Αναζήτηση

Τις τελευταίες μέρες του 2017 η ANDRIANOS, κατόπιν συμμετοχής της σε πρόχειρο διαγωνισμό, προμήθευσε δύο Υβριδικά Ηλιοθερμικά Συστήματα, στην 120ΠΕΑ της Πολεμικής Αεροπορίας, συνδυάζοντας τον υφιστάμενο εξοπλισμό με νέα καινοτόμα προϊόντα. Η εξειδικευμένη ομάδα Μηχανικών & Τεχνικών της ΕΟΤ-ΕΞΕ - Ειδική Ομάδα Τεχνικών Εξοικονόμησης Ενέργειας- πραγματοποίησε τη μελέτη, την εγκατάσταση και την παραμετροποίηση των νέων συστημάτων στις εγκαταστάσεις τις 120 ΠΕΑ.

Το πρώτο, από τα δύο Υβριδικά Ηλιοθερμικά Σύστηματα, αποτελείται από πρωτεύον δοχείο διέλευσης AND Solar χωρητικότητας 1500 λίτρων, το δευτερεύον, υφιστάμενο, δοχείο αποθήκευσης 2000 λίτρων, καθώς και ηλιακούς επιλεκτικούς συλλέκτες συνολικής επιφάνειας 52τ.μ. 

Όταν επικρατεί συννεφιά για εκτεταμένο χρονικό διάστημα, ενεργοποιείται αυτόματα, ο υφιστάμενος λέβητας πετρελαίου ισχύος 60 kw.

Το δεύτερο Υβριδικό Ηλιοθερμικό Σύστημα αποτελείται από πρωτεύον δοχείο διέλευσης AND Solar 1000 λίτρων, δευτερεύον, υφιστάμενο, δοχείο αποθήκευσης 1000 λίτρων, καθώς και ηλιακούς επιλεκτικούς συλλέκτες συνολικής συλλεκτικής επιφάνειας 30τ.μ.
Σε αυτό το σύστημα, για τις μέρες που δεν υπάρχει ηλιοφάνεια, εγκαταστάθηκε η κορυφαία Αντλία Θερμότητας CARRIER Aqua Snap Plus 30 AWH, ισχύος 8 kw και υψηλής Ενεργειακής Κλάσης Α+++ , που αναλαμβάνει αυτόματα την παραγωγή θερμικής ενέργειας όταν αυτό απαιτείται.

antlia thermothtas 120 pea hliakos stathmos 120 pea

Αριστερά: Η Αντλία Θερμότητας Aqua Snap Plus 30 AWH για την υποβοήθηση της θέρμανσης τις μέρες χωρίς ηλιοφάνεια
Δεξιά: Ο κεντρικός ηλιακός σταθμός, υπεύθυνος για την ομαλή λειτουργία του Ηλιοθερμικού Συστήματος

Η εγκατάσταση & η ρύθμιση των Υβριδικών Συστημάτων Θέρμανσης, πραγματοποιήθηκε από την Ειδική Ομάδα Τεχνικών Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΕΟΤ-ΕΞΕ), που διαθέτει εμπειρία στον ευρύτερο κλάδο των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και ιδιαίτερα στην παροχή σύγχρονων λύσεων Εξοικονόμησης Ενέργειας με χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και Έξυπνων Αυτοματισμών.

Η ΕΟΤ-ΕΞΕ αποτελεί, τη μοναδική στο είδος της, ομάδα μηχανικών & ειδικών τεχνικών, η οποία αναλαμβάνει και εκτελεί επιτυχώς πλήθος εξειδικευμένων εγκαταστάσεων θέρμανσης - ψύξης & εξοικονόμησης ενέργειας σε όλη την Ελλάδα.

Η ANDRIANOS ασχολείται από το 1994 με τεχνολογίες αιχμής σε θέρμανση, κλιματισμό και εξοικονόμηση ενέργειας, παρέχοντας υψηλές επιδόσεις και αποδοτικά προϊόντα. Προσφέρει δε, στην ανάπτυξη του τόπου και της κοινωνίας, επενδύοντας στη μελέτη και στην τεχνογνωσία δυναμικών τομέων προς την κατεύθυνση των ΑΠΕ, της εξοικονόμησης ενέργειας και της προστασίας του περιβάλλοντος, με ποιοτικά έργα και ποιοτικές κτιριακές εγκαταστάσεις με χαμηλό λειτουργικό κόστος, χωρίς τεχνικά προβλήματα και με σεβασμό στο περιβάλλον.

Newsletter

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις πιο σύγχρονες ενεργειακές λύσεις και τις καλύτερες προσφορές!

Μοιραστείτε το!

Αποδεκτές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Βασικές Πληροφορίες

ANDRIANOS - World Leading Energy Saving Technologies

Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30, Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
2721 023124
2721 088151

Φαξ: 2721 096522

Email:

Ωράριο

Δευτέρα           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη                8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη           8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη            8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή     8:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Σάββατο          Κλειστά
Κυριακή           Κλειστά

ANDRIANOS ENERGY SAVING

Βρείτε μας στον χάρτη

ΕΣΠΑ