Στην Τεχνική Ακαδημία της ANDRIANOS θα βρείτε σημαντικές πληροφορίες και εκπαιδευτικό υλικό για τις τεχνολογίες θέρμανσης & κλιματισμού,για την παραγωγή Ζεστού Νερού Χρήσης, τα Συστήματα Υγραέριου και Φυσικού Αερίου, τις δεξαμενές και τα εξαρτήματα υγραερίου κ.α. 

Οι λέβητες συμπύκνωσης αναπτύχθηκαν για την εκμετάλλευση της λανθάνουσας θερμότητας ατμοποίησης κατά τη συμπύκνωση του παραγόμενου υδρατμού στο καυσαέριο (ο οποίος προέρχεται από το υδρογόνο του καυσίμου, την υγρασία του καυσίμου και την υγρασία του αέρα καύσης). Τα αέρια καύσιμα έχουν το πλεονέκτημα αυξημένης περιεκτικότητας υδρογόνου, ενώ δεν περιέχουν θείο.

Ένας απλός οδηγός ενημέρωσης και αντιμετώπισης ενός θέματος από το οποίο εξαρτάται η εύρυθμη λειτουργία ενός δικτύου για την κεντρική θέρμανση σπιτιών, πολυκατοικιών αλλά και επαγγελματικών χώρων.

Τεχνικό Άρθρο του κου Παναγιώτη Φαντάκη, Μηχανολόγου Εκπαιδευτικού, συγγραφέα και διευθυντή του 3ου Εργαστηριακού Κέντρου Αθήνας στο περιστέρι, όπως δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Θερμουδραυλικός, Τέυχος Ιούλιος-Αύγουστος 2019.

Τα κλιματιστικά μηχανήματα αποτελούν την πιο διαδεδομένη λύση για ψύξη, καθώς και για θέρμανση τα τελευταία χρόνια, στο σπίτι, στο εξοχικό ή στο χώρο εργασίας. Παράλληλα, θεωρούνται από τις πιο ενεργοβόρες συσκευές,  επομένως θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί κατά την επιλογή του κατάλληλου τύπου, μάρκας και μοντέλου κλιματιστικού που θα τοποθετήσουμε στο χώρο μας. Ας ρίξουμε μια ματιά σε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και χαρακτηριστικά, έτσι ώστε να βοηθήσουμε να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Η παρούσα ενότητα αφορά σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την δεξαμενή υγραερίου, τον απαραίτητο εξοπλισμό, τις αποστάσεις ασφαλείας και τη σχετική τεχνική νομοθεσία. Εάν ενδιαφέρεστε για προμήθεια δεξαμενών υγραερίου δείτε εδώ όλη την γκάμα δεξαμενών υγραερίου LPG της ANDRIANOS.

Η δεξαμενή υγραερίου είναι ένα σταθερό μεταλλικό δοχείο πίεσης, αποθήκευσης υγραερίου, με χωρητικότητα μεγαλύτερη των 150 λίτρων, με κυλινδρικό ή σφαιρικό σχήμα, το οποίο ικανοποιεί τις απαιτήσεις της Οδηγίας 97/23/ΕΚ για τον εξοπλισμό υπο πίεση.

Ηλιακός Θερμοσίφωνας: Ο πλήρης οδηγός για την ορθή επιλογή, αγορά, εγκατάσταση και συντήρηση του Ηλιακού Θερμοσίφωνα

Ο ηλιακός θερμοσίφωνας είναι ένα ενεργητικό ηλιοθερμικό σύστημα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης. Χρησιμοποιείται ευρύτατα στις χώρες με μεγάλη ηλιοφάνεια, όπως για παράδειγμα στις χώρες της Μεσογείου και φυσικά την Ελλάδα, η οποία και πρωτοπορεί στους ηλιακούς θερμοσίφωνες από τη δεκαετία του '70.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Ακολούθησε στο Facebook

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ