Αναζήτηση

Στην Τεχνική Ακαδημία της ANDRIANOS θα βρείτε σημαντικές πληροφορίες και εκπαιδευτικό υλικό για τις τεχνολογίες θέρμανσης & κλιματισμού,για την παραγωγή Ζεστού Νερού Χρήσης, τα Συστήματα Υγραέριου και Φυσικού Αερίου, τις δεξαμενές και τα εξαρτήματα υγραερίου κ.α. 

Πως επηρεάζουν οι Διατάξεις Αυτομάτου Ελέγχου την ενεργειακή απόδοση του κτιρίου; Πως το Smart Home αναβαθμίζει ένα κτίριο σε Ενεργειακή Κλάση Α; Ποιος είναι ο σωστός τρόπος καταχώρησης του Smart Home στο Έντυπο Παρεμβάσεων (Παράρτημα ΙΙΙ) του προγράμματος Εξοικονομώ Αυτονομώ; Στο παρόν άρθρο δίνονται οι απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα.

Τα Συστήματα Αερισμού & Εξαερισμού με Ανάκτηση Θερμότητας είναι πλέον μια απαραίτητη προσθήκη για κάθε κτίριο και επιδοτείται από το πρόγραμμα Εξοικονομώ Αυτονομώ με 750€/τεμ. Παρακάτω θα αναλύσουμε πως επιλέγουμε και τοποθετούμε το Σύστημα Αερισμού με Ανάκτηση Θερμότητας ASSOLΟ σε μια τυπική κατοικία και πως το καταχωρούμε στο λογισμικό ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ για τον υπολογισμό της Ενεργειακής Απόδοσης

Ο αερισμός μιας κατοικίας, ενός γραφείου και γενικότερα ενός εσωτερικού χώρου (μικρού ή μεγαλύτερου), δεν μπορεί πλέον να βασίζεται ούτε στο άνοιγμα του παραθύρου και της μπαλκονόπορτας, ούτε σε εισαγωγή ή απαγωγή αέρα με απλούς ανεμιστήρες. 

Η ανάκτηση θερμότητας, μια τεχνολογία αρκετών δεκαετιών, έχει φτάσει πλέον σε πολύ υψηλά επίπεδα απόδοσης, άνω του 90% και είναι πλέον απαραίτητη προσθήκη σε κάθε κτίριο. Στο παρόν άρθρο θα δούμε τις βασικές απαιτούμενες γνώσεις για την κατανόηση και επιλογή του κατάλληλου συστήματος αερισμού με ανάκτηση θερμότητας. 

Οι λέβητες συμπύκνωσης αναπτύχθηκαν για την εκμετάλλευση της λανθάνουσας θερμότητας ατμοποίησης κατά τη συμπύκνωση του παραγόμενου υδρατμού στο καυσαέριο (ο οποίος προέρχεται από το υδρογόνο του καυσίμου, την υγρασία του καυσίμου και την υγρασία του αέρα καύσης). Τα αέρια καύσιμα έχουν το πλεονέκτημα αυξημένης περιεκτικότητας υδρογόνου, ενώ δεν περιέχουν θείο.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Ακολούθησε στο Facebook

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ