραγματοποιούνται από την Ειδική Τεχνική Ομάδα ΕΟΤ-ΕΞΕ παρουσία του υπεύθυνου Μηχανολόγου Μηχανικού, ο οποίος αναλαμβάνει τον γενικό συντονισμό του κάθε έργου και τον απαραίτητο ποιοτικό έλεγχο των εργασιών και των υλικών που εφαρμόζονται, βάσει του προτύπου ISO 9001 που διαθέτει η εταιρεία από το 2010.

Από το 1994 έως σήμερα, η εταιρεία ANDRIANOS έχει επενδύσει και συνεχίζει να επενδύει στην προσωπική ανάπτυξη των ανθρώπων της, σε τεχνογνωσία, υλικοτεχνικές υποδομές και έρευνα σε παγκόσμιο επίπεδο. Προσφέρει έτσι, καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες δημιουργίας “θερμικής άνεσης” , πετυχαίνοντας βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης, κρατώντας τόσο το αρχικό κόστος όσο και το κόστος λειτουργίας και συντήρησης στα χαμηλότερα επίπεδα της ελληνικής αγοράς.

andrianos banner

 

 

Αποκτήστε τώρα Σύστημα Θέρμανσης με μέγιστη Εξοικονόμηση Ενέργειας

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ